alditore ya uzaktan vur demen yeterli.....her maç atıyo nerdeyse ama tek forvet oynatma pek etkılı olmuyo....
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
alditore ya uzaktan vur demen yeterli.....her maç atıyo nerdeyse ama tek forvet oynatma pek etkılı olmuyo....
şampiyonluğu kutlarım umarım şlde en az çeyrek final yaparsın abi gelecek sezon başarılar
Teşekkür ederim Rıdvan ve Tugay kardeşlerim![]()
Beşiktaş forvet hattını güçlendirmeye devam ediyor..Sao Paulo'dan Thiago Biriça 2.2 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a katıldı.. 1.90 boyundaki Biriça geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve zaman zaman çok iyi maçlar çıkarmıştı..
![]()
dogrusunu solemek gerekırse alditore den sonra gereksız bı transfer oldu teknık olarak ıyı ama fızık olarak bıtık gıbı duruo
Haklısın çok fazla gerek yoktu fakat Biriça iyi bir sezon geçirirse önümüzdeki transfer döneminde iyi bir fiyata satabilirim.Ayrıca Altidore , Bobo , Holosko ve Batuhan çok genç oyuncular bu yüzden bir takviye daha yapıp bunlardan iyi teklif aldığım olursa tereddüt etmeden satabilirim diye düşündüm..
Hızlı ve kontraya yatkın Altidore ve Evimde yoğun baskıyla oynadığım maçlarda 1.90 boyuyla Biriça bence hücum hattımı zenginleştirdiler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar bu arada bana çok kaliteli bir attacking coach tavsiye edebilir misiniz ?
6 yıldız alabileceğim bir coach olursa minnettar olurum![]()
Last edited by erebosss : 30.Temmuz.2009 at 18:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Takımımıza geçen sezon prensip anlaşmasına varılan yerli futbolcular da katıldı..
Uğur Demirkol
Abdurrahman Dereli
Aydın Toscalı
![]()
Özellikle schneiderlin ve altidore transferleri çok hoş olmuş abdurrahman ve diğer transferlerde fena değil bu sene çıtayı dahada yükseltmeni bekliyoruz![]()
Teşekkür ederim kardeşim , Altidore son vuruşlarında biraz daha kendine güvenmesi lazım..Kumaşı güzel çok pozisyona giriyor hoşuma gitti
Şampiyonlar Ligi'nde lokum gibi kura çektik
![]()
offfff ne kura ama.....cskyı gecersın evınde bıraz zorlarsan belkı chelseyı yenebılırsın tabı realıde
Ölüm grubucska ile uefa için kapışırsınız
ama genede senden bi süpriz bekliyorum abi
![]()
Kardeşim valla belli olmaz bakarsın 3. oluruz
Zaten şu an kolay bi gruba düşsem bile Şampiyonlar Ligi'nde ilerleme şansım çok çok az..Uefa'ya geçersem belki çeyrek final yapabilirim
Bu arada lige son derece güzel başladık
![]()
Ligin yeni ekiplerinden Güngören Belediye karşısında sayısız pozisyon bulduk fakat maçı kazanmamızı sağlayan goller Delgado'nun kullandığı kornerde topla buluşan İ.Toraman ve yine Delgado'nun kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Holosko'dan geldi..(uzun cümle kurma rekorunu da ben kırdım)
![]()
Şampiyonlar Ligi ilk maçında CSKA'ya konuk olduk..Maça CSKA çok iyi başladı..Serdar Kurtuluş ve Schneiderlin'in çok sayıda pas hatası yapması ile birlikte Beşiktaş kendi yarı alanından çıkmakta çok zorlandı..Bu periyotta baskı kuran CSKA 2 kanat organizasyonunda Hakan Arıkan'ın ön direkte çakılı kalması ve İ.Toraman'ın pozisyon almakta hata yapmasıyla aniden 2-0 öne geçti..Bu dakikadan sonra Schneiderlin ve Serdar kısa pas yapmaları konusunda uyarıldı..Beşiktaş toparlanıp pozisyonlar buluyordu ki uzaktan yediğimiz gol maçı kopardı..Bu dakikadan sonra CSKA maç sonuna kadar tek pozisyon bulup onu da gol yapında maçı kazanmamız imkansız hale geldi..
Genel olarak oyundan çok memnunum , tecrübesizliğimiz bize 3 puan kaybettirdi diyelim
![]()
ankaragücü maçında olanları anlatmam mümkün değil .. izleyin ve görün
![]()
Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçta evimizde Chelsea'ye mağlup olduk malesef..Yediğimiz 2. ve 3. gollerde Essien ve Drogba resmen 3-4 kişiyi ipe dizip gol attılar..Bunlara çare bulmak lazım yoksa grupta puan alamıcaz
![]()
Bursa karşısında kötü futbol oynadık ve skor üretmekte çok zorlandık..Maçı son yarım saat içinde bulduğumuz gollerle kazandık ve İnönü efsanemizi devam ettirmeyi başardık
![]()
Cska yı yenersen bide chelsea yada madridden puan çıkarırsan uefa olabilirlige sahane başlamışsın
![]()
Kardeşim valla Chelsea ve Real baya moralimi bozdular , acaip kolay gol yiyorum gıcık oldum ya
upload sitesi arıza yapıyo yarın bütün maç sonuçlarını falan koyarım
Avrupa için henüz erken , ligde biraz daha tempo ve farklı skorlar almak istiyorum
Herkese iyi geceler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by erebosss : 31.Temmuz.2009 at 07:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deplasmanda kolay bir maçtı bizim için..ne olduysa maç 3-0 olduktan sonra oldu..
Bi anda 2 atak ve kalemde 2 gol gördüm..Neyse ki başka gol yemedik te 3 puanı almayı başarabildik..
Holosko geçen sezon boyunca attığı toplam gole ulaştı daha 8. haftada
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by erebosss : 31.Temmuz.2009 at 14:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ligde son derece başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyoruz..Bu sezon da şampiyonluk gelmemesi için hiçbir sebep yok
![]()
Grup çok güzelmişbaşarılar
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sağol hemşo
grupta her an sıfır çekebilirim![]()
Abicim Lig Süperde Avrupada işin zor![]()
abi 8 ye sıfır çekme8'e razıyız valla
Evet millet tatilde olduğum için kariyeri paylaşamadım sizlerle
Beşiktaş'ın başında 2. ve 3. sezonları da Şampiyon tamamladım fakat yine Avrupa'da resmen kayıplardayız.Bu arada 2. sezondaki şampiyonluk resmen inanılmaz bir mucize gibiydi.Son haftaya 3. sırada girdim..Galatasaray evinde Sivasspor'la 0-0 berabere kalınca resmen çığlık atasım geldi
Tabii hemen reklam yapalım , 3. sezonda İnönü'de yaptıklarımı kolay kolay unutamaz bu taraftar
Yavaş yavaş sunuyorum paylaşıma son 2 sezonu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son konyaspor maçından sonra başımıza gelenler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Veeeeeee bu da unutulmaz 2009-2010 sezonunun final haftaları..Ankaraspor mağlubiyeti bir anda herşeyi tepetaklak etti...Son haftalardaki fikstüre bakarmısınız
Trabzon içerde , Gs ve Fener'le deplasmanda..Görünce apıştım kaldım , şampiyonluk kesin gitti dedim sağolsun Sivas herşeyi halletti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by erebosss : 18.Ağustos.2009 at 19:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2010-2011 transfer sezonunda yeni yönetimin iyi bir transfer bütçesi ayırmasıyla
takımı daha da ileri bir seviyeye taşımak için çalışmalara başladık..doğrusu çok güzel transferler gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum..
Savunmaya dünya çapında bir yıldız transfer ettik
Murat Ceylan rotasyon için müthiş bir transferdi..Uzaktan attığı sert ve isabetli şutları ilk sezon çok fazla gole çeviremedi belki ama ilerki sezonlar için umut verdi..Bu transfer için Gaziantepspor'a bonservis bedeli ödemedik
Fakat son transfer bombamız avrupa çapında ses getirdi..Belçika'lı genç yetenek Axel Witsel artık Beşiktaş'ta...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işte ligin ilk kısmı
Bu da sezon sonuna kadar kalan maçlar
Ligin son 15 haftasına dikkat çekmek isterim
BURASI İNÖNÜ BURDAN ÇIKIŞ YOK !!
![]()
Last edited by erebosss : 19.Ağustos.2009 at 04:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Pape iyi transfer senagelin vageçilmez defansı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca kendine güveni ve oyun kurma özelliği dikkat çekiyor.
Last edited by LifeYourself : 19.Ağustos.2009 at 04:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)