Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 241 sonuç

Konu: Kayserispor ile Uzun Yolculuk [3.Sezon]

UEFA'da zorlu rakip ROMA !!! Hep bizim şansımıza çıkar ztn böyle takımlar ....
    Bu turun galibi AZ-Sunderland eşleşmesinin galibi ile yapacak....

Genç yeteneğimiz A_quino kenidisini 2014'e kadar Kayserispor'lu yapan sözleşmeye imza attı !!! Çok mutlu olduğu gözlenen Dani:Burası bnm yuvam beni A_quino yapan Kayseri halkıdır ve burada kalacağım...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok kötü kura çekmişsin ama A_quino'nun kendisine gelmesi çok iyi olmuş.

Kupada 3. maçta deplasmanda Gaziantepspor'u yedek ağırlıklı olarak çıktığımız Cangele'nin şov yaptığı maçta 3-1 geçtik....

Maçın yıldızı !!!

Kupa'nın son maçında evimizde İ.B.B'Yİ son dakikada bulduğumuz golle yenerek Çeyrek finale çıktık ....

Galatasaray'ın genç yeteneği Emre Çolak bedavaya KAYSERİ'DE...GS'nin sözleşme uzatma teklifini reddetti.Sezon sonu geliyor !!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Çok kötü kura çekmişsin ama A_quino'nun kendisine gelmesi çok iyi olmuş.
    sorma yaa kötü oldu ama a_quino'nun yanı sıra diğer forvetlerde çok formda
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Yine iyi bir kura Türkiye Kupası Çeyrek Finalin'de rakip Galatasaray.Eleyebileceğimze inanıyorum !!!!

Basın Açıklaması
    Bu arada devre arasında sözleşmesi bitecek oyunculardan Wilshere,Plessis ve Mehmet Ekici'ye klubümüz tarafından teklif götürülmüştür.Ancak oyuncuların Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle bu transferler gerçekleşmemiştir.Kamuoyuna duyurulur.
    Last edited by tarikko : 02.Şubat.2009 at 23:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İlk maçta Gs'ye karşı deplasmanda iyi skor aldık !!!

Maçın yıldızı

YARI FİNALDEYİZ !!! Sahamızda GS ile 0-0 berabere kalarak yarı finale yükseldik...

Sahamızda Altay'ı rahat yendik..

Maçın yıldızı müthiş bir gol atan COSTA !!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS kıpkırmızı kesilmiş karşında

GS kıpkırmızı kesilmiş karşında
    öyle oldu valla ikinci maçta süper defans yaptım ve turu geçtik rakibi bekliorm Bursa,BJK,TS olabilir TS FB'yi eledi

Türkiye Kupasın'da yarı finalde rakip Trabzonspor !!!

İnönüyü susturduk !!! Ligde deplasmanda Beşiktaş'ı Cangele'nin yıldızlaştığı maçta 3-2 mağlup etmeyi başardık !!!

Maçın yıldızı....

Sahamızda Eskişehirspor'u rahat bir oyunla 3-0 geçtik...

Maçın yıldızı Lewa !!!

Helal Olsun !!! UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Sahamızda 10. dk'da haksız bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık.Sonra Roma 3-0 öne geçti 78.dakikaya kadar bastırdık bastırdık gol gelmedi ama 78.dakikada Lewandowski 85.dk'da yine o sahneye çıktı ve skoru azalttık.Sonraki 5 dk iki net pozisyon kaçırdık ama olsun mücadelemizi kutluyorum !!!

Maçın yıldızı Lewa !!!

Antep'te şov !!! Deplasmanda Lewa'nın 3 gol attığı maçta Antep'i 5-1 yendik..

Maçın yıldızı !!

Bu maçtan sonra büyük kayıplar verdik.Roma maçında olmayacak oyuncular:Lewa ,Aydın,Bekir,Eduardo Costa,Çağlar,Abdullah....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Lewandowski Cardozo'nun azıcık özellikleri hıza kaydırılmış versiyonu gibin bir şey galiba.

Bu Lewandowski Cardozo'nun azıcık özellikleri hıza kaydırılmış versiyonu gibin bir şey galiba.
    bu sene süper oldu ama roma maçı öncesi sakat be kötü oldu gerçekten olsun yenmeye çalışacağız costa da yok bekirde yok of bee

HELAL OLSUN SİZE !!! Müthiş bir geceydi.Roma daha 2. dakikada 1-0 öne geçmişti sonra 35'de 2. gollerini attılar ve devre bitti.İkinci yarıya oyuncuları ateşleyerek ve taktiği değiştirerek başladım.50'de M.Eren attı ve umutlandık ama 53'de yine Milevskiy attı.Yılmadık 61'de A_quino ve 63'de Bilal'le eşitliği yakaladık.Bir gol bize yetecekti ve 79'da Cangele galibiyeti getirdi.

Rakibimiz-Sunderland !!!

Sahamızda Konyaspor'u rahat yendik....

Maçın yıldızı Ali Turan..

Dağıldık!!! 6 sakat oyuncumuzun olduğu yarı final ilk maçında ilk önce Eren kırmızı kart gördü,sonra A_quino ve Cangele sakatlanarak çıkmak zorunda kaldılar.Forvete 16 yaşındaki Halit'i almak zorunda kaldım.Fark yemek kaçınılmaz oldu

Deplasmanda İBB'yi 2-1 mağlup ettik.Abdullahda sakat oyuncular arasına katıldı.8 oyuncu sakat..

Maçın yıldızı ...

İşte bu !!! Deplasmanda UEFA Kupası 2.turunda Sunderland'i müthiş çekişmeli bir maçta 4-3 yenmeyi başardık.88. dakikaya kadar 3-2 geride olduğumuz maçta 88'de M.Eren 90+3de Cangele'nin golleriyle avantajlı döndük...

Maçın yıldızı Cangele !!!

Puan Durumu...

Yine aynı senaryo !!! Ligde ilk maçta deplasmanda yendiğimiz ve kupada elediğimiz Gs'ye karşı yine kendi sahamızda Costa'nın müthiş golü ile galibiyete uzandık !!!

Maçın yıldızı M.Topuz !!!

Çeyrek Finaldeyiz !!! Müthiş geçen mücadelede Sunderland 2-0 öne geçti durumu Cangele ile 2-1'e getirdik ardından hemen 3-1 yaptılar ve 74'de yine Cangele farkı 1'e indirdi kalan dakikalarda kapandık ve çeyrek finale yükseldik.Bravo Çocuklar ... Bu maçtan sonra Cangele sakatlandı ve 3 hafta yok !!!

Deplasmanda Ankaragücü'nü rahat mağlup ettik !!!

Maçın yıldızı A_quino oldu !!!

Çeyrek finalde şanslı kura .... Gerçekten böyle bişey olmaz ..1.turda Roma çıkmıştı şimdide Manchester United çıktı..Elimizden geleni yapacağız ama çok zor !!!

Sakat oyuncular:M.Eren 2 ay ,Cangele 3 hafta ,Bilal Aziz 3 hafta,Aydın 3 ay,Abdullah 2 ay

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

oof of of . .
    Cangele ve M.Eren cok kötü olmus . .Özellikle Cangele . ..
    Man.Utd eşleşmesi ise talihsizlik . .
    Gs maçında cok iyi olmus ..

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    oof of of . .
    Cangele ve M.Eren cok kötü olmus . .Özellikle Cangele . ..
    Man.Utd eşleşmesi ise talihsizlik . .
    Gs maçında cok iyi olmus ..
    eyw. saol cangele hızlı oldu iyileşti eren 1 ay yok şimdi man Utd maçı var hadi hayırlısı sahamızda olacak....

taktiğini çok merak ettim .. paylaşırsan sevinirimm..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Alırsın inş kardeşim . .
    İlk yarı dengede tutmaya çalış oyunu . .Çünkü ilk yarım saat çok baskılı oynuyorlar .. Kontr-atak'la oyna derim ben . .
    2. yarının 10. dakikasından sonra da hücuma yavaş yavaş çıkart oyuncularını bence. .

hadi başarılar

Alırsın inş kardeşim . .
    İlk yarı dengede tutmaya çalış oyunu . .Çünkü ilk yarım saat çok baskılı oynuyorlar .. Kontr-atak'la oyna derim ben . .
    2. yarının 10. dakikasından sonra da hücuma yavaş yavaş çıkart oyuncularını bence. .

hadi başarılar
    kontr-atak oynıcam ztn bzm takım ii çıkıo kontr-atağa inş. ii bi skor alıcaz saol kardeşim !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Diziliş !!!

Taktik

Buyur caalar !!!
    Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 20:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Taktik ve dizilişini merak ettim bir de benim için ss atabilirmisin

Taktik ve dizilişini merak ettim bir de benim için ss atabilirmisin
    attık ya !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

bi daha
    maç noldu bu arada ?

Sahamızda 11 kişi zor çıkardığımız forvette 16 yaşındaki genç Halit'in oynadığı maçta berabere kaldık....

Bu da oyuncu puanları..3 yedek vardı biri kaleci..

Trabzon karşsında eze eze yendik.60'da 10 kişi kaldık...

Maçın yıldızı Dani !!!

Olmadı !!! Sahamızda çeyrek final ilk maçında Man Utd'a 3-1 yenildik.3-0'dan sonra inanılmaz pozisyonlar kaçırdık.90+4'te Cangele golü attı ...

Puan Durumu...Şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz !!!

Ve kalan maçlarımız !!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bi daha
    maç noldu bu arada ?
    kötü oldu !!!
    Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 20:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bende yenildim yaw

Bende yenildim yaw
    gördüm !!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz senden ona göre

Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz senden ona göre
    olucak inş. şimdi sivas maçı var sonra fener sondan bir önceki hafta GENÇLERBİRLİĞİ maçı var !!! zorlu olarak ..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Gençler maçına kadar garantilemen lazım şampiyonluğu

Gençler maçına kadar garantilemen lazım şampiyonluğu
    yaparız inş. !!

Şok !!!

Olmadı.... UEFA Kupası Çeyrek final ikinci maçında Manchester'a 3-2 yenildik..Yinede oyuncuları kutluyorum buraya kadar geldiğimiz için !!!

Samiyende,İnönüde,Kadıköyde Kral Kayseri !!! Deplasmanda büyükleri yenme geleneğimizi sürdürdük.

Maçın yıdızı müthiş bir maç çıkaran Ufuk !!!

Buraya kadar !!! Kupada yarı finalde sahamızda 4-0 yenildiğimiz Trabzon'a karşı deplasmanda akıl almaz pozisyonlar kaçırdığımız maçta 70'de Eren'in atıldığı maçta 1-0 yendik ama turu geçemedk

Evimizde Sakaryaspor'u dağıttık.Lewa şov yaptı...

Maçın yıldızı...

Deplasmanda Denizli'yi Mehmet Topuz'un golüyle 1-0 geçtik..

Maçın yıldızı Topuz...

Deplasmanda Kartal'ı 2-1'le zorlanmadan geçtik..

Maçın yıldızı Koray oldu..

Puan durumu son iki hafta çok çekişmeli gidiyor lig..

Fenerbahçe Aragones'i kovdu.Ligde şu an 7.ler.Ve en büyük favori bn olduğum için medya bana sordu Gidermisiniz diye bnde hayır dedim.Fenerbahçe'ye gitmek isterim ama bu sene ŞL'ye gidemediler ondan gitmeyeceğim..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sıradaki maç gençlerbirliği ile gs ise kartalsporu ağırlıyor...
    Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 23:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baya iyi gitmişsin. Neredeyse bütün beklentilerimizi karşılamışsın. Takdir ederim kardeşim.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri