Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 227 sonuç

Konu: Atlético Bilbao ile Yolculuğumuz Başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Devamını bekliyoruz Kaan abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Sevgili kardeşlerim yanlış anladılar.ben dedimki ilk teklif palermodan geldi fakat iki sezonu doldurup kaçacağım için buradan teklifi kabul etmedim. Yani daha buradayım.

Acıklı hikayemize devam ediyoruz medillerinizi hazırlayın

Valencia maçına çıktığımızda ilk kez ilk 11'den 9 kişiyi bir arada gördüm diye sevinirken sevincim kursağımda kaldı.Valencia resmen para almış gibi oynadı.3 oyuncu değiştirdim sakatlıklar yüzünden üzerine 2 kişi daha sakatlanıp devam etti ama ne yazık ki maç sonu durum pek iç açıcı değildi.Asıl kalecim 1 ay yok,4 forvet oyuncusu sakat ya da cezalı.3'ü bir aydan önce tam randımanlı oynayamıyor.Bu beni bir düşünceye itti.Hokkabaz gibi 3 forveti şapkadan çıkaramazdım.O zaman gol atıp üzerine yatacağım bir sistem yapmalıydım ve sanırım başardım.Çok güzel bir 3-6-1 icat ettim.Az pozisyon at kazan 6 ya da 7. maçtan sonra taktiği iyicene oturttum.Ve bu yeni taktik Bask camiasına önce Kral Kupasını ve sonrada La liga Şampiyonluğunu getirdi (Notaha 4 maç var üçü Sevilla dış saha Barca dış saha Real iç saha,yani son 4 maçta garantilediğim iyi oldu büyük ihtimalle 3 maçta 1 puan alırsam iyidir revir ordusu ile Kalecim iyileşti,forvetler yerinde ama şimdi bir taktiği oturttum diğer taktik üzerinde çalışmak için 3-6-1 ile oynamaya devam edeceğim).

İşte SS'ler.Yarında kupa törenini ekleyeceğim

Sevilla ile Kral Kupası Yarı Final Rövanş Maçı:

ve işte muhteşem Bask-Katalan KRAL Kupası Mücadelesi Sonucu:

1-0 geriye düştükten sonra maç gidiyor dedik çok asıldık maça 1-1 i bulduktan sonra iki takımda maçı uzatmaya bırakmamak için karşılıklı pozisyon buldu,uzatmaya kalırsak dağılabileceğimizi biliyorduk çünkü kulubeye bakacak durumumuz yok şu sıralar ve maçı uzatmadan şansımızı değerlendirdik ve işi bitirdik

Ve Valladolid maçı.Cuma günü Barça berabere kalınca bize şampiyonluk fırsatı doğdu.Maça stresli çıktık o yüzden.1-0'ı bulduk 2. golü bir türlü atamadık stres dolu dakikalar yerini maçın bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluk kutlamalarına bıraktı. 200'e 1 verilen bir takımın bu noktaya gelmesi mucize olarak nitelendirildi

34. Hafta itibariyle puan durumu :

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tebrikler Ş.L'de başarılar dilerim. Transferleri bekliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ooooooo Kaan abi sanada bu yakışırdı, tebrik ederim şapiyon olmussun,şimdi yapacagın transferleri merakla bekliyoruz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Tebrikler Ş.L'de başarılar dilerim. Transferleri bekliyoruz...
    Çok teşekkür ederim abisi.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ooooooo Kaan abi sanada bu yakışırdı, tebrik ederim şapiyon olmussun,şimdi yapacagın transferleri merakla bekliyoruz
    Sağolasın Alican kaedeşim.Abisi ne transferinden bahsediyorsunuz siz?Madem ilk konuşan sizler oldunuz görev size düştü.Bana yeni sezonda 3 transfer gerekiyor.Biri ilk 11'de biri yedekte duracak iki defans göbeğine oyuncu ve bununla birlikte ortasahaya bir oyuncu.(genelde yedek kalabilecek ama gelişip formayı kapabilecek özellikte olan) Hadi bulun bakalım Tabi Bask vatandaşı olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kaan abicim böyLe takıma geLecek sezon Bir Arteta ya da Xabi aLonso gider artık

Ya da senin için Serkan ı da aLayım yanıma gideLim RonaLdinho yu Bask Lı yapaLım onu transfer et ya da
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Valla abisi çok iyi olur

İlk sistemi geliştirdikten sonra ikinci sistem olan 3-6-1'e sarıldım.Başlangıçta zorunluluktu fakat sonradan zevk almaya başladım.Defansif olarak açık vermiyoruz.Hücum olarak ise günden güne daha net daha yüzdeli pozisyon bulmaya başladık bir iki yaptığım ufak oynama ile.Testlerim sürüyor.Eğer hücumdaki etkiyi bir kademe daha arttırıp defansı aynı sağlamlıkta tutabilirsem 3. taktiği geliştirmenin vakti gelmiş demektir.Hoş galiba şimdiye kadar ürettiğim taktik sayısı 10'a ulaştı ama 4'ü kullanılmaya değer.Artık maç içinde taktikten taktiğe geçen bir takım oluşturacağım yeni gideceğim takımda gelecek sezondan sonra

Ve Copa Del Rey Müzemize doğru yol alıyor....

Resmi olarak şampiyonluk kupasını alabilmek için son 4 maç.Bu arada takımımız şampiyonlar ligine doğru yelken açtı.

Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 11:22

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Kaan abi şampiyonluk yakışmış sana ve takımına
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağolasın Yunuscum.Yabancısız takım ölümüne oynuyor işte abisi

Bunlar paralı lejyoner değil

Bilbao kulubu yaptığı açıklamada 6+5 konusuna açıklık getirerek biz zaten 11+0 ile mücadele ediyoruz sözlerine yer verdi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kaancım süpersin o Ligde o takımla oooooo namalup şampiyon! oooooo şampiyon Athletic! sen bunları yapabiliyorsan bizde ronaldinhoyu Bask vatandaşı yapar kadrona katarız ayıpsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Namağlup şampiyonluk zor Serkancım yelken açtık dedim ya Son 4 maçta fazla forma bulamayan oyunculara as takımdan 3 oyuncu ekleyeceğim transfer piyasasında göstermek için

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben buLdum yeni transferimizi Kaan abi, Serkan ı aLaLım takıma Hemen bask uyruğu yapıveririz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Valla Kaancım ne yalan söliyim bunca yıldır FM oynarım böyle bir kariyer çok az görülür gerçekten süper bir sezon geçirmişsin senin namına da bu yakışırdı ben Platiniyle görüştüm her şeyi ayarladım , Gerrard, Messi, Ronaldo, Ronaldinho, Garay, Vander Vaart, İbrahimovic, Tevez, Toure gibi birçok futbolcuyu Bask vatandaşı yapmak için girişimleri hızlandırdım Seneye ŞL kupası bizim sen rahat ol sahada olmazsa masada o da olmazsa savaşla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sana güveniyorum Serkancım.Fiorentina'yı ne hale getirdiğini hepimiz gördük.Seneyede senle beraber önümüzde kimse duramaz

Hayrocum zaten onu Javier Seko olarak takıma koyacağız oynaması muhim değil,ilk 18'de olup maç öncesinde ve sırasında rakip takım oyuncularına sabotaj düzenliycek.Örnek:su ikram etme vs. vs..

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bana güven gerisini merak etme sen. Merak etme sen

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sezon sonunda karizmanı koy, bas istifayı abi Sana Hollanda'dan AZ uyar
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence Kaan abi Arsenal'e gidicek.Orada bir şampiyonluk yasayıp Galatasaray'ımıza gelicek

tebrikler Abicim. bu kadar zor bir ligde şampiyon olabildiğin için.
    Last edited by eXcitinG : 06.Haziran.2008 at 14:35 Reason: Senden kaç yaş büyük haberin varmı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kaan GS ye gelmez biz Götz gibi 2. sınıf hocaların peşindeyiz Kaan gibi 1. sınıf hocalara gücümüz yetmez

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kaan GS ye gelmez biz Götz gibi 2. sınıf hocaların peşindeyiz Kaan gibi 1. sınıf hocalara gücümüz yetmez
    Haklısın kaan abi 1. sınıf hocalardan

kaan abi bu ne hız bir yenilgi almadan acık ara şampiyon olmuşsun tebrikler kaan abicim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Bana güven gerisini merak etme sen. Merak etme sen
    Merak etme sen merak etme sen Yeterince aslan sütü ile yakınlaşmada bulunduğumdan bana böyle şarkı sözlü imalarla gelme Serkancım

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sezon sonunda karizmanı koy, bas istifayı abi Sana Hollanda'dan AZ uyar
    Bilbao'ya şampiyonlar liginde oynatma sözümüz var abisi.O yüzden 1 sene daha burdayız.( Tabi sezon başındaki hedefimiz Intertoto'ya katılmaktı ama neyse )

Bence Kaan abi Arsenal'e gidicek.Orada bir şampiyonluk yasayıp Galatasaray'ımıza gelicek
    Abisi eğer gelecek sezon sonunda GS müsait ise ilk gideceğim yer orası olacak ya da Fransa'yı düşünüyorum ama belli değil daha.Diğer sezon sonunda oylama yaparız

Quote Originally Posted by matrockmamy View Post
    tebrikler kardeşim. bu kadar zor bir ligde şampiyon olabildiğin için.
    Çok teşekkürler sevgili küçük kardeşim.

Profesyonelliği bir kenara bırakır gelirim Serkancım.Benim aslım çekirdekten GS'den yetişme, Emre'ye benzemem

Haklısın kaan abi 1. sınıf hocalardan
    Turnuvaların en kötü kariyerine sahip 1. sınıf hoca benim

Quote Originally Posted by puskas View Post
    kaan abi bu ne hız bir yenilgi almadan acık ara şampiyon olmuşsun tebrikler kaan abicim
    Yenilgiler gelecek abisi eğer yedek takım abartmazsa

Bu arada size bir soru : Sizce gelecek sezon Martinez + Arteta takası yapayım mı? Everton'da Martinez'i istemeye başladı çünkü.
    Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 14:34

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sen bilirsin
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

abicim naaptın sen

Ben bu kariyeri gördükten sonra kendime kariyer yapıyorum demiyecegim. Degil atletic bilbao ile villareal ile bile ilk sezon sampiyon olamadım hiç

Bu nasıl bi kariyerdir, taktiktir. TSİ literatüründen silinmesi lazım bu kariyerin, bunu gören kendini basarısız ilan eder Yöneticiler hemen kilitlesin ve tsi nin ücra kösesine hapsetsin bu konuyu

Şaka bi yana valla ne diyim abi helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Doğrusu kıskandım Kaan abi

Oyun ilk çıktığında Napoli ile İlk senede Şampiyon olmuştum, Kobenhavn ile ilk senede Uefa Fİnali oynamıştım Bende kendimi başarılı sanardım

Bundan sonra bu kariyerden daha başarılı olabilmek için alıcan bi ligin en dandik takımını tüm maçlarını kazanıcan bide gol yemicen Anca böyle olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Sen bilirsin
    Transfer seçeneğimiz kısıtlı abisi ve Martinez özellikle Bayern Munich peşinde olduğundan beri bir daha morali yerine gelmedi.Eğer düzelmezse mecburen elden çıkarıcaz.Hoş 4 senelik kontrat yapmıştım 50 milyonu veren alır maddesi var ama Bayern en son 33 milyon euro'ya çıktı Everton ise ilgilenenler listesinde.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    abicim naaptın sen

Ben bu kariyeri gördükten sonra kendime kariyer yapıyorum demiyecegim. Degil atletic bilbao ile villareal ile bile ilk sezon sampiyon olamadım hiç

Bu nasıl bi kariyerdir, taktiktir. TSİ literatüründen silinmesi lazım bu kariyerin, bunu gören kendini basarısız ilan eder Yöneticiler hemen kilitlesin ve tsi nin ücra kösesine hapsetsin bu konuyu

Şaka bi yana valla ne diyim abi helal olsun
    Çok teşekkürler Emrecim.Bakma abisi Bilbao büyük takım.Adamların azimleri çok fazla.Biraz iteliyiveriyorsun coşuyorlar ama gelecekleri karanlık Bask'tan adam bulana kadar canın çıkıyor Ama Viguera yetişiyor iyi bir santrafor olacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Doğrusu kıskandım Kaan abi

Oyun ilk çıktığında Napoli ile İlk senede Şampiyon olmuştum, Kobenhavn ile ilk senede Uefa Fİnali oynamıştım Bende kendimi başarılı sanardım

Bundan sonra bu kariyerden daha başarılı olabilmek için alıcan bi ligin en dandik takımını tüm maçlarını kazanıcan bide gol yemicen Anca böyle olur

Çok teşekkür ederim abisi. taktik gücü Bask azmiyle birleşince böyle oluyor Ne inat takım,bir türlü maçı bırakmıyor

Bakalım abisi yeni sezon neler getirecek.Şu anda şimdiden son 4 maçta 3 mağlubiyeti haneme yazdım 8 oynamayan oyuncu oynayacak dediğim gibi.Bir de Cl'de başarılı olmak için belirtiğim mevkilerde 3 oyuncu şart.
    Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 14:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kaan abi tebrik ederim büyük iş başardın gerçekten bu arada o yelken alan gemi yıkılacak gibi duruyor sende öyle olmayasın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bakalım Denizcim.Zaten kulupte yedekler ayaklanma başlattı o yüzden gemi yıkılacak gibi duruyor.Gönüllerini almak için son maçlarda mağlup olmayı göze alıcaz artık abisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kaan abi çocukları fm'den soguttun

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Valla abi ya Fm bilgimden şüphe duymaya başladımNe yaptın sen ne yahuNeyse abi tebrik ederim bu sene nağmalup şampiyon olursun artık,seneye de bi Cl şampiyonu oldun mu tamamdır

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri