çıkışş tarihi verebiliyormusunuz yoksa heran çıkabilirmi
çıkışş tarihi verebiliyormusunuz yoksa heran çıkabilirmi
ellerinize sağlık. çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum![]()
bişi sorcam bu yama sadece orjinal oyunlarda mı çalışacak yoksa korsanlarda da çalışacak mı hani şu sanal sürücü olayı var ya sorun çıkarır mı
Hayır bi sorun çıkarmaz ister korsan ister orjinal olsun + oyunun versiyonuda farketmezOriginally Posted by gogo47
anti-blaxx kullananlarda sorun cıkacakmıs gibi geliyor ama hadi hayırlısı herşeyin bi çözümü vardır![]()
walla banada öle geliyo bakalım nolcakOriginally Posted by ceyhun127
Her geçen gün biraz daha artıo heyecanım. Ama güzel bir heyecan bunu yaşamak. Kimi zaman bunaltıcı olsa da... Bir an önce çıksa da oynasak demekten kendimi alamıyorum kimi zamanlar.Sabırsızlıkla bekliyorum. teşekkürler turksportal.
![]()
türkçe ne zaman çıkcak? kesin bir tarih varmı?
arkadaş zahmet edip okursan tarih verilmiyor
pardon abi görmemişim.
her sene olduğu gibi herşeyin en iyisi için çalışan TURKSPORTAL'a teşekkür ederiz...
arkadaslar çıkana kadar olmessek ii ya![]()
vlla ben heyacanden gitcem lgs biyandan bi yandan sıkısttırolar
![]()
siteye girdiğim de "Türkçe FM Yakında" yazısı yerine "Türkçe FM Yayında" yazısını göreceğim günü iple çekiyorum yahu..
aynı aynı bende o günü bekliyorumOriginally Posted by tentenboy
![]()
o gün bugün olsun artık..
iki gündür bi sessizlik var alemde hayırdır( Yani yöneticiler tarafından )
Originally Posted by ceyhun127
Sanırım herkes tetikde bekliyor
Bu, fırtına öncesi sessizliğe benziyor.Originally Posted by ceyhun127
Esen Kalın/FM siz Kalmayın.
e hadi artık çıksın da huzura kavuşsak..
vallahi yaa
bi an önce cıksada indirsek sunu?????
Bence de artık çıkarın lütfen şu yamayı PLASE
arkadaşlar sabır ya çıkacak el**t arkadaşlarımız baya iyi çalışıyor**nce bu hafta sonuna çıkar ama çıkmasada olsun ne zaman olursa olsun heycanla **kliyoruz
![]()
** neden yazamıyoruz neyse su cıksa da oynasak walla![]()
**yler , yöneticiler zeten fm yürkçe için şuanda çalışıyolardır ısrar atmeyin habire nezaman çıkıcak diye sabredin biraz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ya sabıııııııııııııııııııııııııııııııııııır..![]()
kardeşim sanki siz her şeyine yardım ettinizde size yaptığınız şeylerin karşılığını vermiolarbekleyin ya
![]()
bekle bekle çatladık burda yaa.. haftalardır bekliyoruz..
gerilmenin alemi yok![]()
bak relax oldum..
Eger aceleci davranıp yamayı size sunabilirdik, o zaman su yasanırdı.
Su an yasadigimiz problemi sizlerde yasar ve dogru durust FM oynayamazdiniz, yama size koaylik yerine zorluk getirirdi.
Sorun cozuldugunde, yayinlanabilir hale geldiginde yama yayinlanacaktir.