Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 586 sonuç

Konu: Amasyaspor Süper Lig'de Uçuyor (7.sezona gidiyoruz..!!)

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Sana tek diyeceqim süpersin Abicim malatyaspor nerde ya kümemi düşmüş bi zahmet bi ss çekersen malşatyaspordan.süper olur
    malatyAdana!

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Sana tek diyeceqim süpersin Abicim malatyaspor nerde ya kümemi düşmüş bi zahmet bi ss çekersen malşatyaspordan.süper olur
    teşşekür ederim kardeşim malatya hala bank asyada geçen sezon paraçyı zor kurtardılar ss atam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    al kardeşim malatya nın kadrosu bank asyadalar

şey kardeş üstte yanlış yazdın geçen sezon malatya TSL deymiş düşmüş ben bank asyada ank.gücü ile karıştırdım bu arada ank. gücü 3.lige düştü
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 23:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Gayet güzel gidiyorsun TSLdede başarılar.Bence Denizlisporda Ali Helvaci var sanırım o çok iyi oluyor onu dikkatli izle kesin yine süper olmustur.
    kardeş adam gerçekten süper ama şuan bana lazım değl ama bi teklif yaptım alırım belki lig uzun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    arkadaşlar bana bitane türk sağ kanat lazım bildiğiniz varsa orta bi oyuncuda olabilir
    Last edited by fifacan : 05.Şubat.2009 at 23:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

2.HAZIRLIK MAÇIMIZ

SON HAZIRLIK MAÇIMIZ COTTBUS'UN ENERJİSİ BİTTİ

arkadaşlar lige 12 gün hayırlısıyla yarın lige başlıyoruz

TRANSFER DÖNEMİ KAPANDI İŞTE GELENLER,GİDENLER

ARKADAŞLAR BURADA HEMEN BİR DİP NOT DÜŞEYİM

SATTIĞIM OYUNCULARIN 2 SİDE GEÇEN SEZON TAKIMA KATILDI

BAYRAMI 70.000 € YA ALMIŞTIK 140.000 € SATTIK

ROBEN RAMOS'U İSE A.MADRİD'DEN BEDELSİZ YANİ 0 € YA ALDIK TAM 550 € YA SATTIK BU PARANIN 400.000 € SUNU PEŞİN OLARAK ALDIK KALAN 150.000 € İSE 12 AYLIK TAKSİTLE ALINACAK

GELELİM SADEDE BEN AMASYASPORLA İLK BAŞLADIĞIMDA KULÜBÜN DEĞERİ 160.000 € DU AMA ŞUAN 1.800.000 € LUK BİR DEĞER SEVİYE'YE ÇIKTIK HAYIRLISIYLA BU SEZON SONU DEĞERİMİZİ 3.000.000 € YA ÇIKARTICAZ

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    AMASYASPOR OOOLEEYYY AMASYASPOR OLLLEYYY
    AMASYASPOR OOOLLLLAAYYYYY
    YİNE YAPCAĞIMIZI YAPTIK
    DAYANAMADIM LİGE BAŞLADIM

Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 01:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul / K.Çekmece

başarılar güzel gidiyorsun hadi bakalım in. 1. ligde görürüz seneye

walla ankaraspor gibi kadra kalitesi ve tecrubesi yuksek olan bi takimi ligin ilk macinda yenmek cok guzel.umarim boyle gider en azindan ortasiralarda bitirirsin ligi. diamondeye gelince, sanirsam onun isminde aksan var.klavye yazmiyo onun ismini dogru olarak.ben oyuna girdigim zaman bakarim tam olarak yazarim yine buraya

Quote Originally Posted by ferba View Post
    başarılar güzel gidiyorsun hadi bakalım in. 1. ligde görürüz seneye
    teşşekkür ederimde kardeş ben zaten süper lig'deyim

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    walla ankaraspor gibi kadra kalitesi ve tecrubesi yuksek olan bi takimi ligin ilk macinda yenmek cok guzel.umarim boyle gider en azindan ortasiralarda bitirirsin ligi. diamondeye gelince, sanirsam onun isminde aksan var.klavye yazmiyo onun ismini dogru olarak.ben oyuna girdigim zaman bakarim tam olarak yazarim yine buraya
    saol kardeş tamam sen bi bak yazarsın bana

BURASI AMASYA BURDAN ÇIKIŞ YOKKKKK!!!!!!!!!!!!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FTK 2.TUR ELEME MAÇINDA KURA'DAN BUGDAŞ SPOR GELDİ..
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 15:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

tebrikler, yaş kaç bu arada?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Çok güzel gidiyorsun. Benimde bir isteğim var. Galatasaray fener ve (veya) beşiktaşın yaptığı bomba transferler varmı. Yani türkiyeye hangi dünya yıldızları geldi ss yollarmısın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    tebrikler, yaş kaç bu arada?
    saol 16 yaşındayım

