Sayfa 6 / 18 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hemen açıklama yapalım bro
    Kartalspor olarak her zaman hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak. Bu yıl 3 kulvarda mücadeleye başladık, 3'ünde de gidebildiğimiz kadar üst seviyeye ulaşma amacındayız. Lige ve Avrupa maçlarına çok iyi başlangıç yaptık. Geçen sezondan dersler çıkardık ve bu sene çok daha iyi bir Kartalspor izlettireceğiz bizi seven, takip eden taraftarlarımıza.
    tek sorunumuz var...70.000.000'un (yazıyla : yetmiş milyon ) desteğini, takdirini kazandık bi Akif bey'in (nağm-ı diğer Vagabond ) desteğini alamadık, köstek olmak için elinden geleni yapıyor sağolsun . Müsait bir zamanda ifadesini almayı düşünüyorum, bakalım o zaman ne düşünecek
    --------------------------------------------------------------------------
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

yurtdışından teklifler aldığınız söyleniyor bu haberler doğru mudur(biraz olaya yalan haber katmak lazım)

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Henüz o kadar sesimizi duyuramadık Dünya'ya zaten kimse sulanmasın bana...Kartalspor'un malıdır, para ile satılmaz

Turkcell Süper Lig
    4.Hafta

Oldukça dirençli çıktı Kasımpaşa Bireysel hatalar yüzünden goller yemeye devam ediyoruz- maçı kendi kendimize zora soktuk. neyseki bi kayıp yaşamadan atlattık zorlu mücadeleyi.
    Turkcell Süper Lig
    5.Hafta

Maçı baştan sona kontrolümüzde tuttuk, yeni transferlerimizin performansından son derece memnunum. Hatta Deniyel'in attığı gol kesinlikle yılın golleri arasında yerini alacaktır
    UEFA Kupası
    1.Tur 1.Maç

Tek forvetli sistemden çift forvetli sisteme dönüş aşamasındayım. İlk kez Dnipro deplasmanında denedim, pek etkili olamadık ama savunma anlamında daha tutarlı oynadığımızı söyleyebilirim. 1-0 lık avantajla Türkiye'ye dönüyoruz.
    diğer takımlarımızın sonuçlarıysa şöyle:
    Brno : 0-4 : Galatasaray
    Atletico Madrid : 1-0 : Kasımpaşa
    M.Netanya : 1-2 : Beşiktaş
    Leiria : 1-4 : Fenerbahçe
    Trabzonspor : 0-1 : Dinamo Kiev
    Turkcell Süper Lig
    6.Hafta

Yavaş yavaş sonuçlarını almaya başladık çift forvetli sistemin. Mehmet Batdal ve Sercan Yıldırım farklı tipte oyuncular, birisi pivot birisi hızlı birlikte oynadıkça çok daha etkili olacaklarını düşünüyorum. Yine savunma olarak çok iyi maç çıkardık. Etkili ataklarımızdan birinde de Mehmet topu ağlarla buluşturup 3 puanı takımımıza kazandırdı. Yenilmezlik serimiz devam ediyor
    Fortis Türkiye Kupası
    2.Ön Eleme Turu

Türkiye Kupasında belkide en zorlu eşleşme bizim G.Birliği ile eşleşmemiz olmuştur. Çok etkili oyuncuları var Ankara takımının ve maç içerisinde de çok önemli pozisyonlar yakaladılar kalemizde. Sinan Bolat yine müthiş bir maç çıkardı, 3 maçtır gole kapattı kalesini. Kontrataklarla etkili olduk rakip kalede, Bernardo'nun atılmasından sonra da oyundan düştü iyice Gençlerbirliği. Gruplara kalabildiğimiz için çok mutluyuz zira başka zaman oynansa skor çok daha farklı olabilirdi.
    Puan Durumu
    Gerçekten çok iyi başlangıç yaptık sezona ama bizden daha iyi başlayanlarda var Kayseri mükemmel başladı. 6'da 6 ve attıkları gol sayısı 16, yedikleri sadece ''1''...gerçekten korkutucu performans sergiliyorlar.
    geçen yıla nazaran daha kolay bir gruba düştük. Bu sene Türkiye Kupası'nda da iddialıyız

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Görmeyeli neler olmus yau Uefa falan Fazla yuksekten ucma Kaso

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Turkcell Süper Lig
    7.Hafta

ikili forvet olmayacak gibi duruyor gol yemiyoruz ama kalecim Sinan sayesinde... müthiş maçlar çıkarıyor ve umarım devam eder bu performansı. Beşiktaş'ı da 2-0 la geçtik ve yolumuza kayıpsız devam ediyoruz.
    UEFA Kupası
    1.Tur 2.Maç

Zayıf rakibimiz karşısına ilk maçın skorunun verdiği rahatlıkla çıktık. Genç oyuncularıma da fırsat verdim bu karşılaşmada, golümüzde gurbetçi oyuncumuzun ayağından geldi. İlk kez mücadele ettiğimiz bu turnuvada gruplara kadar gelebilmek büyük bir başarı bizim için.
    Ek olarak 6 Türk takımından 5'i gruplara kalmayı başardı. tek kaybımız Kasımpaşa oldu
    renkli karşılaşmalar olacağı kesin
    Turkcell Süper Lig
    8.Hafta

Sezonun ilk mağlubiyetini aldık...kupa maçında da üstün oynayan taraftı G.Birliği ama sonuca gitmeyi başaramamıştılar. Bu karşılaşmada İsaac üstün oyunuyla takımına 3 puanı kazandırdı. Nazar boncuğumuz olsun bu karşılaşma, ayaklarımızın yere basmasını sağladı.
    Turkcell Süper Lig
    9.Hafta

Sivas geçen sezonki Sivas değil, daha istekli, daha baskılı oynardılar...bu maçta zayıf kaldılar karşımızda ve bedelide ağır oldu onlar için. 3 puanı 3 golle aldık mutluyuz, huzurluyuz
    UEFA Kupası
    F Grubu 1.Maç

ben bu maça yorum yapamam, sadece ayağa kalkar alkışlarım. Grupta hiçbir iddiamızın olmayacağını, hatta sıfır çekeceğimizi-averaj takımı olacağımızı falan düşünüyordum. Oyuncularım sonuna kadar haketti maçı , hepinize feda olsun ulen bütün primler
    Puan Durumu
    Kayserispor'u yakın takibimiz sürüyor, puan kaybı yaşayacakları günü iple çekiyorum Kendi performansımıza bakacak olursak son 9 maçta iyice toparladım savunmayı. sadece 3 gol gördük kalemizde. Moraller üst seviyede kulüpte, herşeyi yapabilecek güç var bizde

Kayseriyle sana başarılar dilemiştim şu 3 büyükler azcık sussun diye dediğim olmuş Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

PSV'ye biraz acısaydın

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

bravo hocam özeL ders aLınacak menajersin

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kaso napmıssın öyle yav 4-1 olamaz su macı bana bi at izleyim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kasım abi gruplara kalmışın tebrikler ama kayseri iligi bırakmaz sana sağlam gidiyolar

sakary Ali Misafir

abi süpersin bende ilk grubu gördüşümde 0 puan demiştim ama sPsv ye çakmışın ya tebrikler

abi kayseriyle maçın ne zaman kimse durduramazsa sen durdurursun.aman dikkat yine mehmet topuz 3 asist gökhan ünal 3 gol olmasın .PSV maçı için tebrik etmekten başka bişey diyemiyorum ağzım açık kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Gerçekten PSV maçı için söylenebilecek tek şey:HELAL OLSUN!
    Tam gaz devam
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

şans şans nereye kadar elenir yakında

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Quote Originally Posted by sitte View Post
    PSV'ye biraz acısaydın
    neden? bulmuşken dağıtalım dedik, kaç kere karşılaşıcaz PSV ile

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    bravo hocam özeL ders aLınacak menajersin
    Estağfürulllah ( ne zormuş yazması ) ne haddimize Daha benim öğrenecek çok şeyim var

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Kaso napmıssın öyle yav 4-1 olamaz su macı bana bi at izleyim
    gol görsün gözün attım bakarsın artık

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Kasım abi gruplara kalmışın tebrikler ama kayseri iligi bırakmaz sana sağlam gidiyolar
    Orası belli olmaz, birazdan fikrin değişebilir

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    abi süpersin bende ilk grubu gördüşümde 0 puan demiştim ama sPsv ye çakmışın ya tebrikler
    Bu hırs, bu azimle kim gelse devirirdik.
    Quote Originally Posted by hekozja View Post
    abi kayseriyle maçın ne zaman kimse durduramazsa sen durdurursun.aman dikkat yine mehmet topuz 3 asist gökhan ünal 3 gol olmasın .PSV maçı için tebrik etmekten başka bişey diyemiyorum ağzım açık kaldı
    teşekkür ederim. Kayseri ne kadar dayanabilir bilmiorum, bekleyip görücez

Quote Originally Posted by GLaDeR77 View Post
    Gerçekten PSV maçı için söylenebilecek tek şey:HELAL OLSUN!
    Tam gaz devam
    Eywallah

Quote Originally Posted by vagabond35 View Post
    şans şans nereye kadar elenir yakında
    Benimle ne alıp veremediğin var çözemedim hala bro
    Kariyerlerimi kıskanıyorsun anlıyorum, benim kadar başarılı olamıyorsun...nazar etme ne olur, çalış seninde olur

Turkcell Süper Lig
    10.Hafta

Pozisyon açısından kısır geçen maçı kurtaran oyuncularım Sercan ve Emre oldu. Karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın durumu ciddi değilmiş 1 hafta içinde tam antremanlara başlayacaklar.
    Fortis Türkiye Kupası
    B Grubu 1.Maç

Açıkçası bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmemiştim Karşıyaka karşısında genç takımdan birkaç oyuncuya da şans vermiştim bu karşılaşmada, tecrübelerini arttırmaları açısından. Bununda etkisi oldu tabiiki rakibin çok pozisyon bulmasında. Neyse ki Sercan çok formda. ikinci yarıda oyuna dahil olup golünü attı, 3 puanı takımımıza kazandırdı.
    Turkcell Süper Lig
    11.Hafta

Bu oyunda hala çözemediğim bir nokta var. Bazen öyle maçlar oluyorki sanki oyun kafasında skoru belirlemiş, o gol olmadan maçı bitirmiyor. 4 dakika uzatma veren hakem ısrarla son düdüğü çalmadı. 90+5 te olağan üstü saçma bir pozisyonda çok alakasız bir yerden, çok saçma bir şekilde kalemizde gole dönüştü. Üzgünüz 3 puana çok yaklaşmıştık, liderlik şansını kaçırdık Kayseri'nin de puan kaybettiği haftada...
    Turkcell Süper Lig
    12.Hafta

B.B.İ. bela oldu başıma geçen sezon iki maçtada yenememiştim bu takımı. Bugünde çok zorladılar. Sercan'ın bireysel yetenekleri galibiyete ulaşmamızda önemli rol oynadı.
    Turkcell Süper Lig
    13.Hafta

ben anlam veremiyorum oyunda menajerlerin durup dururken birbirine sataşmasına... bu Matheus taktı bana (FB'nin menajeri...) her maçımızdan önce abuk sabuk yorumlarda bulunuyor ağzına geri tıktık lafları sahadaki müthiş oyunumuzla. attıkları 2 golüde kornerden buldular zaten. Öğreninde gelin top oynamayı
    Puan Durumu
    Kayseri'de yeniliyormuş. yenilmez takım yok Liderliği ele geçirdik ve bırakmaya da niyetimiz yok. 2009 Kartalspor'un yılı oldu
    Last edited by Knightmare : 24.Temmuz.2008 at 10:34

helal olsun walla agzım acıık okudum 6 sayfayı tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

şampiyon oLduktan sonra KARAkartaLspor'a bekLeriz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Helal olsun .. Senin kariyerlerin zaten hep böyle güzel olmuştur buda aynı şekilde devam ediyor..Başarıların devamını dilerim..
    Şu kaldırımda resmin olsaydı
    Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı

ooo güzel kariyer devam devam

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Liderliği kapmışın ama gölüm kayseriyle

bu senede şampiyon anadoludan olmayacak ama neyse

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Yav bu Galatasaray i birak artik sen kendine bir pilot takim al, baksana puan tablosuna

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

sağoluun sağoluuun
    bu gazla bitirdim ligin ilk bölümünü
    Uefa Kupası
    F Grubu 2.Maç

Kartalspor'a yakışmayan futbol sergiledik maç boyunca. rakip kalede bir türlü etkili olamadık. karambolde Kafes'e çarpan topun ağlara gitmesi ise tamamen şansımızdı. iki maç, 6 puan süper oldu bu grupta büyük ihtimalle çıkıcaz.
    Turkcell Süper Lig
    14.Hafta

Maçın kontrolü genelde Trabzonspor'daydı. Kontrataklarla etkili olmaya çalıştık rakip kalede. 82.dakikada bunun sonucunu aldık, güzel ve seri pasların ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Çağlar topu ağlara gönderip altın değerinde 3 puanı takımımıza kazandırdı. sezon başında göndermeyi düşündüğüm oyunculardan birisiydi ama hırsıyla gözüme girmeyi başardı. verdiğim şanslarıda çok iyi değerlendiriyor.
    UEFA Kupası
    F Grubu 3.Maç

Mallorca deplasmanında fena oynamadık, iyi oyun çıkardık 2'de gol bulduk ama Mallorca'nın hücum oyuncularına karşı koyamadık. 1 korner, 2 fikik golü yedik
    ama hollanda'dan gelen haberle sevince boğuldu tüm takım. PSV'nin berabere kalması gruptan çıkmayı garantilediğimiz anlamına geliyordu
    Turkcell Süper Lig
    15.Hafta

Zayıf rakibimiz karşısında etkili, göze hoş gelen futbol ve bol golle galp geldik, liderliğimizi sürdürüyoruz.
    Turkcell Süper Lig
    16.Hafta

Kayseri deplasmanı her zaman zor olmuştur. özellikle bu sezon birkaç kat daha fazla...Yine süper ikili sonumuzu getirdi. Son vuruşlardaki beceriksizliğimize birde savunmada yapılan kademe hataları eklenince sahadan 2-0 mağlup ayrıldık, liderliği de Kayseri'ye devrettik tekrar.
    UEFA Kupası
    F Grubu 4.Maç

Ruslar geldiğine geleceğine pişman oldu Kartalspor deplasmanına 4-1 gibi ezici bir galibiyet aldık Zenit karşısında, bu sonuçlar turnuva dışında kaldı rakibimiz. tamamı Türk oyunculardan, Türk personallerden oluşan bir kadroya sahibiz ve Avrupa devlerine kafa tutuyoruz. var mı bundan daha fazla gurur verici birşey?
    bu turda da bir kaybımız oldu. Trabzonspor veda etti UEFA'ya, 4 takımla yolumuza devam ediyoruz
    Turkcell Süper Lig
    17.Hafta

Ligin ilk yarısının son maçında Ankaragücü'ne konuk olduk. Mehmet Batdal çok çabaladı gol atmamak için(!) ama ısrarla onu oynudan almayınca bir gol atmak zorunda hissetti sanırım kendini 1-0 oldu bizim oldu. 2009'u galibiyetle kapatmak güzel oldu
    Puan Durumu
    Kayseri evinde G.Birliği ile 3-3 berabere kalınca ödünç verdiğimiz liderliği geri aldık son haftada ufak ufak arayı açıyoruz diğer rakiplerimizle. 3 kulvarda da iddialıyız bakalım neler olacak sezonun 2.yarısında
    UEFA Kupası
    1.Tur

UEFA'da rakiplerimiz belli oldu. Güçlü bir takımla eşleştik, Marseille...dikkatli olmamız gerek her iki maçtada çünkü fransız takımının çok etkili gol silahları var, hata affetmezler. Bu turu geçecek olursak rakibimiz Levski-Benfica eşleşmesinin galibi olacak
    Last edited by Knightmare : 25.Temmuz.2008 at 16:09

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

turu geçersen işin kolay.başarılar avrupada.ligde zaten ilk 2 de olacaksındır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ligin ilk yarısını iyi geçirdin abi uefada iseelenirsin kanımca

sakary Ali Misafir

abi süper gidiyorsun Kartalspor yönetime senin adına bir stat yaptırı ha

abi kayseri maçında dediğim çıkmış ya.nese tbr çok iyi gidiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat