iyidir fıratcan 5 ler güzel..
Bianchi ve Milan coşmuş.
SERİE A
25.Hafta Lazio 1-2 Inter
26.Hafta Livorno 0-1 Inter
27.Hafta Inter 3-0 Napoli
28.Hafta Ascoli 0-2 Inter
29.Hafta Inter 2-0 Catania
İTALYA KUPASI
Yarı Final 1.Maç Inter 2-2 Lazio
Yarı Final 2.Maç Lazio 0-0 Inter
Ve kupaya veda ediyoruz![]()
ŞAMPİYONLAR LİGİ
Çeyrek Final 1.Maç Inter 2-0 Lyon
Çeyrek Final 2.Maç Lyon 1-1 Inter
YARI FİNALDE RAKİP BARCELONA !!!
İnter harika gidiyor![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu çıkışın birde sonu vardır Deniz.Fıratcan abi sana güveniyorum bu sezon olmasa bile gelecek sezon tüm kupalar senin.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
İyisin Fıratcan abi![]()
![]()
İnter süper gidiyor kupadan elenmese lazio ya daha güzel olurdu ama az kaldı ŞL sampiyonluguna tebrikler![]()
TariboWest
oooo inter milan ı yine mi yendi yaw![]()
TariboWest
ben çok daha iyi oynadım yav bala yendi son maç![]()
Tebrikler Deniz harikasın.Fıratcan abi bu gidişle İnteri yenemeyeceksin heralde![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tebrikler her ikinizede .. Son Puan durumunu merak ettim gerçekten.
Deniz'de maçlarını eklesin geçen sene son haftaya Roma İnter'den 1puan önde girer son maçta Fiorentina deplasmanında yenilir ve şampiyon İnter olur...
Bu sene 37.haftayı bitirdik. İnter 1puan önünde Roma'nın son haftaya giriyor ve maç Fiorentina deplasmanı
Tarih tekerrür edecekmi ßakalım...
SERİE A
36.Hafta Frosinone 1-5 Inter
37.Hafta Inter 5-0 Chievo
37.Hafta sonunda oluşan son puan durumu
ŞAMPİYONLAR LİGİ
Yarı Final 1.Maç Inter 2-3 Barcelona
Yarı Final 2.Maç Barcelona 2-0 Inter
Önemli Not
Romadan 1 puan öndeyim Ligin son haftasına geldik Roma kendi evinde Palermo ile oynayacak biz ise geçen sene şampyionluk haberini aldığımız yerdeyiz yani Fiorentina deplasmanındayız mutlak galişbiyet gerekecekBakalım son hafta ne olur
Fıratcan yine olmadı gitti tüm kupalar seneye olacak ama İnter bu kez olamayacak bence Roma alacak ligi![]()
Ben demiştim.Artık gelecek sezonda Fıratcan abiden bir şampiyonluk bekliyorz.Birde şu İnter'i bir yen abi.Bence bu sezon şampiyonluk Deniz'in hakkıydı ama olmamış.Sağlık olsun.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Şampiyonluğun son haftada gitmesi kötü olmuş.Deniz abi bence sen Stankovic'i B takım kadrosunda çürütGelecek sezon için bir şampiyonluk bekliyoruz.Başarılar dilerim.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Inter nasıl kaçırmış yaku şampiyonluğu. Milan seneye, bu sezonun 2. yarısı gibi oynarsa şampiyon olur.
Uefa'da başarılar Fırat![]()
Roma'ya bak ya geçen senede zorlamıstı seni![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Milan hayal kırıklığı olmuş Can A uefa kupasında başarılar dilerim.Şanssız Denizede Şampiyonlar liginde başarılar dilerim, yeni sezonda Milan toparlayacaktır.
Inter Şampiyonluğu şanssız bir şekilde kaybetmiş. Milan'da çok iyi bir sezon geçirmemiş sanki.
Yeni sezonda Başarılar![]()
Son saniye çok dramatik![]()
yav bu Trezguet'e uyuz oldum bunak hala 40metreden plase golü atıyor![]()