Devamını bekliyoruz Kaan abi.
Devamını bekliyoruz Kaan abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sevgili kardeşlerim yanlış anladılar.ben dedimki ilk teklif palermodan geldi fakat iki sezonu doldurup kaçacağım için buradan teklifi kabul etmedim. Yani daha buradayım.
Acıklı hikayemize devam ediyoruz medillerinizi hazırlayın
Valencia maçına çıktığımızda ilk kez ilk 11'den 9 kişiyi bir arada gördüm diye sevinirken sevincim kursağımda kaldı.Valencia resmen para almış gibi oynadı.3 oyuncu değiştirdim sakatlıklar yüzünden üzerine 2 kişi daha sakatlanıp devam etti ama ne yazık ki maç sonu durum pek iç açıcı değildi.Asıl kalecim 1 ay yok,4 forvet oyuncusu sakat ya da cezalı.3'ü bir aydan önce tam randımanlı oynayamıyor.Bu beni bir düşünceye itti.Hokkabaz gibi 3 forveti şapkadan çıkaramazdım.O zaman gol atıp üzerine yatacağım bir sistem yapmalıydım ve sanırım başardım.Çok güzel bir 3-6-1 icat ettim.Az pozisyon at kazan6 ya da 7. maçtan sonra taktiği iyicene oturttum.Ve bu yeni taktik Bask camiasına önce Kral Kupasını ve sonrada La liga Şampiyonluğunu getirdi
(Not
aha 4 maç var üçü Sevilla dış saha Barca dış saha Real iç saha,yani son 4 maçta garantilediğim iyi oldu büyük ihtimalle 3 maçta 1 puan alırsam iyidir revir ordusu ile
Kalecim iyileşti,forvetler yerinde ama şimdi bir taktiği oturttum diğer taktik üzerinde çalışmak için 3-6-1 ile oynamaya devam edeceğim).
İşte SS'ler.Yarında kupa törenini ekleyeceğim![]()
![]()
Sevilla ile Kral Kupası Yarı Final Rövanş Maçı:
ve işte muhteşem Bask-Katalan KRAL Kupası Mücadelesi Sonucu:
1-0 geriye düştükten sonra maç gidiyor dedik çok asıldık maça 1-1 i bulduktan sonra iki takımda maçı uzatmaya bırakmamak için karşılıklı pozisyon buldu,uzatmaya kalırsak dağılabileceğimizi biliyorduk çünkü kulubeye bakacak durumumuz yok şu sıralar ve maçı uzatmadan şansımızı değerlendirdik ve işi bitirdik
Ve Valladolid maçı.Cuma günü Barça berabere kalınca bize şampiyonluk fırsatı doğdu.Maça stresli çıktık o yüzden.1-0'ı bulduk 2. golü bir türlü atamadık stres dolu dakikalar yerini maçın bitiş düdüğü ile birlikte şampiyonluk kutlamalarına bıraktı. 200'e 1 verilen bir takımın bu noktaya gelmesi mucize olarak nitelendirildi
34. Hafta itibariyle puan durumu :
Tebrikler Ş.L'de başarılar dilerim. Transferleri bekliyoruz...
Ooooooo Kaan abi sanada bu yakışırdı, tebrik ederim şapiyon olmussun,şimdi yapacagın transferleri merakla bekliyoruz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Çok teşekkür ederim abisi.
Sağolasın Alican kaedeşim.Abisi ne transferinden bahsediyorsunuz siz?Madem ilk konuşan sizler oldunuz görev size düştü.Bana yeni sezonda 3 transfer gerekiyor.Biri ilk 11'de biri yedekte duracak iki defans göbeğine oyuncu ve bununla birlikte ortasahaya bir oyuncu.(genelde yedek kalabilecek ama gelişip formayı kapabilecek özellikte olan) Hadi bulun bakalımTabi Bask vatandaşı olacak.
