Bittiiiiiiii beeeeeee.
Delirdim, duvarlari yumrukluyorum. Bu nasil bir mactir yahu.
Sabri helal be aslanim, 10000 lerce kez özür diliyorum senden. Helal be aslanim.
Bittiiiiiiii beeeeeee.
Delirdim, duvarlari yumrukluyorum. Bu nasil bir mactir yahu.
Sabri helal be aslanim, 10000 lerce kez özür diliyorum senden. Helal be aslanim.
Sıra Hamburger de![]()
Allahım sen çok büyüksün. Sen çok büyüksün Allahım. Şükürler olsun şükürler olsun !
Bu arada maçın geniş özetini gösterecek olan bir kanal var mı?..
Ortamı gerecek mesajlar atmayı bırakalım!!
Tam Türk işi oldu yineYumurtayı baya bi bekledik
![]()
Maçın özeti ne zaman verilir ?
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Turu atladık ama yediğimiz 3 golde büyük hataların eseriydi. Umarım bunu da atlatırız.
Maç için diyecek birşey yok zaten, Sabri bile gol attı.O kadar laf ettim bende Sabri' ye, ama hiç beklemediğim bir şekilde bizi o kurtardı. Teşekkürler Sabri... Teşekkürler Arda... Teşekkürler Galatasaray...
Bu cocuklara inanmıstım helal olsun ya bu yürekle iyi yerlere gideriz ama yinede yedimiz gooler cidden şaka gibiydi biraz daha calışırsak cok süper olucak bu kupa gelir.Şimdiden manşetler hazır gecen yaz türkiyenin yaptıgı gibi(bknz Çek Cuhmuriyeti Türkiye)Arda ve nihatın atıgı gooler son dklarda gectik bu maçtada aynısı oldu bu gibi bir bi haber cıkar yabancı gazetlerde.Yediğimiz goolerin hepsinde Galatasaraylı futbolcuların bireysel hattalarındandı Servet bu maçta olsa inanın cok daha rahat yenerdik bunları ama olsun yinede Adımızı Yazdırdık bir sonraki tura tebrikler cocuklar tebrikler Büyük KAPTAN.
Önce Şoku yaşadık sonra müthiş gollerle coştuk..
onra inanılmaz bir üzüntü yaşadık ama sonunda çoştuk...
hepimze hayırlı olsun...
bordo gittii...
sıradaki gelsin....
başarılan avrupanın aslanına.....
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali
Bülent Korkmaz zamanında Meira için gereksizdi demişti..Sanırım haklıymış..Ama olsun; o da en azından mücadele etti
..
CNN'de 10 dk önce özetleri verdiler arkadaşlar girin bakın cnntürk
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Siradaki gelsin ! Hamburg'la 2 defa evimizde oynayacagiz.
Helal olsun size Aslanlar ya. Havada 2000 ruhu kokusu vaar !
Sizi tahrik eden mesajları aradan bulup,seçip cevaplamak yerine, uyarı butonunu kullansanız öyle güzel olacakki
Uyarı butonumuz![]()
ArkadaşLar bari bu akşam GaLatasaray-Fenerbahçe-Beşiktaş tartışmasına dönmesin bu olay !
Helal olsun Galatasaray güzel bir galibiyet oLdu maçın başında gitti dedim kendi kendime ama kazanıp turu atLayan taraf oLduk..
Bravo asLanLar..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sabri'ye laf atan Galatasaray'Lı arkadaşlar bir özür dilesin bence
Tebrikler Galatasaray'ımıza.İnşallah finale kadar kupaya kadar gideceğiz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sesim gitti ne diyeceğim bilemiyorum...
Valla tur attik da geldikYok boyle bir mac .. 3-1 den 3-3 yapmamiz gerekdi. Cok buyuk hatalar yapildi defansda[kaleci]
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Tamam uzatmıyorum, sizler devam böyle.
Akşamın keyfini çıkarıyorum.![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
A sabriyi unutmuşumBu adama zaten gıcık oluyorum diğer tüm galatasaraylılar gibi
Adam bütün maç berbat oynadı bir gol attı takımı kurtardı. İşte futbol böyle birşey
Golden sonraki yalakalığı dahada gıcığıma gitti
. Maçta kötü oynadı. Sürekli geri pas yaptı oyunu soğuttu. Yaptığı 2 şey var : 2 adet kaleyi bulan şut(1 i gol)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İşte bu yaa hepsi birer aslandı Kewell sen naptın öle yaa yok böyle bi gol hepsini alınlarından öpüyorum o saçma sapan golleri yemesek daha iyi olcaktı ama olsun kazandık...Sabri iki defa şut çekti ikiside kaleyi buldu biri gol oldu...Bülent hoca maçtan sonra çok güzel açıklamalar yaptı helal olsun hepsine...
Osman Tanburacı ;
"Kewell kaleciyle alay etti. Kalecinin onuru kırıldı kesin. Ceza alabilir, böyle şut çekilmez yahu."
![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Şaka gibi maçtı. Kewell'ın gölü tüm maça bedeldi. Vuruş stili aynı Beckham gibiydi. kolları yana açarak olduğu yerden doksana astı.
Helal Cimbom..![]()
Şimdi Hamburg kesin rakip midir?
İlk maç umarım burada olur.
de santcis bu takıma yakışmıobir fenerli olarak temsilcimizi tebrik ediorm inş hamburguda geçerz
![]()
Evet rakibimiz Hamburger Sport-Verein
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
cok guzel galibiyet oldu.sonuna kadar hakettik.saol cimbomum.