Last edited by dogancanoz : 14.Ocak.2009 at 22:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar sizler yorum yazmayınca benim de SS basasım gelmiyor bugünde imageshack bana taktı bi türlü yapmıyor o yüzden öyle yavaşım lütfen yorumlayın akşamın ilerleyen saatlerinde devam edeceğim GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Arkadaşım hergün hergün mesaj atılmasını beklemen yanlış. İlla kariyerin tutacak diye birşey beklemende yanlış. Zaten bana göre kariyer konusununun açılmasıda yanlışKim napsın senin kariyerini (yanlış anlama burdaki senin kelimesi genel bir kelimedir
). Yani mesela ben kariyerlere sadece hangi futbolcuyu alabilirim kimi satabilirim diye bakıyorum. Kim kimi yenmiş beni ilgilendirmiyor
Yorum istiyordun al sana yorum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yoruma bak
![]()
Güzel güzel..
Sentugo.
Yani bu benim görüşümdür. Sizin görüşünüzde farklıdır. Olabilir doğal birşey
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
senin olaya bakış açın bence yanlış anladığım kadarıyla sen sadece futbolcu ve ileriye dönük şekilde bakıyorsun peki ben veya bir başkası veya sen bir kariyer yazarken üst üste 10 tane kendi mesajın olmasından hoşlanır mısın??? Burada iş yine senin dediğine çıkıyor ben yorumu yapsınlar ki kendimdeki eksikleri ve önerileri göreyim diye istiyorum yoksa bir saat imageshack ten atıpta buraya başlık yazıp yüklemeye can falan atmıyorum. Peki kariyer konusu açılması yanlış diyorsun o zaman sen nerden alıp satabileceğin oyuncu bulacaksın oyunu didik didik edip 1 saat onla mı uğraşacaksın? Ayrıca o kadar oyuncu varken hangisinin gelişip gelişmeyeceğini riske alır mısın? Yani benim bu kariyerden istediğim kendiminkinden farklı fikirlere saygı duyup o fikirlerden öğrenebildiğim kadar çok şey öğrenmektir, umarım derdimi anlatmışımdır.
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 02:24
cok iyi soylemissin dogan bravo bu arada yeni ssler ne zaman ekliceksin ???
Witsel,Wilshere,Torje, bunlara bak istersen
saol bunlar zaten shortlist te wilshere kontratı sezon sonu bitiyor öneririsem yeni sözleşme imzalarlar yine de saol
tmm iyi geceler ....
AVRUPA’DA DA POGREBNYAK ŞOV VAR !!
GS BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİREREK TUR VİZESİNİ İLK ALAN TÜRK TAKIMI OLDU.4’TE 4’LÜK SERİ TARAFTARI VE YÖNETİMİ HEYECANLANDIRDI !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aslında daha fazla kalabilirdim fakat göz kapaklarım ağırlaştı takip eden herkese teşekkür ederim yine yorum ve görüşlerinizi istiyorum yukarıdaki arkadaş gibi bundan rahatsız oluyorsanız lütfen belirtin GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN...
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 02:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar gün içinde SSleri basarım ben oyunda biraz ilerleyeyim yoksa bir aksilik olunca öyle kalıyoruz bu sebebten oyunun 2.sezonunu bitirip SSler basacağım...
aynı şeyi söylüyoruz zaten
Kariyer konusunun açılması yanlış dememin sebebini açıkladım zaten. Yani bu benim görüşümdür senin görüşünde tabiki farklı olabilir ( ki farklı kariyer konusu açmışsın)
Kariyer konusunun açılması yanlış demekle şunu kastettim. İlk başta transferler yaparsın o transferlere karşılık "Güzel transfer, Bence şunu almalıydın, Bak şunu al ileride çok güzel gelişiyor" gibi mesajlar alırsın. Sonra kariyer devam eder o futbolcularla takımın gidişatına bakarlar. Fakat daha sonra sezon devam ederken sürekli "iyi gidiyorsun başarılar" mesajı gelir. Ben bundan hoşlanmıyorum işte
Zaten seninde kariyer konusu açmandaki sebep takımın için taktik - transfer önerisi almaktır diye düşünüyorum.