Kaan abicim böyLe takıma geLecek sezon Bir Arteta ya da Xabi aLonso gider artık
Ya da senin için Serkan ı da aLayım yanıma gideLim RonaLdinho yu Bask Lı yapaLım onu transfer et ya da![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla abisi çok iyi olur![]()
İlk sistemi geliştirdikten sonra ikinci sistem olan 3-6-1'e sarıldım.Başlangıçta zorunluluktu fakat sonradan zevk almaya başladım.Defansif olarak açık vermiyoruz.Hücum olarak ise günden güne daha net daha yüzdeli pozisyon bulmaya başladık bir iki yaptığım ufak oynama ile.Testlerim sürüyor.Eğer hücumdaki etkiyi bir kademe daha arttırıp defansı aynı sağlamlıkta tutabilirsem 3. taktiği geliştirmenin vakti gelmiş demektir.Hoş galiba şimdiye kadar ürettiğim taktik sayısı 10'a ulaştı ama 4'ü kullanılmaya değer.Artık maç içinde taktikten taktiğe geçen bir takım oluşturacağım yeni gideceğim takımda gelecek sezondan sonra
Ve Copa Del Rey Müzemize doğru yol alıyor....
Resmi olarak şampiyonluk kupasını alabilmek için son 4 maç.Bu arada takımımız şampiyonlar ligine doğru yelken açtı.
Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 11:22
Tebrikler Kaan abi şampiyonluk yakışmış sana ve takımına![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sağolasın Yunuscum.Yabancısız takım ölümüne oynuyor işte abisi![]()
![]()
Bunlar paralı lejyoner değil
Bilbao kulubu yaptığı açıklamada 6+5 konusuna açıklık getirerek biz zaten 11+0 ile mücadele ediyoruz sözlerine yer verdi![]()
![]()
Kaancım süpersin o Ligde o takımla oooooo namalup şampiyon! oooooo şampiyon Athletic! sen bunları yapabiliyorsan bizde ronaldinhoyu Bask vatandaşı yapar kadrona katarız ayıpsın![]()
Namağlup şampiyonluk zor Serkancım yelken açtık dedim yaSon 4 maçta fazla forma bulamayan oyunculara as takımdan 3 oyuncu ekleyeceğim transfer piyasasında göstermek için
![]()
Ben buLdum yeni transferimizi Kaan abi, Serkan ı aLaLım takımaHemen bask uyruğu yapıveririz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valla Kaancım ne yalan söliyim bunca yıldır FM oynarım böyle bir kariyer çok az görülür gerçekten süper bir sezon geçirmişsin senin namına da bu yakışırdı ben Platiniyle görüştüm her şeyi ayarladım , Gerrard, Messi, Ronaldo, Ronaldinho, Garay, Vander Vaart, İbrahimovic, Tevez, Toure gibi birçok futbolcuyu Bask vatandaşı yapmak için girişimleri hızlandırdım Seneye ŞL kupası bizim sen rahat ol sahada olmazsa masada o da olmazsa savaşla![]()
Sana güveniyorum Serkancım.Fiorentina'yı ne hale getirdiğini hepimiz gördük.Seneyede senle beraber önümüzde kimse duramaz
Hayrocum zaten onu Javier Seko olarak takıma koyacağız oynaması muhim değil,ilk 18'de olup maç öncesinde ve sırasında rakip takım oyuncularına sabotaj düzenliycek.Örnek:su ikram etme vs. vs..![]()
Bana güven gerisini merak etme sen. Merak etme sen![]()
Sezon sonunda karizmanı koy, bas istifayı abiSana Hollanda'dan AZ uyar
![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bence Kaan abi Arsenal'e gidicek.Orada bir şampiyonluk yasayıp Galatasaray'ımıza gelicek![]()
tebrikler Abicim. bu kadar zor bir ligde şampiyon olabildiğin için.
Last edited by eXcitinG : 06.Haziran.2008 at 14:35 Reason: Senden kaç yaş büyük haberin varmı ?
