Biz bekLiyoruzda boşuna bekLiyoruz akşam ekLenecek.![]()
Biz bekLiyoruzda boşuna bekLiyoruz akşam ekLenecek.![]()
Akşam 8'i bekliyoruz (:
Tam olarak anlayamadım demosu mu yayınlanacak onu mu bekliyorsunuz yani ne bekliyorsunuz![]()
Halen yok, bilmiyorlar ki millet bilgisayar başında deliler gibi bekliyor.
FM fanları her sene çığ gibi büyüyor.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu oyunun demosu veya kendisi ne zaman elimizde olur ve hangi siteye koyacaklar ?
Hala bekliyoruz ama tık yok . Merak içerisindeyiz .
Rengi güzel. Ancak resmi forumlarda halen 11 saat var deniliyor. Testerlardan da tık yok ha, amma korkutmuş SI sizin gözünüzü.![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Resmi göremiyorum maalesef :S
İngiltere saatine göre akşamleyin açıklanacak. O yüzden boşuna bilgisayar başında beklemeyin arkadaşlar. İftardan sonra gelin.in the evening on Wednesday September 3rd 2008 (UK time), there will be an announcement about what to expect. This will include new features, the release date and a first look at the packshot.
Şu anda Londra'da saat 7:40 nerdeyse bizimle aynılar neden hala açıklamıyorlar
Hadi artık açıklayın ya..
FM 09 umuzun logosuBEnce çok güzel olmuş.
Çok büyük değişiklikler olacağı daha logodan belli oldu..
bencede akşam açıklanır.(Herkes biraz daha beklesin heyecanlansın diye).İnş hayal kırıklığına uğramayız
Bence çok güzel olmuş Logo, Logoya bakarsak oyunun orjinal skinide doğaL renklere bürülmüş bir tema olacak gibi görünüyor.Bu arada futbolun rengi olan yeşil eklenseydi logoya daha mantıklı olurdu.
Ertuğrul buarada bana bu Logonun yayınlandığı resmi konuyu atarmısın, ben aradım taradım Sİ Forumlarını bulamadım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Linki proxy kullanarak açabilirsin.
Last edited by Ahmet_77 : 03.Eylül.2008 at 12:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Biraz daha sabır galiba baksanıza daha ne ses var ne görüntü
ya inşallah futbolcular eski serilerdeki gibi yusyuvarlak olmaz ya.tamam 3D olmasın ama biraz üstten görünümlü insan şekline benzesin
Beklemedeyiz umarım hayal kırıklığıuna uğramayız
3 Eylül olalı kaç saat geçti ama resim felan yok![]()
Tamam da ne demek?![]()
Ben Akşam 7'de açıklanacak diye biliyorum ama ..
Eğer buraya eklenen logo gerçekse gerçekten çok hoş olmuş.Bu logoyu görünce skin için merağım ve beklentim dahada arttı.Gerçi bütün yenilikleri yayınlamayacaklarmış resimlerde ama yinede merakla bekliyoruz.İnşallah hayal kırıklığına uğramayız..
So what?
Saike
logo gerçek..sigames ten bi mail aldım fm 09 tanıtımı ile ilgili bu logo var orada da..