Ohh kanka transferler şahane olmuş ilk sene kesin çıkarsın artık.
Ohh kanka transferler şahane olmuş ilk sene kesin çıkarsın artık.
Vallaha bomba transferler. Hele Mert Nobre...
Bu sezon cikamazsa seni balikligoldeki baliklara yem ederim![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 13.Nisan.2009 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Aslinda yeni yukselek bir takim icin iyi bir oran vermisler. Bence transferlerinin isabetli oldugunu onlarda kabul ediyorlar![]()
Transferler biras iddaalı olmus başarılar dilerim![]()
Baya iddaalı olmus tamam kabul ediyorum![]()
Simdi lig bi başlıyomus nobre 10 ay sakattabi allah korusun
![]()
Gitmes yaw ben dedim die heralde![]()
Tamam Kardesim İnş.
Heyecan Başlıyo
Başarılar yarına bakarım artık kolay gelsin başarılar![]()
Sekilaso Hep senin nazarına Geldik Sen Nobre Sakatlanır Dedin
Al İşte 7 Hafta YOk![]()
Ligin İlk Macında Ligin favorilerinden oLan DenizliSporu Nobrenin Ve EnGin Oztonganın Golleriyle Devirdik
OYnadıgımız Futbol Ümit Veriyo
Tamamen Yedek AgırlıkLı Cıktıgımız Kupa Ön Eleme Macında Rakibimiz Bize Korkulu Dakikalar yasattı fakat yenmeyi bildik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kupadakİ Yenİ rakip G.antepspor Yenerek Gruplara Kalmayı Hedefliyoruz
Last edited by MoNToLiVo_ : 13.Nisan.2009 at 01:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel Futbolla GiresunSporuda Rahat Gectik.. Ligdeki Gidisattan Ve Takımımın Oynundan Cok Memnunum.
GoL Düellosu:
Cok HeyecanLı Gecen Bir MActı. Sahsen Hop Oturdum Hop Kalktım.. 10 Kişi Kalmamıza Ragmen macı Vermedik.. 3te 3 Yaparak Cıkısımızı Sürdürüyoruz Oynan Futboldan Memnunum
İlk Yarının Sonlarında Ve 2. Yarının Baslarında Yedigimiz GoLLer MOralimizi Bozduk Tam Mac Bitti Dedigim Anda Son Dakikalarda BULdugumuz Goller Tur İçin Bizi Umutlandırdı Emre ASık Klasına Yakısır Bir Golle Bize Turu Getirdi Gruplara Kaldıgımız İcin Mutluyuz Finansal Acıdan Kupa Geliri Bizi Rahatlatacak
hocam süperligde sampiyonluga oynicak bi takım yapmıssın bank asyayı simulate yapma sansın olsa keske tebrikler![]()
Güzel Futbol OYnadık Kaptanımız Mert Nobre Sakatlanınca Hucümda Etkisiz Kaldık Ve Mactan 1 Puan İle AyrıldıK Yinede Mutluyuz.
Ligde 5 Hafta Geride Kaldı İstedigimiz Yerdeyiz.
Fortis Tk Grubumuz Temkinli Ve Tedbirli Oynarsak Gruptan Cıkarız Diye Düşünüyorum
Cüneyt Çarbuganın Hatrik Yaptıgı Macta Karabük'ü Rahat Gectik
Emre ASık'ın Atılması Oyunumuzu Kötü Etkiledi Ve Kartal Spor Deplasmanında 2 Puan Bıraktık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fortis Tk Da Sürpriz Yaptık kayserisporu Yenerek Gruplara 3 Puan İle Başladık![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 13.Nisan.2009 at 03:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Samsunsporu evimizde farklı gectik mutluyuz
Nobrenin Formu Göz Doldurmaya Basladı Gol atamadı Ama Galip Gelmemizdde Büyük Rol OYnadı
Yine Geminin Dümeninde Nobre Vardı O Takımın İyi Oynamasında Gayet Etkili Attıgı Golde Bunun Göstergesi
Ligin 10. Haftasıda Bitti Namaglup Lideriz.. Takımdaki Gidişattan Memnunun Fakat KAdrodaki Huzursuz OYuncularla Devre Arasında YoLlarımızı Ayıracaz
Kupada Sansımız Yaver Gitmemeye Başladı 2 Macta 4 Puan Almamız Sart
İyi Oynadık Ve Sonuca Gittik
Mükemmele yakın bir futbol OYnadık Fakat Skora Yansıtamadık Yinede 3 Puan Aldıgımız İciN Mutluyuz
Altay Deplasmanında Bocaladık Ve Panikledik Fakat 1 Puan alabildigimiz İçin Mutluyuz
acık ara ligi alırsın bu gidişle..