Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 350 sonuç

Konu: 6.0.3 Çıktı !

Hybrid View

merhaba
    ben datalı 6.0.3ü kurdum ama "please insert the correct CD-ROM,select OK and restart the application." diyo masaüstündeki fmye tıklayınca napmam lazım.***** mi lazım acaba analamdım ki.ya da yamayı datada falan bi yere mi atmak lazım??? uyumluluğu windows 95 ya da NT yapmam bişey değiştirmedi bu arada

ben bu yamayi kurdum ama benden ***** istiyo.Yani dogru cd yi takin diye uyari veriyo ne yapmaliyim??

bu başlıgı yenı goruyorumda 6.0.3 zaten bastan yokmudu

****** tools =) daa çok söleyemem ama

aceba nasıl yükleyebilcegimizi açıklarmısın

teşekkürler iyi oldu bu

Teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    marsla venüs arasında bi

GÜzel Bİr Yama Hemen İndİrİyorum

beyler bende 602 var inidrim 603 u kurdum oyun acilinca versiyon 602 yaziyo ya tardim edin lytfen arkafdaslar

arkadaslar yardiminizi bekliyorum

hala sun u iyi bilen biri varsa lutfen bana yardimci olsun

Ya arkadaşlar utanarak bişe rica edicem daha 3 günülk Fm ciyim.Ya ben oyunu kurdum ama hiçbir şey indirmedim yani 6.0 versiyon şimdi birisi bana bu 6.3 ün nasıl yüklemneceğini tane tane ve açıklayarak söyleyebilir mi?

Şimdiden Teşkkürler.

ya beyler bende sey sorucam cok cahilce gelebilir ama rapid share ile file front arasında ne fark war

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...indir&id=28357

arkadaşlar dosya Turksportal Sunucularına aktarılmıştır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

13. Default

güzelmis si ye tesekkürler

Arkadaşlar ben 6,03 versiyonunu indirdim kurdum ama oyuna girdiğimde hala versiyon 6,02 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir acaba?

ben indirdim ve kurdum fakat oyun kurduğumda yaptığım ayarları ve antreman ayarlarını kaydetmiyor

Arkadaslar lutfen bırı bu yamanın kurulumunu resımlı gosterebılırmı bende daıl olmak uzere cogu arkadasımız bundan yakınıyor lutfen bırı bunu adım adım bıze gostersın lutfen

ya peki şu saçmalık düzelmicek mi?türkiye den avrupa da bi adama teklif yaptığımızda ''İLGİLİNMİYOR'' sinir ya.gerçekte yıldıza basınca parayı gelio

aga ne olur ben bu site yeni takılıyırum fm 2006 dosyasını ban gönderebilir misin adresim [email protected]

arkadaslar ben ilk defa patch indircemde nereye indirecegimi bilmiorum. bide idirdikten sonra extra bısı yapcammı? yardım edersenız sevınırım

yaa arkadaslar ben datasız indirdim ve mac esnasında benden habersiz oyuncular yer degiştiriyor yani taktik ekranına giriyorum bakıyorum sag acık solbekle,defans santraforla,yer degişmiş bunun bi cozumu varmı veya datalıyı yuklersem cozulurmu.

Question selam

abiler bazı dosyaları ben indiremiyorum daha doğrusu indir yazısı görükmüyo bu nasıl iş anlamadım? Anlatırsanız sevinirim.

adrsim [email protected]

arkadaşlar bu datalıyı indiriyorum hata veriyor neden acaba

arkadaşlar ikiside hatalı!!!!!!!!!!!

evet bendede datalı hata veriyor..belli bir süre indikten sonra daha inmiyor...ACİL YARDIM LÜTFEN

bide datasızı indirdim oyuna kurduktan sonra oyun açılmıyor cd istiyor...

Yardim Edecek Kİmse Yokmu AkŞama ArkadaŞa SÖz Verdİm İnternetten Manager Oynayacam Ama Bİr SÜrÜ Sorunum Var...
    LÜtfen Yardim!!!!

Question fm6.0.3

arkadaşlar bende fm6.0.2var 6.0.3le bi farkı varmı yüklesem yavaşlarmı oyun bide benim türkçe onu yükleyin ce açılmaz diye korkuyorum öyle bişey olabilir mi?

version 6.0.2 ile 6.0.3 arasında hatları düzeltme farkı var sonuçta adamlar boşuna çıkarmadılar.yavaşlamaz türkçe ilede bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

adı üstünde güncelleme bi farkı olmasa neden çıkarsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hiç bir farkı olmaz arkadaşım rahatlıkla yükleyebilirsin. Ayrıva Türkçe'ne de bir zarar gelmez o konuda da endişelenme....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kayıtlı oyunlar içinde sorun olmaz diyorlar ama hata alan arkadaşlar olmuş.. sıfırdan bir oyun için 6.0.3 ü kurmalısın hem 6.0.3 ile birlikte Türkiye ligindede önemli düzenlemeler yapıldı
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

beyler bu son yamayı nasıl indircez ya
    yardım edin bi zahmet

Quote Originally Posted by candeger
    beyler bu son yamayı nasıl indircez ya
    yardım edin bi zahmet
    Kardeş sayfanın en başına git orda 70 mb olanı çek.

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri