Evet son gün 20 oyuncuya teklif yaptım, bunları alabildim ancak. Fazla parayı görünce sapıttım, eldekilerle idare etmek benim görevim.
Neyse yine de sezonu 2 kupa ile bitirmek hedefimiz.![]()
Evet son gün 20 oyuncuya teklif yaptım, bunları alabildim ancak. Fazla parayı görünce sapıttım, eldekilerle idare etmek benim görevim.
Neyse yine de sezonu 2 kupa ile bitirmek hedefimiz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Brava BravaŞampiyon Bekliyoruz Seni
Ben son maçların sslerini eklemiyorum, Manchester'a 1-0 kaybettik, içeride Everton ile 1-1 berabere kaldık. Bu sezon zaten gitmişti, City'ye geçildik, ŞL'ye kalmak için mücadele edeceğiz artık bu sezon ligde.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yazık ya ben bişey demiyorum o kadar emeğime yazık.Tüm maç boyu tek kale oynuyorum rakip tek atak yapıyor ve golü buluyor.Daha sonra yine saldırıyorum atıyorum ofsayt oluyor bişeyler oluyor.Kazanmamam için sanki oyun elinden geleni yapıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana haftalardır yapıyor aynı şeyleri Murat, takma kafana boşver.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tek hedefim zaten Lig Kupasını da alıp sezonu 4 kupayla kapatmak.Şampiyonlar Liginde de pek bir başarı olacağını zannetmiyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arsenal ile ManU beklediğimdende daha kötü yerde.Liverpoolun şampiyon olmasını isterim şampiyonluk çekişmesi güzel olacak
yeni sonuçları bekliyoruz...