herkez fredy adu dedi ama transfer ettim adam 30 maçta 7 asist yaptı 1 gol attı bende anlamadım bundan birşey hasan sas ı satıp yerıne bunu almıştım hasan sası arar oldum şimdi.
herkez fredy adu dedi ama transfer ettim adam 30 maçta 7 asist yaptı 1 gol attı bende anlamadım bundan birşey hasan sas ı satıp yerıne bunu almıştım hasan sası arar oldum şimdi.
Bende basta fazla beğenmiyodum ama yaşı ilerleyince çok iyi bi oyuncu oluyo....Genç daha zaman tanıman lazım yani...Saygılar.Originally Posted by SaMaNYoLu
GerÇek Te Bjk Ye Gİden Bu Adam Fm 2006 Da Da Bİ SÜper Çok Gol Atiyor Alin 1. Sene Paf Takima Alin 2. Sene Kİralik GÖn. 3. Sezonda 40 GolÜ Bulur İstersenİz BÜyÜk Bİ Takim Da DeĞİlsenİz İlk 11 Dede Oynatabİlİrsİnİz Her Sezon
deneriz 3. sezondayız beşiktaş satarsa alır deneirz şu anda beşiktaşda
bende aLdım beşiktaşa ikinci sezonunda manyak geLişti adam kafa ve son vuruşLar iyi orta takımLarda çok daha fazLa iş yapar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bi bakıcam.
bakalımk nasılmışş..umarım dediğiniz kadar iyidir..
tanıyoruz zamandan çok ne var biz genciz o genç![]()
ya yıldıray'ı fenere aldım kendi yerinde oynayamıyo(alex yüzünden) mr oynatıyom yedeği yasin karaça var kimi tercih edeyim??
arkadaşlar gladbachta eugen polanski diye bi adam var dikkatimi çekti deneyen var mı almayı düşünüyorum da
arkadaslar bi sag kanat lazım bana turk olacak bide mr olsa iyi olur kaliteli olsun 17 milyon ytlbile veririm
türk olarak düşünürsek okan buruk ve hamit altıntop warOriginally Posted by ozon
ben hamiti tercih ederdim![]()
Mehmet Yozgatliyi dene olmazsa kemal arslan hem sagda hem solda oynayabiliyor
ben de galatasaray ile oynuorum ortasahada taktigim dogrultusunda biraz eksik war ozellikle atak yonu olup aynı zamanda playmaker gorevi yapabilecek basko balaban ve walter baseggio arasında kararsız kalıorum sizce ne yapmalıyım ...
VOROBEY, eusebio, MOUTİNHO, ü.davala, srna, esquerdinha, fernandinho, KAVİEDES, liedson, özgürcan, ugur uçar, gladstone, iakovenko...
kaviedes ve vorobey harika oynuyolar!!!![]()
![]()
Balaban orta sahadan ziyade daha çok santrafor olarak görev yapan bir oyuncu. Walter Baseggio Balaban'dan daha uygun ancak onun da oyun zekası ve atak yönü biraz zayıf. Yine de Baseggio'yu almanı tavsiye ederim.Originally Posted by ThersoN
Yasin Karaça, Deniz Baykara, Okan Koç, Sabri Sarıoğlu
önceden alan varmıı.matias fernanades yada mikeli alcam sizce hangisi
Originally Posted by Azer
ikisi de diyebilirim
Tabiki FernandesssOriginally Posted by Azer
matias.........
Ya benim Zalayeta'nin yanina güzel bir forvet almam gerekiyor sizce kimi almaliyim?
Kerlon,BetinhoOriginally Posted by Kara_Kartal1903
Kerlon'u ilk senede almak imkansız.Brezilya Federasyonu 20yaşından önce oyuncu göndermiyor.Onu en az 5sezon beklemek lazım.Originally Posted by Omerdinho
Bence santrafta Aghahowa yada Voronin iş yapar![]()
ne 5 senesiOriginally Posted by bjk_melo_151
ben ikinci sezonumda 7,5 € ya almistim kerlonu
evandro roncattoyu al derim çünkü sol kanatta da oynayabiliyor. Ayrıca Kerlon ve Nadson BJKde favorimdi
Te_ekkürler dediiniz adamlara bi bakay1m
Amc de Recoba mı Figo mu daha etkili olur.Daha önce denemiş olan varsa yardım ...
Fernandezi isteyen arkadaşlar inceleyebilirler.
Originally Posted by SaMaNYoLu
dostum oyuncu süperde bende çıkmadı.bu adamın geçmişini öğrenebilir miyiz_=?
tabi kimliğini değiştirmediyse![]()
![]()
![]()
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.