Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 221 sonuç

Konu: De Kuip'ten Mestella'ya

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

HOLLANDA LİGİ 27. HAFTA

UEFA KUPASI 2. TUR İLK MAC

HOLLANDA LİGİ 28. HAFTA

UEFA KUPASI 2. TUR İKİNCİ MAC

FENERBAHCE Yİ ELEMEYİ İSTEMESEMDE BİR PROFESYONEL GİBİ DAVRANDIM VE CEYREK FİNALDEK RAKİBİMİZ BELLİ OLDU

AFRİKA KUPASI VE UEFA KUPASI NEDENİYLE ERTELENEN Bİ TÜRLÜ YAPAMADIGIMIZ HOLLANDA KUPASI CEYREK FİNAL MACI

EVET İLK DEFA BU KADAR HOLLANDA KUPASINA YAKINIZ YARI FİNALDEKİ RAKİBİMİZ İSE VOLENDAM. BU MACTA HEMEN 3 GÜN ARKASINDA OYNANDI. İŞTE SONUC

EVET ARKADASLAR HOLLANDA KUPASINDA FİNALDEYİZ

BU SENE COK İSTİKRARLI BİR TAKIM GÖRÜNTÜSÜ CİZİYORUZ LİGDE LİDERİZ HOLLANDA KUPASINDA FİNALDEYİZ UEFA DA CEYREK FİNALDEYİZ. İNSALLAH SEZONU 3 KUPA İLE KAPATIRIZ.
    SEZON BİTİMİNE AZ KALDI BÜTÜN MACLARI BUGÜN OYNAYIP BU AKSAM KOYMAYA CALISACAGIM YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADASLAR
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ümit kardeşim harika gidiyorsun daha ne olsun al 3 kupayı bekliyoruzz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

HOLLANDA LİGİ 29. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 30. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 31. HAFTA

UEFA KUPASI CEYREK FİNAL İLK MACI

HOLLANDA LİGİ 32. HAFTA

VEEE SAMPİYON FEYENOORD!!! ELDE VAR 1 GERİ KALDI 2 TANE

İŞTE 32. HAFTA SONUNDA OLUSAN PUAN DURUMU

UEFA KUPASI CEYREK FİNAL İKİNCİ MACI

COK BÜYÜK BİR BASARIYA İMZA ATIYORUZ EVİMİZDE YENEMEDİĞİMİZ SUNDERLAND E İNGİLTERDE 5 ATIYORUZ VE YARI FİNALDEYİZ RAKİP YABANCI DEGİL BİZDEN BİRİ

EVET ARKADASLAR SAMPİYON OLDUKTAN SONRA AYRILACAK MISINIZ DİYE SORU SORDULAR BEN DE DEDİM OPSİYONLARIM DÜSÜNECEGİM OYUNCULARIMIN ÜMİT BOGA KAZANILAN SAMPİYONLUKTAN SONRA AYRILACAKSA BİZİM DE BURADA YERİMİZ YOK DEDİ İLK DEFA FM DE RASTLADIM BU OLAYA COK HOS YAW

UEFA VE HOLLANDA KUPASI MACLARI BİRAZDAN SİZLERLE BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

ligde yendin uefa da da yenersinbaşarılar....

Şampiyonluğun hayırlı uğurlu olsun dostum Ben Ajax'a fazla şans vermiyorum, çünkü sen kariyerin başından beri büyük maçlarda gerçekten çok iyisin.. Merakla bekliyoruz diğer iki kupayı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

HOLLANDA LİGİ 33. HAFTA

HOLLANDA LİGİ 34. HAFTA

UEFA KUPASI YARI FİNAL İLK MACI

HOLLANDA KUPASI FİNALİ!!

