Sayfa 6 / 28 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Hybrid View

Quote Originally Posted by mgokalparslan View Post
    aslında manchester city defansları sağlam özellikle richards ve onuoha hızlanmaları iyi sağlam defanslar.ama villarreal li gonzalo rodriguez i öneririm.forvete ise kesinlikle henri saivet i öneririm.çok hızlı ve güçlü,özellikle deplasmanda çok iyi bir forvet,içeride de iş yapar.
    ..............arkadasım tecrubeli istiyorsan sana lugano 5 6 ya gelir juve felen ıstıyor bende..genclerdende kadar war newcastleda lugano gbı oluor

Quote Originally Posted by Jenova View Post
    man city ile 1 puanla şampiyon oldum...ama şansımın devam edeceğini sanmıyorum...çok iyi bir stoper ve forvet arıyorum...man city e gelcek birileri tabiki... tavsiyelerinizi bekliyorum
    hadi canımm 19 takım ligdenmi cekildide 1 puanla sampion oldun
    (1 farkla dicektin sanırım diimiii
    dc icin meira yı oneririm.teknik top sokabilen,uzun pasları isabet saglar derinlemesine paslarla. forvette derken santrofor diyosan ne onersek azdır.takıma uyumu onemli. ama hucum oyuncusu olarak arshavini al derim. bu arada man city de butce iyi veriyormu? ingiliz takımı yonetmem hic 5 yedegi oldugu icin

Quote Originally Posted by Jenova View Post
    man city ile 1 puanla şampiyon oldum...ama şansımın devam edeceğini sanmıyorum...çok iyi bir stoper ve forvet arıyorum...man city e gelcek birileri tabiki... tavsiyelerinizi bekliyorum
    sakho yu al kardeşim city ye.paraya kıyman gerekiyor biraz ama uzun yıllar richards la seni götürür..forvette balotelli yi al..ben 2013 deyim fırtınalar estiriyor..

Quote Originally Posted by realbeck View Post
    sakho yu al kardeşim city ye.paraya kıyman gerekiyor biraz ama uzun yıllar richards la seni götürür..forvette balotelli yi al..ben 2013 deyim fırtınalar estiriyor..

Abi ilerlemişsin diye sana bir şey sormak istiyorum...

cristaldo nun özellikleri nasıl olmuş acaba?ben alıp lmama konusunda tereddüt ediyorum da şu an

saivet i aldım...ama bana tecrubeli bir forvet lazım jo geçen sene çok kötüydü...robinho da beklediğim kadar iyi değil.

bu arada bütçem 150m sterlin yani para sorun değil

o zaman brezilyalılara bak derim.alex teixeira,marquinhos,alexis sanchez de iyidir.defansta da corluka yı 20 m euro civarı bir paraya alabilirsin.ayrıca bayern de breno var hem genç hem kaliteli bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    Mersin

benfica daki dimaria iyi yapmıslar arshavin oyunu supuruyor 12 milyon euroya alıyorsunuz

Jay DeMerit ve Ferrie Bodde

Ilk seneden sonra beles ikisi de.

08 de buananotte diye bir oyuncu vardı, bilen varsa doğru yazılışını verebilir mi ?
    amc oynuyordu, sol ayaklı. şimdiden teşekkür ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ash View Post
    08 de buananotte diye bir oyuncu vardı, bilen varsa doğru yazılışını verebilir mi ?
    amc oynuyordu, sol ayaklı. şimdiden teşekkür ederim
    Diego Buonanotte

nastiest Misafir

Arkadaşlar bana M.united'den Luganoya 8 Milyon dolarlık bir teklif geldi acaba kabul etmelimiyim yoksa fenerbahçede kalsınmı

Bana birde 8-7 m arası Orta saha-Forvet oyuncusu önerirmisiniz türk olursa ii oLur ama yabancıda olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

doğru yazmışsın hala çok iyi bir oyuncu ama 7 M'ye GS'ye geliyor yani pahalı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

adanademirspordayım butce 0 oyuncu onermenızı beklıyorum

hayır aratıyorum ama bulamıyorum, large database.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ben o harfe dikkat etmemişim
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

16. Default

03/04 de Anatoli Todorov vardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onu tanımayan bu oyuun oynamasın
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Ronaldo'yu alıp oynatanınız var mı?Performansı nasıl?Bilgilendirirseniz sevinirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi Ronaldo_?
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    Hangi Ronaldo_?
    Şişko Ronaldo olması lazım

evet 1 puan farkla...son maça kadar can çekiştim burun farkıyla aldım kupayı...defansa zapata yı aldım...ama şimdiden pişman olmaya başladım...santrafor olarak ta hulk ı aldım fena değil gibi...yinede bir isimle daha kadroyu güçlendirebilirim. elimde hala 120m sterlin para var...

city nin bütçesi ilk dönem 70-83m sterlin arası değişiyor başarılı olduğunuz takdirde 2. dönem 125-150m sterlin arası bir bütçeyle karşı karşıya kalabiliyorsunuz...birde oyuncu satınca eldeki paranın haddi hesabı olmuyor örneğin David Villa gelmeyi kabul etse serbest kalma koşulunu karşılayabiliyorum o kadar zengin bi kulüp man city.

o nasıl para oyle yaa canın sıkıldıkca al serbest bırak niye dusunuosunki ben genelde orta sınıf calıstırdıgım ıcın o kadar ucuk oyuncular oneremicem tanıdıklarım normal butceye denk gelen oyuncular

zapata iyidir aslında. pisman derken ne kotu yanını gordun?

fazlaca adam kaçırıyor...onun yerine sakho yu oynatmayı düşünüyorum...para bol olunca real in 7m luk önerisini kabul edip metzelder i almaya karar verdim bakalım gelcekmi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana city en başta 105 M bütçe verdi
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Zonguldak-Kdz.Ereğli

galatasarayda oynuorum 2.sezondayım orta sahanın ortasına ucuz ama sağlam bi adam solerminiz £3m - £4m arası bisi lzm ??
    Last edited by PatLicaN : 03.Aralık.2008 at 12:35

balotelli gelmiyor sakho biraz daha pişene kadar yedek bırakacağım, metzelder i aldım bakalım nasıl gidecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dennis Appiah
    Oscar
    Barreto
    Alessio Campoli
    Sankhare
    Sakho
    Acapandie
    Buchier
    Mehmet Ekici
    Adrien
    Fiorillo
    Alejandro Gomes

citiye bunları alın gelceğin takımını kurmuş olursunuz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar ben man city de yim bazı oyuncular sunarsanız sevinirim.

Bu oyuncularin ss'ini eklermisiniz;

Tugay
    Semih Aydilek
    Jem Karacan

Galatasaraya iyi bi kaleci ve defans oyuncusu önerebilir misiniz ( Ek olarak 2 tanede türk söylersenzi bu mevkilerde süper olur)

Sayfa 6 / 28 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri