Olayı kişiselleştirip birbirinize hakaret etmeyin isterseniz.
Beşiktaş
Fenerbahçe
Olayı kişiselleştirip birbirinize hakaret etmeyin isterseniz.
Neyse Fenerbahçelileri ve Fenerbahçeyi tebrik ederim Süper Kupa hayırlı olsun, herşey inşALLAH başladığı gibi güzel biter..
Özür dileyerek eklemek istiyorum; hoş kişisel tartışmalardan maçı pek takan yok ama...
Beşiktaş'ın şiddetle hücumcu bir orta sahaya ihtiyacı var.Bu bağlamda da muhtemelen Fink, Ernst'in yedeği olacaktır.
Fenerbahçe'de ise dile getirmeme dahi lüzum yok bariz bir savunma eksiği var. Lugano dönerse toparlayabilir ancak tercihin hızlı bir stoperden yana kullanılması gerekiyor.
bende bu arada besiktasi sampiyonlugundan ve turkiye kupasindan dolayi tekrar tebrik ediyim.
ayrica hucumcu bir orta saha insallah alicaz, o zaman fink ernstin yedegi olmayacak. yeni gelen oyuncu , fink ve ernst ile 3 lu bir orta saha olucak. ileridede 2 kanat ve bir merkez santrafor olucak.
Fenerbahçe ile Beşiktaş 2008-2009 sezonunda 4 kere karşılaşmış oldu bu maç ile birlikte. Fenerbahçe 3 maçıda kazandı, tek mağlübiyeti Fortis Türkiye Kupası Final'in de tattı. Türkiye kupasında Fenerbahçe'nin ne kadar şansız olduğu bir gerçek.
Şeytan'ın bacağını kırıp bu sezon bari kaldırsak şu kupayı, şu yaşıma geldim o kupayı daha göremedim. Ben kendimi geçtim Torunlarım görebilecek mi onu düşünür oldum.
krAlex...
Seni bu takıma getiren insanlardan Allah razı olsun..Ben bıktım senin istatistiklerini degistirmeye sen bıkmadın atmaya..Kötü oynarsın atarsın iyi oynarsın atar attırırsın..Cok büyük adamsın eminim ki futbolu bıraktıgında hickimseyi aramadıgımız kadar arayacagız seni efsane adam..
Maca gelirsek; Bu mac ne Besiktas ne Fenerbahce icin tam olarak ölcü olmamalı..Sonucta en önemli mactı ve lig daha yeni baslayacak..Yavas yavas form tutacaklar takımlar..Birkac hafta sonra takımların gercek durumları daha iyi görülebilir..
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
evet fenerbahce 3 kupanin 1 ini aldi 2008 2009 sezonunda.
tebrikler![]()
Skora değil, oyuna göre yorum yapıyorum. Sivok iki tane çok basit ve kritik hata yaptı, bu da oyun içinde olduğuna göre oyuna göre yorum oluyor. Üzerinden geçen topa kafa vuramıyorsan iyi oynamıyorsun demektir. Alex o topu gol yapamaya da bilirdi ama sen böylesine önemli bir ıska yaparsan kötü oynuyorsun demektir. Savunmada da iyi değildi bana göre, rakibi durduramadı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2008/2009 sezonu değil, 2009/2010 sezonu maçı oluyor yalnız bu.
Last edited by eGowiCh : 03.Ağustos.2009 at 04:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ozaman bir anlam karmaşası oldu sanırım. Sivok'un penaltı pozisyonundan sonra konsantrasyonu tamamen dağıldı zaten ondan sonrasında çok çok kötüydü orada hem fikiriz ama benim Sivok sahanın iyilerinden biriydi dediğim zaman dilimi penaltı pozisyonuna kadardır. Ondan sonra zaten Beşiktaş takım olarak dağıldı ki Sivok'ta onlara ayak uydurdu.