Bu arada bir hatırlayma yapayım. 5 maçı oyna sonra bir mesajda 5 SS koy. Böylece üst üste 5 mesaj atmaz zorunda kalmazsın
kariyer konusunda sürekli aynı şey yazılmayacağını düşünyorum. Çünkü daha önce yazan birinin üstüne benzeri bir şey yazmak yerine öneri ve fikir alışverişinde bulunmak her zaman daha faydalıdır. Kariyer açmamdaki sebep ise her türlü fikir alışverişinde bulunmak yeni fikirler ile kendimi geliştirmek ama bu gelişim sadece oyun için değil kültürel ve sosyal anlamda gelişim, mesaj önerin için de teşekkür ederim fakat sayfa otomatik yenileniyor o yüzden yazdıklarım gidiyor. Bir de dikkat ettin mi bilmiyorum birçok kariyeri okuyorum belki sende okuyorsundur ve okuduğum kariyerlerde en az 1 başarı temennisi 1 de futbolcu önerisinde bulunuyorum. Yani çekirdekçi taraftar olmuyorum. KARİYERİN DEVAMINI 1 SAAT SONRA BASARIM GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Kardeş aynı şeyi söylüyoruz da farklı dillerde söylüyoruzNeyse önemli değil .
Bu arada dikkat ettim hemşeriymişizBende Ankaralıyım .
tamam takip edeceğim şu transfer olayını
Ben ümitle nondayı sattım. Fatih Tekke - Pantelic i aldım Fatih den daha faydalanamadan 3 ay sakatlandı pantelic çok güzel oynuyor. Tabi birde baros var
Fakat lincoln neden bu kadar kötü. Gerçektekine bak birde oyundakine bak. Satayim diyorum ama belki ileride kendine gelir diye bekliyorum.
senin oyun versiyonundan olabilir bende sezon başında tottenham çok istiyordu onlara vermedim arada 10.25M€ At.Madrid'e gitti bu arada bu tarz oyuncular en iyi ara dönemde satılıyor benden söylemesi..
yok benimkide 9.2.0
ASLANTEPE’Yİ ÇOK SEVDİK !!
GS YENİ STATDINDA LİGİN GÜÇLÜ EKİPLERİNDEN SİVASSPOR’U EZDİ GEÇTİ !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
POGREBNYAK KARTAL AVINDA !!
GS RAKİBİ BJK’YI POGRE’NİN GOLLERİYLE GEÇTİ. POGREBNYAK İSE YİNE GOL KRALLIĞININ EN BÜYÜK ADAYI OLDUĞUNU GÖSTERDİ !
[URL=http://g.imageshack.us/img520/60174069cy7.png/1/][IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ANKARA’DA GS SESLERİ !!
![]()
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
NOU CAMP’TA İNTİKAM !!
GS EVİNDE YENDİĞİ BARÇA KARŞISINDA HÜSRANA UĞRADI !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1 İLE YETİNDİK !!
GS ESKİŞEHİR DEPLASMANINDA İYİ OYNAMASINA RAĞMEN TEK GOLLE 3 PUANI ALDI !
[URL=http://g.imageshack.us/img65/36343907nw7.png/1/][IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GS’DEN KONYASPOR’A DARBE !!
Aslında hala BARÇA maçının depresyonunu yaşıyoruz bu maçı toparlanma belirtisi olarak görüyorum.
![]()
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 17:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 17:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ATAMIYORUZ !!
Ligin sonuncusuna, puan almamış takıma bile son dakikada attık. Bir iş var ama hayırlısı diyelim. Giresunlu kardeşlerim bana kızmayın oyun sizin takımı TSL uygun bir takım yapmamış ne yapalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ASLAN’DA GERİ DÖNÜŞ SİNYALLERİ !!
Bu maçla tam anlamıyla rahatladım. Klüp de bir yandan sıkıştırıyordu lig 3.sünü yenerek moral bulduk.
![]()
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 17:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
CİM BOM ARTIK ESKİSİ GİBİ !!
BARÇA maçını iyice unuttuk. Bu galibiyet bizi FTK çeyrek finaline taşıdı. Bu sene de FTK kaldıracağımdan eminim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUCASPOR’A ŞUT BOMBARDIMANI !!
Açıkçası küçük takımlarla bile bir FB-BJK gibi oynuyorum her takım sürpriz yapabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ARA TRANSFER DÖNEMİ
BU DÖNEMİ AÇIKÇASI ÇOK TRANSFER YAPMIYACAĞIM SADECE 3 İSİM VAR BUNLARDAN BİRİNİ ALABİLİRSEM TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAKLAR FAKAT BÜTÇEM 1.4M€ YANİ BİR OYUNCU GİDECEK. BU DA TAKIMDA HEP BUONANOTTE’NİN YEDEĞİ OLAN DIEGO SOUZA OLACAK TABİ SATABİLİRSEM. BİR DE KALECİ AYKUT’U GÖNDERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
Last edited by dogancanoz : 15.Ocak.2009 at 18:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ş.L. DE A.C. MİLAN çıktı YAPACAK BİŞİ YOK OYNIYACAĞIZ AKŞAM TRANSFERLERLE VE MAÇLARLA DEVAM EDERİZ GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Kadronun taktik sahasındaki SS sini koyabilirmisin ?