Sana tek diyeceqim süpersinAbicim malatyaspor nerde ya kümemi düşmüş bi zahmet bi ss çekersen malşatyaspordan.süper olur
Sana tek diyeceqim süpersinAbicim malatyaspor nerde ya kümemi düşmüş bi zahmet bi ss çekersen malşatyaspordan.süper olur
malatyAdana!
teşşekür ederim kardeşim malatya hala bank asyada geçen sezon paraçyı zor kurtardılarss atam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
al kardeşim malatya nın kadrosu bank asyadalar
şey kardeş üstte yanlış yazdın geçen sezon malatya TSL deymiş düşmüş ben bank asyada ank.gücü ile karıştırdım bu arada ank. gücü 3.lige düştü![]()
Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar lige 12 gün hayırlısıyla yarın lige başlıyoruz
TRANSFER DÖNEMİ KAPANDI İŞTE GELENLER,GİDENLER
ARKADAŞLAR BURADA HEMEN BİR DİP NOT DÜŞEYİM
SATTIĞIM OYUNCULARIN 2 SİDE GEÇEN SEZON TAKIMA KATILDI
BAYRAMI 70.000 € YA ALMIŞTIK 140.000 € SATTIK
ROBEN RAMOS'U İSE A.MADRİD'DEN BEDELSİZ YANİ 0 € YA ALDIK TAM 550 € YA SATTIK BU PARANIN 400.000 € SUNU PEŞİN OLARAK ALDIK KALAN 150.000 € İSE 12 AYLIK TAKSİTLE ALINACAK
GELELİM SADEDE BEN AMASYASPORLA İLK BAŞLADIĞIMDA KULÜBÜN DEĞERİ 160.000 € DU AMA ŞUAN 1.800.000 € LUK BİR DEĞER SEVİYE'YE ÇIKTIK HAYIRLISIYLA BU SEZON SONU DEĞERİMİZİ 3.000.000 € YA ÇIKARTICAZ
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AMASYASPOR OOOLEEYYY AMASYASPOR OLLLEYYY
AMASYASPOR OOOLLLLAAYYYYY
YİNE YAPCAĞIMIZI YAPTIK
DAYANAMADIM LİGE BAŞLADIM
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 01:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılar güzel gidiyorsun hadi bakalım in. 1. ligde görürüz seneye
walla ankaraspor gibi kadra kalitesi ve tecrubesi yuksek olan bi takimi ligin ilk macinda yenmek cok guzel.umarim boyle gider en azindan ortasiralarda bitirirsin ligi. diamondeye gelince, sanirsam onun isminde aksan var.klavye yazmiyo onun ismini dogru olarak.ben oyuna girdigim zaman bakarim tam olarak yazarim yine buraya
tebrikler, yaş kaç bu arada?
Çok güzel gidiyorsun. Benimde bir isteğim var. Galatasaray fener ve (veya) beşiktaşın yaptığı bomba transferler varmı. Yani türkiyeye hangi dünya yıldızları geldi ss yollarmısın![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
saol 16 yaşındayım
kardeş bu sezon varmı bilmiyorumda özellikle galatasaray geçen sezon çok iyi transferler yaptı. İnterden Pele sonra hangi takımda olduğunu unuttum Leandro Lima. Fb Bjk iyi transferler yaptı ama tanındık falan değiller gsnin oyuncularının ss leri atayım
LİG'DE 3 HAFTADIR KÖTÜ GİDEN SİVASA PADİŞAH MÜHRÜÜ
ARKADAŞLAR ŞUAN LİG'DE SÜPER ÖTESİ İLERLİYORUZ İNŞALLAH BÖLE GİDER FİKSTÜRÜMÜZDE İYİ
saol. Leandro yu bende almıştım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
başarılar takipçinim gs,fb,bjkden puan koparırsan iyi biyerde bitirirsin
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sağ bek için önerim Hakan Aslantas sana tam gider.Başarılar bu arada yeniden.
Çok güzel gidiyorsun.TSL'de başarılar![]()
oyuncuyu bulursan haber ver merak ettim bende bulup bulamicagini.
kardeş dediğin adamı buldumda leman almış bile adamın şuanki değeri 4.2 M![]()
hadi ya.neyse artik kacirmisssin.ucuzken kapatcaktin.degeri artmis baya 10M asagi vermezler sana onu.birde right back ariyordun buldun mu?
evet onun için zaten geçen sezondan anlaştığım genç yetenek vardı unutmuşum onu bana şuan sadece sol kanat için adam laızm solda sadece 2 oyuncum var ikiside banko oynuyolar sakatlanınca falan birisi maçlar sıkışıyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
LİG'DE 7.HAFTA
LİG'DE 7 HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
RESİTALLLL
Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 17:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ligde 7 haftada iyi sonuclar almissin. bir tane sol bek guzel bir yabanci oyuncu var elimde paylasayim onuda hemen eger kontenjanin bossa ve alan olmamissa isini gorur. Peter Masilela guney afrikali ve ucuz.israilde oynuyor sanirsam.bende ankaraspor aliyor hep bu oyunucuyu iki sene sonra world class oluyo buyuk kuluplere gidiyor.su anda hull cityde ve madrid talip adama.bak bakalim sende nasil.bulamazsan ss lerini koyarim