Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

ya geçen sene bi ton haber çıkmıştı gelecek sene özer hurmacı galatasarayda bu seneden anlaşıldı diye yalanmıydı yani?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by qOnT View Post
    ya geçen sene bi ton haber çıkmıştı gelecek sene özer hurmacı galatasarayda bu seneden anlaşıldı diye yalanmıydı yani?
    galatasaray anlaşma prosedürlerine uymadığı için anlaşma iptal oldu...

tff 1.lig takımlarının 21 ve altı yaşlardan 2 tane yabancı alma hakkı war
    bu yamada var mı yada nasıl eklendiğini söylebilirseniz bnde kendi database ime eklerim...
    yardımcı olursanız sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AllydeenleaR View Post
    tff 1.lig takımlarının 21 ve altı yaşlardan 2 tane yabancı alma hakkı war
    bu yamada var mı yada nasıl eklendiğini söylebilirseniz bnde kendi database ime eklerim...
    yardımcı olursanız sevinirim...
    Malesef oyuna aktarılamayan bir özellik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Yamada emeği geçen herkesin eline sağlık.

fenerbahçede appiahın durumu nedir? Galiba fenerbahçeyle bir ilişkisi kalmadı artık..Çalışman gerçekten çok başarılı. Zamanını harcayıp paylaştığın için çok teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Kartepe Kampında takımımızın denemeye aldığı ve daha sonradan takımda tutulacağı şeklinde açıklama yaptığımız Serge Pacome Djiehoua’nın sözleşme aşamasında maliyetinin beklenenden daha fazla olarak karşımıza çıkması nedeniyle transferi gerçekleşmemiştir.

Serge’nin maliyetinin beklenenden yüksek olması nedeniyle, benzer fiyatlara daha iyi futbolcuları kadromuza katabilme durumumuzun olmasından dolayı Serge Pacome Djiehoua ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
    sitedende resmi açıklaması geldi yani pacome kocaelisporda deill bunuda bildireyim dedimm

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rasittumbali View Post
    fenerbahçede appiahın durumu nedir? Galiba fenerbahçeyle bir ilişkisi kalmadı artık..Çalışman gerçekten çok başarılı. Zamanını harcayıp paylaştığın için çok teşekkürler.
    FIFA bonservisini verdi Appiah'a karşılıklı anlaşıldığı için..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

son güncelleme bugün mü çıkıyo?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Akşam konuyu açmayı planlıyorum. Fakat şu anda evde değilim. Akşam evde kaçta olursam artık o saatte açarım.

eses youla ve kruno lovrek i aldı arkadşm onları unutma kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Akşam son bir kez daha kontrol ederim başlıktaki ve özellikle Türkiye içinde olan Transferleri.

Eskişehirspor Souleymane Youla'yı 1 yıllığına kiraladı ve Krunoslav Lovrek ile 3 yıllık anlaşma sağladı.Mutlaka ekle

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor Milan Purovic ile 1 yılı kiralık 4 yıllık opsiyonlu anlaşma imzaladı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Kayserispor Milan Purovic ile 1 yılı kiralık 4 yıllık opsiyonlu anlaşma imzaladı
    Escobarda 1 yılı kiralıkmış galiba? Purovic ile aynı şekildemi oda?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Escobarda 1 yılı kiralıkmış galiba? Purovic ile aynı şekildemi oda?
    Evet adaşım öyle.
    I'm back...

giremiiiiom ben bu güncelleştirmeyeeee version un 8.02 mi olması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ctn_2007 View Post
    giremiiiiom ben bu güncelleştirmeyeeee version un 8.02 mi olması lazım
    evet güncelleme 8.0.2 yamasına uyumlu. onu yüklemeden güncelleme aktüf olmaz.

Quote Originally Posted by *(DEFOE)* View Post
    evet güncelleme 8.0.2 yamasına uyumlu. onu yüklemeden güncelleme aktüf olmaz.
    eyw çok saol

803 ne zaman çıkartıyosun?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

8.0.3 değil ama Benim güncelleştirmemin yenisi bu akşam çıkacak inşallah.

Abi ne zaman çıkacak heyecanla bekliyorum.İnşallah hatasız bir yama olur da esesimi coştururum.Eskişehirspor ile ilgili şeyleri yazdım ama yine de bu linke bir bak derim
    http://www.eskisehirspor.com/

hocam bu yamayi indirdim rardan bazi dosyalar cikti onu 8.0.2 olan fm 08 db dosyasinin icindeki 800 dosyasinin icindekilerle degistirdim fakat hicbir degisiklik göremedim :S yardim lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hocam ben bu 8.0.2 güncellemesini yaptim fakat bu db dosyasindaki 802 olmamis 800 duruyo hala
    Last edited by q00d : 03.Ağustos.2008 at 21:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ben 2009 guncelleştirmeyi seciyorum oyunda turkiye ligni de seciyom oyun yuklenirken oyundan atıyor crash dumps hatası veriyorr yazdımcı olabilirmisiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok mu cevap verecek kimsee
    Last edited by bekir6168 : 03.Ağustos.2008 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by q00d View Post
    hocam bu yamayi indirdim rardan bazi dosyalar cikti onu 8.0.2 olan fm 08 db dosyasinin icindeki 800 dosyasinin icindekilerle degistirdim fakat hicbir degisiklik göremedim :S yardim lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hocam ben bu 8.0.2 güncellemesini yaptim fakat bu db dosyasindaki 802 olmamis 800 duruyo hala
    Muhtemelen 8.0.2'yi yüklemekte bir problem yaşadın. Ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Oyununun orjinal değilse bu tip problemleri yaşaman doğal.

Quote Originally Posted by bekir6168 View Post
    ben 2009 guncelleştirmeyi seciyorum oyunda turkiye ligni de seciyom oyun yuklenirken oyundan atıyor crash dumps hatası veriyorr yazdımcı olabilirmisiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok mu cevap verecek kimsee
    Crash dump hatasının çözümü ile ilgili bir başlık vardı. Sorununun çözümünü o başlık altında bulabilirsin.

ya oyun noırmal 8.0.2 surumu secince acılıyor sadece fm 2009 guncellemeri secince crash dumps hatası veriyor acılırken
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    normal crash dumps cozumule bunun fazla alakası yok oyuna girliyo ama fm 200g guncelleştrimede girilmiyoo
    Last edited by bekir6168 : 03.Ağustos.2008 at 21:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Eline sağlık.Sakarya'da sorun varsa bildiririm abi...

bu arada nihat kahveci dava açmış ve davayı kazanmış böylece türk futbolcular avrupada yabancı statüsünde deil ab statüsünde oynayabilecekmiş bunu acaba yeni versiyona ekleyebilme şansın var mı ?

bir de gs nin transfer bütçesini 7,5 m $ olarak ayarlayabili misin çünkü adnan polat bu sezonki transfer bütçemiz 10 m $ demişti, kewell bedavaya gldi meirada 2,5 milyona gldi kaldı 7,5 m $...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türkiye'nin AB olayını hatırlattığın iyi oldu. Hemen ekledim onuda.

Şu anda yamada transferleri işlenen ülkeler:
    İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Türkiye, Hollanda [1. ve 2. Ligleri],
    Avusturya, Portekiz, İsviçre, Yunanistan, İskoçya, Belçika, Danimarka, Brezilya [1. Ligleri]

Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya, Arjantin, Meksika, Rusya, Ukrayna, İsveç, Norveç, Sırbistan ve Romanyadan liglerin tamamı olmasada transferler eklenmiştir.

Şimdi ufak bir deneme yapıp kontrol edeceğim sonra yayınlarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Türkiye'nin AB olayını hatırlattığın iyi oldu. Hemen ekledim onuda.

Şu anda yamada transferleri işlenen ülkeler:
    İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Türkiye, Hollanda [1. ve 2. Ligleri],
    Avusturya, Portekiz, İsviçre, Yunanistan, İskoçya, Belçika, Danimarka, Brezilya [1. Ligleri]

Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Polonya, Arjantin, Meksika, Rusya, Ukrayna, İsveç, Norveç, Sırbistan ve Romanyadan liglerin tamamı olmasada transferler eklenmiştir.

Şimdi ufak bir deneme yapıp kontrol edeceğim sonra yayınlarım.
    Şimdiden ellerine sağlık kardeşim.Hepimiz bekliyoruz.Emeğin için ellerine klavyene gözlerine sağlık.
    turksportal...

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri