Sayfa 6 / 29 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ben o harfe dikkat etmemişim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

2. Default

03/04 de Anatoli Todorov vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu tanımayan bu oyuun oynamasın
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ronaldo'yu alıp oynatanınız var mı?Performansı nasıl?Bilgilendirirseniz sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi Ronaldo_?
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Hangi Ronaldo_?
    Şişko Ronaldo olması lazım

Quote Originally Posted by Jenova View Post
    man city ile 1 puanla şampiyon oldum...ama şansımın devam edeceğini sanmıyorum...çok iyi bir stoper ve forvet arıyorum...man city e gelcek birileri tabiki... tavsiyelerinizi bekliyorum
    hadi canımm 19 takım ligdenmi cekildide 1 puanla sampion oldun
    (1 farkla dicektin sanırım diimiii
    dc icin meira yı oneririm.teknik top sokabilen,uzun pasları isabet saglar derinlemesine paslarla. forvette derken santrofor diyosan ne onersek azdır.takıma uyumu onemli. ama hucum oyuncusu olarak arshavini al derim. bu arada man city de butce iyi veriyormu? ingiliz takımı yonetmem hic 5 yedegi oldugu icin

evet 1 puan farkla...son maça kadar can çekiştim burun farkıyla aldım kupayı...defansa zapata yı aldım...ama şimdiden pişman olmaya başladım...santrafor olarak ta hulk ı aldım fena değil gibi...yinede bir isimle daha kadroyu güçlendirebilirim. elimde hala 120m sterlin para var...

city nin bütçesi ilk dönem 70-83m sterlin arası değişiyor başarılı olduğunuz takdirde 2. dönem 125-150m sterlin arası bir bütçeyle karşı karşıya kalabiliyorsunuz...birde oyuncu satınca eldeki paranın haddi hesabı olmuyor örneğin David Villa gelmeyi kabul etse serbest kalma koşulunu karşılayabiliyorum o kadar zengin bi kulüp man city.

o nasıl para oyle yaa canın sıkıldıkca al serbest bırak niye dusunuosunki ben genelde orta sınıf calıstırdıgım ıcın o kadar ucuk oyuncular oneremicem tanıdıklarım normal butceye denk gelen oyuncular

zapata iyidir aslında. pisman derken ne kotu yanını gordun?

fazlaca adam kaçırıyor...onun yerine sakho yu oynatmayı düşünüyorum...para bol olunca real in 7m luk önerisini kabul edip metzelder i almaya karar verdim bakalım gelcekmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana city en başta 105 M bütçe verdi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Zonguldak-Kdz.Ereğli

galatasarayda oynuorum 2.sezondayım orta sahanın ortasına ucuz ama sağlam bi adam solerminiz £3m - £4m arası bisi lzm ??
    Last edited by PatLicaN : 03.Aralık.2008 at 12:35

Quote Originally Posted by Jenova View Post
    man city ile 1 puanla şampiyon oldum...ama şansımın devam edeceğini sanmıyorum...çok iyi bir stoper ve forvet arıyorum...man city e gelcek birileri tabiki... tavsiyelerinizi bekliyorum
    sakho yu al kardeşim city ye.paraya kıyman gerekiyor biraz ama uzun yıllar richards la seni götürür..forvette balotelli yi al..ben 2013 deyim fırtınalar estiriyor..

balotelli gelmiyor sakho biraz daha pişene kadar yedek bırakacağım, metzelder i aldım bakalım nasıl gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dennis Appiah
    Oscar
    Barreto
    Alessio Campoli
    Sankhare
    Sakho
    Acapandie
    Buchier
    Mehmet Ekici
    Adrien
    Fiorillo
    Alejandro Gomes

citiye bunları alın gelceğin takımını kurmuş olursunuz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar ben man city de yim bazı oyuncular sunarsanız sevinirim.

Bu oyuncularin ss'ini eklermisiniz;

Tugay
    Semih Aydilek
    Jem Karacan

Galatasaraya iyi bi kaleci ve defans oyuncusu önerebilir misiniz ( Ek olarak 2 tanede türk söylersenzi bu mevkilerde süper olur)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sinan Bolat
    Ufuk Ceylan
    Futbolcu Bilgileri

Tomas Necid (Çek) süper bi pivot santrafor Hull da 2.sezonum ve 20 yaşında wonderkid oldu kesinlikle tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by AIMAR53 View Post
    Tomas Necid (Çek) süper bi pivot santrafor Hull da 2.sezonum ve 20 yaşında wonderkid oldu kesinlikle tavsiye ederim
    Tskler iyi oyuncu ama pahalı ucuza vermiyor takımı

nikola mitroviç sırp liginde oynuyorum muhteşem yetenekler war goz atın

Arkadaşlar 3.lig takımı için tr de ne gibi oyuncular önerirsiniz?Elazıgspor u yönetiyorum

şimdi benim merak ettiğim bir konu var fenerbahçeyle kariyer açtım alex sakatlandı emersonu kiraladım genelde selçuk-josico-emerson-emre kombinasyonlarını kullanıyorum klasik 4-4-2 dizilişi için açıkçası ortasahada çok fazla creative oyuncu da almak istemedim orta saha düşmesin diye ama 08de cityli kariyerimde orta 2lide mat.fernandez-nasri (yedekleri kuzmanovic-m.johnson flndı) 09da bu tarz top kullanmayı bilen oyuncularlamı oynamak lazım yoksa defans yapmayı bilen oyuncuları da almak iyi olurmu bu tarz ortasahanın ortasında çalışkan çok geçn olmayan 22-23 yaşında oyuncular arıyorum paylaşırsanız sevinirim

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by phose View Post
    şimdi benim merak ettiğim bir konu var fenerbahçeyle kariyer açtım alex sakatlandı emersonu kiraladım genelde selçuk-josico-emerson-emre kombinasyonlarını kullanıyorum klasik 4-4-2 dizilişi için açıkçası ortasahada çok fazla creative oyuncu da almak istemedim orta saha düşmesin diye ama 08de cityli kariyerimde orta 2lide mat.fernandez-nasri (yedekleri kuzmanovic-m.johnson flndı) 09da bu tarz top kullanmayı bilen oyuncularlamı oynamak lazım yoksa defans yapmayı bilen oyuncuları da almak iyi olurmu bu tarz ortasahanın ortasında çalışkan çok geçn olmayan 22-23 yaşında oyuncular arıyorum paylaşırsanız sevinirim
    mehmet topal , di maria

Quote Originally Posted by phose View Post
    klasik 10 num yerine dirençli de olan bir futbolcu alırsan daha iyi "bence"

''''HOARAU''''''

Forvete ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye ederim...kısa bir alışma devresinden sonra patlama yapıyor...
    Şu an Ligde 10 maçta 10 golü‚Uefada ise 5 maçta 7 golü var...
    Fiatı da performansına kıyasla çok cüzi‚ Ben pazarlıkla 2.3 M´ye anlaştım PSG ile...

Boyu 1.92‚ yaşı 24...Tam bir 9 numara...

arkadaşlar ben 4-4-2 diamond attack oynuyorum ama forvetlerim gol atamıyor forvette drogba ve agüero var.. drogba artık yaşlandı drogbanın yerine sizce kimi alabilirim?? ama adriano gibi ağır oyuncu istemiyorum hareketli,hızlı,estetik ve golcü forvet arıyorum agüero nun yanına yardım ederseniz sevinirim

abartmıyorum 5-0 lık maçımda forvetlerden bazen hiç gol atılmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadlec'e bak, Osei'ye bak, Mauricio...
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by slxxx View Post
    arkadaşlar ben 4-4-2 diamond attack oynuyorum ama forvetlerim gol atamıyor forvette drogba ve agüero var.. drogba artık yaşlandı drogbanın yerine sizce kimi alabilirim?? ama adriano gibi ağır oyuncu istemiyorum hareketli,hızlı,estetik ve golcü forvet arıyorum agüero nun yanına yardım ederseniz sevinirim

abartmıyorum 5-0 lık maçımda forvetlerden bazen hiç gol atılmıyor
    pogrebnyak ı tavsiye ederim.hem pivot hem hızlı santrfor oynayabiliyor.fiyatı da çok fazla değil target man lı bir taktik kurarsan iç dış farketmez her maç gol atar.

Sayfa 6 / 29 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri