Sana bir önerim var eğer hava toplarında başarı istiyorsan heading den önce jumping'e bak![]()
Sana bir önerim var eğer hava toplarında başarı istiyorsan heading den önce jumping'e bak![]()
Tamam ya boşver ben genel olarak söyledim zaten![]()
Cihan'ı almasaydın keşke.Transferlerini beğendim. Keşke Elionar'ı satmasaydın.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Takımı baştan yaratmışsın neredeyse ama bu tür değişimler yaparken dikkatli ol. Çünkü takımın kimyası bozulabilir fakat adamlarını bir güzel harmanlayabilirsen başarı gelir.Yeni sezonda başarılar..
Transferler güzel seneye Avrupa'da oynarsın.
Elionar'da iş yok be kardeşim iyi ki satmışsın.
alican transferlerin güzel bu sene daha iyi yerde bitirirsin ligi ins ama cok büyük revizyon yaptıgın için takımda belki riskli olabilir
TariboWest
hiç yabancı transferi yok mu?
Alican keşke takımdan en iyi oynayan oyuncuları yollamasaydın ama transferler güzel tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
transferler güzel bi tane daha rey gibi bi oyuncu bulsaydın tozunu attırırdın ligin bi de bişey soracağım ben 8.0 versiyonuyla oynuyorum uğur yıldırım hiç frikikten gol atamıyor nasıl ayarlıyabilirim onu
8.02 yamasını yükleyerek olur belki
Hepinize teşekkür ederim.Takımı baştan kurduk daha öncede dedigimiz gibi taze kan lar aldık ve bu takımdan çok ümitliyim
hadi devam şampiyon ol da büyük takım hegomanyasına son ver rey şampiyonlar liginde gol kralı olsun![]()
Sağlık Raporu: Rey , Gonzales ve Ergün Ligin ilk 2 haftasında oynayamıyacak
Çok kötü bir haber aslarımız sakatlandı.Rey'in yerine Şadi,Gonzalez in yerine Metin Ergün ün yerinede Ninja nın görev alması bekleniyor
Şadi'yi küçümsemeyin adamın bir anda uzaktan füze gibi şutları varKafayla, ayakla, van basten tarzı her türlü atıyor adam. Leblebi misali. Drogba'nın yandan yemişi işte.
Tsl 2008-2009 Başladı;
Tsl 1.Hafta
Rey ve Gonzales yoktu yinede kazanmayı bildik çok mutluyum stoperlerim çoştur Giray'dan 2 Murat'tan 1 tane gol bulduk.Uğur yeni duran topcumuz diyebiliriz.
Tsl 2.Hafta
Kendi evimizde çok pozisyona girdiğimiz maçta gol atamadık derken yeni transferimiz Tita müthiş bir gol attı son dakikada be kritik bir 3 puana imza atmıs olduk.Haftaya Gonzales,Rey ve Ergün yeşil sahalara dönecek.
Rakip Belli Oldu
Rakibimiz Kocaelispor olmustur.Gruplara kalacağız İnşAllah.
Tsl 3.Hafta
Rey! Rey! Rey! Sahalara döndü ama abarttı galiba ilk maçında 4 gol atarak destan yazdı Rey .
Tsl 4.Hafta
Kendi evimizde Trabzon'u yenerek çıkışımızı sürdürüyoruz.Rey müthiş bir oyun çıkarıyor
Tsl 5.Hafta
Oftaş'ı deplasmanda rahat bir oyun ile yeniyoruz.Oftaş'ı böylesine rahat oyunla üstelik deplasmanda yenmek gerçekten her takımın harcı değil.
Tsl 6.Hafta
Güçsüz rakibimiz karşısında biraz zorlansakta 3 puana uzanıyoruz.
Ligde mükemmel gidiyoruz.Rey her zaman ki gibi .Murat ve Giray süper ikili oldular . Ugur yıldırım Asist kralı olabilir
harika gidiosun bu gidişle açık ara şampiyon olursun
Off off of.Bu ne maçlar böyle Alican.Rey şov sürüyor, Galatasaray ve Trabzon maçları süper olmuşBaşarılarının devamını dilerim ..
abi sen ne yapmışın ya samiyende gs ye gol yemeden 4 bravo
Tebrikler Alican Süper giriş inşallah Kapanış ta en az açılış kadar kaliteli olur.
Çok teşekkür ederim arkadaşlarRey gerçekten kaliteli bir topcu oldugunu Ali Sami Yen'de 4 gol atarak gösterdi.Bütün istatistiklerde üstünüz takım müthiş oturdu hadi bakalım hayırlısı...
Yeni sezona fırtına gibi başlamışsın Tebrikler![]()
Alican müthiş gidiyorsun yahu.Galatasaray'a Rize ile 4 atmak büyük başarıdır.Helal olsun diyorum ...Seneye bomba transferler bekliyorum.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Alican tebrikler sen ve Rey lige süper başlamışsınız![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yok yahu bence kesin Rey Rize'nin tavşan kanı çaylarından içti de böyle coştu![]()
Devamını bekliyoruz Alican,başarılarının devamını dilerim![]()
kardeşim yine güzel gidiyorsun da su rey'in istatistiklerini falan bi koyuversen sana zahmet![]()