Kaan GS ye gelmez biz Götz gibi 2. sınıf hocaların peşindeyiz Kaan gibi 1. sınıf hocalara gücümüz yetmez![]()
kaan abi bu ne hız bir yenilgi almadan acık ara şampiyon olmuşsun tebrikler kaan abicim
Merak etme sen merak etme senYeterince aslan sütü ile yakınlaşmada bulunduğumdan bana böyle şarkı sözlü imalarla gelme Serkancım
Bilbao'ya şampiyonlar liginde oynatma sözümüz var abisi.O yüzden 1 sene daha burdayız.( Tabi sezon başındaki hedefimiz Intertoto'ya katılmaktı ama neyse)
Abisi eğer gelecek sezon sonunda GS müsait ise ilk gideceğim yer orası olacak ya da Fransa'yı düşünüyorum ama belli değil daha.Diğer sezon sonunda oylama yaparız
Çok teşekkürler sevgili küçük kardeşim.
Profesyonelliği bir kenara bırakır gelirim Serkancım.Benim aslım çekirdekten GS'den yetişme, Emre'ye benzemem
Turnuvaların en kötü kariyerine sahip 1. sınıf hoca benim![]()
![]()
Yenilgiler gelecek abisi eğer yedek takım abartmazsa
Bu arada size bir soru : Sizce gelecek sezon Martinez + Arteta takası yapayım mı? Everton'da Martinez'i istemeye başladı çünkü.
Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 14:34
Sen bilirsin![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
abicim naaptın sen
Ben bu kariyeri gördükten sonra kendime kariyer yapıyorum demiyecegim. Degil atletic bilbao ile villareal ile bile ilk sezon sampiyon olamadım hiç![]()
Bu nasıl bi kariyerdir, taktiktir. TSİ literatüründen silinmesi lazım bu kariyerin, bunu gören kendini basarısız ilan ederYöneticiler hemen kilitlesin ve tsi nin ücra kösesine hapsetsin bu konuyu
Şaka bi yana valla ne diyim abi helal olsun![]()
Doğrusu kıskandım Kaan abi
Oyun ilk çıktığında Napoli ile İlk senede Şampiyon olmuştum, Kobenhavn ile ilk senede Uefa Fİnali oynamıştımBende kendimi başarılı sanardım
![]()
![]()
Bundan sonra bu kariyerden daha başarılı olabilmek için alıcan bi ligin en dandik takımını tüm maçlarını kazanıcan bide gol yemicenAnca böyle olur
![]()
Transfer seçeneğimiz kısıtlı abisi ve Martinez özellikle Bayern Munich peşinde olduğundan beri bir daha morali yerine gelmedi.Eğer düzelmezse mecburen elden çıkarıcaz.Hoş 4 senelik kontrat yapmıştım 50 milyonu veren alır maddesi var amaBayern en son 33 milyon euro'ya çıktı
Everton ise ilgilenenler listesinde.
Çok teşekkürler Emrecim.Bakma abisi Bilbao büyük takım.Adamların azimleri çok fazla.Biraz iteliyiveriyorsun coşuyorlar ama gelecekleri karanlık Bask'tan adam bulana kadar canın çıkıyorAma Viguera yetişiyor iyi bir santrafor olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok teşekkür ederim abisi. taktik gücü Bask azmiyle birleşince böyle oluyorNe inat takım,bir türlü maçı bırakmıyor
Bakalım abisi yeni sezon neler getirecek.Şu anda şimdiden son 4 maçta 3 mağlubiyeti haneme yazdım8 oynamayan oyuncu oynayacak dediğim gibi.Bir de Cl'de başarılı olmak için belirtiğim mevkilerde 3 oyuncu şart.
Last edited by Melekovic : 06.Haziran.2008 at 14:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kaan abi tebrik ederim büyük iş başardın gerçekten bu arada o yelken alan gemi yıkılacak gibi duruyor sende öyle olmayasın![]()
Bakalım Denizcim.Zaten kulupte yedekler ayaklanma başlattı o yüzden gemi yıkılacak gibi duruyor.Gönüllerini almak için son maçlarda mağlup olmayı göze alıcaz artık abisi![]()
Kaan abi çocukları fm'den soguttun![]()
![]()
Valla abi ya Fm bilgimden şüphe duymaya başladımNe yaptın sen ne yahu
Neyse abi tebrik ederim bu sene nağmalup şampiyon olursun artık,seneye de bi Cl şampiyonu oldun mu tamamdır
![]()