Tebrikler Ali sonunda başardın.Süper Ligde başarılar.
Tebrikler Ali sonunda başardın.Süper Ligde başarılar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Cristian Ledesma'ya dikkat et bende almıştım.Süper oyuncu büyük kulüpler peşinden koşar sene sonunda...
Last edited by sakary Ali : 21.Haziran.2008 at 17:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar transferlerin güzel umarım ligde üst sıralarda olursun
Devamını bekliyoruz...
Sakaryaspordan 4 Transfer Daha
Bu sene süper lige çıkan Sakaryaspor transfere doymuyor.Süper ligte kalıcı olmak isteyen Sakaryasporun işte transferleri:
1-)Douglas Toledo Sakaryaspor'Da
Brezilyalı orta saha oyuncu daha çok genç.18 yaşındaki futblcuyu alarak Sakaryaspor geleceye yönelik transfer yapmayı sürdürdü.
2-)Matias Maidana
Defansın sağında oynayan Maidana da çok genç umarım bize yararlı olur ilk 11 de düşünmüyorum.
3-)Gastan Villereal
Bu sene defansımız sağ kanatı olacak inş. bize yararlı olur.Bu da çok genç bir oyuncu 19 yaşında.
4-)Metin Tuğlu Sakarya'da
Sol kanat oyuncusu için anlaştık.Defansımızın solunda oynayacak.Şuan o bölge için birkaç oyuncuyla görüşüyoruz.O transferler olmassa sol kanatımız Metin'indir.
Ve Turkcell Süper Lig Başlıyor!!!! İlk maçımızı Eskişehirsporla oynayacağız Eskişehirden rövanşı alabilecekmiyiz.(play-off finali maçının) yorumlarınızı bekliyorum
Ve Sakaryaspordan daha transfer gelecekmi
Bu soruların cevabı az sonra bizden ayrılmayın!!!!
İki gün takip edemedim siteyi hemen süper lige çıkmışsın yavv
Şaka bir yana tebrik ederim dostum.. Süper ligde kalıcı olacağına inanıyorum..
Bu arada salı günü kısmet olursa ben de ordayım.. Fm'den ve turksportaldan ayrılma pahasına da olsa özledim Dokurcu'nun dağlarını..
TransferLer yerinde iLk senede amaç avrupa kupaLarı oLmaLı![]()
Ali bulduğumuz oyuncuları almışsındır umarım..
1.Hafta
ilk hafta maçında eskişehirden rövanşı aldık güzel başladık mutluyuz2.Hafta
bizim için kötü bir karşılaşma oldu mutusuz kazamadık gelecek maçta bunu telafi edeceğiz.Fabiano Sakaryaspor'da
30 yaşındaki sol bek oyuncusu Sakaryasporla anlaştı.Hayırlı uğurlu olsun.Bu transferle transferi kapattık.
3.Hafta
Defansımız tel tel döküldü Sivas'ı tebrik ederim iyi futbol oynadılar4.Hafta
Bu maçta çok şanssızdık Bursapordan iyiydik.Ama kazanamadık
Bu fabiano fenerdeydi önceden![]()
Biz deprem çocuguyuz ya siz..Sapancada okuyan biri olarak sakaryamızı buralarda görmek sevindrici basarılar....
O fabianoysa resim doğru..
evr o fabiano 2004-05 seznonunda fener'de oynamış
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5.Hafta
Bu maçta bu skoru hak etmedik.En azından beraberlik almalıydık ama olmadı.Çok gol yiyyoruz.
Fortis Türkiye Kupası Eleme Maçı
Ankaragücü ezdi bizi söylenecek birşey yok
Mehmet Eren Sakaryasporda
Mehmet Eren'le sözleşme imzalık.Bonservisi elindeydi ve Sakaryasporu tercih etti.Ama Mehmet Eren takımda ikinci yarı forma giyebilecek çünkü lige kaydedilmemişt.![]()
Last edited by sakary Ali : 22.Haziran.2008 at 11:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi başLamıssın kötü devam etmişsin hadi hayırLısı.
hep kötü hep kötü![]()
6.Hafta
Evet Beşiktaş maçında kötü futbol oynadık.Kaybettikbu maçtan sonra taktik değişikliğine gittim artık geçen sezonki gibi 4-1-3-2 taktiğiyle oynatacağım omar-andrade-cristian ladesma ikilisi forvet
7.Hafta
fenerbahçe karşısında ilk 5 dk süper başladık maç 3-0 olabilirdi ama atamadık ve fenerbahçenin ilk 3 şutu gol oldu şanssızdık
8.HaftaVe bizim için moral oldu farklı kazandık cris. ladesma yoktu ama kazanmayı bildik
ilk 8 hafta puan durumu
Ve Polonya Maçları
Dünya Kupası Elemeleri 7.Maç
Kendi sahamızda kötü oynadık beraberliği zor kurtardıkDünya Kupası Elemeleri 8.Maç
Artık dünya kupasına katılmak mucize gibi birşey lazımDünya Kupası Elemeleri 9.Maç
Kazandık ama işimiz çok zorDünya Kupası Elemeleri 10. Maç
Dünya kupasında yokuz!!
Ve puan tablosu
Bozma moralini, en kısa sürede toparlanırsın..
polonyayı boşver salla umrumda deil zaten
sakaryasporda son maçı kazandım iyi futbol oynadık gerisi için umutluyum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
9.Hafta
Kocaeli deplasmanında 3 puanla dönmek güzel Ledesma yoktu onun yerine oynayan Ugur 2 gol attı haftaya Ledesma gelince ne yapçam bakemBu arada Mehmet Eren seçebildim yani ilk yarı sonunu beklemeye gerek kalmadı.
10.Hafta
Elazlığ maçında Ledesma döndü.Ve mükemmel döndü.Takım gayet formda son 3 maçımızı kazandık mutluyuz.
ilk 10 hafta puan durumu
Last edited by sakary Ali : 22.Haziran.2008 at 15:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
körfezİ YENMEN YETER BE!!!!
Toparlanmalısın Ali yoksa küme düşeceksin.
Haydi aynen devam dostum..
11:Hafta
G.Birliği karşısında oyuna iyi başladık kırmızı kart görmesek çok rahat kazanırdık.12.Hafta
Trabzon karşısında güzel 3 puanı getirdi.Bu maçla birlikte 5 maçtır yenilmiyoruzBu arada Cristian Ledesma süper formda şuanlık en iyi oyuncumuz
Tebrİkle Trabzon Galİyetİ İyİ OlmuŞ.
Last edited by sakary Ali : 23.Haziran.2008 at 20:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu galibiyet ilaç olmuş..![]()
Tebrikler Ali bu 4 puan iyi gelir.
Haklısın Ali devamını bekliyoruz.