Türkiye Kupasın'da ikinci maçımızda Kırıkkalespor'u 16'lık Halit'in de gol attığı maçta çok rahat yendik...
Maçın yıldızı Bilal Aziz !!!
Evimizde Denizlisporla 0-0 berabere kaldık...Top bir türlü kaleye girmedi...
Maçın yıldızı Bekir !!!
Sahamızda Kartalspor'u zorlanmadan geçtik...
Maçın Yıldızı Çağlar !!!
15.hafta sonunda lig tablosu !!!![]()
Kayseri şovv !!! Deplasmanda Rapid'i 4-1'le ezdik.Ve gruptan çıkmayı garantiledik !!!
Maçın yıldızı A_quino ....
Yine aynı senaryo !!!Deplasmanda yine son dakikalarda yediğimiz gol ile 1 puan alıyoruz..
Maçın yıldızı Ufuk Ceylan...
Sahamızda Ağırladığımız Ankaraspor'u eziyoruz ama yenemiyoruz maç verileri herşeyi anlatıyor.
Süper Kayseri !!! Ağırladığımız Frankfurt'u A_quino'nun coştuğu maçta 2-0 yendik.
Maçın yıldızı 2 gol atan A_quino !!!
Bu sonuç sonunda grubu 2. tamamlıyoruz ve çıkıyoruz !!!![]()
UEFA'da zorlu rakip ROMA !!!Hep bizim şansımıza çıkar ztn böyle takımlar ....
Bu turun galibi AZ-Sunderland eşleşmesinin galibi ile yapacak....
Genç yeteneğimiz A_quino kenidisini 2014'e kadar Kayserispor'lu yapan sözleşmeye imza attı !!! Çok mutlu olduğu gözlenen Dani:Burası bnm yuvam beni A_quino yapan Kayseri halkıdır ve burada kalacağım...![]()
![]()
![]()
Çok kötü kura çekmişsin ama A_quino'nun kendisine gelmesi çok iyi olmuş.
GS kıpkırmızı kesilmiş karşında
Bu Lewandowski Cardozo'nun azıcık özellikleri hıza kaydırılmış versiyonu gibin bir şey galiba.
HELAL OLSUN SİZE !!! Müthiş bir geceydi.Roma daha 2. dakikada 1-0 öne geçmişti sonra 35'de 2. gollerini attılar ve devre bitti.İkinci yarıya oyuncuları ateşleyerek ve taktiği değiştirerek başladım.50'de M.Eren attı ve umutlandık ama 53'de yine Milevskiy attı.Yılmadık 61'de A_quino ve 63'de Bilal'le eşitliği yakaladık.Bir gol bize yetecekti ve 79'da Cangele galibiyeti getirdi.
Rakibimiz-Sunderland !!!
Sahamızda Konyaspor'u rahat yendik....
Maçın yıldızı Ali Turan..
Dağıldık!!! 6 sakat oyuncumuzun olduğu yarı final ilk maçında ilk önce Eren kırmızı kart gördü,sonra A_quino ve Cangele sakatlanarak çıkmak zorunda kaldılar.Forvete 16 yaşındaki Halit'i almak zorunda kaldım.Fark yemek kaçınılmaz oldu
Deplasmanda İBB'yi 2-1 mağlup ettik.Abdullahda sakat oyuncular arasına katıldı.8 oyuncu sakat..
Maçın yıldızı ...
İşte bu !!! Deplasmanda UEFA Kupası 2.turunda Sunderland'i müthiş çekişmeli bir maçta 4-3 yenmeyi başardık.88. dakikaya kadar 3-2 geride olduğumuz maçta 88'de M.Eren 90+3de Cangele'nin golleriyle avantajlı döndük...
Maçın yıldızı Cangele !!!
Puan Durumu...
Yine aynı senaryo !!! Ligde ilk maçta deplasmanda yendiğimiz ve kupada elediğimiz Gs'ye karşı yine kendi sahamızda Costa'nın müthiş golü ile galibiyete uzandık !!!
Maçın yıldızı M.Topuz !!!
Çeyrek Finaldeyiz !!! Müthiş geçen mücadelede Sunderland 2-0 öne geçti durumu Cangele ile 2-1'e getirdik ardından hemen 3-1 yaptılar ve 74'de yine Cangele farkı 1'e indirdi kalan dakikalarda kapandık ve çeyrek finale yükseldik.Bravo Çocuklar... Bu maçtan sonra Cangele sakatlandı ve 3 hafta yok !!!
Deplasmanda Ankaragücü'nü rahat mağlup ettik !!!
Maçın yıldızı A_quino oldu !!!
Çeyrek finalde şanslı kura.... Gerçekten böyle bişey olmaz
..1.turda Roma çıkmıştı şimdide Manchester United çıktı..Elimizden geleni yapacağız ama çok zor !!!
Sakat oyuncular:M.Eren 2 ay,Cangele 3 hafta
,Bilal Aziz 3 hafta,Aydın 3 ay,Abdullah 2 ay
oof of of . .
Cangele ve M.Eren cok kötü olmus . .Özellikle Cangele . ..
Man.Utd eşleşmesi ise talihsizlik . .
Gs maçında cok iyi olmus ..
![]()
taktiğini çok merak ettim .. paylaşırsan sevinirimm..
Alırsın inş kardeşim . .
İlk yarı dengede tutmaya çalış oyunu . .Çünkü ilk yarım saat çok baskılı oynuyorlar .. Kontr-atak'la oyna derim ben . .
2. yarının 10. dakikasından sonra da hücuma yavaş yavaş çıkart oyuncularını bence. .
hadi başarılar
Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 20:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Taktik ve dizilişini merak ettim bir de benim için ss atabilirmisin![]()
![]()
![]()
Sahamızda 11 kişi zor çıkardığımız forvette 16 yaşındaki genç Halit'in oynadığı maçta berabere kaldık....
Bu da oyuncu puanları..3 yedek vardı biri kaleci..
Trabzon karşsında eze eze yendik.60'da 10 kişi kaldık...
Maçın yıldızı Dani !!!
Olmadı !!! Sahamızda çeyrek final ilk maçında Man Utd'a 3-1 yenildik.3-0'dan sonra inanılmaz pozisyonlar kaçırdık.90+4'te Cangele golü attı ...
Puan Durumu...Şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz !!!
Ve kalan maçlarımız !!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kötü oldu!!!
Last edited by tarikko : 03.Şubat.2009 at 20:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bi daha
maç noldu bu arada ?
Bende yenildim yaw![]()
Bu sezon şampiyonluk bekliyoruz senden ona göre![]()
Gençler maçına kadar garantilemen lazım şampiyonluğu![]()
Baya iyi gitmişsin. Neredeyse bütün beklentilerimizi karşılamışsın. Takdir ederim kardeşim.
Açıklama
Kayserispor oyuncularından Aydın Toscalı 1.000.000 dolar karşılığında Gençlerbirliğine,Delio Toledo 450.000 dolar karşılığında Eskişehirspor'a,Abdullah Durak ise 600.000 dolar karşılığında Karadenizspor'a verilmiştir.Kendilerine başarılar diliyoruz....![]()