başarılar..bu kariyer çok zamandır vardı..!
başarılar..bu kariyer çok zamandır vardı..!
ikinci maç tahmin ediym gs 3 - 2 porto![]()
Fener yaklaşmasına rağmen Şampiyon olmuşsun kutlarım..
ŞampiyonlarLigi finalinde çok kolay bir rakip.. Sen nice takımları yendin.. Lyon hiç bir şey.. Kupa şimdiden senindir..
Yeni sezon transferleri bombaolur artık...
Sentugo.
Gs ile 2. sezonda Şampiyonlar Ligini alan ilk kişi olarak tarihe geçebilirsin.![]()
Sentugo.
Off süper olmuş. Artık bu sene bir yıldız almalısın.
Son iki sezonun değerlendirmesini yapacak olursak rüya gibi ilki sene geçirdik.
2 Lig Şampiyonluğu
2 Türkiye Kupası Şampiyonluğu
1 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu
1 Uefa Kupası Şampiyonluğu
1 Uefa Süper Kupa Şampiyonluğu
1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu
Herkeze nasip olmayacak bir başarı gösterdik. Gerek futbolcuların kaliteli oyunları gerek şansımın yardımı gerekse Sheriffin muhteşem taktiği ile güzel 2 sene geçirdik.
Ferdi Elmas oynamadıoğı için mutsuzdu ve yeni sözleşme önerimizi kabul etmedi ve Gaziantepspor takımına bedelsiz olarak gitii. Kendisine yeni klübünde başarılar dileriz.
Hasan Şaşın klübe verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür edildi ve klüpten serbest bırakıldı. Oynatmayı düşünmüyordum ve yüksek bir maaşı vardı klübü ekonomik olarak rahatlatmak için bu kararı aldık
Alessandro 100 bin Euro karşılığında transfer ettik ama çok gençti o yüzden oynatmadık kiralık olarak göndermiştik. Bu senede oynatmayı düşünmüyorduk ve P.Ferreira klübünün yaptığı 1 Milyon Euroluk teklifini kabul ettik bir aksilik olmaz ise Alessandro adlı kalecimize yeni klübünde başarılar dileriz.
Yıldız transferi konusuna gelince klübün mali durumu çok kötü idi. En sonunda alınan başarılarla mali durumu biraz düzelttik. Denge sezon başında -25 Milyon Euro idi. Şimdi -600 bin euro. Bu yüzden mali olarak iyice rahatlamadan yıldız transferi yapmayabilirim. Zaten hedefimde genç ooyuncularla başarı yakalamak.
Kariyerimi takip etmeye devam edin. Sizin yorumlarınızla daha iyi yerlere geleceğim
Antrenman Programın dikkatimi çekti.Acaba bütün oyuncular için faydalı oluyormu ? Ve büyük gelişme gösteren oyuncuların Profilini koyma şansın varmı.Konuyla alakasız belki ama anlayışın için şimdiden saol
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
bence bu antreman sistemi çok faydalı siteden indirdim antreman programını linki aşağıda
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=56742
benim gözlemlediğim iyi gelişen adamlarım
![]()
Yok ya, potansiyelleri ne ise onlar olmuş işte. Benim oyunda da hepsi böyle, antranman sistemini bende denedim ama pek iyi bulmadım.. Sadece defansta oynuyorsa defans özelliklerini geliştiriyor falan, ama bir defansın pas özelliğinde iyi olması lazım aslında, tekniğinin falan.. ne bileyim.. Benim kullandığın emrfuru gibi birşey adı![]()
Sentugo.
Peki bilgiler için çok sağol Romeo3405 çok yardımcı oldun![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Tam abi bende onu diyorum![]()
Sentugo.
Sabriyi seviyorum![]()
Bu sene başında klübte olan son gelişmeleri aktarmaya devam ediyoruz..
Öncelikle Nonda takımda oynatmayı düşünmüyordum. Kendisini isteyende olmayınca kendisi ile sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettik. Kendisine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz..
Nondadan boşalan yeri Tevfik Köse transferi ile doldurduk. Kendisi hemç genç hemde takıma çok şey katacak...
Nantes takımından Eric Cerdan transfer edildi. Orta sahanın ortası ve sağında oynuyor. Kendisi henüz 18 yaşında ve geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor. Kendisini pişmesi için pilot takımımız Bursaspora kiralık olarak verdik. (Cerdanın PA sı 197)
Corinthians takımından 19 yaşında Defansif Orta Saha Rafael transfer edildi. Şu anki formuyla ilk 11 in değişilmez oyuncularından biri oldu..
Ayrıca bazı oyuncularımızıda pişmesi için pilot takımlarımıza yolladık.
![]()
Last edited by Romeo3405 : 13.Eylül.2008 at 02:07
Tebrik ederim Evrim 2 rüya gibi sene geçirmişsin almadığın tek kupa Kıtalararası kupa kalmış.Tchite'nin bonservisini alırsan 2010 yılında müthiş bir futbolcu oluyor ben 2010 da Racing'teyken gol kralı olmuştu İspanya Liginde.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yeni transferin çok iyiymiş.. Hadi bakalım.. Bu senede en az bir şampiyonluk bekliyorum.. Geçen seferlerde biraz şanslıydın, kuralar iyiydi.. Bu sene de inşallah iyi olur... Merak içindeyiz
Sentugo.
Sonuçlar güzel ama Super Cup'ı alamaman kötü olmuş..
Tebrikler Evrim ligde güzel gidiyorsun Şl grubun kolay 1. ya da 2.olarak çıkarsın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?