keşke Golde Atsaydin.
keşke Golde Atsaydin.
gol atabilseydim yiyebilirdim.
çünkü adamlar öyle hırsla oynadılar ki korktum resmen. gol atsaydım olacakları düşünemiyorum.
Tırstın demek![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet...
Yakışmıyor bu İnter'e.![]()
Neden ki![]()
Neden korkuyorsun yahu.Koskoca İnter.![]()
Adamların oyununu görmeliydin ama. ManU da korkardı
Bu arada neden gülüyoz![]()
Gülmek iyidir.![]()
![]()
Olsun olsun![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
yakında bir inter kariyeri açıcağım onun için kariyerini takipteyim
güzel gidiyorsun
Gol yemiyorsun hala.![]()
sakın yeme gol mol![]()
İşte orasını bilemem.
Ve 2009'a 10 dk. kaldı!
Seneye eklerim kariyer![]()
Last edited by alPFM : 03.Ocak.2009 at 21:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1 senedir mesaj yazmamışsın.![]()
![]()
1 sene değil o berkay,1 sene önce=365 gün,geçen sene,2008 dahilindeki herhangi bir gün.Esprileri bile yanlış yapıyosun![]()
Zuhaha koptum yaw![]()
Nazar değdi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alp Yıldız, sezonun başlangıcından beri, ilk kez basına ifade verdi. Ama maalesef ki bazı gazeteler tarafından haber başka şekilde yansıdı:
Fanatik:
Alp Yıldız, Julio Cesar'ın bir aylık sakatlığından sonra yaptığı açıklamada: Julio Cesar gibi bir kalecimizi yitirdik. Bir ay kendisinden yoksun kalacağız. Bu aralar çok sakat veriyoruz. İbrahimoviç'in 1 haftalık sakatlığını biliyorsunuz. Neyseki ucuz atlattık. Bu aralar çok fazla golde atamıyoruz. Cruz sakattı ve Adriano pek varlık gösteremedi. Cruz'un iyileşmesinden sonra kendisine ilk 11'de görev verilip eski formunu yakalamasını sağlayacağız. Şampiyonlar Ligi'nde Spartak Moskova'ya attığı gol çok konuşulmuştu. Balotelli'yi denedim. O da iyi oynayamadı. İbrahimoviç iyileştikten sonra bir maç daha oynatmayacağım. Obinna'yı deneyeceğim. Şimdilik bu kadar açıklama yeter. Herkese iyi günler.
Fotomaç:
Alp Yıldız sakatlıklarla ilgili yorumda bulundu: Ooh ooh iyi olmuş. Canıma da değsin
Last edited by alPFM : 03.Ocak.2009 at 23:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Geliyorum MSN'E![]()
Futbolcu Bilgileri
Oyuncuların hiç ödül alamamış![]()
Futbolcu Bilgileri
iyi bari gol yersin artık
gerçi toldo kötü kaleci değil ama yer o![]()
Toldo'da sakatlandı görmedin mi
Orlandoni'den pek umudum yok ama iyi kalecidir inşallah. yeriz 2-3 gol her maç![]()