Of Of of.Karşı karşıya kaçırdı Lisandro Lopez.Neler oluyor Fenerbahçe'ye.:S Acilen toparlanmalılar yoksa 3-4 olucak ilk yarı bitmeden.
Porto
Beraberlik
Fenerbahçe
Of Of of.Karşı karşıya kaçırdı Lisandro Lopez.Neler oluyor Fenerbahçe'ye.:S Acilen toparlanmalılar yoksa 3-4 olucak ilk yarı bitmeden.
ah be deivid.. nerdesin
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Bu defans ne böyle yaa.rezalet.
Porto 5 dk top oynadı 2 gol attı.Son 5 dakikadır daha oynamaya başladı 3-4 tane net şut çektiler.Acilen kendine gelmesi lazım Fenerbahçe'nin derken gol geldi.
2-1 Güiza.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ben ne dedim. Guiza gol atar. Noktaaa![]()
Sentugo.
tanrııım![]()
2-1 .. devam.
şu uğurun yerine bir sol açık alamadık!
Uğur'u da geçtim Aurelio'nun yerini Selçuk'la doldurmaya çalışıyoruz.Hiç sevmem '' olsaydı '' ,'' yapsaydı '' türünden kelimeleri fakat Aurelio olsaydı Lucho o şutu o kadar rahat çekemezdi. Selçuk'un ismini oyun başlarken ve 22. dakikada duydum sadece. Tabi ara ara yaptığı saçma pas hataları cabası. Emre kendi bölgesinde oynamıyor. Selçuk - Kazım değişikliğiyle hem oyunu hızlandırabiliriz hem de Emre'den daha fazla faydalanabiliriz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe'nin ilk ve tek şutu gol oldu.Golden öncede Porto bastırıyordu golden sonrada Porto bastırıyor.Emre kendi halinde geziyor sahada.Her yerde oynuyor.Porto soldan rahatça gelebiliyor.Emre hep ortada oluyor.
Emre - Kazım değişikliği etkili olabilir.Belkide Selçuk'da çıkabilir.Ancak Kazım'ın en geç ikinci yarıda oyuna girmesi lazım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Rezalet bir futbol var sahada. Acemi topçular birliği!!
İki pası nereye atacağını bilmeyen bir uğur,selçuk var..
İleride hiç çoğalamıyor Fenerbahçe.Kanatlara büyük iş düşüyor.Alex tek başına gitmeye kalksa önünde en az 2 kişiyi buluyor.Sol kanatta Uğur'da çok etkili olmuyor.Sağ kanat yok zaten.Emre-Selçuk yer değişmeli.Selçuk çıkıp Kazım girmeli.Yoksa çok zor işi Fenerbahçe'nin.
Kazım kesinlikle oyuna girmeli Aragones çift önlibero'dan vazgeçip Selçuk ve ya Maldonado'dan birini çıkarmalı..Hatta illada çift önlibero oynucam diyosa Emre de orda paşalar gibi oynar..
Oyunu rakip sahaya yığmak için kesinlikle Kazım oyuna girmeli, Selçuk'u çıkarıp Emre orta alanda oynamalı. Emre şuana kadar Selçuk'tan daha hareketli bir oyun gösterdi.
(/s)
Sol kanat çökük. R.Carlos hiç bişey yapmıyor. Yasin berbat. Potansiyel milli takım stoper adayının biraz daha dikkatli olması gerek. Selçuk berbat. Uğur Boral ayrı bir olay zaten. Ama umarım ki bunca kötü yana rağmen maç döner...
I'm back...
Selçuk'un çıkıp Kazım'ın girmesi lazım bencede..
Bunudamı diyecektimNerdesin Deivid
Selçuk, Carlos felaket kötü oynuyorlar. Herkesin dediği gibi bi Selçuk-Kazım(Burak) değişikliği ilaç gibi gelebilir. Carlos her maçta hata yapıyordu ama bu kadar çok pas hatası yaptığını ilk dfagörüyorum.
Maçtaki diğer bir enteresanlık İlker Yasin az konuşuyor. Hep böyle kalsın![]()
Porto'da iyi oynamıyor ama biz rezil durumdayız. Fırtına yüzünden yediğimiz golleri göremedim digitürk falan iptal oldu neyseki kablolulu yedekte bekliyordu onu oyuna soktum şu aragones'de kazım'ı oyuna soksa
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
guiza öldü ilerde tek başına alexte markaj altında istediği gibi oynayamıyor.. orta saha çok zayıf maldanado ve selçuk ileri çıkışta destek sağlamıyor... uğur boral kötü.. sağ kanata bir çare colin kazım düşünülebilir.. savunma için birşey diyemiyorum.. umarım ikinci yarıda kendine gelir temsilcimiz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Josico girmiş oyuna
Guiza defanstan top almaya çalışıyor garibim..
Güiza, Kezman gibi ileri de yalnız bırakılıyor. Ama baştakiler bilmiyor ki bu tür oyuncular tek başına yapamaz
Sanırım Josico girecek, Selçuk çıkıyor galiba.
(/s)
eğer 2.yarı toparlanamazsa Fenerbahçe bence bu maç 4-5 bile olur... Karamsar bi hava var içimde...
Josico ... :s
Josico girmiş.Değişen tek şey defans daha iyi olacak.Hücumda yine etkisiz olacak Fenerbahçe.
ayrıca Josico'yu almamalıydı bence hoca... hala çift ön libero oynatıyor yav...
Josico berbat bir vuruş yaptı.Selçuk olsa daha iyi değerlendirebilirdi![]()
Önder Turacı oynatılamaz mı Yasin'in yerine ? Bence daha iyi bir seçim olabilirdi.
Yasin Can'ı Aratmıyor.
Az daha 3 geliyordu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Josico sakatlandı çıktı yerine Burak girdi.Bir değişiklik hakkı boşa gitti diyebiliriz.Ama iyi oldu bu Fenerbahçe için.Keşke Kazım girseydi.
Last edited by RaSenGan : 17.Eylül.2008 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zaten sakatmış galiba Josico,Aragones hata yaptı bir değişiklik hakkını yedi.