Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sezon sonu ne yapayım?

Voters
108. You may not vote on this poll
  • AFC Wimbledon ile kupalara devam

11 10.19%
  • Büyük takımın başına geç

4 3.70%
  • 2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap

40 37.04%
  • En başa dön, amatörden bir takım al

16 14.81%
  • Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al

10 9.26%
  • Türkiye 1.Lig'inden bir takım al

8 7.41%
  • Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et

3 2.78%
  • Kariyeri bitir

16 14.81%
Sayfa 6 / 34 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 995 sonuç

Konu: Sir Yuvada "10 Sezon 10 Şampiyonluk" [18.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligin son 13 maçında tek galibiyet aldık ki bu da son maçta oldu. Hedefim 50 puanı geçmekti, 55 puan topladık. Son dönemde bu kadar kötü olmasak yukarıya yaklaşabilirdik.

15. sırada tamamladık ligi. İlk 10 içerisinde yer alsak iyi olurdu. En azından son dönemde seneye kim faydalı olabilir, nasıl oynamalıyız onları test etme şansım oldu.

Bu sezon kadroda büyük değişiklikler yapmayı düşünmüyorum. Bu sezon kullanmadığım oyuncularla yolları ayırıp, direk kadroya girebilecek oyuncular transfer etmeyi düşünüyorum.

Yönetim de artık 1000 Euro transfer ücretini aşıp şöyşle 100 bin civarında bir para verse çok iyi olacak.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu ne biçim kariyer ya!

Bölüm yöneticisiyim en gıcık aldığım kariyer bu ha

Yorum yapayım diyorum. Basıyorum tuşlara backspace kendiliğinden devreye gidiyor.

sakary Ali Misafir

Abi bu kadar başarıdan sonra seni daha üst liglerden isteyen oluyor mu veya medyada hangi takımlar için ismin geçiyor üst liglerden merak ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Türkiye'den birkaç takım için ismim geçti. En son Denizlispor haberi çıkmıştı. İlgiltere'den pek yok. Zaten sözleşmeyi debamlı uzatıyorum ben, bazen aklımı çelen gelişmeler oluyor, yukarıdakilerin hocaları kovulduğunda ama benim hedeflerim farklı.

Dışarıdan ilk resmi teklif geldiğinde bunu size bildiririm. Bu arada Şampiyonlar Ligi'ni Inter'i 2-0 yenen Real Madrid aldım, UEFA Kupası'nı Tottenham kazandı, Premier Lig'de Manchester United averayla şampiyon oldu, 2. Newcastle. Bu şampiyonlukla Arsenal'in 3 sezondur lige koyduğu ambargo kalkmış oldu.

Süper Ligde şampiyon Galatasaray oldu. Üst üste 4. şampiyonluğunu aldı. 2. sırayı Ankaraspor almış. İtalya'da Roma şampiyon olurken İspanya'da Barcelona 10 puan farkla şampiyonluğa ulaşmış.

Şimdi Brezilya'nın ev sahipliğini yaptığı 2014 Dünya Kupası başlamak üzere.Türkiye maalesef ki kupada yer almıyor.

Yönetim destekçi kulüp isteğime yine olumlu yanıt veremedi ama stadyumun büyütüleceğini duyurdular. 5000 kişilik stadımızın kapasitesi 539 arttırılıyor ve 5539 kişilik oluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

539 arttıracaklarsa boşuna para harcamasınlar bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yüzde 10 arttırıyorlar, bu da bir gelişme. 6 sene sonra ilk defa yatırım yapıyorlar. Sezon başı bütçelerin açıklanmasını bekliyorum, iyi para verirler umarım. Ucuz genç oyuncular var, onları toplamak lazım takıma.
    "YÜCE ATATÜRK"

İnşallah en azından 2 haneli bin euroluk bir bütçe verirler
    Bu sene play-off ları görmeni bekliyorum.
    Bir de Dünya Kupası ile ilgili gelişmeleri iletirsen sevinirim. Kolay gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tek haneli bile vermediler yahu. 798 Euro transfer bütçem.

Dünbya Kupası'nda ise finale yükselen takımlar Arjantin ve Fransa oldu. 3.lük maçını da Hırvatistan ile Şili oynayacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

798 euro

798 Euro
    Vay be
    Bizim Lincoln'ün günlüğünün kaçta kaçı olur kim bilir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

50 bin haftalık alsa, ohoo. Adam tek başına bizim takımı satın alır yahu. Başkan üstelik kulübe aşık ama nedense para vermiyor.

Gençleri topladım ama 2-3 seneye kalmaz onları satıp ekonomiyi düzelteceğim. Başkandan bize fayda yok.

Bu arada dünya şampiyonu Arjantin oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sezon transfer döneminde fazla hareketlilik yaşamayacağız demiştim ama önemli oyuncularımız sözleşme uzatmayıp takımdan ayrılınca mecburen hem onların yerini doldurmak hem de kadroda derinlik yaratmak adına 9 oyuncu transferi gerçekleştirdik.

Defansın göbeğini oluşturen Brown ve Winfield'in ayrılması, orta sahada tüm sezon boyunca forma giyen Alan Power ve McCready'nin ayrılması yine kanatlarda sürekli kullandığım Philips'in ayrılması kadromuzu çok güçsüz hale getirdi.

Bu nedenle öncelikle defans oyuncuları, sonra kanatlara takviye yaptık. Gelecek vaad eden isimlerle anlaştık. İlk transferimiz genç sağ kanat oyuncumuz oldu;

Forvete 1 takviye daha yaptım. Pek şans bulamayabilir ama kadro derinliği iyidir.

Sol beke bir transfer gerçekleştirdik. Bu sezon fazlaca forma verebilirim, gerçi burada oynayabilecek oyuncu sayısı şu anda 5. Oluşacak rekabetten takım faydalı çıkar umarım.

Yine genç bir oyuncu. 18 yaşında ve hazırlık maçlarının ardından ilk 11'de oynayacak gibi duruyor.

İspanyol bir genç daha. Hızlı bir defans. Zaman zaman ihtiyaç duyduğumda kullanacağım.

Kaleye de bir genç oyuncu transferi gerçekleştirdim. 3. kalecimizi kiralık gönderdim, 3. kaleci olarak takımda yer alacak

Takımdan ayrılan tecrübeli oyuncuları ve gerçekleştirilen genç oyuncu transferlerini de düşünürsek tecrübe ve deneyim eksiliği açığa çıkması muhtemel. Bu nedenle deneyimli oyunculara yöneldim.

Hem tecrübe hem de sezon öncesi bilet satışını ve taraftarın heyecanını arttırmaya yönelik 2 transfer gerçekleştirdik. İlk transferimiz Miguel Angel Angulo oldu.

Diğer transferimiz de Lincoln;

Orta sahaya 1 deneyimli oyuncu transferi daha gerçekleştirebiliriz belki. Ama şimdilik transfer çalışmamız yok.

Hazırlık maçlarına kötü başlasak da genel olarak iyi geçti diyebilirim.

Taktiğimiz yine 2-5-3 olacak. Hedefi terfi etmek olarak belirledim. Medya ise ligi 23. olarak bitireceğimizi düşünüyor.

"YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

Sol bek için 5 alternatif birde parasızlık diyorsun abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hatta stoperde oynatacağım Killock'da sol kanat oynama özelliğine sahip. Bedava olunca, iyi de görünce dayanamıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hehe lincolne bak.. başarılar abim yeni sezonda.

Lincoln'e bak ya başarılar abi inş. bu sezon yükselirsin ligde ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler. Lincoln sadece tanıtım yapmak amaçlı transfer edildi. Alex'in sözleşmesi devam ediyormuş yoksa ikisini aynı takımda buluşturacaktım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Lincoln'ü oynat arada abi Frikikten falan atar koşmasa da

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten gücü 1, ilk 11 çıkması imkansız. Sonradan oyuna dahil ederim arada. Herhalde 3-5 gol atar, asist yapar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En yakın zamanda lincol ün oynadığı bir maçın sonucunu bekliyoruz bakalım taraftarları çıldırtacak mı
    Football is simple,but Football Manager is not

sakary Ali Misafir

abi oyunda şuan oyunda en pahalı oyuncu kim regen olmayan

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    En yakın zamanda lincol ün oynadığı bir maçın sonucunu bekliyoruz bakalım taraftarları çıldırtacak mı
    Bir maça sonradan dahil ettim, pek etkili olamadı. Evimizde kolay geçmesini beklediğim bir maçta ilk 11'de başlatmayı düşünüyordum grip oldu evine gönderdim. Bir sonraki maçta inşallah deneyeceğim.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    abi oyunda şuan oyunda en pahalı oyuncu kim regen olmayan
    Messi ve Fabregas 39 milyon Euro değerinde, onları Ronaldı takip ediyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O gıcıklık bana ait efendim. Yazmasını istemediğim adamlar yazamıyor, backspace devreye giriyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

dediğin gibi serkan transferde bayagı hareketlilik yasanmıs. Bu arada Coca Cola Championship e de cıkmıssın. Az kaldı Premier lige
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hocam lincolnün ölüsünü yollamışlar sana

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Championship'te değilim yahu daha 1 sene var oraya çıkmama.

Ölüsü yeter derler ya, öyle demek isterdim ama diyemiyorum. Yine de ilk gol atacağı maçı heyecanla bekliyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Championship'te değilim yahu daha 1 sene var oraya çıkmama.

Ölüsü yeter derler ya, öyle demek isterdim ama diyemiyorum. Yine de ilk gol atacağı maçı heyecanla bekliyorum.
    tmm serkan ben coca cola 1 demek istedim. Sonra düzeltmek zor geldi. Öyle kaldı
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lincoln'ün ölüsü bile kalmamışki abi . Angulo ne öyle yahu posası çıkmış Neyse başarılar abi yıldızlarınla championship'e çıkarsın umarım .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Buradan terfi edeyim daha ne yıldızlar getireceğim daha 40'ına yeni girmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocam hazır burdayken sana sorayım.Hocam ben 13. sezondayım biliyorsun kariyerimde.Artık 4-5 maçta bir crash dumps hatası aldım nedendir bir bilgin var mı?

Sayfa 6 / 34 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri