Ne kadar ilginç insanlar yahu![]()
sırf o sesler için maçı izlemez insan ya
Afrika'nın Sesi.Ama rahatsız edici
![]()
neden saatlerı degıstırmısler kı :S
Gruplarda Son maçlar olduğu için maçları aynı saatte yayınlıyorlarmış.
Irak - Y. Zelanda maçı 0
İspanya - G. Afrika maçı 1
biter.
(/s)
Iraq-New Zeland--->1
Spain-South Africa--->0
biter. (bence)
Bende Güney Afrika'dan bi sürpriz bekliyorum.Çok iyi futbol oynuyorlar.İnşl. İspanya karşısındada iyi oynarlar.Irak'ta kazanacaktır büyük ihtimalle.
Maçları dönüşümlüğ yayınlıyorlar.Afrika başa baş oynuyor
![]()
ABD 1-0 öne geçti.ABD'nin bile şansı var![]()
İtalya maçı çok güzel geçiyorCamoranesi şov yapıyor.
Fabiano ile 1-0 öne geçti Brezilya..İtalya berbat oynuyor.
İtalya gerçektende çok kötü..
Şimdi 3 takımında 3 puanı var![]()
Yine Fabiano 2-0.
Hoop bir ters vuruş 3-0.
3-0 oldu Brezilya İtalya defansını yardı.
Fabianon vuruş tam bir golcü vuruşu..
Spiker Robinho vuramadı dedi ama bence bilerek vurmadı
derken 3-0![]()
0-5 gibi bir skor bekliyorum![]()
(/s)
Camoranesi iyi oynuyor dedim nazar değdiAbd inanılmaz bir şans ile yarı finale yükseldi. Mısır'a yazık oldu geçen maç Zidan'ı sakat sakat oynatmanın cezasını çekti gerçektende.
Pepe'yi çok beğendim İtalya'da tabi bireysel olarak, bireysel olarak ayrıca Rossi'nin uzaktan şutlarına hayran kaldım. Bu adam kendini çok geliştirdi.
ABD kadar ballı bir takım görmedim valla gören varsa gelsin beni bulsun![]()
Mısır cıktı mı üst tura![]()
Yok ya amerika çıktı
Bir an önce bitsin bu turnuva.Maçlardan soğudum şu çaldıkları şey yüzünden.Adamlar maç izlemeyi bilmiyo ya.Eline o şeyi alan çalıyo arkadaş.Adam gibi bi oturun maç izleyin.Ne saçma şey.
Mısır son maçta batırdı yani Amerika gücünü sona saklıyormuş demekki. Bu arada bütün maç şu spikerin Cilardino'ya Cilardinyo demesi sinir etti beni ya
![]()
Luca Toni'nin top ayağına geldikten sonra rakibe kaptırmamak için yere atlamaktan başka şansı olmadığını fark ettiniz mi?
Bana göre şu oyuncular bir kısmı Dünya Kupasından sonra olmak üzere yer değiştirmeli
Grosso - Motta
Dossena - Criscito
Zambrotta - Santon
Gattuso - Marchisio
Pepe - Giovinco
Toni - Pazzini
Quagliarella - Cassano
Cannavaro - Bochetti
Giovinco.Marchisio vs. u21 şampiyonasında değil mi
Brezilya da soyuldu
Konfederasyon Kupası'nda Mısır'ın ardından Brezilya da soyuldu. Önceki gün Sambacılar'ın rakibi İtalya'yı 3-0 yendiği maç esnasında otel odasına giren hırsızlar, Brezilyalı oyuncuların değerli eşya ve paralarını çalıp kayıplara karıştı.
Bu arada Güney Afrika polisi, Mısırlı futbolcuların odalarına aldığı hayat kadınları tarafından soyulduğunu bildirdi.