Evet ben o harfe dikkat etmemişim![]()
Evet ben o harfe dikkat etmemişim![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
03/04 de Anatoli Todorov vardı![]()
Onu tanımayan bu oyuun oynamasın![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Ronaldo'yu alıp oynatanınız var mı?Performansı nasıl?Bilgilendirirseniz sevinirim...
Hangi Ronaldo_?
Futbolcu Bilgileri
hadi canımm19 takım ligdenmi cekildide 1 puanla sampion oldun
(1 farkla dicektin sanırım diimiii
dc icin meira yı oneririm.teknik top sokabilen,uzun pasları isabet saglar derinlemesine paslarla. forvette derken santrofor diyosan ne onersek azdır.takıma uyumu onemli. ama hucum oyuncusu olarak arshavini al derim. bu arada man city de butce iyi veriyormu? ingiliz takımı yonetmem hic 5 yedegi oldugu icin![]()
evet 1 puan farkla...son maça kadar can çekiştim burun farkıyla aldım kupayı...defansa zapata yı aldım...ama şimdiden pişman olmaya başladım...santrafor olarak ta hulk ı aldım fena değil gibi...yinede bir isimle daha kadroyu güçlendirebilirim. elimde hala 120m sterlin para var...
city nin bütçesi ilk dönem 70-83m sterlin arası değişiyor başarılı olduğunuz takdirde 2. dönem 125-150m sterlin arası bir bütçeyle karşı karşıya kalabiliyorsunuz...birde oyuncu satınca eldeki paranın haddi hesabı olmuyorörneğin David Villa gelmeyi kabul etse serbest kalma koşulunu karşılayabiliyorum o kadar zengin bi kulüp man city.
o nasıl para oyle yaacanın sıkıldıkca al serbest bırak niye dusunuosunki
ben genelde orta sınıf calıstırdıgım ıcın o kadar ucuk oyuncular oneremicem
tanıdıklarım normal butceye denk gelen oyuncular
zapata iyidir aslında. pisman derken ne kotu yanını gordun?
fazlaca adam kaçırıyor...onun yerine sakho yu oynatmayı düşünüyorum...para bol olunca real in 7m luk önerisini kabul edip metzelder i almaya karar verdim bakalım gelcekmi![]()
Bana city en başta 105 M bütçe verdi![]()
Futbolcu Bilgileri
galatasarayda oynuorum 2.sezondayım orta sahanın ortasına ucuz ama sağlam bi adam solerminiz £3m - £4m arası bisi lzm ??
Last edited by PatLicaN : 03.Aralık.2008 at 12:35
balotelli gelmiyorsakho biraz daha pişene kadar yedek bırakacağım, metzelder i aldım bakalım nasıl gidecek
![]()
Dennis Appiah
Oscar
Barreto
Alessio Campoli
Sankhare
Sakho
Acapandie
Buchier
Mehmet Ekici
Adrien
Fiorillo
Alejandro Gomes
citiye bunları alıngelceğin takımını kurmuş olursunuz
Futbolcu Bilgileri
Arkadaşlar ben man city de yim bazı oyuncular sunarsanız sevinirim.
Bu oyuncularin ss'ini eklermisiniz;
Tugay
Semih Aydilek
Jem Karacan
Galatasaraya iyi bi kaleci ve defans oyuncusu önerebilir misiniz ( Ek olarak 2 tanede türk söylersenzi bu mevkilerde süper olur)
Sinan Bolat
Ufuk Ceylan
Futbolcu Bilgileri
Tomas Necid (Çek) süper bi pivot santrafor Hull da 2.sezonum ve 20 yaşında wonderkid oldu kesinlikle tavsiye ederim
nikola mitroviç sırp liginde oynuyorum muhteşem yetenekler war goz atın
Arkadaşlar 3.lig takımı için tr de ne gibi oyuncular önerirsiniz?Elazıgspor u yönetiyorum![]()
şimdi benim merak ettiğim bir konu var fenerbahçeyle kariyer açtım alex sakatlandı emersonu kiraladım genelde selçuk-josico-emerson-emre kombinasyonlarını kullanıyorum klasik 4-4-2 dizilişi için açıkçası ortasahada çok fazla creative oyuncu da almak istemedim orta saha düşmesin diye ama 08de cityli kariyerimde orta 2lide mat.fernandez-nasri (yedekleri kuzmanovic-m.johnson flndı) 09da bu tarz top kullanmayı bilen oyuncularlamı oynamak lazım yoksa defans yapmayı bilen oyuncuları da almak iyi olurmu bu tarz ortasahanın ortasında çalışkan çok geçn olmayan 22-23 yaşında oyuncular arıyorum paylaşırsanız sevinirim
''''HOARAU''''''
Forvete ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye ederim...kısa bir alışma devresinden sonra patlama yapıyor...
Şu an Ligde 10 maçta 10 golü‚Uefada ise 5 maçta 7 golü var...
Fiatı da performansına kıyasla çok cüzi‚ Ben pazarlıkla 2.3 M´ye anlaştım PSG ile...
Boyu 1.92‚ yaşı 24...Tam bir 9 numara...
arkadaşlar ben 4-4-2 diamond attack oynuyorum ama forvetlerim gol atamıyor forvette drogba ve agüero var.. drogba artık yaşlandı drogbanın yerine sizce kimi alabilirim?? ama adriano gibi ağır oyuncu istemiyorum hareketli,hızlı,estetik ve golcü forvet arıyorum agüero nun yanına yardım ederseniz sevinirim
abartmıyorum 5-0 lık maçımda forvetlerden bazen hiç gol atılmıyor![]()
Kadlec'e bak, Osei'ye bak, Mauricio...
Futbolcu Bilgileri