para bozdu seni kardeşim![]()
para bozdu seni kardeşim![]()
Hocam o ne ya 6 falanSüper gidiyosun maşallah
Yenilgi kötü olmuş
![]()
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Ayak.
İyi oynadık.
33. Hafta
Takmıyoruz
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Ayak
Evimizde başka oynarız
Fa Cup Yarı Final
Bu sefer olucak galiba
34. Hafta
Şampiyon Olduk.Çok heyecanlandım
35. Hafta
Rakipleri zorlamıyoruz.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Ayak
Finalde Gibiyiz
36. Hafta
Garipler çok sevindi
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Ayak
Finalde Rakip Madrid!!!
Dipnot:Tekrar Madrid'i acayip ezdik ssleri koyucam
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok abi ne bozucakpara bozdu seni kardeşim![]()
taraftarlar unutmuş yenilgiyi maçta ne olduğunu anlayamamışlarHocam o ne ya 6 falanSüper gidiyosun maşallah
Yenilgi kötü olmuş
![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 23.Ağustos.2009 at 05:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam artık bıkmadın su m.city'den kacıncı ferrariyi aldılar sana![]()
37. Hafta.
İlginç Galibiyet!!!
38. Hafta
Zorlu Lig Bitti!!!
Şampiyonlar Ligi Final
Almadığımız Bir Fa Cup Kaldı!!!
Yılın Genç Oyuncusu
Aralarına Girdik!!!
Çarpılacaz Sonunda
Riquelme Bu Yaşında Harika Oynuyor!!!
Hayallerin 11 İ
Fa Cup Final
2009 da kazanamadığım tek kupayıda kazandım
Az sonra birkaç ss daha koyucam.Daha sonra Messiyi almaya çalışıcam
.
.
Birleştirilen Mesaj:
artık yat kata geçtikhocam artık bıkmadın su m.city'den kacıncı ferrariyi aldılar sana![]()
yakında anıtımı dikçekler
![]()
Last edited by LifeYourself : 23.Ağustos.2009 at 06:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
valla haklısın hocam baksana sana tapıyorlasmıs![]()
Puan Tablosu
Oyuncu Verileri
Takım Verileri
Göze Çarpanlar
Pavel
Zhirkov
Riquelme
O Bir Kral O Bir Dede
Fiziksel özellikleri her düştüğünde teknik ve zihinsel özellikleri 1 artıyor bu yaşta bu çaba onun ilk 11 oyuncusu olmasını sağlıyor.
Bridge Yolcu Oluyor!!!
5 Milyon £
İşte Herkesin Beklediği Transfer!!!
Messi: 100 Milyon £ luk Çocuk!!!
Ayrıca İsmail'in Ronaldo ve Kaka'dan Yeşil Işık aldığı eğer Patron para verirse onlarıda getireceği söylemler arasında!!!
tebrikler hocam sonunda basardın messiyi almayı![]()
site parasını buna verdimtebrikler hocam sonunda basardın messiyi almayı![]()
![]()
Evet işte şimdi olduMessi hayırlı ugurlu olsun..
TariboWest
Kulüpler Sıralaması.
İsmail Senegalden Ayrıldı!!!
Senegal Yönetimi Oruçlu Kafayla Ani Karar Verdiğimi Sandı Ve Bana Tekrar Teklif Etti
İsmail Bir Bomba Daha Patlattı!!!
David Silva: 100 Milyon £
İsmail Man Cityden Ayrıldı!!!
30 Kişilik Koç+20 Gözlemci Grubundan İsmail'in Asıl Adamları Belli Oldu!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
saol hocam görevim bitti artık yeni hedeflere koşucazEvet işte şimdi olduMessi hayırlı ugurlu olsun..
bu arada herkeze iyi geceler yorumları bekliyorum.
Last edited by LifeYourself : 23.Ağustos.2009 at 08:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam biraz bekle ne bu acele
Valla Süper Noktalamışsın City Efsanesi Ne Diyeyim Hocam Alından Öpülür Bu Başarı
Takımı Bırakırken Bile Artık Ne Kadar Sağlam Bıraktığın Ortada Artık Sırtı Yere Gelmez City'nin
Premier Ligden Bir Takımla Bence Yola Devam Et Canım Kardeşim Sağlayacağın En Büyük Başarı City Karşısında Alacağın Şampiyonluktur Tadından da Yenmez Bunun
Bence Seni Yenen Takımın Başına Geç Newcastle İle City ve Diğerlerine Karşı Güzel Bir Başarı Olursa Senin İçin Süper Olur
Milli Takımda da Bence Ülkemizin Başına Geçebilirsen Harika Olur Umarım Terimi ŞutlamışlardırAldığın Regenler Falan Sağlam Oyuncu Milli Takımda Onlarla İş Yapabilirsin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İsmail City bıraktıgın iyi olmus. Daha alt kademe bir takımla aynı heyecanı yakalayacagını umuyorum![]()
TariboWest
yıldızları almışsın takımı bırakmışsın aa![]()
yoğun istek üzerine Man City'i bıraktımhocam biraz bekle ne bu acele
Fatih şutladılar ama beni istemediler başarı benle gelmezmiş öyle dediler sonra Senegalle neler yaptığım malumValla Süper Noktalamışsın City Efsanesi Ne Diyeyim Hocam Alından Öpülür Bu Başarı
Takımı Bırakırken Bile Artık Ne Kadar Sağlam Bıraktığın Ortada Artık Sırtı Yere Gelmez City'nin
Premier Ligden Bir Takımla Bence Yola Devam Et Canım Kardeşim Sağlayacağın En Büyük Başarı City Karşısında Alacağın Şampiyonluktur Tadından da Yenmez Bunun
Bence Seni Yenen Takımın Başına Geç Newcastle İle City ve Diğerlerine Karşı Güzel Bir Başarı Olursa Senin İçin Süper Olur
Milli Takımda da Bence Ülkemizin Başına Geçebilirsen Harika Olur Umarım Terimi ŞutlamışlardırAldığın Regenler Falan Sağlam Oyuncu Milli Takımda Onlarla İş Yapabilirsin
![]()
İngilterede durmak istemiyorum ama bilmiyorum belli olmaz.oyunu daha sonra açıcam yorum bekliyorum biraz.
bakıcaz hocam sağlık olsun.İsmail City bıraktıgın iyi olmus. Daha alt kademe bir takımla aynı heyecanı yakalayacagını umuyorum![]()
takım zaten yıldız doluydu.birazda yıldız dolunca bana yer kalmadıyıldızları almışsın takımı bırakmışsın aa![]()
![]()
Hayırlı olsun hocamYeni takımını merakla bekliyoruz
Nasılda Vurdu Vicdansız Böylede Vurulmazki.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçeye gittim yanlışlıklaHayırlı olsun hocamYeni takımını merakla bekliyoruz
![]()
Last edited by LifeYourself : 24.Ağustos.2009 at 05:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmail Fenerbahcede basarılar. Ciddi yönetmeni bekliyorum Fenerbahceyi..
TariboWest
Bir Eralp vakası daha yaşamayız umarım. Başarılar.
Ve Koyu Galatasaraylı İsmail Fenerbahçe Menejerliğini Kabul Etti!!!.
Kendisine bunu neden yaptığı sorulunca şurada profesyonel bir iş yapıyoruz dedi ve taraftarların şüphesi olmasın bu sene şampiyon biziz dedi.
Uefa Kupası Gruplar
Grubumuz Kolay!!!
İşte Kadromuz
Transferler
Fazla Aktif Olamadık.Çizdiklerim transferleri ben yapmadım.
İlk maçlarda iyiydik.O sıra transferleri falan yaptığım için fazla detaya inmeden ssleri aldım ama Galatasaray'ı delik deşik etmek acayip bir duyguydu
.
.
Birleştirilen Mesaj:
emredersin patronİsmail Fenerbahcede basarılar. Ciddi yönetmeni bekliyorum Fenerbahceyi..
o vakayı bilmiyorum ama umarım yaşamayızBir Eralp vakası daha yaşamayız umarım. Başarılar.![]()
Last edited by LifeYourself : 24.Ağustos.2009 at 07:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yaşamadık şimdiden belli oldu![]()
![]()
Güzel başlamıssın kardesim. Özellikle Gs galibiyeti süper olmus.
TariboWest
ii bariyaşamadık şimdiden belli oldu![]()
![]()
keşke yenilseydim ama skibbe laf atınca yenmek zorunda kaldımGüzel başlamıssın kardesim. Özellikle Gs galibiyeti süper olmus.![]()
Hocam GS maçı kötü olmuş ya4 atılır mı
![]()
Emre Serbest Bırakıldı!!!.
Aynı şekilde Kezmanda serbest bırakıldı.
Türkiye Kupası Gruplar
En kolay grup bizim
Uefa Kupası L Grubu 1. Maç
Güzel Performans!!!
Kayseride kanarya uçamadı!!!
Baskın ataklarımıza dayanamadılar!!!
Uefa Kupası L Grubu 2. Maç
Gruplarda zorlanmıyoruz!!!
Zorlansakta maç bizim!!!
Bu sefer gol yemedik
Uefa Kupası L Grubu 3. Maç
Artık 1. çıkmamız garanti gibi!!!
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tek ona değil hepsine attıkHocam GS maçı kötü olmuş ya4 atılır mı
![]()
![]()
Last edited by LifeYourself : 25.Ağustos.2009 at 06:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam maclar ve skorlar guzel tebrıkler![]()
Cok iyi gidiyorsun İsmail. Fenerbahceye Avrupa ligini kazandırmanı bekliyoruz![]()
TariboWest
Takımda Galatasaraylı hoca istemiyoruz, ya doğuştan Fenerbahçeli olduğunu söyle ya da istifa et. Taraftarı da yanına alman lazım yoksa başarı zor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"