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Çok güzel gidiyorsun. Benimde bir isteğim var. Galatasaray fener ve (veya) beşiktaşın yaptığı bomba transferler varmı. Yani türkiyeye hangi dünya yıldızları geldi ss yollarmısın
    kardeş bu sezon varmı bilmiyorumda özellikle galatasaray geçen sezon çok iyi transferler yaptı. İnterden Pele sonra hangi takımda olduğunu unuttum Leandro Lima. Fb Bjk iyi transferler yaptı ama tanındık falan değiller gsnin oyuncularının ss leri atayım

LİG'DE 3 HAFTADIR KÖTÜ GİDEN SİVASA PADİŞAH MÜHRÜÜ

ARKADAŞLAR ŞUAN LİG'DE SÜPER ÖTESİ İLERLİYORUZ İNŞALLAH BÖLE GİDER FİKSTÜRÜMÜZDE İYİ

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

saol. Leandro yu bende almıştım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    saol. Leandro yu bende almıştım
    iyi gerçekten kalite ve süper yetenek

BU SEFER ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ..!!

ARKADAŞLAR PUAN TABLOSU 7.HAFTA'DA GELİCEKTİR

KUPA'DA ZORDA OLSA

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

başarılar takipçinim gs,fb,bjkden puan koparırsan iyi biyerde bitirirsin

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    başarılar takipçinim gs,fb,bjkden puan koparırsan iyi biyerde bitirirsin
    TEŞŞEKÜR EDERİM KARDEŞİM ŞUAN ONLARDAN PUAN ALABİLECEĞİMİ SANMIYORUM ÖZELLİKLE GS'DEN SON 2 SEZONUN ŞAMPİYONULAR FORMDALAR BELKİ BJK DEN ALABİLİRİM
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HOZORUN SESİ GIRTLAĞINDA KALDI..

KAPALI OYUNLA RAKİBİMİZİ YIKTIK
    Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

OYUNCULARIMIN HEPSİNİ TEK TEK ALINLARINDAN ÖPÜYORUM 6 HAFTA'DA 4 GALİBİYET 2 BERABERLİK 0 MAĞLUBİYET SÜPER PERFORMANS

Sağ bek için önerim Hakan Aslantas sana tam gider.Başarılar bu arada yeniden.

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Sağ bek için önerim Hakan Aslantas sana tam gider.Başarılar bu arada yeniden.
    tamam saol kardeş bakarım ama bana şuan sağ bek lazım değil iyi adamlarım var yinede saol
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FTK DAKİ GRUBUMUZ BELLİ OLDU.

Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 17:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

yanlis yazmisim dedigin gibi.ama oyunda var yani bak ss inide yolluyorum buraya.onlu arkali.kac paraya almisim simdi ne kadar bak istersen

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok güzel gidiyorsun.TSL'de başarılar

Quote Originally Posted by iunal03 View Post
    yanlis yazmisim dedigin gibi.ama oyunda var yani bak ss inide yolluyorum buraya.onlu arkali.kac paraya almisim simdi ne kadar bak istersen

SAOL KARDEŞİM VALLA BAYA YARDIMCI OLDUN YARDIMLARIN İÇİN TEŞŞEKÜR EDERİM OYUNCUYADA HEMEN BAKIYORUM

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Çok güzel gidiyorsun.TSL'de başarılar
    SAOL KARDEŞİM

oyuncuyu bulursan haber ver merak ettim bende bulup bulamicagini.

kardeş dediğin adamı buldumda leman almış bile adamın şuanki değeri 4.2 M

hadi ya.neyse artik kacirmisssin.ucuzken kapatcaktin.degeri artmis baya 10M asagi vermezler sana onu.birde right back ariyordun buldun mu?

evet onun için zaten geçen sezondan anlaştığım genç yetenek vardı unutmuşum onu bana şuan sadece sol kanat için adam laızm solda sadece 2 oyuncum var ikiside banko oynuyolar sakatlanınca falan birisi maçlar sıkışıyo
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LİG'DE 7.HAFTA

LİG'DE 7 HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN TABLOSU

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    RESİTALLLL

Last edited by fifacan : 06.Şubat.2009 at 17:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ligde 7 haftada iyi sonuclar almissin. bir tane sol bek guzel bir yabanci oyuncu var elimde paylasayim onuda hemen eger kontenjanin bossa ve alan olmamissa isini gorur. Peter Masilela guney afrikali ve ucuz.israilde oynuyor sanirsam.bende ankaraspor aliyor hep bu oyunucuyu iki sene sonra world class oluyo buyuk kuluplere gidiyor.su anda hull cityde ve madrid talip adama.bak bakalim sende nasil.bulamazsan ss lerini koyarim

Sayfa 6 / 20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri