Yahu tvdeki tüm yorumcular ve bülent yavuz gibi ahmet çakar gibi eski hakemler iki pozisyonunda penaltı olduğunu tartışacak birşey olmadığını söylüyorlar.Onlardan dahamı iyi biliyorsunuz ?
Galatasaray
Denizlispor
Beraberlik
Yahu tvdeki tüm yorumcular ve bülent yavuz gibi ahmet çakar gibi eski hakemler iki pozisyonunda penaltı olduğunu tartışacak birşey olmadığını söylüyorlar.Onlardan dahamı iyi biliyorsunuz ?
Evet.
Allah'ın verdiği iki gözle bakıyorum dışarda olduğunu görüyorum pozisyonun
Benim için bitiyo ordan sonra kim ne derse desin fikrim değişmez.
Dışarda faul yapılıp oyuncu içeri düşerse penaltı calınır gibi resmi bi kural yoksa tabi.
Veya dün ortaya atılan; cezasahası içindeki, çizgisindeki oyuncunun dışardaki oyuncuya yaptığı hareket penaltıdır gibi bi kural..
Ne pozisyonmuş arkadaş siz tartışa durun biz emin adımlarla ilerliyoruz...
Merak ettiğim bir şey var, Kewell attığı gollerden sonra sevinmemesinin bir nedeni mi var ? yoksa tesadüf müdür![]()
Takımla ilgili bir nedeni yok Serkan. Florya'yı her antrenmanda izleme şansı buluyorum. Gayet keyifli, pozitif bir ortam var.Harry de bu ortamın en önemli parçalarından biri.
Neticede bir penaltı golü ve Harry gibi bir oyuncunun penaltı golüne çok abartılı sevinmesi haliyle garip olurdu...
Gecen sezon da Denizlispor'la oynadigimiz ilk macta 4-1 galip gelmistik. Hatta o macta da ilk golü Kewell atmisti. =)
Last edited by DisCo : 17.Ağustos.2009 at 04:25