Sayfa 6 / 68 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

orta saha sağ forvet nadirende sol mevki geçen sezon bizde hep forvet oynadı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Sağlam yalanladı !..

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turgay Bahadır ile prensipte anlaştıkları yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor'un, Kayserispor'un sözleşmesini feshettiği Turgay Bahadır ile görüştüğü bildirildi. Ertuğrul Sağlam, Turgay Bahadır ile prensipte anlaştıkları yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi. Genç oyuncuyla bir araya geldiklerini anlatan Sağlam, ''Turgay ile görüşerek fikir alışverişinde bulunduk. Ancak herhangi bir şekilde aramızda anlaşma olmadı. Sadece görüşme oldu'' dedi.

Sağlam, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve Bursaspor'a katkı yapacak en iyi oyuncuların takıma kazandırılacağını belirtti. Bugüne kadar çok sayıda ismin gündeme geldiğine de değinen Sağlam, ancak bu isimlerin hiçbirinin doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yönetimle hoca arasında çelişki var..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

biri yalanliyor digeri dogruluyor kime inancaz Yonetimemi yoksa hocayami

Sağlam görüşmemiz var resmi imza atılmadı diyor. Mestan ise görüşmemiz var diyor. Bunun neresi çelişki ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben artık hiç bir habere inanmıyorum.İmza atılsın öyle

Transferin tamamlanması için imza şart tabi ki de "çelişki" kelimesine takılmıştım. Zaten transfer konusunda 3 isim konuşma yapıyor(Sağlam-Yazıcı-Mestan) uyumsuzluk göremedim ben. . .

Battala

atağı (Fotomaç)
    Yeşil-beyazlılar ayrıca Arjantin'in Deportivo Cali takımında forma giyen 25 yaşındaki Pablo Battala'yı yakın takibe aldı. Genç oyuncu geçen sezon kendi liginde 19 maçta 10 gol kaydetti. Battala, yeşil-beyazlı yöneticilere gönderdiği mesajda, "Türkiye'de ve Bursaspor'da seve seve futbol oynarım" açıklamasını yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Battala

atağı (Fotomaç)
    Yeşil-beyazlılar ayrıca Arjantin'in Deportivo Cali takımında forma giyen 25 yaşındaki Pablo Battala'yı yakın takibe aldı. Genç oyuncu geçen sezon kendi liginde 19 maçta 10 gol kaydetti. Battala, yeşil-beyazlı yöneticilere gönderdiği mesajda, "Türkiye'de ve Bursaspor'da seve seve futbol oynarım" açıklamasını yaptı.

Fotomaç ise balon haberdir..Türkiye'ye neleri getirmediler ki

[IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]http://img37.imageshack.us/img37/6995/clipboard02qms.jpg

M'Bami transferi yüksek olasılıkla tamamlanmış. Yönetim Arjantinli iki oyuncu ile temasta imiş. 30 Haziranda sözleşmeleri bitiyormuş. . .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Haber Linki : http://www.skysports.com/story/0,19528,11800_5407980,00.html

Üstteki mesajı düzeltmek için gönderilmiştir.
    Last edited by Crocodile1963 : 01.Temmuz.2009 at 03:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

mbami iyi transfer arjantinli dediğinizide ben biliyorum sanırım bizim takım için bir ark araştırırken burdsasporun adının geçtşiği biri isim dmeişti ama unuttum adını

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursasporum.com yorumlarında biri Veron gelecek rahat olun bilgi sağlam diye

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursa'dan en az bi tane ses getircek transfer bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ibig61 View Post
    Bursa'dan en az bi tane ses getircek transfer bekliyorum
    Sercan Yıldırım iyi bir fiyata satılırsa ses getirecek transfer yapılır..Yoksa takımda zaten para yok..Aslında Yazıcı belki sıcak para işini Sercan'a güvenipte tekrar başkan oldu..

Sercan, Bursaspor ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

[IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Users/ERDINT%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

En iyisi olmuş Sercan için...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

1 yıL daha uzattı ne demek yahu. Adam serbest mi kaLıyordu da sözLeşmesini uzattı. SözLeşme uzatıLınca sanki transfer oLma durumu ortadan mı kaLkıyor ?

SözLeşme uzattı Lafından birşey anLamadım ben.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    1 yıL daha uzattı ne demek yahu. Adam serbest mi kaLıyordu da sözLeşmesini uzattı. SözLeşme uzatıLınca sanki transfer oLma durumu ortadan mı kaLkıyor ?

Göz dağı. Kısacası satmıyoruz gibi birşey. En azından Türkiye sınırları içerisine.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Mantıklı olarak yeni sözleşme imzalayan bi futbolcu klüpte mutludur yani bugün imza atıp yarın başka takıma gitmez. Bu sene avuç yalarsın diyor Fenerbahçe'ye

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aziz YıLdırım 7 veriyorum dese gövde gösterisi feLan kaLmazda neyse

Sercan için bir kaç yıL daha Bursada kaLmak daha mantıkLıydı zaten. En güzeLi oLDu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bencede bu sözleşme uzatma satmıyoruz mesajını veriyor,ayrıca Sercan içinse en iyisidir kalmak şu anda.

Sercan, Bursaspor'dan iyileştirme talep etti. Bursaspor buna karşında 1 yıl daha sözleşme uzatma teklif etti. Sonuçta her iki tarafta kazançlı çıkmış oldu. 2012'ye kadar Sercan'ın Bursaspor ile sözleşmesi var. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Mantıklı olarak yeni sözleşme imzalayan bi futbolcu klüpte mutludur yani bugün imza atıp yarın başka takıma gitmez. Bu sene avuç yalarsın diyor Fenerbahçe'ye
    Yavaş Eralp

Sercan'ı isterdim açıkçası gelmiyor demek ki hayırlısı olsun.

Tottenham halen istiyormus Sercan'i.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yavaş ol biraz eralp.

Sercan'ın uzatması kendisi açısından iyi oldu. 19 yaşında daha çok genç ve eğer '' KENDİNİ GELİŞTİRİRSE '' ileride daha büyük paralar kazanabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sercan'ın Bursaspor'da kalacağı belliydi zaten. kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor. Bursaspor'a ilerleyen senelerde daha çok faydası olacaktır. hakkında hayırlısı neyse o olsun.

GAZETE HABERTÜRK - KARTAL YİĞİT'İN HABERİ
    Yeşil beyazlıların yıllık 1.5 milyon euro önerdiği Yıldıray Baştürk ile anlaşması an meselesi.
    Geçtiğimiz sezon teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ın gelişinin ardından büyük bir çıkışa geçen ve ligi çok iyi bir şekilde bitiren Bursaspor yeni sezon için de iddialı. Bu nedenle Sercan ve Volkan Şen gibi genç yetenekleri istedikleri yüksek paralar ödenmediği sürece elden çıkartmayı düşünmeden Timsahlar, kadroyu da güçlendirmenin yollarını arıyor.
    Şu ana kadar dış transferde henüz hiç kimseye imza attırmayan Bursa'nın Bundesliga ekibi Stuttgart'ta forma giyen Yıldıray Baştürk'le anlaşma zemini aradığı öğrenildi. Milli oyuncuyu ikna etmek uğruna Anadolu kulüpleri için çok ağır bir yükün altına girmeye hazır olan Bursa, oyuncuya yıllık 1.5 milyon euro önerdi. Geçirdiği sakatlıklardan sonra sağlığı düzelse de takımdaki rolü eskisi gibi olmayan Yıldıray'ın da bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.
    -ÜÇ İSİMLE KESİN ANLAŞILDI-
    Timsahlar, Yıldıray'ın yanı sıra iki yabancı ve bir yerli oyuncuyla da anlaşmak üzere. Bonservisi, Arjantin'in Velez Sarsfield kulübünde bulunan ve geçtiğimiz yıl Kolombiya'nın Deportivo Cali ekibinde forma giyen 25 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu Pablo Batalla'yla imzaya çok yaklaştığı öğrenildi. Marsilya'da forma giyen 27 yaşındaki ön libero Modeste M'Bami'nin de bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
    Öte yandan Kayserispor'la yaşadığı anlaşmazlık sonucu bu kulüple yollarını ayıran, geçtiğimiz yılın flaş isimlerinden 25 yaşındaki Avusturya asıllı golcü Turgay Bahadır'la kesin anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yıldıray ve Hamit'in menejerleri aynıymış..İki futbolcuda Almanya'da kalacak diye açıklama yaptı..Zaten hoca da Yıldıray'ı yalanlamıştı..

Bursaspor Skela’nın peşinde
    Alman basınına göre Bursaspor, Energie Cottbus’un orta saha oyuncusu Skela ile ilgieniyor

Yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde devam ettiren Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Kayserisporlu Turgay Bahadır ile imza aşamasına gelen, Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen M'Bami ile de anlaştığı iddia edilen Bursaspor, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekip, Alman transfer haberleri sitesi 'www.transfermarkt.de'de yer alan bir habere göre, geçen sezon Almanya 2. Ligi'ne düşen Energie Cottbus'ta forma giyen Arnavut orta saha oyuncusu Ervin Skela ile de görüşüyor. Bu futbolcuyla ayrıca görüşen kulüpler arasında Bundesliga ekiplerinden Mainz, Mönchengladbach, İtalyan Seri A'dan Cagliari ile Komşu’dan Olympiyakos ve AEK’nın da olduğu iddia ediliyor.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazıcı:"Avusturya kampına kadar transfer bitecek."

Sayfa 6 / 68 İlkİlk ... 456781656 ... SonSon

Mesaj Yetkileri