MATA !!!! üstüne tanımam
MATA !!!! üstüne tanımam
Haydi Hocam Yola Devamtekrarliyorum Ne istiyolarsa ver Guardado ya .. zhirkov u da dusun derim o da firtina gibi eser solda !
Lider Citizens !!!
ilk yarısını müthiş oynayıp ikinci yarısında tribündeki kızlara gözü takılan takımımız kazanmasını bildi![]()
ve Man Utd ın 2 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok istiyorlar yav![]()
hocam zhirkov bende ama sakat
petrovda gitmek istiyor elimde bir tek sol açık petrov var sağlam kalan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BASINA SIZAN HABERLERDE CİTİZENS PATRONUNU URUGUAYLI BİR ORTA SAHA OYUNCUSU İLE İLGİLENDİĞİ BELİRTİLDİ.
KONUYLA İLGİLİ YORUM YAPMAKTAN KAÇINAN TEKNİK PATRON BİR DAHA BU TÜR SORULARLA KENDİLERİNE GELMEMELERİ KONUSUNDA BASIN MENSUPLARINI UYARDI
Last edited by Rind-i Şeyda : 30.Aralık.2008 at 16:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dunne kırmadık bilek bırakmadı
robinhonun yıldızlaştığı maçta dunne yine yaptı yapacağını ve kırmızı kart gördü karşı takımın kalecisini düşman askeri sanan futbolcularımız rehaveti atabilselerdi maç çok farklı bitebilirdi.
yarı finalde arsenal ile eşleştik.
Hocam Sol kanada Matias Fernandez de giderBu arada sende ii gidiyosun D
ooO Hocam Kurnazlik icin tam fisat 100 er 100 er artir fiyatien az 4 e kapatirsin
![]()
sat Vasseli Bi Halta Yaramaz O
ciddi mi ya
bende hemen kabul ettim hepsini ilk takımda oynamak istiyordu
sakatlıktan da yeni çıkmıştı
gitsin hemen demiştim neyse sağlık olsun
at gibi koşuyor anca
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Guardado City nin teklifini kabul etti..
Çalışma izni bekleniyor.
Eğer futbolcuya çalışma izni çıkarsa Ocak ayından itibaren Citizens forması giyebilecek..
bu maçta tam 3 sakat verdik maça mı sevineyim sakatlıklara mı üzüleyim bilemedim.
kompany 3 hafta
onuoha 1 ay
tafforeau 6 ay
acilen bir sol bek transferi lazım önerileriniz nedir arkadaşlar ?![]()
Last edited by Rind-i Şeyda : 30.Aralık.2008 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
CRİSTİAN RODRİGUEZ MAN CİTY DE İDDİASI !!!![]()
yakisir hocam
of offf tafforeau ya yazik olmus hocam sag bek oynuyodu yanilmiyosam ?
sol bekti
iyi de oynuyordu..
yedeği de var ama elimde tek o kaldı
o da kolarov tek sol bekle ingilitere ligi imkansız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Darius Vassell 2.1 m sterlin karşılığında west ham a gitti
Last edited by Rind-i Şeyda : 30.Aralık.2008 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
genede iyi satmisin vassel i basarilar hocam yola devam![]()
sol bek Taye Taiwo'yu alabilirsin..
EzikbroughKoptum ya
Hocam Sen gercekte td olsan yilmaz vural gibi olurdun ya
![]()
GUARDADO CİTY'DE
oyuncuyla her türlü anlaştık çalışma iznini de aldık
Ocak 1 de takıma katılacak.
sol bek arayışlarımız devam ederken taye taiwo man city de oynamak istemediğini belirtti.
citizens teknik patronunun newcastle oynayan ispanyol sol bek jose enrique yi istediği basına sızan haberler arasında
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
vurur alırdım![]()
adamlar bir şut çektiler attılar tuncay attı yoksa çok sinirlenirdim![]()
iyi bi galibiyet olmuştu sanırım gündüz oynamıştım maçı eklemek şimdiye kısmet oldu![]()
Last edited by Rind-i Şeyda : 31.Aralık.2008 at 00:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
saç baş yoldurtur bu takım
riquelmenin yokluğu kendini hemen belli etti. neyse sağlık olsun ortada geçen bir maçtı ev sahibi kazandı![]()
nihahaha yenilmişsin:P
sizin desteğiniz olmadan yapamazdım bunu
fırsatları değerlendiremedik tek gole razı olduk
ROBİNHOod
Guardadonun çıktığı ilk maçında harikalar yaratması riquelme ve moutinhonun mükemmel pasları sayesinde arsenal kalesini bir kaç kez yokladık öne geçince kontra atak oynamam belki hataydı arsenal bastırdı ama golü bulamadı sonradan bir kontradan riquelmenin pasıyla golü bulduk ve üstüne yattık skorunrichards ve dunne günündeydi ama kornerlerde bunu söyleyemeyeceğim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benjani 3.6 M sterlin e Nantes takımına gitti.
gitmek isteyen Petrova Arsenal ve Valencia talip oldu.
iki teklif de kabul edildi.
Sol bek arayışlarımız devam ediyor![]()
Last edited by Rind-i Şeyda : 31.Aralık.2008 at 01:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Guzel olmus arsenal galibiyeti Hocam..
Last edited by Rind-i Şeyda : 31.Aralık.2008 at 01:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Liderlik koltuğu el değiştirdi.
ortada geçmiş gibi gözüksede maç boyunca etkili taraf bizdik topu ayağımızda tuttuk iyi pas yaptık ama kazanamadık.lider averajla Arsenal oldu
hazırlık maçını niye çinde yapıyonki yani ayıp diye bişey var kardeşim 9 tane :d
Söyleyecek bir şey yok koca dünyada sanki Arsenal den başka takım yok
işler sarpa sarıyor sol kanat eksikliğimiz kendini belli ediyor içten içe.
transferi guardado ile tamamladık. istediğimiz futbolcuların hiç biri bize yanaşmadı.
Hatta chiellini ye senelik 8M imzalama bedeli 8M verdim yine gelmedi
artık tafforeaunun iyileşmesini bekliyeceğiz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veloso Çiçek Açtı
![]()
Last edited by Rind-i Şeyda : 31.Aralık.2008 at 12:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Chonburi![]()
hocam transfer donemi kapanmadıysa sol bek alabilecegin en iyi adam gareth bale.bide drenthe var o da guzel.
tabi getirmen için chellini ye verdiginden fazlası lazım![]()
[CENTER]tayland takımı diyor ona
kapandı hocam baleye değerinden çok fazla istediler bende almadım
chielliniyi çok istedim gelmedi.
47 m gayme saydımdı ona da
bu arada ayrın interneti kapattıracağımdan maçları hızlı hızlı ekleyip en azından birinci sezonu bitirmek istiyorum.
arsenal maçlarından sonra toparlanamadıkdı
eccük toparlandık şimdi.
VE İLK KUPAMIZI ALDIK
LİG KUPASI CİTİZENSİN OLDU![]()
Last edited by Rind-i Şeyda : 31.Aralık.2008 at 16:16
TARAFTARLAR ÇILDIRDI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()