Taktiği çözülüyorlar ama 2 sezon geçtikten sonra falaln hemen çözemiyorlar
Taktiği çözülüyorlar ama 2 sezon geçtikten sonra falaln hemen çözemiyorlar
Bütün taktikler öyle FM 2008 gibi değil 2009 artık yapay zekâ taktik çözebiliyor![]()
arkadaşlar ben taktiği bir türlü indiremedim.indirmeye çalıştıgım zaman su yazı cıkıyor
Matrakan Taktik dosyasını Rapidshare üzerinden indirme işlemi, Rapidshare üzerinden dosyayı bilgisarınıza indirin.
West Ham United'la Standard'a kendi evimde yenildim bu taktikle. West Ham'da mı sorun var acaba?
Sorun West Ham'da değil sende o zman![]()
Kardeş,çoğu takımda denedim uydu ama chelsea de uymadı ya...Lig kupasından şl den elendim.Ligde 3.sıradayım.
Chelsea'de biraz zaman geçirmeyi kısalt yaratıcılığı orta seviyeye getir öyle dene ForeverFener
teşekkürler
deniyorum şimdi. ligte kötü durumdayım. umarım kurtarıcı olur. çünkü aldığım yıldız forvetler gol orucunda.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Matrakan v2'yi şu anda test ediyorum testin sonucunda çok güzel sonuçlar alırsam yayınlamayı düşünüyorum ama şuan test aşamasında..
Ya tamam çok güzek taktik de bence oyundan zevk alabilmek için herkes kendi taktiğini kullanmalı benim fikrim tabiki
Herkezin fikri kendine arkadaşım
Kimileri dediğin gibi zevk alır kimileri benim taktiğimi indirerek zevk alır..
Teşekkürler.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
ben pazzini taktiğni kullanarak zevk allanlardanım emeğine sağlık dostumm![]()
Ben her türlü yoruma açığım ne demek
Yalnız oynadığın maçların ss lerini koyarsan sana yardımcı olabilirm
O zman başka taktik dene sana yardımcı olamayacağım![]()
matrakan v2 yi merak ettim en kısa zamanda paylaşma dileği ile kolay gelsin![]()
taktik ile aldığım sonuçlar:
hacet(tr cup)3-3 (D) maçın sonuna kadar hacet üstündü. son dakikadaki penaltı golü kurtardı.
konya (tr cup) 4-0 (E) İyi oynadığımız maçta bir penaltı,iki frikik golü sonucu lehimize çevirdi.
gs (tr cup) 1-4 (D) GS li taraftarlar maç sonu kalecinin arkası imar bankası tezahüratını yaptı.
gs (tr cup) 3-1 (E) Uzaktan gelen bir gol ve iki frikik golü beşiktaşı sonuca taşıdı.
umarım takım taktiğe alışınca sonuçlar değişir. gs maçındaki 1-4 lük mağlubiyet kovulma noktasına getirdi.
Düzelir Ozan en yakın zamanda
evet taktik yerine oturmaya başladı. ligte üçüncülüğe çıktım son haftalarda 2.liği kurtarıcam umarım. yalnız forvetlerim neredeyse gol atamıyor. üç şekilde gol atabiliyorum.
penaltı,frikik,korner
son haftalarda lehime acayip penaltı kararları verilmeye başladı.
tello artık frikikten attığı gollerle gol krallığına gidiyor. bir maçta 2-3 tane atıyor ortalama.
kornerlerde sivok takımın santraforu oldu neredeyse.
Gol atamama sorunu hepimizde var
Forvetlerin zihinsel özellikleri iyi olmalı taktikte
4-4-2 takıntısı olan biri olarak Öss'den sonra mutlaka deneyeceğim.Emeğine sağlık.
4-4-2 Bence takımın en iyi performansı sergileyeceği bir diziliş...
Linkler ölmüş o yüzden yeni link :
http://letitbit.net/download/9a0ab9b...2009_.tac.html (gelen ekrandan Free'ye basın kodu girin indirin)
hocam merhaba yorumları okudum bu taktiği yapıcam kesin olarak karar aldım taktiği yükledim program files fm 2009 daki taktiğe attım şimdi napıcam oyunun içinde yardımcı olabilirmisin 5 maç sonra ben size resimleriyle birlikte yorumlarımı yapıcam acil cevap verirseniz çok sevinirim antreman çok güzele benziyo bende daha yeni bu sene başladım antreman ve taktik yapmaya![]()
İndirdiğin Dosyayı Belgelerim/Sports interactive/tactic klasörünün içine at sonra oyuna gir taktik ekranındaki menüden kayıtlı taktiklere gir orda bulursun
Matrakan V2 yapıldı ve şu anda test ediliyor..