Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyer sizce nasıl devam etmeli ?

Voters
55. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş ile devam etmeliyim

25 45.45%
  • Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi

21 38.18%
  • Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım

9 16.36%
Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 750 sonuç

Konu: Beşiktaş 6. Sezon ... Yeni kadro tek hedef

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

alditore ya uzaktan vur demen yeterli.....her maç atıyo nerdeyse ama tek forvet oynatma pek etkılı olmuyo....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmit

şampiyonluğu kutlarım umarım şlde en az çeyrek final yaparsın abi gelecek sezon başarılar

Teşekkür ederim Rıdvan ve Tugay kardeşlerim

Beşiktaş forvet hattını güçlendirmeye devam ediyor..Sao Paulo'dan Thiago Biriça 2.2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a katıldı.. 1.90 boyundaki Biriça geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve zaman zaman çok iyi maçlar çıkarmıştı..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

dogrusunu solemek gerekırse alditore den sonra gereksız bı transfer oldu teknık olarak ıyı ama fızık olarak bıtık gıbı duruo

Quote Originally Posted by RIDVAN TLM View Post
    dogrusunu solemek gerekırse alditore den sonra gereksız bı transfer oldu teknık olarak ıyı ama fızık olarak bıtık gıbı duruo

Haklısın çok fazla gerek yoktu fakat Biriça iyi bir sezon geçirirse önümüzdeki transfer döneminde iyi bir fiyata satabilirim.Ayrıca Altidore , Bobo , Holosko ve Batuhan çok genç oyuncular bu yüzden bir takviye daha yapıp bunlardan iyi teklif aldığım olursa tereddüt etmeden satabilirim diye düşündüm..

Hızlı ve kontraya yatkın Altidore ve Evimde yoğun baskıyla oynadığım maçlarda 1.90 boyuyla Biriça bence hücum hattımı zenginleştirdiler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar bu arada bana çok kaliteli bir attacking coach tavsiye edebilir misiniz ?
    6 yıldız alabileceğim bir coach olursa minnettar olurum
    Last edited by erebosss : 30.Temmuz.2009 at 18:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Takımımıza geçen sezon prensip anlaşmasına varılan yerli futbolcular da katıldı..

Uğur Demirkol

Abdurrahman Dereli

Aydın Toscalı

Nesil
    2008
    Yer
    London

Özellikle schneiderlin ve altidore transferleri çok hoş olmuş abdurrahman ve diğer transferlerde fena değil bu sene çıtayı dahada yükseltmeni bekliyoruz

Teşekkür ederim kardeşim , Altidore son vuruşlarında biraz daha kendine güvenmesi lazım..Kumaşı güzel çok pozisyona giriyor hoşuma gitti

Şampiyonlar Ligi'nde lokum gibi kura çektik

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

offfff ne kura ama.....cskyı gecersın evınde bıraz zorlarsan belkı chelseyı yenebılırsın tabı realıde

Nesil
    2008
    Yer
    London

Ölüm grubu cska ile uefa için kapışırsınız ama genede senden bi süpriz bekliyorum abi

Kardeşim valla belli olmaz bakarsın 3. oluruz
    Zaten şu an kolay bi gruba düşsem bile Şampiyonlar Ligi'nde ilerleme şansım çok çok az..Uefa'ya geçersem belki çeyrek final yapabilirim

Bu arada lige son derece güzel başladık

Ligin yeni ekiplerinden Güngören Belediye karşısında sayısız pozisyon bulduk fakat maçı kazanmamızı sağlayan goller Delgado'nun kullandığı kornerde topla buluşan İ.Toraman ve yine Delgado'nun kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Holosko'dan geldi..(uzun cümle kurma rekorunu da ben kırdım)

Şampiyonlar Ligi ilk maçında CSKA'ya konuk olduk..Maça CSKA çok iyi başladı..Serdar Kurtuluş ve Schneiderlin'in çok sayıda pas hatası yapması ile birlikte Beşiktaş kendi yarı alanından çıkmakta çok zorlandı..Bu periyotta baskı kuran CSKA 2 kanat organizasyonunda Hakan Arıkan'ın ön direkte çakılı kalması ve İ.Toraman'ın pozisyon almakta hata yapmasıyla aniden 2-0 öne geçti..Bu dakikadan sonra Schneiderlin ve Serdar kısa pas yapmaları konusunda uyarıldı..Beşiktaş toparlanıp pozisyonlar buluyordu ki uzaktan yediğimiz gol maçı kopardı..Bu dakikadan sonra CSKA maç sonuna kadar tek pozisyon bulup onu da gol yapında maçı kazanmamız imkansız hale geldi..

Genel olarak oyundan çok memnunum , tecrübesizliğimiz bize 3 puan kaybettirdi diyelim

ankaragücü maçında olanları anlatmam mümkün değil .. izleyin ve görün

Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçta evimizde Chelsea'ye mağlup olduk malesef..Yediğimiz 2. ve 3. gollerde Essien ve Drogba resmen 3-4 kişiyi ipe dizip gol attılar..Bunlara çare bulmak lazım yoksa grupta puan alamıcaz

Bursa karşısında kötü futbol oynadık ve skor üretmekte çok zorlandık..Maçı son yarım saat içinde bulduğumuz gollerle kazandık ve İnönü efsanemizi devam ettirmeyi başardık

Nesil
    2008
    Yer
    London

Cska yı yenersen bide chelsea yada madridden puan çıkarırsan uefa olabilir lige sahane başlamışsın

Quote Originally Posted by FreeStyLR View Post
    Cska deplasmanda yenersen bide chelsea yada madridden puan çıkarırsan uefa olabilir lige sahane başlamışsın
    Cska'ya deplasmanda yenildim zaten İçerde normal şartlarda yenmem lazım CSKA'yı ama hadi bakalım

Nesil
    2008
    Yer
    London

Quote Originally Posted by erebosss View Post
    Cska'ya deplasmanda yenildim zaten İçerde normal şartlarda yenmem lazım CSKA'yı ama hadi bakalım
    Bir an deplasman sandım Evindeyse yenmen lazım hocam Uefa için şart

Kardeşim valla Chelsea ve Real baya moralimi bozdular , acaip kolay gol yiyorum gıcık oldum ya

upload sitesi arıza yapıyo yarın bütün maç sonuçlarını falan koyarım
    Avrupa için henüz erken , ligde biraz daha tempo ve farklı skorlar almak istiyorum

Herkese iyi geceler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by erebosss : 31.Temmuz.2009 at 07:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Deplasmanda kolay bir maçtı bizim için..ne olduysa maç 3-0 olduktan sonra oldu..
    Bi anda 2 atak ve kalemde 2 gol gördüm..Neyse ki başka gol yemedik te 3 puanı almayı başarabildik..

Holosko geçen sezon boyunca attığı toplam gole ulaştı daha 8. haftada

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by erebosss : 31.Temmuz.2009 at 14:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ligde son derece başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyoruz..Bu sezon da şampiyonluk gelmemesi için hiçbir sebep yok

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Grup çok güzelmiş başarılar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

sağol hemşo
    grupta her an sıfır çekebilirim

Nesil
    2008
    Yer
    London

Abicim Lig Süperde Avrupada işin zor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

abi 8 ye sıfır çekme 8'e razıyız valla

Evet millet tatilde olduğum için kariyeri paylaşamadım sizlerle
    Beşiktaş'ın başında 2. ve 3. sezonları da Şampiyon tamamladım fakat yine Avrupa'da resmen kayıplardayız.Bu arada 2. sezondaki şampiyonluk resmen inanılmaz bir mucize gibiydi.Son haftaya 3. sırada girdim..Galatasaray evinde Sivasspor'la 0-0 berabere kalınca resmen çığlık atasım geldi

Tabii hemen reklam yapalım , 3. sezonda İnönü'de yaptıklarımı kolay kolay unutamaz bu taraftar

Yavaş yavaş sunuyorum paylaşıma son 2 sezonu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Son konyaspor maçından sonra başımıza gelenler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veeeeeee bu da unutulmaz 2009-2010 sezonunun final haftaları..Ankaraspor mağlubiyeti bir anda herşeyi tepetaklak etti...Son haftalardaki fikstüre bakarmısınız
    Trabzon içerde , Gs ve Fener'le deplasmanda..Görünce apıştım kaldım , şampiyonluk kesin gitti dedim sağolsun Sivas herşeyi halletti
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by erebosss : 18.Ağustos.2009 at 19:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

2010-2011 transfer sezonunda yeni yönetimin iyi bir transfer bütçesi ayırmasıyla
    takımı daha da ileri bir seviyeye taşımak için çalışmalara başladık..doğrusu çok güzel transferler gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum..

Savunmaya dünya çapında bir yıldız transfer ettik

Murat Ceylan rotasyon için müthiş bir transferdi..Uzaktan attığı sert ve isabetli şutları ilk sezon çok fazla gole çeviremedi belki ama ilerki sezonlar için umut verdi..Bu transfer için Gaziantepspor'a bonservis bedeli ödemedik

Fakat son transfer bombamız avrupa çapında ses getirdi..Belçika'lı genç yetenek Axel Witsel artık Beşiktaş'ta...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    işte ligin ilk kısmı

Bu da sezon sonuna kadar kalan maçlar
    Ligin son 15 haftasına dikkat çekmek isterim

BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK !!

Last edited by erebosss : 19.Ağustos.2009 at 04:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Pape iyi transfer senagelin vageçilmez defansı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca kendine güveni ve oyun kurma özelliği dikkat çekiyor.
    Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 04:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 6 / 25 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri