Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 162 arası toplam 162 sonuç

Konu: Fenerbahçe SK - Partizan Belgrad | Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme | 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

iyi bir önlibero derken Josico diyorsak,biraz beklemek lazım.İzleyip görmek hiç huyumuz değildirYaş ile direk üzerine çizgiyi çekeriz.Ayrıca resmi sitede Josico'nun önelemede oynadığını gördüm.Yani bizde gruplarda oynamayamaz..

Josico bir aldatmada olabilir liste 1Eylülde veriliyor bugünü de sayarksak 2 resmi günü var.

Emre'den hiç ümidim yok milli takıma gitmiyor gelip takımda oynuyor , sakat değil deniliyor kadrodan çıkartılıyor.Vederson bu takımın hiç bir zaman tam oyuncusu olamadı.Yine rotasyon bekler Özkan abi.

Deivid gelirse bence Gökhan'da rahatlar daha güzel olur.Herşeye rağmen Maldonado'ya en azından 4 - 5 maç daha şans vermek lazım.Gerçekten iyi işler yapmaya başladı.G.Antep maçında bunları söylerken dalgaya alınıyorduk..

Uğur eskisi gibi değil ama Carlos'ta aynı.Bence biraz da bundan dolayı Uğur rahat oynamıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Emre'den hiç ümidim yok milli takıma gitmiyor gelip takımda oynuyor , sakat değil deniliyor kadrodan çıkartılıyor.Vederson bu takımın hiç bir zaman tam oyuncusu olamadı.Yine rotasyon bekler Özkan abi.
    Tamamen katılıyorum. Emre'yi zaten Alex'in Semih'in Güiza'nın olduğu bir takımda oynatacak tek yer ön libero ama bu adam orada performans vermiyor. Galatasaray'daki Emre yok. Ne fizik açıdan ne mental açıdan. Birde sakatlıklar. Vederson'da yedek olarak sırasını bekleyecek bencede.

Deivid'in dönüşü elbette büyük katkı sağlayacak takıma. Mustafa Denizli'nin Mosheu ile onadığı bir kumar vardı gerçi o tutmamıştı ama Aragones Maldonado ile bu kumarı oynamalı ve ısrarcı olmalı bu oyuncuda. Maldonado performans verirse zaten transfere ihtiyaç yok. Selçuk, Deniz zaman zaman Emre rotasyonu ile açık kapatılabilir ama asla Aurelio'nun varlığında oldugu gibi bir orta saha beklememek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Tamamen katılıyorum. Emre'yi zaten Alex'in Semih'in Güiza'nın olduğu bir takımda oynatacak tek yer ön libero ama bu adam orada performans vermiyor. Galatasaray'daki Emre yok. Ne fizik açıdan ne mental açıdan. Birde sakatlıklar. Vederson'da yedek olarak sırasını bekleyecek bencede.

Deivid'in dönüşü elbette büyük katkı sağlayacak takıma. Mustafa Denizli'nin Mosheu ile onadığı bir kumar vardı gerçi o tutmamıştı ama Aragones Maldonado ile bu kumarı oynamalı ve ısrarcı olmalı bu oyuncuda. Maldonado performans verirse zaten transfere ihtiyaç yok. Selçuk, Deniz zaman zaman Emre rotasyonu ile açık kapatılabilir ama asla Aurelio'nun varlığında oldugu gibi bir orta saha beklememek lazım.
    Evet abi rotasyon ile zaman zaman o açık kapatılır ayrıca ne kadar ciddeye alınmasa da Tümer gelecek bu takıma o da ara ara forma bulacaktır bence.

En azından 1 maç kazandırsa ne istersin ki başka?

Nesil
    2006

Fenerbahçe'ye Madrid veya Fiorentina gelmesinden çok korkuyorsunuz. Yahu, Fenerbahçe güçsüz bir takım değilki son çeyrek finalist ve üçüncü torba takımı bırakında onlar düşünsün. Geçen yıl bir mağlubiyet ile gruptan çıktık kim gelirse gelsin en kötü üçüncü olacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tümer Alex'in yerine son 10-15 dk forma bulur Beşiktaş'ta Sergen'in arkasında kaldıgı gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Madrid'den ben korkmuyorum.Fazla fm vari bir yorum ama fiorentinadan çekiniyorum açıkcası

Ayrıca son çeyrek finalistiz ancak oyun olarak o kadar iyi olamadığımız için bu kaygılar var herkeste

Ayrıca Sevilla tabiki bunlardan çok daha iyi takım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Tümer Alex'in yerine son 10-15 dk forma bulur Beşiktaş'ta Sergen'in arkasında kaldıgı gibi.
    Sarı kart cezası mutlaka olur Alex'in o zaman ki tek maçı kazansa işte
    Last edited by JunkChorn : 28.Ağustos.2008 at 11:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fenerbahçe Eski gücünü koruyup üstüne birşeyler katarsa dahada büyük şeyler olabilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Çok farklı kazanacağımız maçı 60. dkdan sonra çok heyecanlı izledik. Kazandık artık iş gruplara kaldı. Daha öncede yazmıştım ilk hedef gruptan çıkmak olmalı. Çünkü eğer gruptan çıkarsak geçen senedende tecrübeliyiz ve kendimize güvende gelecektir.

Güzel bir galibiyet aldık. Kanat oyuncuları tehlike yaratamıyor rakip kalede, sonuca gidemiyorlar daha doğrusu. Sola Vederson'u, sağa Deivid'i iple çekiyorum, ikisi bu takıma girdiklerinden çok şey değişir hem hücumda hem savunmada.

Maldonado geldiğinden beri en iyi futbolunu oynuyor, hem G.Antepspor maçında hem de bu maçta, bence bu performans ile forma şansını hakediyor. Selçuk ile aralarında rekabet olabilir, Josico çok gereksiz bir transfer oldu, Maldonado böyle oynarken 2. sınıf bir oyuncu transfer edilmesi anlamsız.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dur hele Egemen, bekle bakalım, belki süper oynayacak Josico. Bir kere herşeyden önce devamlılığı olan bir oyuncu Josico. Ama Maldonado gibi bir yetenek varken alınması bana saçma geldi açıkçası.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Maldonado ve yetenek vallahi birbirlerine çok uzak şeyler
    Yetenek derken CA kastettim dermişim Ama yine de iyi bir ön libero bence.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri