Marquinhos, Carlos Eduardo , Keirrison gibi oyunculara buyuk klupler kancayı taktı ama daha en az 1 sene daha klupte tutmayı dusunuyorum bu oyuncuları
Bizim için en önemli sıralama açıklandı
İlk 21 deyiz çok mutluyuz simdilik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rekor butce
Last edited by doru_mann : 28.Ağustos.2009 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi sen hangi versiyonda oynuyodun ?
bu nedir 38.5 milyon pound bütçe nası verirler yaaa![]()
Last edited by doru_mann : 28.Ağustos.2009 at 16:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
allah allah bende beşiktaşın açlıktan nefesi kokuyo![]()
Beşiktaş Naki'yi Bitirdi
Geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen gurbetçi golcumuz Deniz Naki bir suredir Leverkusen 2 takımında forma giyiyordu. 2.takımda olmaktan hosnut olamadığı net bir şekilde belli olan Deniz geçen sene sonunda kontratını yenilemeye yanasmadı. Bir çok kulubun pesinde olduğu oyuncu Beşiktaş kulubunu seçti.Beşiktaş kulubunden yapılan açıklamaya gore oyuncu haftalık 4.300 bin pound alıcak.
Deniz Nakiyi ilk 11 de oynatırsan süper bir oyuncu olabilir![]()
TariboWest
sağa santonu alabilirsin sağda açıkta full çekioayrıca balotellide fenere gelio bjk ye de gelr herlde
![]()
Beşiktaş tan ayrılabilirim beyler bu sene İngiltere ligi cazip geliyor daha çok bakalım teklif olursa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet ilk teklif beklediğim gibi Manchester City den geldi
Last edited by doru_mann : 29.Ağustos.2009 at 14:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Malesef gine tatile çıkamk zorunda kaldım ama geri donudm artık devam edicem kariyere
Öncelikle Beşiktaş ta kalmaya karar verdim çunku daha yapcaıağım işler bitmedi. Birazdan ssler sizinle olucak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Transfer
Öncelikle çok iyi bir butçe ile girdik transfer sezonuna ama takımda hiç bir yabancıdan vazgeçemedim.Skjelbred sakatlanınca çok sıkıntı çektiğim AMC pozisyonuna çok iyi bir takviye yaptım.Fiyatı aldatmasın çoğunluğu taksit ile bir sağ kanat aradım ama kulubuyle anlastığım adamlar gelmek istemedi.Bende o alanda Serdar Özkan,Ekrem Dağ zaman zmaan da Henri Saivet ten yararlanmayı en azından bu senelik uygun gordum
Hazırlık Dönemi
Hazırlık döneminde antrenman sistemimizde değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Çünku geride bıraktığımız 2 yılda çok fazla sakatlık yasıyorduk ve bu da asırı sıkıntı yaratıyordu.Yeni bi antrenman programının bunu duzelteceğini umarak yeni sezona girdik.
Last edited by doru_mann : 02.Eylül.2009 at 21:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Süper Kupa.
Gelenek bozulmadı süper kupaya alıskın olan Kartal çok rahat bir oyunla farklı kazanması gereken maçı 1-0 bitirerek kupaya uzandı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi Grubum
1)Barcelona
2)Leverkusen
3)Beşiktaş
4)Brondby
Bu grubun Barcelona dan sonraki en iyi takımıyız Leverkusen i rahat geçeceğime inanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1.Hafta
2.Hafta
3.Hafta
İlk 3 hafta çok pozisyona girip az gol attık fener maçında talihsizlik sonucu kazanamadık ama takım alıstıkca daha çok gol atacağmızdan suphem yok
Last edited by doru_mann : 02.Eylül.2009 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi
Rakip Dunya devi barcelona ydı gerçekten çok iyi mucadele ettik puan alabilrdik ama adamların en kotu oyuncusu bile uzaktan fuze gibi vuruyo 2 uzaktan sut ile yenildik
4.Hafta
5.Hafta
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi
6.Hafta
7.Hafta
Last edited by doru_mann : 02.Eylül.2009 at 22:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar Ligi
Kzanamamız gerkeen ve de hakettiğimi bir maçtı fakat sanslı olan taraf leverkusendi
8.Hafta
Turkiye Kupası
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde çok baskayız
Last edited by doru_mann : 03.Eylül.2009 at 13:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
9.Hafta
Şampiyonlar Ligi
10.Hafta
Beyler yorum yokmu ya kotu deyin berbat deyin bişey deyin![]()
Vukcevic'e verdiğin para tam bir fiyasko desem ayıp olmaz umarım![]()
Vukcevic'i bende her oyunumda alıyorum ve şu zamana kadar verdiğim en büyük miktar 7,5 m Euro.O da 24 ay taksitle.Sen ne var ne yok dökmüşsün adama
Neyse hayırlı olsun.
Ligte de güzel gidiyorsun.Başarılar![]()
Beşiktaş ın yıldız oyuncuları devlerin kıskacında!!
Marquinhos,Schneiderlin,Carlos Eduardo,Henri Saivet,Skjelbred,Nuri Şahin gibi muthiş yetenekli ve genç oyunculara sahip olan Beşiktaş ta sular durulmuyor.Bu oyuncuların sezon içinde kafalarının karıstırıldığını soyleyen Celepoğlu oyuncularının tekliflerin hepsini reddederek kulube ve bana olan bağımlılıklarını gosterdikleri için hepsiyle gurur duyuyorum ama bu kuluplerin yaptıkları fair play ruhunaa sığmıyor seklinde konustu
11.Hafta
Şampiyonlar Ligi
Rakip gine Barcelonaydı evimizde iyi bir oyunla en kotu ihtimal beraberlik parolasıyl a çıktık ama Barcelonayı oyunumuzla da skorlada ezdik taraftar çıldırdı
12.Hafta
13.Hafta
14.Hafta
Artık boyle maçlara derbi demeye bin sahit ister
Şampiyonlar Ligi
İşte Grup Tablomuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15.Hafta
16.Hafta
Turkiye Kupası
Rekor ustune rekor!!
Last edited by doru_mann : 04.Eylül.2009 at 16:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hocam gidisat guzel ama artık takım degıstırsen iyi olur![]()
Beyler kariyeri kapatmalımıyım sizce ?
Turkiye Kupası
Sadece bir gol yiyip butun maçları kazandık çok da koaly olmayan gruptan rahatlıkla çıktık