160 milyon sterlin ne demek yawofff psv offf
![]()
160 milyon sterlin ne demek yawofff psv offf
![]()
kanka bu da yeterli
aza kanaat etmeyen cogu bulamazmıs
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
chelsea maçını da çizdim çünkü 30maç sonra bize yenildi adamlar,motor takmış gibi oynuyolar valla.birazdan geliyor transferler de,tahmin yürütün bakalım 2 tane mc 2 tane dc 1 adet amrc 1 tane sağ kanadı tümden kullanan bir isim 1 adette regen kaleci var
![]()
kanka birini az önce msnden söyledin![]()
sakho![]()
Hem srna'yı yedekleyecek hemde yedekte sorun çıkarmayacak birine ihtiyacım vardı santon tam bu işin adamı.
az önce turgay'ın da söylediği gibi sakho da klübümüze katılmış bulunmakta(daha güzel fotosunu bulamadık veledin)
gökhan inler de bizde
Zapata ile defanstaki sorunumuzu da halletmiş olduk
bu sezon yıldız transferi yapmadık pek,yıldız denecek tek oyuncumuz o Lassana diarra,ortasaha daki çift yönlü oyunu ile takımı daha yükseklere taşıması için transfer edildi
işte arkadaşlar transferlerimiz böyle birazdan gelen giden tablosunu da koyarım.
kanka sakhodan sogudum yaf
milliyette galatasaraya gelicek diyor kanka ya hadi bakalım hayırlısıdaha iyi fotosu yoktu ya profil falan koymuşlar geliştirip
![]()
servet sakho ikilisi rakip defanslara korku salar kanka,düşünsene maskeli servet ile resimdeki sakhoyu rakip forvet kaleye doğru giderken ne düşünür acaba ikisini görse![]()
galiba beklenen kaleci transferini gerçekleştiriyorum bakalım son gün bombamız kim olacak![]()
bilmemki kanka herkes olabilir,gelen giden durumu ve kaleci bombamız az sonra sizlerle olacak.
Arada kaynayan bir transfer daha var önceki mesajda söylemeyi unutmuşum,wigan küme düşünce valencia'yı alayım dedim rotasyon yapmak açısından.
işte sürpriz kalecimiz,transferin son gününde tottenham'ın başarılı file bekçisi gomes ile anlaştık
geçtiğimiz sezonun lig tablosu da bonus olarak bizlerle birlikte olacak
![]()
kanka güzel oLmus![]()
DAHA iyisini bekliyoruz seneye...
Eveeet Premier Lig Hiç bitmesin programı ile karşınızdayız,bu bölümün konuğu city'nin yetenekli teknik adamı anıl tetik hıncal uluç ile başlıyoruz sorulara.
H.U:İna-na-ma-dım inanamadım geçen sezonun son haftasındaki takıma inanamadım,sen dünyanın en zengin klübüsün para desen ... gibi fakat hala korkak oynuyorsun hala caicedo benjani gibi colo colo da zor gol atan adamlarla chelsea maçına çıkıyorsun.Takımda bir yardımcı yok mu sana dur diyecek,piontek'in terimi vardı derwall'in mustafa denizlisi senin hiç mi adamın yok be Tetik aman yapma hocam diyecek.Oyuncular kötü çalışıyor,maç boyu değişiklik yapılmıyor bazen kenardan Aragones gibi izliyor maçları hoca,bence yanlış bu şekilde başarı gelmez,bu takımı korkak oynatmaya kimsenin hakkı yok,ben 56 yıllık city'li olarak şu futboldan utanıyorum.Diğer takımlarda güçsüzdü golcüsü adebayor olan evet adebayor olan takım 3.olurken siz ancak 4.olabildiniz,uefa geldi falan demeyin o kadar transferle elbette gelirdi
Anıl Tetikardon birşey mi dediniz i-pod'umu dinliyordum da duyamadım hıncal beyin dediklerini
takım budur arkadaşlar,kazandık mı uefayı kazandık,devlere ilk sezondan kafa tuttuk mu tuttuk önemli olan budur,beğenmeyen de izlemez maçları zorla izletmiyoruz ya,pandev robinho pogrebnyak yedekken tabi benjani oynicak tutupta hıncalı oynatacak değiliz elbette ama bakın o beğenmediğiniz adam neler yaptı.
Mehmet demirkol:Oasis grubunun yaptığı konser büyüleyiciydi takımla uyum içinde sanki grup
A.T:aman ya banane takılıyo işte topçular,oynasınlar kazansınlar yeter benim için.
M.D: 2 yazdır çok önemli futbolcular aldınız devamı gelecek mi sizce bunların yani dünyada alınmadık futbolcu kaldı mı.
A.T:Konuşma lendaha oyuncu alacaz tabi bak turksportal forumlarında ne yazmışım united'ı geçmeden bırakmam bu işi ben.
Rıdvan Dilmen:Evet efendim oynadığınız sistem zorlu bir sistem,oyuncuların koşması yardımlaşması gerekiyor bunun yanında çift yönlü oyunculardan da epeyce olması şart ne düşünüyosunuz bu konuda.
A.T:Ne düşüncem ya tek düşündüğüm oyunu açıp hemen oynamak hadi bana müsaade.
H.U:takımı da böylelerine emanet ettiler ya pes doğrusu,city duruşu vardı eskiden hagiler(hagi ne alakaysa burda) takımı toparlardı şimdi antrenör programı terk edebiliyor,ina-na-ma-dım ben bu olaya.
ligi iyi bitirmişin kardeş 2.sezon 2.sırayı alırsın bu arada valencia süper olmuş
Rıdvan Dilmen: Şampiyon Bu Sene Misakisan'ın Çocuklarının![]()
Hepsinden Galibiyet Beklerdim Kardeş![]()
kardeş valla hazırlık maçı yapmadan hönk diye chelsea ile oynayınca böyle oluyo bide o kadar gelen giden oldu uyum sorunu da var aşıcaz inş. bu sorunu da.
Süper kupayı alarak taraftarımıza coşku yaşattık,united'ı geçmeye 1 adım daha yakınız artıkuyum sorununu git gide aşıyoruz birkaç maç sonra daha iyi olacağımıza inanıyorum.Şl gruplarında ise rakiplerimiz Bayern-Cluj ve Psv oldular ssler oynandıkça geliyor efendim
![]()
Eğer antreman programı yapmaya bile üşenirsen böyle olur...
turgay ayarlicaktı ya coachları falan gece yollamayı unuttum kariyeri ama bu gece hallederiz heralde,kadro geniş ya çok farkettirmez sakatlıklar falan artık.
İyi sana güveniyoruz![]()
kanka gel msnden atıyım ya kariyericoachsuz olmuyo
sen ayarlayana kadar bırakıyım bende oynamayı,eklemediğim ssler var kanka foruma sen bakarsın artık onlara sürpriz olmaz o maçlar senin için![]()