Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 426 sonuç

Konu: MP Antalyaspor Transfer Haberleri | M'Bolhi ve Makoun

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mustafa Keçeli'yide alırım ben Antalya'nın yerinde olsam.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Mustafa Keçeli'yide alırım ben Antalya'nın yerinde olsam.
    Sol bek sıkıntısı büyük. Benim de aklımdan geçmişti Mustafa Keçeli. Sağ bek eksiği de var Antalyaspor'un. Keçeli o bölgede de oynayabilir rahatlıkla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Keçeli MİY'da.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mehmet Özdilek'in sözleşmesi 3 yıl uzatıldı.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Mehmet Özdilek'in sözleşmesi 3 yıl uzatıldı.
    En önemli transfer oldu bu bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

@tribundergi

Bulgaristan Milli takımının sol beki Veselin Minev, MedicalPark Antalyaspor'da

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

MedicalPark Antalyaspor, Bursaspor'dan Ali Tandoğan ve Eskişehirspor'dan Doğa Kaya ile sözleşme imzaladı.
    Last edited by vego : 02.Haziran.2011 at 18:11

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı uğurlu olsun da bu gelecek seneki forma mı? Yoksa göstermelik mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yalnız formanın üstündeki reklam çok kötü gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Göstermeliktir böyle olacağını sanmıyorum çok dandik duruyor çünkü..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Musa Aydın'la da anlaşılmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mehmet Eren Antalyaspor'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antalyaspor yerli transferde iyi oyuncular alıyor.Mehmet hoca geçtiğimiz senelerde elinde çok iyi bir kadro olmamasına rağmen iyi sonuçlar almayı başarmıştı.Daha iyi bir kadroyla,daha iyi işler yapacağına,kendisini kanıtlayıp ileride Beşiktaş'ımızın başına geçebileceğine inanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hasan Demir yuvada kaldı
    MedicalPark Antalyaspor, genç kalecisi ile sözleşme yeniledi.

22 Haziran 2011 Çarşamba - 14:21
    AA

MedicalPark Antalyaspor genç kalecisi Hasan Demir ile sözleşmesini 3 yıl uzattı.
    Spor Toto Süper Ligi takımlarından MedicalPark Antalyaspor'da iç transfer çalışmaları çerçevesinde genç kaleci Hasan Demir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık oynayan Hasan Demir, yaptığı açıklamada, MedicalPark Antalyaspor'da sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu söyledi.

Kendisinin gelişimi açısından kiralık olarak tekrar başka bir takıma gitmek istediğini belirten Hasan, ''Şuanda görüştüğüm takımlar var. Bu takımlar kulübümle anlaşırlarsa yine kiralık olarak gitmek istiyorum. Bu şekilde kendimi geliştireceğime inanıyorum. Daha sonra MedicalPark Antalyaspor'un kalesine geçeceğim'' dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Necati Ateş ve Uğur İnceman kalacak"
    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü mehme Özdilek, futbolcularından Necati Ateş ve Uğur İnceman'ın transferi hakkında aöıklama yaptı.

24 Haziran 2011 Cuma - 14:03
    AA

MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, MedicalPark Antalyaspor için tesisleşmenin çok önemli olduğunu, stattan önce, tesisleşmenin geldiğini söyledi.

MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, tesislerde düzenlediği basın toplantısında, son 2.5 yıllık icraatları ile gelecek üç yılın planları hakkında bilgi verdi. Göreve geldiğinde 2.5 yıllık süreç için beş yıllık planlar ortaya koyduğunu hatırlatan Özdilek, geldiğinde takımın çok ciddi borçlar içinde olduğunu, ''asansör takım'' olarak anıldığını ancak günümüzde devlete hariç kimseye borcu bulunmayan, her futbolcunun gelmeyi arzu ettiği bir takım hüviyetine büründüklerini anlattı.

Son üç yıl içinde Antalyaspor tarihinde takımın başında en fazla kalan teknik direktör unvanına sahip olduğu için gururlu olduğuna işaret eden Özdilek, Antalya'da olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Özdilek, gelecek üç yıl içinde yapmayı planladıkları hakkında da şunları söyledi:

''Medicalpark Antalyaspor için olmazsa olmaz tesisleşmedir. Tesisleşme bizim için stattan da önemlidir. Tesisleşmenin ardından stadın yapılması ve yapılan stadın doldurulması en büyük hedefimizdir. Her yıl 1500 takımın kamp yaptığı Antalya'da, takımın stadının olmaması üzücü. Takım olarak alt yapıya bir şey veremiyoruz. Civar illerden ve yurt dışından getirmemiz gereken oyuncular var ama tesisimiz olmadığı için bunu yapamıyoruz. Tesisleşme ve stat olmadan takım olarak büyük hedef koyamıyoruz. Şu anda bir çok sorunu hallettik. Ekonomik sorunumuz yok denecek kadar az. 2.5 yıl içinde 30 milyon TL kadar geçmiş borçları ödedik, 30 milyon TL de futbolcu ve diğer alacaklar için ödeme yaptık. Şu anda takımın ne futbolculara, ne menajerlere, ne de çalışanlarına tek kuruş borcu yok. Her şeyi bir plan dahilinde yapıyoruz. Ne zaman kime ne ödeneceğinin planı şimdiden bellidir. Bu nedenle Antalyaspor, futbolcuların tercih ettiği bir kulüptür. Antalyaspor'u istemeyene yolu açık olsun diyoruz. Bizi istemeyenle işimiz olmaz.''

-''LİGİN KALICI VE ZOR DEPLASMAN TAKIMI...''-

''Medicalpark Antalyaspor, bu ligin kalıcı ve zor deplasman takımı olacaktır'' diyen Mehmet Özdilek, sözleşmesi biten 6 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını, 6 yeni oyuncu ile de sözleşme imzaladıklarını ifade etti.

10 Temmuz'a kadar Bolu'da kamp yapacaklarını, 9 Temmuz'da Sivasspor ile Sivas'ta bir hazırlık maçı oynayacaklarını bildiren Özdilek, ''13 Temmuz sabahı Antalya'dan Avusturya'ya kamp için gideceğiz. Avusturya'da 6 hazırlık maçı oynayacağız ve 27 Temmuz günü Antalya'ya döneceğiz. Hazırlık maçlarında takımın durumunu gördükten sonra gerekiyorsa transferler yapacağız. Şu an için takımın ihtiyaç duyduğu oyunculara sahibiz. Ama ihtiyaç olursa transfer edeceğimiz hazır oyuncular bulunuyor'' diye konuştu.

-NECATİ VE UĞUR TAKIMDA KALACAK-

Özdilek, Necati Ateş ve Uğur İnceman konusundaki sorulara, ''Galatasaray, Necati Ateş için verdiğimiz teklifi yüksek buldu, Trabzonspor'un Uğur İnceman için verdiği teklif ise yetersiz kaldı. Her iki oyuncu da bizim sözleşmeli oyuncularımız. Onlarla yollarımızı ayırmak istemiyoruz. Necati'ye de Uğur'a da takımın ihtiyacı var, her ikisi de kampa katılacak'' yanıtını verdi.

Antalyaspor'un maçlarını gelecek yıl yine Mardan'da oynayacağına dikkati çeken Mehmet Özdilek, konuşmasını şöyle tamamladı:

''Mardan stadı konusunda sıkıntılar var ancak herkes özverili olmalı. Eğer taraftarlarımız bu stadı doldururlarsa bambaşka bir Antalyaspor seyreder.
    Geçen yıl deplasmanda daha başarılı olduk. Çünkü dolu statta oynamanın keyfi daha başka. Antalyaspor gittiği her şehirde ayrı bir saygınlık görüyor. Antalyaspor'un geleceğini planlıyoruz. Bunun için tesisleşme ve stat önceliğimiz olacak. Artık kimse söz söylemesin, hamle yapsın. Bu dönemde mutlaka tesisler ve stat tamamlanmalı. Bizim için başarı önemli, genç yaşlı ayrımı yapmıyoruz. Benim için iyi ve kötü oyuncu var. Yaşı önemli. Alt yapıyı yeniden planlamak istiyoruz. Bu nedenle alt yapının başına Türkiye'nin alt yapıdaki en iyisi olan Sedat Karabük'ü getirdik. Karabük ile anlaştık. Artık Karabük, alt yapının gelişmesi için her türlü çalışmayı yapacak. Biz yabancı oyuncudan çok yerli oyuncuyu tercih ettik. İyi, gelecek vaat eden yabancı oyuncularla da ilgileneceğiz.''

16. Default

Antalyaspor , Pendikspor'dan Emrah Başsan ile 5 yıllığına anlaştı .

tribundergi

17. Default

Filip Holosko Antalyaspor'a yakınmış .

sporx

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Umarım kiralık gider, çünkü yabancı sınırı kalkarsa önümüzdeki sezon işimize yarayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Umarım kiralık gider, çünkü yabancı sınırı kalkarsa önümüzdeki sezon işimize yarayabilir.
    Bu saatten sonra ne Holosko Beşiktaş'a döner, ne de oynar. Gitmesi yerinde olur; hem kendisi için, hem de klüp için.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Tita'nın yarın Antalyaspor'a imza atacağı söyleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İnşallah gelir Tita o olmadan düşünemüyorum Antalya'yı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

SIDNEY CRISTIANO DOS SANTOS TİTA, ANTALYASPOR'da

Geçtiğimiz 3 sezonda MedicalPark Antalyaspor'un formasını giyen ve son olarak geçen sezon 10 gol ve 5 asist istatistikleriyle Türkiye'deki kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Sidney Cristiano dos Santos TİTA, MedicalPark Antalyaspor'da

Brezilyalı futbolcunun imza törenine yöneticiler Mehmet Akıncıoğlu ile Salih Peker katıldı. Tita, MedicalPark Antalyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Akıncıoğlu: "3 sezondur Antalyaspor'da forma giyen Tita, Ankaraspor'dan bonservisini aldı ve geldi. Kendisiyle 2 yıllık sözleşme yaptık" dedi.

Tita'nın açıklamaları şöyle: "2 aylık beklemeden sonra 2. evime döndüm. Birinci evim Brezilya, ikinci evim Antalya. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum.

Ankaraspor, lige katılmayacağı için FİFA'ya başvurdum. Lisansımı aldım. Beni çok fazla isteyen vardı. Bonservisim ne olacağını belli olmadığından bende ne yapacağımı bilmiyordum.Antalya'ya geçen hafta geldim ve burda bonservis sorunumun çözülmesini bekledim.Tercihimi yaparken maddiyata önem vermedim çünkü Antalyaspor benim yuvam.

Kasımpaşa maçını izledim. Hem Musa Aydın hem de Mehmet Eren çok iyi oynadılar.İkisi de benim mevkiimde oynuyor. Artık Mehmet hocanın işi zor.

3 sezondur buradayım.Geldiğim ilk günden itibaren her sezon kadromuz güçleniyor. Bu sezonda geçen sezondan daha kaliteliyiz.Transferlerimiz çok iyi. Hedefimiz geçen seneden daha iyi olmak.İlk 8'de yer alarak Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz.

Bonservisimle birlikte 2 yıl boyunca Antalyaspor'un oyuncusuyum artık.Çok mutluyum"

Tita, bu sezon Türk statüsünde forma giyecek. Brezilyalı futbolcu yine 86 numarayı aldı.

TRANSFERİN SÜRECİ
    MedicalPark Antalyaspor'da futbolun patronu olan Mehmet Özdilek, Tita ile bağlarını hiç koparmadı. Özdilek, geçtiğimiz sezon sonunda Tita ile prensip olarak da anlaştı. Ancak, TFF'nin Ankaraspor'u affetmesinin ardından Brezilyalı futbolcu bonservisi Ankaraspor'da olduğu için Ankara'ya gitmek zorunda kaldı.

Ankaraspor'un talimatıyla Tita, Ankaragücü kampına katıldı. Ancak, basına yansıtıldığı gibi Brezilyalı futbolcu Ankaragücü ile sözleşme imzalamadı ve genellikle takımdan ayrı olarak çalıştı.

Geçen sürede Tita, Antalyaspor'da oynamak istediğini sıklıkla dile getirdi.

Gökçeklerin, Ankaragücü'den mahkeme kararıyla ayrılmasının ardından Tita, tekrar Ankaraspor'a döndü. Ancak Ankaraspor lige katılmama kararı alınca Tita'nın durumu belirsiz bir konuma dönüştü.

Trabzonspor, Bursaspor, Samsunspor ve Karabükspor başta olmak üzere çok sayıda takım Tita'yı transfer etmek için hem kendisiyle hem de kulübü Ankaraspor ile temasa geçti. Brezilyalı futbolcu bu teklifleri red ederek Antalyaspor'da oynamak istediğini dile getirdi.

Tita'dan red cevabı alan Trabzonspor, Volkan Şen'i alırken, Bursaspor'da transferden vazgeçtiğini açıkladı.

Ankaraspor'un futbolcularına idman yaptırmadığı için izin verdi. Brezilyalı futbolcu ise iznini geçirmek için Antalya'daki evine geldi. Tita, geçtiğimiz hafta boyunca Antalyaspor tesislerine de gelerek Antalyaspor'daki takım arkadaşları ile zaman geçirdi. Kırmızı-beyazlı takımın antrenmanlarını da izleyen Tita, durumu hakkında Çarşamba akşamı yapılan antrenmanda gazetecilere de açıklamalar yaptı.

Kendisine bir çok teklifin olduğunu doğrulayan Tita, Antalyaspor'da oynamak istediğini ve bonservisini almak için gerekirse Fifa'ya gideceğini dile getirdi.

Son olarak önceki gün oynanan Kasımpaşaspor maçını tribünden izleyen Brezilyalı futbolcu, tribünde de taraftarla fotoğraf çektirip durumu hakkında bilgilendirdi.

Antalya çocuğu lakabı takılan Tita, tam bir Antalyalılık örneği göstererek kendisine maddi olarak Antalyaspor'dan fazla para teklifleri yapılmasına rağmen duruşundan taviz vermedi ve MedicalPark Antalyaspor'a geri döndü.

antalyasporum.com
    Last edited by Rsa : 05.Eylül.2011 at 17:43

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tita'da kaldıgına göre gücümüze güç kattık bu sene en kötü 8. oluruz ve play-off'a kalırız .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Play-Off ilk 4 değil miydi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

5-6-7-8 play-off'unun 1.si 1-2-3-4 play-off'unun sonuncusuyla final maçı yapıcak galip uefaya gidicek .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şekerspordan Emre Torun'u kadrosuna katmış Antalya.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Adı sanı duyulmamıs oyuncular alıyor Antalya.Emrah gibi bu yeni çocuk gibi bakalım iş yapıcak mı bu yeni gelen.Emrah gayet iyiydi ilk yarı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

TRANSFER : "PETR JANDA"

MedicalPark Antalyaspor, ara transfer döneminde ikinci oyuncu transferini resmen gerçekleştirdi. Çek Milli fubolcu kırmızı-beyazlı ekiple 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Yöneticilerden Bülent Yıldıırm, Tahsin Aksoy, Emin Altıner ve Salih Peker imza töreninde yer aldı.

İMZA TÖRENİNDEN AÇIKLAMALAR

Bülent Yıldırım :"Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu.Görüşmelerimiz nihayetinde bitti ve futbolcu ile resmen anlaştık"

Bülent Yıldırım :"Uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu.Görüşmelerimiz nihayetinde bitti ve futbolcu ile resmen anlaştık"

Petr Janda, ofansif orta saha ve forvet hattının kanatlarında oynayan yetenekli ve süratli bir futbolcu ...

Petr Janda :"Antalya'ya 3 yıl için turistlik olarak geziye gelmiştim. Antalya avrupa markalaşmış bir şehir."

Petr Janda :"Türkiye'den Avrupada bir çok teklif aldım ancak Antalya şehrinden etkilendim.Ailemle birlikte burayı tercih ettik"

Petr Janda :"Türkiye'deki takımların yanı sıra Fransa, Belçika ve İngiltere'den teklifler aldım.Şehirden etkilenmem bu transferde etkiliydi"

Petr Janda: "Türkiye'de bahsi geçen kulüpler menajerlerimiz vasıtasıyla benle ilgilendiler.Ancak ben tercihimi Antalyaspor'u tercih ettim"

Petr Janda: "Teknik Direktörümüz Mehmet Özdilek'in kariyerini büyüklerim bana anlattı. Türkiye'den Burak, Alex ve Baros'u beğeniyorum"

Petr Janda: "Transferim gündeme geldiği günden itibaren internet üzerinden kulübümle ilgili araştırmalar yaptım"

Petr Janda :"Tita ve Necati gibi futbolculardan etkilendim.İlk hedefim Türkçe öğrenmek."

Petr Janda :"3 hafta önce Türkiye'deki bazı kulüplerin benle ilgilendiği öğrendim.10 gün önce Antalyaspor ile görüştüm"

Petr Janda: "Antalyaspor'dan bir süre izin istedim.Ailemle görüştüm ve bugün Antalyaspor'a imza atıyorum"

Petr Janda: "Antalyasporlu taraftarlarla da kısa sürede karşılaşmak istiyorum.Heyecanla ilk oynayacağım maçı bekliyorum"

Petr Janda: "Lakabım Pedro"

Petr Janda: "İmza törenine katılan gazetecilere teşekkür ederim"

antalyasporum.com

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Antalyaspor, Necati gittikten sonra transferin son gününde, Orkun, Sinan ve Jaba'yı almış.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orkun yedek olarak alındı sanırım
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri