Arda'yı alacağına ben sana 2-3 adam önereyim hemen dur.
Luka Modric'i dene, Cazorla'yı dene, Rosina'yı dene. Ben Arda'yı istediğimde tonlarca para istemişlerdi.
Arda'yı alacağına ben sana 2-3 adam önereyim hemen dur.
Luka Modric'i dene, Cazorla'yı dene, Rosina'yı dene. Ben Arda'yı istediğimde tonlarca para istemişlerdi.
biraz geç kaldın ya önermekte az önce aldım arda'yı
Arda Turan
oyuncuyu 27 mn tl'ye renklerimize bağladık transfer sezonu bitti transfer sezonunda paralar suyunu çekene kadar transfer yaptık muhteşem bir kadro oluşturduk
Sampdoria Lecce'yi rahat geçti
evimizde geriye düşmemize rağmen kazanmasını bildik
Sampdoria Tökezledi
rakip zordu kadro yenilenmeye başladı o nedenle 1 puanı iyi olarak görüyorum
Sampdoria Bu Sefer Düştü
kötü oynadık ve bunun bedelini 3 puan olarak ödedik
Sampdoria Derbide Torino'yu Yendi
yeni transfer luci ilk maçında mükemmel bir golle bizi galibiyete taşıdı
Sampdoria'da Değişim işe yaradı
yüne kazandık mutluyuz
transferler güzel ama ardaya çok vermişsin neyse hayırlısı.senden güzel başarılar bekliyoruz
Çokta değil TL olduğu için![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kaç pound ediyor şimdi Arda???
ben o paranın arda gibi bir oyuncu iççin az olduğunu bile düşünüyorum ucuza aldım diye seviniyorum hatta
çok haklısın
valla oyunda pound kaç lira bilmiyorum ama büyük ihtimalle 2.5 dir o da 11 milyon pound eder 3 tl ise 9 milyon eder
maçları yarın ekliyeceğim
Sampdoria Lazio’yu zorda olsa yendiEvimizde iyi oynadık ve kazanmasını bildik bellamy çok iyi bir form yakaladıCesur Sampdoria sonunda kaybettiKötü oynadık ve kaybettik ayrıca 2 sakat verdik ama uzun süreli değilSampdoria düşüşteGolü erken bulduk fakat onlarda erken bulduSampdoria Panzerlerden intikamını aldıEvimizde baskılı oynadık ve kazandık turu Almanya’ya bıraktıkSampdoria 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştıLewandowski ve Van Der Vaart bizi galibiyete götürdü lewandowski 1 gol 2 asistle oynadı Van Der Vaart ise 2 golle oynadık
arkadaşlar kariyere hiç ilgi olmadığından dolayı kariyeri kapattırıyorum başka bir kariyerle karşınızda olacağım
kardeşim bak keirrison alışıyo takıma ha![]()
Umarım sakatlık fln geçirmez alışıyorken takıma.Yalnız niye durduk yere şom ağızlılık yapıyosam![]()