İlk yarının sonunda da bir pozisyon vardı. Vedersonun soldan içeri kestiği ve Alexin dokunamadığı. Yanılmıyorsam o pozisyondada sivok kaçırmıştı alexi. Sadece gol olan pozisyonlara bakılmamalı yani![]()
Bazılarının yazdıgı saçma yorumlar halen forumda yer alırken benım onu söylemem size saçma gelip mesajımı siliyosanız bisey demiyorum. Devam Böyle
Yusuf Sağ açık, Bobo'da sol açık oynarsa ancak bu kadar olur. Bir Ofansif Orta Saha yani Forvet arkası oyun kurucu yok. Beşiktaş'ta ileri forvetlere pas servisi yapan bir Alex yoktu. Dolayısı ile Hazırlık maçlarındada ancak 2 gol attı.
Fenerbahçe'de geçen maçın yorgunluğu ve sezon başı olması sebebiyle pekte üst düzey değildi. Santos ilk yarı etkiliydi ve özellikle verdiği paslar ve arada yaptığı kıvrak hareketler çok güzeldi. Alex'e kızdım çok bekliyor pas verirken diye ama işte öyle dil uzatırsan Alex'te böyle kapak yapar sana![]()
2. Gol bana bir Avrupa Kupası maçında attığı golü hatırlattı. Güiza'da İspanya ile oynadığımız maçtaki gibi benzer bir asist yaptı. Yalnız forvet şart ve defansı pek beğenmedim..
Valla süper bir akşam oldu maça gittiğime değdi gerçekten ama maalesef sesim kısıldıTribünler bugün süperdi gerçekten.Müthiş bir atmosfer vardı.
Sezonu kupa ile açmak gerçekten müthiş oldu.KrAlex bu gece farkını ortaya koyduGuiza'da çok hareketliydi gerçekten.Bir de çoğu zaman tribünleri ateşlemeye çalışması gerçekten çok hoştu
İlk yarıda Beşiktaş'ın Yusuf ile ve bizim de Alex ile kaçırdığımız pozisyonlar vardı.İlk yarı ortada geçti diyebiliriz.İkinci yarıda ise daha etkili olan taraf bizdik.Ve neticesinde Alex ile 2 gol bulup kupaya uzandık.Yalnız defansı çok beğenmedim Lugano'nun kalması ya da yabancı stoper gelmesi şart bence.
Tebrikler Fenerbahçe'm![]()
Daum'un taktiksel anlayisini begenmedim. Cristian'i resmen 3. stoper olarak oynatiyor adam defanstan 1 kere bile ileri cikmadi Dos Santos ise serbest oynadi bir ara sag kanatta gördüm.
Fark ettiyseniz bu maçta Bilica bazen özellikle maçın başında topu ve rakibi biraz kaçırınca panikle müdahale yaptı ve şansımıza nizamiydi. Ayrıca Biraz daha hızlı olmalı Bilica ve gereksiz yere çalıma girmemeli. Ayrıca ağı olduğu için ileriye çok çıkmamalı. Bir ara AML'de gördüm. Çalım atıp ver kaç yapıyordu![]()
Maçtan önce kupayı Beşiktaş almalı diyenler vardı...Evet iki kupayı da alıp double yaopan bir takım vardı sahada...
Fakat kupalar net skorlarla sahibini bulur...Siz daha önce hiç bir ajansta,kanalda,gazetede falanca ülkenin falanca takımı 2 de 2 yaptığı için süper kupa maçında galip sayıldı diye bi sey gördüğünüz mü tabi ki de hayır...
1992de Liverpool FA Cup,Premier Lig,League Cup hepsini birden almıştı.Community Shild'daki maçındaki rakibi kimdi bu bakın derim...
Maça ve kupaya gelirsek 2 yıl aradan sonra gelen kupada çok sevinçliydim...2 golde hele inanılmaz mutlu oldum...
Yeni transferlerden Cristian'ı beğendim...Çok sert müdahaleler yapmasa da akıllı bir oyuncu...Santos şaşırttı beni.Daha iyi oynamasını bekliyordum...Bilica ilk yarı yüreğimizi ağzımıza getirdi ama daha sonra toparlandı...
Vederson'un oyunu beğenilmedi ama ilk yarı da Erhan ve Yusuf'un kanadında yıldız oldu bence...
Güiza iyi koşular yaptı.Alex'e güzel bir orta açtı..Ondan bu sene çok umutluyum...
Ve Kaptan Alex her sezon başı tartışılan kaptan 2 gol atarak yine kendisini gösterdi...
Takımımdan umutluyum umarım daha güzel işler basaracaz![]()
İki takımda yer yer iyi yer yer kötü oynadı. Fenerbahçe ortasahası Güiza'ya daha yakın oynasaydı maçın seyri daha farklı olurdu.
Maçı veren kanalın rezilliğini anlatmama gerek yok zaten. Heyecanlı pozisyonlarda reklam giriyor kafamı kaldırıyorum sanki pozisyonun içerisindeki oyuncuları ve topu görecekmişim gibi
Alex'e Brezilya'da ''Alexotan'' diyorlar.
Şöyle ki, Brezilya'da ünlü bir uyku ilacı varmış ''Lexotan'' adında. Alex de oynadığı maçlarda uyur gezer gibidir bilirsiniz.
Bu yüzden ona Brezilya'da aLexotan diyorlar. '' Uyur gezer Alex '' yani
Bilica'nın Yusuf'u düşürdüğü pozisyon içeride değil, dışarıda temas ediyor ama çizgiden düşüyor. Penaltı değil fakat faul çalabilirdi. Hakemin hatası var burada. Birkaç hakem hatası daha var ama pozisyonlar aklımda değil.
Her iki golde de Alex ve Sivok vardı bu arada.
Güiza'da iyi oynadı. Bana göre maçın adamı Güiza, fakat Alex 2 golü de attığından dolayı bu maç için tarihe ''maçın adamı'' Alex olarak geçecek sanırım.![]()
(/s)
Bu bizim Chirstian için spiker niye başka bir isim ile hitap etti?
Hele Alex'i Alex yapan Daum da bu sene geldiki Ligde daha çok gol sallar Alex. Bilmiyorum Tr'de takımına bu kadar yarar sağlayan bir oyuncu varmı. Bazıları hala tartışıyor ama onların futbol zekasına vermek lazım. Çünkü futbolda boş boş koşup iş yapamayan değil çıkıp böyle klasıyla maçı kazandıran topçu kraldır. Kral 2 maçla olunmaz. Her neyse Alex'i tartışmaya gerek olmadığını biliyoruz. Sonuçta Brezilya milli takımında kaptanlık yapmış 49 kere oynamış Klas bir oyuncu.
Beşiktaş'ı bu sene CL'de başarılı görmek istiyoruz. Hepimiz bu yıl biriz. Asla fark yesinde dalgaya alalım gibi bir niyet gütmiyorum. Bu tamamen hainlik olur. Ama bir servisçi lazım. Umarım söyleninlen klas oyuncuları alırlar ve CL'de en az 2. tur yaparlar. İzlediğim maçlarda İ.Köybaşı'nı çok beğendim. takımda iyiydi. Tek eksik gol.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Rüştü koluyla kesti bir pozisyonda. Kredi verdi hakem![]()
Last edited by SAİT71 : 03.Ağustos.2009 at 05:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[youtube]6HW99I1ovQQ[/youtube]
Maçın özeti
[youtube]ZfS7bkxm3NM[/youtube]
Kupa töreni
krALEX
krALEX
krALEX
İstatistikleri darmadagın eden adam..Seni takımımda izledigim icin cok sanslıyım..
Yüregimdeki sevdan cubuklu forman..! 222 mac 103 gol 108 asist Alex De Souza..!
GFB olarak 90 dakika boyunca susmadık, hep tezahurat yaptık..Beşiktaş taraftarı ise 10 dakikada 1 tezahurat yaptı.Zaten 75'ten sonra sustular.Zaten tezahuratların %85'i küfürlü ve Beşiktaş aleyhineydi (aynı şekilde onlardan da bize öyleydi)
Süper bir maç geçirdik, o atmosferi tatmak ayrı bir duyguydu.Fenerbahçe taraftarını çekirdek çıtlatmaktan ibaret gören kişilere de güzel bir ders oldu bugün.Hiç susmadık hiiç..
Gerçekten bugün Alex yine vasattı.
Adam her maç vasat oynuyor fakat her maçta golünü atıyor.![]()