09'a ManU'yla başlamış Beşiktaşımla devam etmiştim bu senede tam tersi Beşiktaş-ManU düşünüyorum ardından (Real Madrid)![]()
09'a ManU'yla başlamış Beşiktaşımla devam etmiştim bu senede tam tersi Beşiktaş-ManU düşünüyorum ardından (Real Madrid)![]()
Wolverhampton yada Birmingham ile başlıyacğaım bu sene
2005den beridir Galatasaray ile oynarım ordan dev kulüplere idi
böyle ingilterede 1870 lerde kruulmuş çok eski takımlarla oynama zevki oldu geçen snee onlar çok sarıyor
Gs ile dolu dizgin gidiyorum demoda![]()
bende fener ile başladım. Pafları 8-1 yendim, Ajax ile 1-1 berabere kaldım. Son olarakta S.Graz ı deplasmanda 1-0 yendim. Taktik iyi işliyor şuan için. Ligde ne halt yiycez bakalım![]()
Taktik işi çok güzel olmuş gerçekten,1-2 berabere kaldim geri kalanina 4-5 attim hatta bir takima 9 tane attim.Nonda döktürüyor![]()
elano keıta arda kewell mustafa sarp servet cok ıyı olmus bu arada galatasaray ıle basladm![]()
Tuttuğum takım olan Denizlispor ile başladım,ama Birmingham City çok sardı onla oynayacağım.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Samsunspor ile başlayacağım. Acı ve gözyaşı beni bekliyor![]()
Bize her sevdadan geriye kalan...
Sadece Galatasaray![]()
![]()
bende her oyuında kendime farklı bir başlangıç takımı seçenlerdenim. fm2007'de Kayserispor'u, FM2008 - Hoffenheim, FM2009 - Standard Liege...bu yıl Rosenborg olacak gibi![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Takım Konusua gelince...parasal krize girmiş kuluplerle başlarım....
Çünkü Kariyer Demek Kulubu Kötüyken Geliştirmektir...
ve böyle başlamak managerin kariyer boyunca tecrubeli olmasını saglar....
ayrıca oyunun sonuna kadar aynı takımda kalınacak diye bir kural yoktur... yada bir ligte...1 kulupte en fazla 2-3 sezon kalırım...kariyerimi saglamlaştırdıktan sora...istediğim takımlara gidip efsaneyi yaparım...
en az 3-4 ülkeden 5 lig acarım...
ingiltere 1.2.3 - italya - ispanya...
türkiye ligini hiç cekemem...Nerde kalite nerde orada futbol![]()
Fenerbahce...
(/s)
Alan Shearer aşkına Newcastle United ile başlarım.
Fenerbahceyle bi alışma dönemi gecirip karssporla oyun bozulana kadar oynucam![]()
Valla ben demo'da hala karar veremedim ve hala doğru dürüst bi takımla başlayamadım. :s
Barclays Premiership - Birmingham City FC
Coca-Cola Championship - .Newcastle United FC
.
.
Last edited by kemalulu : 21.Ekim.2009 at 12:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Alın Turkey u21 takımını bir de Hollanda' dan feyenord' u. U21' le oynamak çok zevkli oluyor. Tarihimizde tatmadığımız başarıları siz tattırabilirsiniz.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Değişmez 5 yıldır, hep Denizlispor'durZaten Özden'i ne yapmışlar, Atletico Madrid istiyor :P gerçi o data küçük ondan da kaynaklanıyor
![]()
Tabiki Trabzonspor![]()
bu senede ilk takımım corinthians.brezilya ligi müthiş zevkli.daha sonrada sırasyıla touluose ve rubin kazan...
Getafe veya Racing Santander
Son 2 senedir İspanya ligi dışında oynamadım , Bir kaç kez İngiltere liginde kariyer açtım Fulham ve Westham la ama en fzla yarım sezon dayanabildim.
İspanya yı sevmemin sebebi , Güney Amerikalıların 2 sene sonra ispanyol olması.
Bu sene İngiltere yi bir kez daha deneyebilirim. Gene Fulham veya Westham olur
Spurs, Newcastle
tabiki leeds united eski günlerine dönmeye ihtiyacı var benimle ... =)
Ya Galatasaray ya da Boluspor
newcastle veya beşiktaş
Galatasaray ile....![]()
Galatasaray Veya A.C Milan İle...![]()
Fenerbahçe ile başlarım. Fenerbahçe'nin yeni transferleri ve diğer takımlarla yapacağım oyuncu profil kıyaslamalarına göre orjinal alabilirim. Orjinal Türkçe yamanın çıkıp çıkmaması durumu da benim orjinal oyun satın almamı belirleyecek bir diğer etken.
Rijkaard kusura bakmasın ama Galatasaray ile başlıcam şöle hiç deilse bi 10 sene falan
Milan'ın silkelenip kendine gelmesi gerek daha snra Milan'ı bi silkelemeyi düşünüorum
Rubin Kazan
Tottenham
Bursaspor
belki bide Asya veya G.Amerika liglerinden takımlarda deneyebilirim