VEE SAMPİYON FEYENOORD

UEFA YARI FİNAL İKİNCİ MACI

BU KADAR REZİL TOP OYNANMAZ ADETA HİCBİRSEY YAPAMADIK VE ELENDİK

PLAYOFFLAR SONUCU OLUSAN PUAN DURUMU VE AVRUPAYA GİTMEYE HAK KAZANAN TAKIMLAR ŞÖYLE

TariboWest

Şampiyonluğun tekrardan hayırlı olsun dostum.. Sanırım benim nazarım değdi Ajax maçında Olsun Uefa'yı geçen sene almıştın. Bu sene kupa çeşidini arttırmış oldun

Bu arada Uefa'yı kim aldı? Sadece merak..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şampiyonluk ve Hollanda kupası hayırlı olsun tebrik ederim.Uefa da 2.maçta çok kötü oynamışsın ve kupayı alamamışsın inşallah seneye alırsın
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

EVET ARKADASLAR UEFA KUPASINI AJAX ALDI. YORUMLARINIZ İÇİN TESEKKÜRLER

2010 DÜNYA KUPASI BASLIYOR!!!

GRUP 1. MACI

GRUP 2. MACI

GRUP 3. MACI

GRUPTAN İKİNCİ CIKTIK VE 2. TURDAKİ RAKİBİMİZ ARJANTİN

DÜNYA KUPASI 2. TUR MACI

VE ARJANTİNİ YENİYORUZ CEYREK FİNALDEYİZ!!!

DÜNYA KUPASI CEYREK FİNAL MACI

EVET PORTEKİZİ DE YENEBİLİRDİK POSTİGA VE C. RONALDO İKİLİSİ İKİ DEFA GOL YAPINCA ELENDİK..

VE NİGERİDAKİ GÖREVİMİZİ BIRAKIYORUZ BIRAKMA NEDENİMİZ İSE 2 BÜYÜK TURNUVADA KUPA KALDIRAMAMIZ AFRİKA KUPASINDA YARI FİNAL DÜNYA KUPASINDA CEYREK FİNAL OYNADIK AMA BEN BUNLARI BASARI SAYMIYORUM. OYÜZDEN AYRILDIM

VE FEYENOORD DA TEKLİF GETİRDİ KABUL ETMEDİM VE FEYENOORD TAN AYRILDIM SU AN BİRİ İSPANYADAN BİRİ HOLLANDA DAN BİR DE MİLLİ TAKIMLA GÖRÜSÜYORUM EN KISA ZAMANDA BUNLARI SİZLERLE PAYLASACAGIM
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İyi yapmışsın yeni heyecanlar yaşamak lazım yeni takımını merakla bekliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ümit başarıların harika yeni ufuklara yelken aç bizde sana rüzgar yapıp yardım etmeye devam edicez

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

EVET ARKADASLAR NİGERİA VE FEYENOORD TAN AYRILDIM VE OYUNU KAYDETTİM HİC İLERLEMEDİM HEMEN GELEN TEKLİFLER SUNLAR:

Evet arkadaslar sizce ne yapmalıyım oyunu kaydettim öyle bekliyorum bu teklifleri reddedip yeni teklifler mi beklesem yorumlarınız bekliyorum
    TariboWest

bence valencia ya git 56 M € cok iyi para...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence gözün kapalı Valencia ve Arjantin'İn başına geç.PSV'nin başına geçersen yine Hollanda olacak o yüzden Valencia.

Ümitcim tebrikler 2-3 gündür nete giremiyodum gerçekten çok güzel bir başarı elde etmişsin tebrik ediyorum seni uefada şanssız elenmişsin bence güzel bi kariyer yapöışsın ben yerinde olsam valencia giderim tekrar başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

GECE SAAT 11:30 U GÖSTERİYORDU. DÜNYADAKİ ÖNEMLİ SPOR AJANSLARI ALT YAZIYLA BİR HABERİ OKUYUCULARINA DUYURYORLARDI. İŞTE O ALT YAZINDA GECEN CÜMLELER:
    "FEYENOORD TAN AYRILAN MANGER ÜMİT BOGA VALENCİA İLE ANLASTI"
    TABİKİ BUNU DUYAN TARAFTARLAR HEYECANLANMISLARDI. O GÜN GECE VE SABAH KLÜP FAKS YAGMURUNA TUTULDU. YÖNETİME SÜKRANLARINI SUNDULAR VE HEMEN SABAH AYAGININ TOZUYLA İDMANA CIKAN ÜMİT BOĞA OYUNCULARLA TANISTI. ,

KLÜPTEN YAPILAN ACIKLAMADA İSE YENİ MANAGERLERİ ÜMİT BOGA NIN BUGÜN BASIN ACIKLAMASI YAPILCAGI SÖLENDİ
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valencia'da başarılar dilerim.Umarım istedigin yerlere gelirsin
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Hayırlı olsun yeni takımın.Feyenoord'dan sevdiğin oyuncuları çek bence

Tebrikler ümit bunu haketmiştin iyşllah valenciada başarılı olusun ben yürekten inanıyorum bu takımı zirveye taşıyacağına transferlerini ve maçlarını dört gözle bekliyorum BŞARILAR...

Yeni takımın hayırlı olsun dostum... Daha büyük başarılar bekliyoruz artık senden..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

evet Arkadaslar Hepİnİz Hosgeldİnİz. Cok Heyecaliyim. CÜnkÜ Bu KlÜp Bİnasinda İlk Basin Toplantim. BugÜn Kendİmle İlgİlİ Ve KlÜpte Neler Yapacagimi Aciklamak İÇİn Burada Toplandik.İlk İŞ Olarak Uefa Kupasina Katilmak İstİyorum 3 GÜn Sonra İnter Toto Macimiz Var En İİ Kadroyu Sahaya SÜrmeye Calisacagim. Takimi Au An Tam Olarak Bİlmİyorum Ama Transfer De Yapacagim. LÜtfen Bİrazdan Sorularinizda İsİm Falan Sormayin. Evet Buyrun Sorularinizi Alayim.

muhabİr:Öncelİkle İspanya Ya Hosgelnİz. Sİzİ Az Cok Da Olsa Taniyoruz. Valencİa Da Da Feyenoord Takİ TaktİĞİnİzİ Mİ Kullanacaksiniz.

Ü.b:evet Arkadaslar Benİm Bellİ Bİr Sİstemİm Yoktur Takima Uygun TaktİĞİ Yerlestİrmeye Calisacagim Ama Su An 4-2-3-1 DÜsÜnÜyorum

muhabİr:az Önce Konusmanizda Transfer İsmİ SÖlemeyecegİm DemİŞtİnİz. Bİze Su An Yenİ Bİr Transfer Bİlgİsİ Geldİ. Acaba Dogru Mu? Eskİ Ögrencİnİz Wİjnaldum?

Ü.b: (hahaha)valla Arkadaslar Sİzden Hİcbİrsey Kacmiyor Evet Bunu Saklamanin Bİ Alemİ Yok. Wİjnaldumu Aradim İspanya Ya Cagirdim. Dedİkİ Aman Hocam Daha Hİc KlÜple GÖrÜsmedİnİz Satacaklar Mi Falan Ben De Sordum Sen Gelmek İstİyor Musun Evet Dedİ Atla O Zaman Gel Dedİm Yrn Burda Olacak. YÖnetİm De KlÜple Transfer GÖrÜsmlerİne Basladi...

muhabİr:evet Ümİt Hocam Valencİa İle İlgİlİ İlk İzlenİmlerİnİz Neler? Bİzİmle Paylasir Misniz?

Ü.b:tabİİkİde Arkadaslar. Sunu SÖleyebİrİm Kİ Taraftar KlÜbÜne Asik Bİ De Bu Benİm Memleketİmde Fenerbahce De Var. Bunu SÖlemeden Gecemeyecegİm. Havaalaninda Konustugum Bİr İkİ Tarftar Vardi. Sİmdİden Sampİyonluk Havasina GİrmİŞler. Sİze Cok GÜvenİyoruz Dedİler. Ama Ne Yalan SÖleyİm Bu İlerleyen GÜnlerde Üzerİmde Baski Yaratabİlİr

muhabİr:sİzİn Futbolda Vefaya Yer VerdİĞİnİzİ Bİlİyoruz. Feyenoord U BÖle Yarida Birakip Buraya Gelmenİz Sİzce Dogru Mu?

Ü.b:evet Arkadasim Sen Kİm Oluyorsun Bana Hesap Soruyorsun. Burada GecmİŞİmİ Yargilayacak DeĞİlİm. GÜvenlİk LÜtfen Bu Densİz Arkadasi Cikarir Misiniz Disari... Evet Arkadaslar Kusura Bakmayin Baska Sorusu Olan Var Mi Son Sorular Olursa Sevİnİrİm. İlerleyen GÜnlerde Bol Bol Konusacak Zamanimiz Olacak Zaten..

muhabİr:sİzİn Buraya Gelmeden Önce Bİrcok Teklİf Aldiginizi Duyduk. Neden Valencİa?

Ü.b:evet Arkadaslar Dogrudur. Takimlarin İsİmlerİnİ Aciklamak İstemİyorum Ama Ülke Olarak SÖlebİlrİm. Valencİa Disinda 2 İspanyol KulÜbÜ İle GÖrÜstÜm. Ayrica Bİr Hollanda Dan Bİr De Mİllİ Takimdan Teklİf Aldim. Secme Nedenİm İse Canimdan Cok SevdİĞİm Kiramadigim 2-3 Dostum Var Onlar Israrla Valencİa Nin Basina Gecmemİ İstedİ Bende İsteyerek Tabİİkİde Kabul Ettİm

muhabİr:bu Sezonkİ Hedeflerİnİz Neler Bİze Anlatir Misiniz Kisaca..

Ü.b:uefa Da Sampİyon Olmak İstİyorum. Lİgde İlk 4 Ü Cok İstİyorum. CÜnkÜ Seneye Şl De Olmak İstİyorum. Hanİ İspanya Kral Kupasini Da Kaldirsak Hİc Fena Olmaz.. Evet Buraya Kadar Gelİp Benİ DİnledİĞİnİz İÇİn TesekkÜrler Arkadaslar. İyİ Geceler
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valencia'da başarılar. Tebrik ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başarılar ümit kardeşim kadronu koyarmısın kimleri yollamış Valencia yönetimi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valencia'da başarılar doğru karar verdin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İNTER TOTO 3. TUR İLK MAC

RAHAT BİR GALİBİYET ALDIK...

İNTER TOTO 3. TUR İKİNCİ MAC

DEPLASMANDA DA 2-0 GALİP GELEREK UEFA KUPASINA KATILMAYA HAK KAZANIYORUZ..

EVET ARKADASLAR LİG MACLARI BASLAYACAK YAKIN ZAMANDA VE TARNSFERLERİ DE SİZLERLE PAYLASACAGIM...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler turu geçmen güzel olmuş transferleri bekliyoruz.

tebrikler ümit güzel başlamışsın ama bu maçlar ölçü olmaz daha dişli rakipler bekliyor seni ona göre takımını iyi kur başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TRANSFERLER:
    GİDENLER

VUCİNİC

MARTİNS

GELENLER:

COLOCCİNİ

SİSSOKO

İSMAİL İN İSTEGİ ÜZERİNE İŞTE KADRO

UEFA KUPASI 2. TUR İLK MACI

LA LİGA 1. HAFTA

UEFA KUPASI 2. TUR İKİNCİ MACI

UEFA KUPASINDA 1. TUR ESLESMESİ

DENİZLİSPORU YENİP UEFA DA GRUPLARA KALMAK İSTİYORUZ. BUNU DA KOLAY BASARACAGIMI DÜSÜNÜYORUM...

TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler transferler ve kadro harika gidişatta güzel Denizliyi elersin.

Vucinic transferi güzel olmuş dostum.. Roma'yı uçuruyor şu anda o arkadaş benim oyunumda.. Martins'i Lazio almıştı o yüzden bir şey söylemek istemiyorum Uefa'da iyi işler yapacağına eminim..

Başarılar...

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri