Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
40. You may not vote on this poll
  • fener kazanır

8 20.00%
  • galatasaray kazanır üst tura geçer

18 45.00%
  • berabere biter

4 10.00%
  • galatasaray kazanır ama elenir

11 27.50%
  • uzatmalarda fener alır

0 0%
  • uzatmalarda galatasaray alır

0 0%
  • penaltılarda fener alır

0 0%
  • penaltılarda galatasaray alır

1 2.50%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 169 arası toplam 169 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2. ayak maçı...Galatasaray-Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

SArı lacivert şampiyon fener!

Gsliler dünya su gününü kutladılar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

aslında bi gün belirlense o zaman kutlansa dimi....
    fbliler ayrı gün Galatasaray lılar ayrı gün kutlamasa...

Nesil
    2005
    Yer
    SysteM otuZ2

Quote Originally Posted by hurmet
    son dakikada servet hakan şükürün kafasından gelen topu elle kesti

o değil appiah ın golunden 5 dk evvelki pozisyonu diyorum senin dediğinde varsa 2 kere elemiş

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Kongre sonucu başkan canaydın çıkacak .bunu yazayım önce ..
    sonra ne hakeme ne furbolculara kusur bulmuyorum , ellerinden geleni yaptılar..
    benim kızdığım içinde bulunduğum tribünler... yahu bu garez nedir ?
    ayıp yahu ,takımın hızını kesiyorlar bi de.. ya çeksinler kameraya tespit etsinler, tribünlerden ihraç etsinler de biz de rahat edelim..

neymiş ilk maçta olanlardan fb saha kapama cezası almamış..gerekçeye bak; o zaman kapkaççıların az ceza almasına kızıp biz de kapkaç yapalım , ne dersiniz hoş olmaz mı ?

5. Default

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Zannetmiyorum, Galatasaray bu maçı hiçbir şekilde vermez. Galatasaray işi uzatmalara götürmeden 90 dakikada bitirir ve üst tura çıkan taraf olur
    uzul me volkan abi herkez yanıla bilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yaa ümitin sakatlaması çoooook kötü oldu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Gerçekten çok zevkli maçtı. Keşke maçı sahaya atılan pet şişeler olmadan izleseydik ama olmadı. Her zaman olan şeyler malesef
    Güzel maçtı, hakeden kazandı diyemiyeceğim ama iki takımda iyi mücadele etti. Sağlık olsun diyelim

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

olan ümit karana oldu,galatasaray onun yokluğunu çok arayacak.servet golleri çok güzel izledi,keşke daum tribüne yollayıp izletseydi daha net görürdü
    fener acil ortaya çözüm bulmalı yoksa seneye çok sıkıntı çekerler.Galatasarayı ise güzel futbolu için tebrik ediyorum çok güzel oynadılar,özellikle hasan şaş ı çok beğendim.

9. Default

Sölenecek çok fazla şey var aslında ama... Ben sadece bir noktaya dikkat çekmek isterim. Bu zor şartlar altında, kaotik bir ortamda, her türlü imkan eşitsizliğine rağmen--turu geçemeyen GS taraftarı takımlarıyla övünmelidir. (bkz:iyi ki sööledin)

Nesil
    2006
    Yer
    london

bunun daha kadıkoy u var..bakalım gelebılcekmısınız kadıkoye rahatca..bu kadar acız olunulmaz bee..adamların web page ınde bıle 3-2 goruntusu var acılısta..ama dogru yaa fenerı yenmeyı anca ruyalarında gorduklerınden dun sasırdılar ve bı o kadar da mutlu oldular..yazık..haha

ayva cicek acmis yazmi gelecekkkkk cimbom kadikoye nasıl gelecekkkkk....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ya kadiköyde zaten yenecez dün de yenseydik bir sezonda 4 mağlubiyet valla çok acı olurdu elleme sevinsin garibanlar 1 ay sonra üzülcekler zaten...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu kadar zor şartlarda bile zirve yarışından kopmadıysak,Türkiye Kupasında da ilk maçta 2-1 yenilmemize rağmen ikinci maçta senin tabirinle bu garibanlıkla 3-2 sizi yenebiliyorsak...
    kimin gariban olduğunu bi daha düşünmek lazım bence..

yendik ama elendik sağlık olsun...

14. Default

Quote Originally Posted by sekopej
    ya kadiköyde zaten yenecez dün de yenseydik bir sezonda 4 mağlubiyet valla çok acı olurdu elleme sevinsin garibanlar 1 ay sonra üzülcekler zaten...
    Ne demek sevinsin garibanlar.Kullandığın kelimelere dikkat et.Etmeyeceksen--kaave üslubu takınacaksan... sanırım gerisi MOD'ların işi...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by umutcanerkut
    Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Zannetmiyorum, Galatasaray bu maçı hiçbir şekilde vermez. Galatasaray işi uzatmalara götürmeden 90 dakikada bitirir ve üst tura çıkan taraf olur
    uzul me volkan abi herkez yanıla bilir
    Eee... yener dedim yanılmadım ama dimi

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sekopej
    Yazdığınız kelimelere dikkat edin, garibanlar dediğin Türkiye'nin Avrupa'da kupalar kazanmış en güzide kulüplerinden birinin taraftarı...

Lütfen bu forumda mesajlarınızı ağzınıza geldiği gibi yazmayın...

1 hafta boyunca yazma iznini kaldırıyorum...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ha gayret millet.ankette galatasaray yener ama elenir seçeneğini 1.liğe getirin.maçtan önce 3 kişi işaretlemişti maç bitti 10 oldu ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

maç bittiği anda 2 tane işaretliydi maç bitti 3 gün geçti hala oyluyolar yaa 10 oldu şimdide
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bişey söylememe gerek yok herşey imzamda yazio

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri