Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Metalist kazanır

17 47.22%
  • Berabere sonuçlanır

8 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

11 30.56%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 180 arası toplam 180 sonuç

Konu: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK [UEFA Kupası 1.Tur Rövanş Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben bu Beşiktaş'lı arkadaşların Üzülmez'i sevmemelerini anlamıyorum.

Alın işte garydelgado mu ne öyle bir arkadaş Seriç süper diyordu ? Nerede Seriç,nerede Tello.Bence bu adamların yanında Üzülmez çok daha iyi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

A.karabulutla neden başlamadı acaba?Oyuna girer girmez hareket getirdi müthiş bir asist yaptı.Üstünde durulursa çok önemli futbolcu olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Demek ki maçlardan sonra hakemleri değil, kendi futbolumuzu hatırlayacağız, değerlendireceğiz.
    Transfer sezonunda doğru adımlar atacağız.. Bak, Ukrayna temsilcisinin bütçesine, aldıüı futbolculara. Sonra da Beşiktaş' a, Beşiktaş' ınkilere.
    Burada oturup 5yüzbin € 'luk adamlara Usain Bolt gibi diyoruz, ne kadar hızlı, nasıl vurdu topa öyle diyoruz. Ama bizdeki 4 milyonluk, 5 milyonluk oyuncular ne düzeyde?..

Ayrıca Gökhan Zan' a ayrı bir parantez açmak lazım. Nasıl hazırlanıyor bu adam sezona, nasıl konsantre oluyor maça? Ben oynasam yerine fark hissedilmezdi. Ben böyle futbolcu görmedim. Gerçekten görmedim.
    Ne yaptı anlamadım. Karşısında ayağında topla rakip var, nasıl adım alıyor ben anlamıyorum. Tekniğe filan gerek yok, yanından yürüyerek geçiyorlar. Gerçekten çok enteresan. Ya bu adamda gram akıl yok, ezbre oynuyor; bu maçta herşeyi unuttu. Ya da üstünde bilmediğimiz bir baskı var, nerede olduğunu bile şaşırdı.. Mümkün değil böyle birşey.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tek tek futbolcu eleştirmeye gerek yok.Takım halinde bitik bir takım vardı sahada.Ruhsuz,isteksiz,yenilgiyi kabullenmiş ve Beşiktaş'ta oynadığının farkında olmayan bir futbolcu topluluğu.İnsan rakibin ismini aklına getirir,hırslanır yaaa,bu kadar ruhsuzluk olamaz...

Çok basit,ilk yarı 2-0 mağlupsun,devre arası olmuş.Ertuğrul Sağlam'ın yerinde F.Terim olsa ikinci yarı 3-2 biter.İşte teknik adamlık bu kadar önemli bir olay...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Sağlam, 4-1'lik 'Hezimet'i yorumladı

Sağlam maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında, kendileri açısından kötü bir gece ve kötü bir karşılaşma olduğunu dile getirdi. Bireysel hataların öne çıktığı goller yediklerini belirten teknik adam, ''Karşımızda da iyi bir takım vardı. Hataları yapınca golleri engelleyemedik. Kötü oyun ve kötü goller sonrasında UEFA Kupası'na veda ettik. Hayat devam ediyor. 6 Ekim Pazartesi günü lig maçımız var. UEFA Kupası'nda elendikten sonra elimizde kalan lig ve kupa hedeflerinden uzaklaşmamak için bir an önce ayağa kalkmalıyız'' diye konuştu.
    Yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını kaydeden Sağlam, ''Bu skoru beklemiyorduk. oyuncularımızla el birliğiyle eski günlerimize döneceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.
    Ertuğurul Sağlam, toplantıyı soru almadan terk etti.
    Metalist Kharkiv Teknik Direktörü Myron Markevich ise yaptığı açıklamada iyi bir oyun gösterdiklerini ve bu akşamki maçı kazandıklarını dile getirdi.
    Markevich, Beşiktaş'ın ilk maçtaki 1-0'lık galibiyetinden dolayı avantajlı sahaya çıktığını dile getirirken, kendi sahalarında iyi bir oyunla dezavantajı, avantaja çevirerek turu geçtiklerini söyledi.

Hala hatalıyım demiyor,bireysel hatalardan bahsediyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bir de eski günler derken neyi kastediyor?8-0 lık mağlubiyeti mi???
    Last edited by scolari12111 : 03.Ekim.2008 at 00:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ya biz çok iyi takımlara sahip değiliz, kendimizi kandırıyoruz yada gerçekten şansımız güçsüz takımlara yetmiyor. Ben böyle bir ağız tadıyla tur atladığımızı göremedim. Şunu açıkça söyleyeyim. Kulp takma olarak demiyorum ama Galatasaray'ın Tromso durumu vardır ki deplasmanda çamurlar içinde oynandı. Orada istediğimizi alamadık Ali Samiyen'de de vurduk vurduk girmedi. Şimdi bu hezimet kabul edilmesede tutunulacak bir yanı var. Bugünkü Beşiktaş mücadelesini görünce Beşiktaş'ın kendi kendini elediğini görüyoruz. Metalist kötü takım mı değil ama Beşiktaş maçtaki oyunuyla kötü olmayan bu takımı bir canavar haline getirdi. Skorda tabelaya çok şükür ki 4-1 olarak yansıdı. İlk gol hariç gollerde Hakan'ın hiçbir suçu yoktu. Diyeceksiniz ki o şutu nasıl çıkarabilirdi. Şayet öne o kadar açılmasaydı adamın vuracağını zannetmiyorum.

Bu maçlık baktığımızda teknik kadro - futbolcular, genele baktığımızda yönetim,teknik kadro, futbolcular başarısızdır. Şunu unutmayalım. Bir tedirginlikle başarılı olmak vardır birde garanti şekilde. Beşiktaş şimdiye kadar en azından bana o güveni vermeden 2-3 maç iyi göründü. Bugün patlak verdi. Umarım bu durum lige yansımaz ve zevkin doruklarında bir lig yaşarız.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    2 Takımda Yenişemez Diye Düşünüyorum. Beşiktaş'ın Atacağı 1 Gol Turu Geçmesine Yetecektir Zaten.
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Sanki ReaL Madrid iLe oynuyoruz. OLaya bak
    Real Madrid ile Oynasaydı Daha iyiydi Sanırım Hayrettin abi Keşke Turu Geçseydi Beşiktaş ama Turu Geçmek İçin Hiçbirşey Yapmadı Sahada. Sonuç Kaçınılmazdı, 4-1 den Çok Farklı Bir Sonuçda Ortaya Çıkabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Hiç dile getirilmedi demek haksızlık olur.Birde bizim iddiamız biz süper oynuyoruz hakemler bizi engelliyor olmadı.Sadece istediğimiz adaletti.Neyse bu konu hakkında seninle tartışacak durumda değilim gerçekten..Sadece belirtmeden geçmek istemedim..
    Quote Originally Posted by anilton View Post
    Şemsi hiç girme boşver.Amacın ne olduğu o kadar açık ki.Cevap vermeye gerek bile yok...

Yazdığımı iyi bir anlayın da ondan sonra yorum yapın. Burda bunları dile getirmeyenler Beşiktaş başkanı , yöneticileri ve teknik adamı.

Ayrıca benım amacım ne olacak. 2 senedir hakem hakem diyor Bjk camiası madem tek sorununuz hakem siz saha da herşeyi yapıyorsunuz o zaman Uefa'da yabancı bir hakemin yönettiği maçta üstelik Metalist gibi Beşiktaş'tan gerek maddi gerekse Avrupa tecrübesi olarak çok zayıf olan bir takımı da eleyeceksiniz. Hakemler hata yapabilir bu sadece Türkiye ile sınırlı değil ama siz hakemide yenecek bir oyun sergiliyemiyorsanız ligde ki Belediye maçını kazansanız nolur. İşte bu gece ki gibi olur.

Sheriff Misafir

Ben Gökhan Zan'ı eleştirdiğimde Beşiktaşlı arkadaşlarımız bana kızıyorlardı, halbuki ben objektif bir gözle değerlendirmiştim onlar sanki ben saldırıyormuşum gibi savunmaya geçmişlerdi.. Gerçekten yazık Türkiyenin 4 büyük takımından birinin defansı, Milli Takımımızın defansı bu gibi futbolculara kaldığı sürece biz ileri gidemeyiz.. Çünkü kim ne derse desin bizim takımlarımızın en büyük sorunu savunma.. Gökhan Zan'ın alternatifi bu kadroda yoksa bizim için başarı hayalden öte birşey değildir.. Biraz ağır bir eleştiri oldu sanırım ama Gökhan Zan'ın buralara gelmesinden duyduğum rahatsızlığı dile getirmek istedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yönetim takımı ne hale getirdiğini görsün..

gereksiz transferler,harcamalar,yanlış yönetim ve her sene aynı hüsran..

maça gelince de 4-1 e şükretmeli Ertuğrul Sağlam..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bugün beşiktaş kötü oynamadı.karşı takım tarafından oynamasına izin verilmedi.

gökhan zan bu takıma yakışmıyor..3.goldeki hatası(adam yanından elini kolunu sallayarak geçiyor)çok zayıf bir defans oyuncusu olduğunu gösteriyor..beşiktaş ın kendi klasına yakışan defans oyuncularına ihtiyacı var.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ben demiröreni oldum olası sevmem..
    BJK taraftarı enayi mi?
    Yağmur demiyor, çamur demiyor, trabzon deplasmanı demiyor.. gidiyorda gidiyor..
    Haketmiyorlar bunu. Yazık kere yazık..
    Metalist nedir ya? Hak mıdır vefakar taraftara bu sonuç?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Yazık Oldu Beşiktaşa Bu Kadar Erken Veda Etmemeliydi Ama Defansda Hem Zaponun Hem Gökhanın İnanılmaz Hatalarından Daha Farklı Skor Olmadığı İse Tamamen Beşiktaşın Şansı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SöyLeyecek fazLa birşey yok. AdamLarın kendi oyununu oynamasına izin verirseniz ve kendi oyununuzu oynamazsanız karşınızda Amatör Lig takımı dahi oLsa yeniLirsiniz.

ALLah taraftarımıza sabır versin. Ve ErtuğruL sağLam azıcık gururu varsa istifa eder. Dünkü maç tamamen onun hataLarı yüzünden kaybediLdi. MetaList o kadar aham şaham bir takım değiL ama sen karşısında kedi gibi durursan seni böyLe çizerLer işte.

Biz renkLere aşığız ne size ne de oyuncuLara. Bu ayıbı temizLeyemezsiniz. Tek teseLLi ŞampiyonLuk oLur. Ama hedefLerinden daha sezonun başında bir bir uzakLaşmaya başLayan bir takım bunu da eLede edemez. O ruhu taşımıyor bu takım.

Yazık. Sadece yazık. Türk futboLu içinde yazık.

Mircea Lucescu yu istiyorum ben. AnaLiz yapan, oyuncuLarı iLe kardeş gibi geçinen, maçtan günLerce, Avrupa maçLarında ise haftaLarca önce rakibi kim oLursa oLsun didik didik anaLiz eden Lucescu yu. ErtuğruL sağLam azıcık AnaLizci oLsa, azıcık rakibi çaLışsa dün adamLara biz 5 atar yoLLardık. MutLu topçu Güya iki kez rakibi izLemeye gitti Ukranya ya. Artık orda neLeri izLedi ben anLayamadım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ertuğrul Sağlam geçen sene her maçta farklı oyuncular deniyor diye eleştirilmedi mi? Bu sene başında çift ön libero oynayacağız dedi ve hazırlık maçlarından itibaren belli oyuncularla bu taktiği oturtmaya çalıştı. O maçlara da iyi başlamasa da 2. devrelerde rakibi geçmesini biliyordu ama sonra ne olduysa bir anda çift forvete döndü. Uğur'u neden oynatmaz anlamıyorum, her maç farklı farklı oyuncular sahaya çıkıyor, takım bir ahenk yakalayamıyor. İlk maçta da farklı bir görüntü yoktu, rakip aynı oyununu oynadı, Beşiktaş ilk maçta olduğu kadar mücadele etmedi ve sonuç ortada.

Gerçekten yazık oldu, bireysel hatalardan yenen goller var fakat gol atmak için takım ne yapmış acaba? Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncular haziranda alındı, istemedikleri gönderildi. Yönetim bu sene işini doğru yaptı bence, sorun Ertuğrul'un hala nasıl oynatacağına karar verememesinde. Bunca zamana kadar bunları oluşturamıyorsan Beşiktaş takımının başında olmayı da haketmiyorsun bence.

Avrupa'dan elendikten sonra ligde Hacattepe'ye 5 atsan ne olacak? Avrupa Şampiyonası'ndan sonra kulüp takımlarımız daha iyi olacak derken avrupada tel tel dökülüyoruz. Tüm kulüplerimiz baş aşağı gidiyor bakalım sonumuz ne olacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eee ne demişler kendim ettim kendim buldum.. Sayın Demirören

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yazık ya yazık uzuldum su turk takımlarının durumuna ne zmn sole ıyı bı sene olcak bızım takımlar ıcın avrupada

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şu an büyük şok içindeyim.Daha düne kadar siz demiyormuydunuz bu takım şu an Türkiye'nin en iyisi,bu sene yapılan transferler çok isabetli,Ertuğrul hoca çok iyi yönetiyor takımı,Zapotocni Türkiyedeki en iy stoper diye.Dün gördük ki bu Zapotocni denen adamdan bi cacık olmaz.Adam rakibin 2 golünde bariz hata yapıyor sonrada o yapmamıştır Gökhan Zan yaptırmıştır ona diye saçma sapan bir yorum geliyor.Ne yani Zapotocni topu rakibe indirirken Gökhan mı onu arkdan itekledi.Adam daha dönüp kalecisine geri pas vermketen aciz.

Bu sene ilk defa Beşiktaşı canlı olarak izledim ve yorumların ne kadar abartılı olduğunu gördüm.Sabun köpüğüymüş meğer Beşiktaş.Daha 1 gün önce yere göğe sığdırlmayan Ertuğrul Sağlam'a istifa etsin diyorsunuz bu nasıl bir matık ben anlayamdım.

Lucescu gelsin diye haykırıyorsunuz.Bu adam 11 puan öndeyken şampiyonluğu Fenere kaptıran adam değil mi?Şimdi bana çıkıp demeyin Samsun maçında hakem yakmasaydı şampiyon olurduk bizi hakem yaktı diye o maçtan sonra takımı niye motive edemedi?

Şu an için Beşiktaş taraftarı ne istediğini bilmeyen çelişkilerle dolu bir ifade sergiliyor.

Yazik oldu Besiktas´a.Ama sonucun böyle olacagini Metalist istanbuldaki macta haber verdi.Ertugrul Saglam ise yine ayni kafayla yola devam etti.Yahu sen 2 senedir Besiktas´in basindasin,daha sistemi oturtamadin takima,bu ne bicim istir arkadas.Halen kendisini Kayserispor teknik direktörü saniyor Ertugrul Saglam.Besiktas´i kaldiramadigi ortada,gönderilmeli bence.

Gökhan Zan ve Hakan zaten Besiktasin futbolculari degiller ki,gecen sene arastirma konusunda okadar yazdik dedik Gökhan berbat bir defans falan ama o zaman Besiktasli arkadaslar Gökhan ve Ibrahimin Türkiyenin en iyi defanslari olduklarini söylüyorlardi,gördük 2 macta Zaponun bile dengesini bozdu,kendisine benzetti.Bu adam anadolu takimlarinda bile oynayamaz,o kadar berbat bir futbolcu ...
    Hakan Arikan ise ciktigi 2.Avrupa Kupasi macinda 12 gol yedi.Fazla söze gerek yok.

Cisse,Seric vasat yabancilar,Besiktas yabanci hakkini bunlarla doldurmamali,kaliteli yabancilar almali.Bunlar Besiktas kapasitesinde oyuncular degiller.

Sonuc olarak yine hüsran Besiktas adina.Bakalim bu skor lige nasil yansiyacak ?

avrupa da beşiktaş adına bir hezimet daha..
    hiç yakışmıyor hiçç !!

Hakan Arıkan'ın orta sahadan yediği harika gol.. bkz. suç taraftarın canııım
    Zapo mahalle maçında bile yapılmayacak hatalar yapıyor, Bobo'nun varlığı yokluğu belli değil, Gökhan Zan'dan her zamanki gibi saçma bir oyun ( adam ayağını kullanamıyor sadece kafa ]

bkz. rezalet

2 Avrupa kupası maçında 12 gol yiyen Hakan'ın orta sahadan yediği güdümlü füze:

http://www.youtube.com/watch?v=ixr3nyi3ngy

vtunnel vs. kullanıverin

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yazık ya yazık uzuldum su turk takımlarının durumuna ne zmn sole ıyı bı sene olcak bızım takımlar ıcın avrupada
    2000 ruhu geri dönüyor.Bir Gs'li olarak Gs adına çok umutluyum..
    Last edited by metaLwrath : 03.Ekim.2008 at 12:29 Reason: çünkü ben pamuktan yapılmışım :D

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Metalist gruplarda içerde oynayacagı maçlarda daha çok can yakar ..

Bjk isterse bu sezon oynadıgı en iyi maçı bir kez daha oynasın yine kaybedirdi .. Böyle bir orta saha olamaz ..

O değilde bu şok elenmenin ardından keşke böyle dişli bir iç saha maçı ya da zorlu bir deplasman olsaydı da belki ligde de bir engelle karşılaşırdılar .. Bu da bizim için çok iyi olurdu ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Belediye maçının 2.yarısında Beşiktaş'ın mücadeleyi orta alan mücadelesini bıraktığını ve gol yiyeceğini düşündüğümü söyleyince o maçın hakkının beraberlik olacağını düşünen futboldan anlamıyordur denildi haklı olduğumu ne yazık ki bu maçta gördüm.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

OLayLarı farkLı yerLere çekmeyeLim.

Lucescu daha kura çekiLdiğinde özeL bir kanaLın konuğuydu. Beşiktaş ın rakibi hakkında ne diyeceksiniz sorusuna Beşiktaş eğer MetaList i iyi anaLiz ederse rahat yener diye düşünüyorum ama eğer anaLiz etmezLer ise MetaList Beşiktaşı rahat eLer demişti. Benden de yardım isterLerse fikirLerimi söyLerim demişti. Bu eLenmenin tek kurbanı ErtuğruL sağLamdır. FutboLcuLar değiL. AnaLiz etmeyi biLmediğinden doLayı eLendik bu kadar basit.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kadıköyde Final oynayacağız rüyasıyla Uefa'da ilk turda elenip gruplara dahi kalamamak gerçekten de çok acı verici.

Ertuğrul Sağlam'a kalsa hayat devam ediyor maç için analizi ise kötü goller yedik uzaktan , serbest vuruştan vs.. Acaba farkında değil mi Metalist kaçırdıklarını da atsa maç 7-8 e giderdi. Hadi Liverpool Dünya devlerinden ama Metalist gibi bir takımdan da 6-7 gol yense idi yine aynı şeyleri söyleyebilirmiydi ?

Son olarak Hayrettin abi suç Ertuğrul un rakibi analiz etmemesi diyor ama eskiden analiz mi vardı senin yabancıların Seric , Zapo , Cisse ,Tello , Holosko , Delgado , Bobo maç içinde hiçbir iş yapmadı nerdeyse hepsi döküldüler. Tabi taktik ve sistem de çok önemli ama 4-4-2 , 3-5-2 , 4-4-3 gibi değişik sistemler olsaydı bu oyuncular bu kadar ruhsuz oynamıyacakmıydı.

Şimdide Gökhan Zan suçlanıyor hep ben de dahil çoğu arkadaş Dünya Kupası zamanı bu adamın Milli Takımda ne işi var dediği zaman Bjkliler aksini iddaa ediyorlardı Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri diye. Ayrıca bu oyuncuyla sözleşme uzatan da Beşiktaş'ın ta kendisi fazla dert yanmamak gerek.

Analiz ile olayın alakası yok. Birbirine denk iki kulüp olur, o zaman rakibini iyi analiz eden farkını ortaya koyar ve iyi sonuç alır.

Ertuğrul Sağlam'a fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Tamam, bir takım hataları olabilir, fakat bu işin sorumlusu tamamen Sağlam'dır demek büyük haksızlık olur. Sağlam dün futbolcularına "koşmayın, mücadele etmeyin, defansta inanılmaz hatalar yapın, topu rakibe verin, ayağınızda top tutamayın, rakibi pozisyona sokun" mu dedi? Futbolcular dün ruh gibiydi adeta, hepsini bir rehavet kaplamıştı ve sonuç da hezimet oldu. Ertuğrul Sağlam'ın bence çok fazla yapabileceği bir şey yoktu. Futbolcular üzerine düşeni yapmadılar ama fatura Sağlam'a kesildi. Bence büyük haksızlık.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Analiz ile olayın alakası yok. Birbirine denk iki kulüp olur, o zaman rakibini iyi analiz eden farkını ortaya koyar ve iyi sonuç alır.

Ertuğrul Sağlam'a fazla yüklenildiğini düşünüyorum. Tamam, bir takım hataları olabilir, fakat bu işin sorumlusu tamamen Sağlam'dır demek büyük haksızlık olur. Sağlam dün futbolcularına "koşmayın, mücadele etmeyin, defansta inanılmaz hatalar yapın, topu rakibe verin, ayağınızda top tutamayın, rakibi pozisyona sokun" mu dedi? Futbolcular dün ruh gibiydi adeta, hepsini bir rehavet kaplamıştı ve sonuç da hezimet oldu. Ertuğrul Sağlam'ın bence çok fazla yapabileceği bir şey yoktu. Futbolcular üzerine düşeni yapmadılar ama fatura Sağlam'a kesildi. Bence büyük haksızlık.
    Egemenciğim analiz ve araştırma Avrupa kupası maçlarında özellikle çok dikkat edilmesi gereken bir yöntemdir çünkü rakibiniz ile her sezon maç yapmadığınız için oyuncuları tanımadığınız, takibin sizin kalitenizdeki takımlarla oynayacağı maçlarda uyguladığı taktiği bilmediğiniz için önceden araştırma yapmanız gerekir.

Maçın 10. dakikasında babama dedim ki, bu adamlar orta saha çizgisinin 15 metre ilersini ve gerisini çok iyi parsellemiş. Bu rakibe karşı kısa paslarla ve orta alan dribblingleri ile atak yapamazsınız. Rakip çok iyi alan daraltıyorsa yapılması gerekn topu kanatlara iyi biçimde yaymak veya uzun toplarla atak yapmaktır. Beşiktaş'ın Nobre ve Bobo gibi iki yırtıcı forveti varken uzun toplarla oynamayıp kısa paslı 4231 taktiğine hapsolması aleyhine oldu.

Burada tabii ki suç Ertuğrul'da. Maç boyu neredeyse hiç pozisyonumuz yoktu ve çok pozisyon verdik.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ertugrul hoca cikmis hayat devam ediyor demis.hayat devam etse kac yasar ya uefa gitmis.ligde sampiyon olsan kac yazar ya?türkiye kupasini alsan kac yazar ya bu takimla onlarda cok zor ama onemli olan herseyimiz olan uefayi kacirdik ya geri kalan hersey bos ya....

böyle olacağı belliydi zaten lucescu uyarmıştı beşiktaşı ikinci maça bırakmayın diye bizimkilerde 1-0 la deplasmana gidip üstüne yatmaya çalışıyorlar resmen rezil oldu beşiktaş çok komik bi maçtı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Yine Dersimizi aldık.. Der diyordum hoca ama dememiş , hayret bu takımı geriye çekip başarı yakalanmayacağını ne zaman görecek çok merak ediyorum doğrusu , oyunu okuyamıyor Ertuğrul Hoca..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@Egemen ve Kerem

Olayı kişiselleştirmeden ve konudan sapmadan tartışabilirsiniz.Bu kurala uymayan mesajlarınız silinmiştir.Lütfen kurallara uygun bir şekilde tartışalım.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri