Alabiliyorsan al tabi Henry'yi.Ama Joe Cole da çok yetenekli bi futbolcu...
joe cole'u al cok işine yarar henry de kımmıs![]()
haklı olabilirsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
coleye istek çok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Riquelme 30 henry 31 yaşında ama çok yaşlı değil.Bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
30.HAFTAMİLAN3-0CAGLİARİ ÇOK SÜPER OYNADIĞIMIZ KARŞILAŞMADA KAZANAN BİZDİK VE RAKİBE POZİSYON VERMEDİK.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
28.haftaCHİEVO1-3MİLAN
Güzeldi ve gene kazanan taraf olduk artık şampiyonluğa yaklaştık her geçen günde yaklaşıyoruz Juventus'un beraberliği ile puan farkı 3 oldu .
Last edited by sertanbaba : 09.Ocak.2009 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1.MAÇ:Birinci maçta bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik ve 2-0 gibi ağır yenilgi aldık.Böyle lanet maç yok yav.Çok kaçırdık.
2.MAÇ:Süperdik 8 gol attık tarihe geçtiğimizi sanıyorum ben turnuvadan eleneceğimizi sanıyordum ancak 8 gole boğduk rakibimizi 8 golün içinde uefada forma giymemiş Jurica gol attı kısacası şölen vardı.
![]()
Bencede Joe Cole
Joe Cole Hem Genç Hem Çok Yönlü Henry Ve Roman Riquelme Yaşlandı Artık![]()
Kardeşim Tarih Yazmisin Ya Helal Olsun Valla Kardeşim Başarilar Transferi Bekliyoruz Had
sertancım transferini bekliyorum haa
bekliyorum kardeşim bombaları![]()
Marquinhos'u al derim...
Diğerlerine göre daha ucuz ve ileriye dönük olur.
Tabi sen bilirsin.
palmeiras takımda 7.750 m ytl kardeişm
fiyat uygunda bu ilk sezon fiyatı ha ikinci ucuncu sezon farklı olur çünkü iyi oyuncu
haklısın abi arama motoruna YAHYA SATUN yazınca kariyerlerin çıkıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
......VE SİTEDEN BİR HABER...
Last edited by sertanbaba : 09.Ocak.2009 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çikiyor Be Kardeşim Bende Denedim Kariyerler Takir Takir Dökülüyor Valla Kardeşim
Joe Cole derim ikisi arasından...
cole cogunlukta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Henry'i(1kişi hariç )söyleyen yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
29.HAFTAMİLAN1-0CATANİA PERFORMANS HAYAL KIRIKLIĞI
MAÇIN YILDIZI RONALDİNHO(7.3)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SİENA2-5MİLAN AZARLIYINCA AKILLARI BAŞINA GELİYOR KALECİ BİRAZ SAKAT GİBİ.MAÇIN YILDIZI PATO(9.4)
![]()
Last edited by sertanbaba : 10.Ocak.2009 at 17:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence o gözler direk Marquinhos üzerinde yoğunlaşırsa daha iyi olur =)
ama Riquelme'de haaarika bir oyuncu =)
Fevkaladenin Fevkinde oynuyor![]()
kardeşim transfer yokmu transfer ya temayı yaptın dimi kardeşim