Ankarasporla oynuyorum....bir sürü geçantrenörvar..bi çoğunu gönderdim..ama şimdi yeni koç alamıyorum..kaleci koçum bile yok...nasılolur bu arkadaşlar((( neden kulup izin vermiyor..???
Ankarasporla oynuyorum....bir sürü geçantrenörvar..bi çoğunu gönderdim..ama şimdi yeni koç alamıyorum..kaleci koçum bile yok...nasılolur bu arkadaşlar((( neden kulup izin vermiyor..???
Belli bir limit var. Kulüplerin ilk aşamadaki sayılarına aldanma. Bazı kulüplere bakıyorsun ilk anda 5-6 tane physio'ları var ama limitleri 2. Sen oradan 4 tane physio'yu kovsan da yenisini alamazsın. Durum bundan ibaret.
yani aldandık..keşekkovmasaydık....elde avucçta koç kalmadı..![]()
Arkadaşım bende çaresi var![]()
Şimdi elindeki tüm koçları bunlara fitness çılarda dahil olmak üzere yeniden kontrat öneriyorsun.. Hepsini Asistan manager yapıyorsun. Anladın mı.ç 1 tane değilde 4-5 tane asistanın oluyor.. Sonra sen istediğin koç'u alıyorsun.. Yönetim bir kaç taneden sora gene mi izin vemedi.. Hoop onlarıda asistan yap, işine bak
Benim yönetimde 6 tane koça izin veriyor.. 4 tane Asistanım var.. bazen kovamıyorumda engeliyorlar.. 2 asistanı kovucam yollamıyrlar. Kontat sürelerinin dolmasnı bekliyoırum bende
Sentugo.
Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama ben oyunda 4.senedeyim. 3.senenin ortasında Fenerbahçe'den Chelsea'ye gittim.
Fenerbahçe'de;
2 TSL Şampiyonluğu
1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve Çeyrek Final
2 Türkiye Süper Kupa
2 kere Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final
Chelsea'de de ilk senemde Şampiyonlar Ligi'ni aldım ama Ligi 5. bitirdim.
Asıl sorunumsa anlayacağınız gibi Chelsea ile Avrupa'da oldukça iyi ama ligte berbat bir gidişatım var ve büyük ihtimal taktikten dolayı.Taktik bakımından yardımcı olursanız sevinirim, kadrom aşağıda..
![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=70260&page=4
Taktik için aynı zamanda yukardaki konudan da yardım isteyebilirsin.![]()
arkadaşlar bu oyun nasıl oynanıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar Bu Oyun Nasil Oynanir
Last edited by kontlazoglu53 : 12.Ocak.2009 at 01:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abovvv ,hayatımda gördüğüm en zor sorulardan birivalla kardeş bu soru için sana bir kitap yazmak lazım... yani FM oynamayı öğrenmeye çalışma,direk oyunu kur...yavaş yavaş 2-3 senede biraz öğrenirsin
şahsen ben 1997'den beri oynuyorum ama her sene yeni birşeyler öğreniyorum yani
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Valla ben 78'den beri bu oyunu oynuyorum böyle soru görmedim. =)
arkadaşlar,emin degilim ama kasım ayından beri 2009 için turlcelestirilmeye baslandı ama subat a geldik ve henuz sonuc yok...aranızda turkce 2009 yamasinın ne zaman cıkacagını bilen varmı
TESEKKURLER.......
Aramızda bilen yok.. Çıkınca kullanırız.. Türkçeleştirmek kolay mı sanıyorsun ?
Emeğe saygı.. Zor iş..
Sentugo.
yok biz kullanmıcaz cıkınca....çok da zor olmadıgını biliyorum arkadasım...
Ya kardeşim o zamna sende yardım ette, çabuk bitsin..
Sentugo.
fm 9 da sound pack indirdim ama şifre varrr
Arkaşdaşlar board request deki relay the pitch ne işe yarıyor ?
Sezon başı falan yap.. Ya da Hava şartlarının kötü olduğu zamanlarda...
Sahanın yüzeyini temizle/yenile falan demek o..
Sentugo.
Shalke ile oynuyorum 1-2 transferle şampiyonluğa gidiyorum ancak kupalarda 2.Lig takımları beni eziyor adeta as kadroyla çıkmama rağmen bu ciddiyetsizliği nasıl çözebilirim cezada veremiyorum ?
Kontrollü bir oyun anlayışın varsa; Bundesliga takımları senin ayarında yada senden güçlü olduğu için geniş alan bulup hücüm edebilirsin ama 2. Lig takımları tamamen kapandığı için boş alan bulmakta zorlanırsın bunun sonucunda topla oynama yüzden fazladır ama rakip senden daha çok pozisyona girer ki bu durumu çözmek için daha ofansif ve defans çizginin önde olacağı bir taktik yapman çözüm olabilir.
Çok yoğun maç trafiğinde sürekli aynı adamlarla oynarsan bu tür maçlarda yorgun olduklarından konsantrasyon sorunu yaşamaları doğal.Rotasyona giderek bunu çözebilirsin. Birde zayıf takımlara karşı mutlaka bir pivot santrafor ve kanat organizasyonlarına ihtiyaç duyarsın.
Sezon başı prim belirlerken kupa primini düşük olarak ayarlamış olabilirmisin?
arkadaşlar konuyu böldüm ama buradan başka bir yerde de sorulduğunu göremedim.
bende ortalama bir bilgisayar var ve artık oyundan zevk alamıyorum bu yüzden de diyorum ki oyuna işsiz başlayarak gerçek anlamda bir kariyer yapayım. bunun için tüm liglerin açık olduğu bir oyun açmak istiyorum.
bilgisayarmın özellikleri :
p4 3.00 ghz
512 ram
256 ekran kartı
ne dersiniz.. aslında kassa bile razıyım.. günde bir maç bile yapabilecek olsam tam anlamıyla menajerlik oynamak istiyorum..
öneriniz varmıdır bu konuda..
Bence çok sıkılırsın, bilgisayarı kırmak istersin ileride.. Hele heyacanı kaçsın.. İşte o zaman yanarsın..
Tüm liglere ne gerek var. EN fazla al 8 tanesini oynat. Onda da kasıcak zaten.
Sentugo.
O bilgisayarla 5 lig bile zor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yok 5 tanede problem yaşamıyorum. fakat sentgo haklı galiba birz önce denedim oyunu yüklemek 1 saat sürdü
7 yada 8 tanesi yeterli..
yok baba ilk senede zaten pek zorluk çekmezsin ama gittikçe artan yük sebebiyle 2. veya 3. sezonda başlar 4. sezonda çekilmez olur 5. sezonu oynamazsın zaten![]()
Sentugo.
bu oyunu seviyorsan oynarsın. bak bana 1.4 ghz işlemci, ram 512 ,ekran kartı 512 . Kasıyo ama bırakamıyorum. Hatta kastığı zamanlar okumak için önüme kitap açıyorum onu okuyorum. Süper oluyor![]()
bence sakın kalkışma. 1 sezon bitene kadar 70 saatten fazla süre geçer.
avrupadaki kaliteli coachları transfer komple staff kadrosunu yeniledim
ve calısmaları uzman oldukları alanlara yönelndirdim hepsini secmedim.oyunda normalde hepsi secili cunku.
inanılmaz farkediyor.oyuncular ve genclerin özellikleri adeta fırlıyor.arada oyunculara özellikle su konumda kendini gelistir seceneklerini ve "öldürücü top dene" gibi komutlara calıstırıyorum harikalar cıkıo benden tavsiye
Francis Cagigao adlı scoutu tanıyorsanız bilgi almak istiyorum.Bildiğiniz iyi scoutları paylaşırsanız sevinirim.