Antremanda gerçekten göz doldurdu Colman..
Antremanda gerçekten göz doldurdu Colman..
Last edited by Fietra 10 : 27.Mayıs.2008 at 13:03
macdada göz doldurur inşallah
![]()
Figo: Gelirim, Trabzonspor: Olmaz
Transfer sezonuna çok hızlı giren ve şu ana kadar birçok futbolcuyu kadrosuna katan Trabzonspor'un, Portekizin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Luis Figo'yu yaşı nedeniyle transfer etmediği ortaya çıktı.
DHA'nın haberine göre, Trabzonspor kulübüne, "2. 5 Milyon Euro'ya oynamaya hazırım" şeklinde faks geçen Portekizli yıldız futbolcu Luis Figo'nun yaşı nedeniyle transfer edilmediği ortaya çıktı. Genel Sayman Mahmut Aksu, günü kurtarmak yerine geleceğe yatırım yaptıklarını belirterek, "Figo'yu istesek, bu transfer hemen gerçekleşebilirdi" dedi. FİGO'YA YAŞ ENGELİ
Gelecek sezon için kadrosunu genç ve gelecek vadeden futbolcular ile güçlendirmeye çalışan Trabzonspor'un, İnter Milan'la sözleşmesi bu yıl sona eren 36 yaşındaki Portekizli efsane futbolcu Luis Figo'yu yaşı nedeniyle transfer etmediği ortaya çıktı.
Dün akşam yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına katılan Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, sezonun sona ermesiyle birlikte Figo'nun menajerleri aracılığı ile kendilerine haber yolladığını belirterek, "Transfer çalışmalarına erken başladığımız için bir çok menajer bize futbolcu öneriyordu. Bir gün kulübe gelen faksta, Figo'nun menajerinin imzası bulunuyordu. Menajeri, bonservisi elinde olan Figo'ya yıllık 4. 5 Milyon Euro vermemiz halinde Trabzonspor'da oynayabileceğini söyledi.
Biz de bu fiyatı çok yüksek bulduğumuz için '2. 5 Milyon Euro'ya oynarsa alalım' şeklinde cevap yazdık. Yaklaşık yarım saat sonra gelen cevap faksında, 'Ödeme şartlarını konuşalım' yazıyordu. Bunun üzerine hemen Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile temaslarda bulunduk.
Ancak, transfer politikamızı genç ve gelecek vadeden futbolcular üzerine kurduğumuz için bu transfer gerçekleşmedi. Eğer geleceğe yatırım yapmak yerine günü kurtarmayı tercih etseydik, bu transfer gerçekleşebilirdi. Figo'ya Katar'dan da teklifler vardı ancak o Avrupa'ya daha yakın diye Türkiye'yi seçmiş olabilir" dedi. Bu arada 2000 yılında UEFA tarafından Avrupa'da yılın futbolcusu, 2001 yılında ise FIFA tarafından dünyada yılın futbolcusu seçilen Figo'nun kariyerinde İspanya şampiyonluğu ve İtalya şampiyonluğunun yanı sıra Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, Süper Kupa ve Kıtalararası Şampiyonluk da bulunuyor.
Biraz menajer oyunu gibi geldi bana ama yine paylasim dedim, gelmez diye bisey yok![]()
Trabzonspor Emrah'ı istiyor
Yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, TFF 3. Lig ekiplerinden Keçiörengücü'nün orta saha oyuncusu Emrah Çetin'i kadrosuna katmak istiyor.
Trabzonspor'un, Emrah Çetin'i Trabzon'da oynanan TFF 2. Lig'e Yükselme play-off maçlarında beğendiği ve transfer için girişimlere başladığı öğrenildi. Keçiörengücü'nün finalde Altınordu'ya 1-0 yenildiği maçı izleyen Trabzonsporlu yetkililerin, Emrah Çetin'in transferi için çalışmalara başladığı ifade edildi. Trabzonspor Profesyonel Takım İdari Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu'nun Emrah'ı, Keçiörengücü'nden resmen istediği öğrenildi.
İHA muhabirine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Keçiörengücü Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Kadir Dişci, Emrah Çetin için Trabzonspor'dan teklif geldiğini belirterek, "Trabzonspor, Emrah'ı Altınordu ile oynadığımız maçta beğenmiş ve araştırmışlar. Bizden de bu futbolcuyu istediler. Futbolcumuz da Trabzonspor'a gitmeyi istiyor. Keçiörengücü yönetimi olarak bu konuyu değerlendiriyoruz. Emrah Çetin çok yetenekli bir futbolcu. Tekniği çok üst seviyede. Yürüyerek çalım atar. Onu alacak takım iyi bir transfer yapmış olur" diye konuştu.
24 yaşındaki Emrah Çetin, orta sahada görev yapıyor ve bu sezon 4 gol attı. Arkadaşları tarafından, üstün tekniğiyle Fenerbahçeli eski futbolcu Okocha'ya benzetilen ve 'Jay Jay' takma adıyla çağrılan Emrah Çetin ile Ankaraspor ve Ankaragücü'nün de yakından ilgilendiği ifade edildi.
27.05.2008
Kaynak : İHA
So what?
Saike
Selçuk ve Burak da tamam!
![]()
![]()
Transferde hız kesmeyen ve peşpeşe bombaları patlatan Trabzonspor'un son anlaştığı isimler V. Manisaspor'un gözde isimleri olan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz oldu! Bordo mavili yönetiminin sıkı pazarlığı sonucunda bonservis sorununu çözdüğü ve iki futbolcunun çarşamba günü Trabzon'da olması bekleniyor.
Trabzonspor Vestel Manisaspor'un milli orta saha oyuncusu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın transferini bitirdi. Bordo mavili yönetim Selçuk için 2 Milyon 250 bin euro bonservis bedeli isteyen V. Manisa yönetimini 1 Milyon 750 bin euro'ya ikna etti..
Başkan Kenan Yararlı ile sıkı pazarlığa giren Trabzonspor başkan yardımcısı Saner Ayar son görüşmesinde Vestel Manisaspor başkanı Kenan Yararlı'yı ikna etti. Selçuk resmi imza için Trabzonlu yöneticilerden haber bekliyor..
Burak için ödenen bonservis bedeli öğrenilemezken iki futbolcu yarın Trabzona gelerek imza atacak..
Haberin bir an önce resmi siteye düşmesini bekliyoruz.
şu figo olayı gercekse bu yonetım kötü etti bence alınsa herkez tanır biz kombınelr arta formalrı satılır.selcuk burak cok ıyı oyuncular geleceği parlak olan adamlar
Egerki aninsaydi benim bi Figo formam hazirdi. 1 sene oynasa bile super olurdu.
Burak-Selcuk tamam deniliyoda ben halen Burak Yilmazi istemiyom. Yabanci forvet istiyorum
Figo olayı inandırıcı gelmedi.
ewet bu konu hakkında br yonetıcı konustu
Her an resmi site aciklama yapabilir Burak ve Selcuk transferleri hakinda.
Burak iyi futbolcu ama bizim takimda yeri olmaz, pivot forvet lazim. Fernandao tam aradigimiz isim, niye almiyoruz anlamiyorum.
gokhan unalda olur ona bakarsan yada fatih tekke
Selçuk ve burak hayırlı olsun ... İnşallah katkılarıda aldıkları para kadar olur .. selçuktan şüphem yok ama burakda inşallah uslanmıştır..
Bu arada keşke figo gelseydi diye geçirdim içimden .. sonuçta dünya çapında bir yıldız isim yapardık bu biir Takıma hep gençler alındı tecrübesi ile takıma abilik liderlik yapardı ikiii ve en önemliside barış gibi selçuk gibi kadir keleş ve ergin keleş gibi genç potansiyeli olan yeteneklerimizin yetişmesine bişeyler öğrenmesine sebep olurdu.. keşke dedim.. hagi - emre örneği gibi ... bi barışa bi şeyler öğretse kadire ergine öyle keza vereceğimiz 2.5 milyon euro paranın hakkını bi şekilde almış olurduk.. hiç oynamasada gençlerimizi yetiştirse yeterdi bize ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada doğrulandımı selçuk ve burak haberleri ??? ben araştırdım bulamadım nette ????
Last edited by fokocaman : 27.Mayıs.2008 at 19:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
'' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''
Figo gelmek istedi ve Trabzonspor kabul etmedi ?
Puahahahaa şaka gibi..![]()
tabiki şaka figo neden gelmek istesin ya gerizekalımı figo interde kaç alıyor trabzon kaç verebilir sonra figo trabzonda oynamak neden istesin yaw inanmayın böyle haberlere olacak iş değil
bu arada hala sol açık yok takımda hala bir tane sol açık yok birisi şu yönetime söylesin yaklaşık 5 yıldır sol açık yookk
Fikirlerim burada
Haber pek doğru değil gibi duruyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bazı menajerlerin oyunu olmalı sonuçta transferde hareketli bir trabzon var... figo geçen sene araplarla anlaşmıştı sonra bir sene daha kalcam interde dedi eğer istese yine katar a falan gidebilir...
Figo gibi bir futbolcunun Türkiye'den bir takıma gelmek istemesi ve bunun Türk takımı tarafından reddedilmesi oldukça komik. İstediğime gülerim, istediğim şekilde gülerim. Kimse sorgulayamaz bunu..
Burak'ın gelmesine karşıyım.Selçuk transferi 2 gün içerisinde biterilir diye düşünüyorum.Manisa'ya da iyice sinirlenmeye başladım.Yani astronomik fiyatlar istemeye gerek yok bu oyuncunun değeri en fazla 2-2.5'tur..
Ortada komik bir durum yok.Adam gelmiş kaç yaşına seneye torunlarını sever,kim parayı verirse ona gider.Trabzon, Porto veya Van Belediyespor farketmez..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Rakip veya rakip olmasına gerek yok diğer takımların transferleri veya transfer söylentileri hakkında yorum yaparken biraz dikkatli yapın. puhaha zuhaha gibi şeylerden kaçının, size komik gelse bile.
(/s)
BU AKŞAM İKİ BOMBA PATLAYABİLİR!..
Burak ve Selçuk'un transferi konusunda Trabzonspor ve Manisaspor kulüpleri anlaşmaya varmış değil. Ama anlaşmaya yakınlar. Trabzonspor yöneticisi Saner Ayar bu akşam Kenan Yaralı ile bir araya gelecek ve transferi sonlandırmaya çalışacak. Saner Ayar’ın bu transfer için: “bu akşam olmazsa yarına da sarkabilir” dediği öğrenildi.
Bu akşam veya yarın bu oyuncuların transferleri konusunda önemli gelişmeler olabilir.
NOT: Teknik direktör Ersun Yanal da şu an yurtdışında ve Trabzonspor'un yabancı forvet arayışını bizzat sürdürüyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: CAN KARYAĞDI
Bu arada genç nesil bir türlü kurtulamadı şu msn modundan acaba dışarda da puhahahaha , auhzuhaushzuaha , muhahaha diye mi gülüyorlar![]()
Az önce Show TV spor haberlerinde Burak ve Selçuk'un bittiği söylendir.Saner Ayar hala genel müdür olduğuna göre haber büyük ihtimalle doğru..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yönetim ne yapmaya çalışıyor yine defansa adam toplayıp duruyorlar.Forvette hala Umut'un yerini alacak adam yok.Yattara ve Barış'tan başka kanatta oynayacak adam yok.
Srna,Petric gibi ikili gereklihem sağa hem sola
Last edited by Trabzonspor : 27.Mayıs.2008 at 23:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SELÇUK İNAN & BURAK YILMAZ TRABZONSPOR'DA
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak’ın da gayretleri sonuç verdi. Bir aksilik çıkmaması halinde iki yıldız oyuncu bugün Trabzonsporlu olacak
Trabzonspor’un uzun süredir peşinde koştuğu ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da, “Mutlaka kadromuza katmalıyız” dediği Manisaspor’un iki yıldız futbolcusu Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’da mutlu sona ulaşıldı. Uzun süren pazarlıklarda son iki gün içinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak devreye girince dün öğleden sonra iki kulüp el sıkıştı. Bir süreden beri Başkan Yardımcısı Saner Ayar’ın bizzat yürüttüğü Burak-Selçuk transferinde dün önemli gelişmeler yaşandı. İki futbolcu için de Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile masaya oturuldu. Bu arada görüşmelere Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak da telefonla katıldı. Özak çok yakın dostu olan Vestel Grubunun patronu Ahmet Nafız Zorlu ile de görüşerek yardım talep etti. Zorlu’ya, “Trabzonspor kulübüne yakınlığını herkes biliyor. Burak ve Selçuk konusunda Manisaspor yönetiminin inadını kırmanı rica ediyorum” dedi. Zorlu da, Trabzonspor’a gerekli kolaylığın sağlanmasını istedi.
Aksilik Olmazsa İmza Bugün
Manisaspor Başkanı Yaralı Selçuk için 2 milyon 250 bin Euro’da, Burak için de 2 milyon Euro’da diretmeyi sürdürdü. Trabzonspor ise Burak için 1,5 milyon Euro’luk teklifini 1 milyon 750 bin Euro’ya, Selçuk için de 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifini 2 milyon Euro’ya çıkardı. Yaralı, “Bu konuyu yarına (bugün) kadar düşünelim yanıt verelim” dedi. Bu arada Yaralı’nın son kez Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile konuşarak, “Burak ve Selçuk’u Trabzonspor’a veriyoruz. Ne diyorsun?” diyerek piyasayı yükseltmeye çalışma taktiği uyguladığı öğrenildi. Bunun üzerine de görüşmeyi yürüten Saner Ayar, “Ya saat 20.00’de bize net bir yanıt verirsiniz, ya da bu transferlerden vazgeçeriz” karşılığını verdi. Dün akşam saatlerinde taraflar yeniden bir araya geldi ve prensip konuşulan rakamlar üzerinde prensip anlaşmasına vardı. Yeni bir aksiliğin çıkmaması halinde Burak ve Selçuk’un resmi evraklarının bugün imzalanacağı dile getirildi.
Ayrıca Show Tv'de alt yazı geçti 2 imza da atıldı diye. Show Tv Genel Müdürü Saner Ayar aynı zamanda Trabzonspor yöneticisi ve bu 2 transferle ilgilenen kişiydi.
![]()