Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Diyarbakırspor

5 17.86%
  • Beraberlik

3 10.71%
  • Fenerbahçe

20 71.43%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 168 arası toplam 168 sonuç

Konu: Diyarbakırspor - Fenerbahçe [TSL 3. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

@ anilton ;

AnıL emre konusunda hakLısın agresifLik var ama dünkü pozisyonda hakeme kaLsa iş hakem diyarbakırLı oyuncuyu azarLayacak maç geriLecek Emre en azından oyuncuyLa konuştu .. Hakeme yaptığı hareket yanLış ben evde izLerken şaşırdım kaLdım tv başında ama bi yandanda doğru bir iş yaptı yoksa daha'da geriLebiLirdi ortam .. Düşünsene o pozisyonda kırmızı kart vb bi durum çıkıyor DiyarbakırsporLu oyuncuya aman aman diyorum ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben hakem hatasından falan bahsetmiyorum...

Bambaşka birşeyden bahsediyorum...

Nesil
    2006

Anilton yazdıklarına hak veriyorum. Böyle hakemlik olan, kesinlikle bırakması lazım. Otaritersiz bir davranış peşinde.

Emre'ye gelince yaptıkları kesinlikle yanlış ama; düzelmek için çabalayan bir oyuncunun terkar bunları yapmasına anlam veremedim. Herhalde taraftar yüzünden sinirleri bozulmuş olabilir. Diyarbakır'a indiğinden beri uğraştılar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Anilton yazdıklarına hak veriyorum. Böyle hakemlik olan, kesinlikle bırakması lazım. Otaritersiz bir davranış peşinde.

Emre'ye gelince yaptıkları kesinlikle yanlış ama; düzelmek için çabalayan bir oyuncunun terkar bunları yapmasına anlam veremedim. Herhalde taraftar yüzünden sinirleri bozulmuş olabilir. Diyarbakır'a indiğinden beri uğraştılar.
    "olan=olmaz" olacaktı.
    Last edited by Universal : 25.Ağustos.2009 at 18:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bilica topu iyi oyuna sokan,zeki bir stoper fakat kademe hataları büyük,kendine aşırı güveniyor...Bunlar hataları...Lugano cok iyi oynamadı onun da hataları vardı...Fakat ligin en iyi stoperi hazır olunca geride sorunumuz asgariye inecektir...
    Fenerbahçe,Sivas gibi savunmayı geride kurmuyor ki...Geride kursa çok daha basarılı olur...Zamanla Önder'in ondan formayı kapacağını düşünüyorum....

Emre'nin hakemi o şekilde azarlayışına bakın, bir de Bünyamin Gezer'e derdini anlatışına bakın. İşte iki hakem arasındaki otorite farkı, kalite farkı. Gökhan, Emre ve diğer birkaç futbolcu Bünyamin Gezer'in yanına gidip dertlerini anlattılar güzel bir dille, sanki maçın orta hakemi B.Gezer'miş gibi. Emre'ye bakıyorum, "Hocam, hocam" deyip Gezer'e anlatıyor bir şeyler, S.Arslanboğa'ya ise fırça atıyor.

Hakemler kendilerinde arayacak suçu, B.Gezer nasıl otorite kurduysa ve belli bir saygınlık kazandıysa, aynısını S.Arslanboğa da yapmalı.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    @ anilton ;

AnıL emre konusunda hakLısın agresifLik var ama dünkü pozisyonda hakeme kaLsa iş hakem diyarbakırLı oyuncuyu azarLayacak maç geriLecek Emre en azından oyuncuyLa konuştu .. Hakeme yaptığı hareket yanLış ben evde izLerken şaşırdım kaLdım tv başında ama bi yandanda doğru bir iş yaptı yoksa daha'da geriLebiLirdi ortam .. Düşünsene o pozisyonda kırmızı kart vb bi durum çıkıyor DiyarbakırsporLu oyuncuya aman aman diyorum ..
    Bu mesajımı kimse dikkate aLmasın Pozisyonu birdaha izLeyince oLayın farkına vardım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Önemli bir galibiyetti..Özellikle psikolojik açıdan..Puan olarak geriden koşmaya iki sezondur tahammülümüz kalmadı..Takım hazır değil,sonuçlara aldanmayalım diye kaç haftadır bas bas bağırıyorum..Bu durumda bile kazanmak çok değerli ve güzel..Özlemiştik seri galibiyetleri..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Benimki yorum; ama yanıldığımı sanmıyorum. Parçaları bir araya getirirseniz, o telsizli şahıs böyle böyle yaptı diye Kazım'ı işaret ediyor. Kazım o arada arkadaşları arasında korumaya alınmış. Bu telsizli şahsın o hareketi durup dururken bunu yaptın diye sinirlenerek yapacağını sanmıyorum. Sonraki kareleri de izlerseniz, Diyarbakırlı taraftarlar çıldırmış durumda, Kazım ananı Diyar bilmem ne yapsın diye bagiriyor.

Bütün bu parcaları bir araya getirince, Kazım'ın o hareketi yaptığına kanaat getirdim ve yanıldığımı da sanmıyorum..
    açıklaması çok saçma polisin hareketlerinden çıkartmış bunu. belki adam edep yerini kaşıyordu? Tövbe yahu...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Emre'nin yaptıkları ne kadar yanlışsa, hakemin yaptıklarıda o kadar yanlıştı dün oynanan karşılaşmada.

Dos santos'un elinden çakmağı alıp yine sahaya fırlatması ilginç bir olay. hakemsen görevini yap seni oraya maçı izleyesin, atılan maddeleri görmemezlikten gelesin diye koymadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ayrıca emre hakemin kolunu itmeden önce gereksizce emreyi durdurmaya calısan hakemdi orda cıkan olaydan sonra sinirli olmadıgı her halinden belli bir şekilde rakip oyuncuyu uzaklaştırıyodu emre hakem araya girdi değişik değişik hareketler falan ama yinede vurdugu için emreye kart cıkartması gerekiyodu çıkartırdıda emreye durduk yere ilk sarıyı göstermeseydi tabi.ayrıca yine medya baslamıs emreyi cezalandırmadı diye hakem ceza alacak emre söyle yaptı falan diye maçta diyarbakırlı oyuncuların yaptıklarını kimse görmedi galiba
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkadasşlar Bünyamin Gezer Arda'ya fiili müdahele yapmıstı itip kakmıstı , Arda eline bi vursa demekki Türkiye yerindne oynardı ama Emre vurunca birşey yok.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet ardaya dokunuyurlar emreye dokunamıyorlar güzel mantık kurmuşsun..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    evet ardaya dokunuyurlar emreye dokunamıyorlar güzel mantık kurmuşsun..
    Anlatılmak isteneni çok güzel anlamışsın bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Arkadasşlar Bünyamin Gezer Arda'ya fiili müdahele yapmıstı itip kakmıstı , Arda eline bi vursa demekki Türkiye yerindne oynardı ama Emre vurunca birşey yok.
    Bence biraz alakasız olmuş. Benim eşeğim suya gidiyor seninki gidemiyor çünkü üşengeç kadar saçma bence hatta fenerle ilgili her yerde bir Gs karşılığı araman çok daha garip alican yahu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

"Atılmadık bir insan kaldı"

İspanya'da geçen sezon sadece Fenerbahçe'nin maçları naklen yayınlanırken, bu sene üç büyüklerin karşılaşmaları Canal Desportes'ten verilmeye başlandı. Yayınlar, "La liga Turca" anonsuyla duyurulurken, önceki gün gösterilen Diyarbakır-Fenerbahçe maçındaki olaylar İspanyolları şoke etti. Karşılaşmayı yöneten hakeme ateş püsküren yorumcular, sahaya taş atılması sonucu bu maçı tatil etmeyen hakemi basiretsizlikle suçladılar.
    İspanyol yorumcular, hayatlarında gördükleri en karmaşık maç olarak niteledikleri karşılaşma için, "Sahaya her türlü cisim atıldı, atılmadık bir insan vardı, o da sahaya girdi. Hakem ise hiçbir şey olmamış gibi karşılaşmayı devam ettirdi. Televizyon kameralarının göstediği yöneticiler ise gülüyorlardı. Böyle bir maçı ömrümüz boyunca anlatmadık” dediler.

DAUM DAHA İYİ

Fenerbahçe'yi geçen yıla göre oldukça diri bulan İspanyollar, sık sık Aragones ile Daum karşılaştırması yaptı. Alman hocanın Aragones'e oranla takımı değişik bir havaya soktuğunu savunan yorumcular, sarı-lacivertlilerin şampiyon olabileceğini iddia ettiler. Yorumcular, futbolcularla Daum arasındaki duygunun, Aragones'te olmadığını, futbolcuların hocasına karşı sıcaklığının hissedildiğini söylediler.

26.08.2009
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Anlatılmak isteneni çok güzel anlamışsın bence.
    Anlatılmak isteneni çok güzel anladım , emrenin ve hakemin karşılıklı yanlış yaptıklarının bende farkındayım ama arkadaş arda vursa yer yerinden oynar emre yapınca birşey olmuyor dediğinde anlatılan şeyin o olmadığını fanatikliğiniz yüzünden göremiyorsunuz ... kimsenin takımına hak geçmiyor hakem sahada zaten ezikti o an emreye kart göstermedi bir dahaki pozisyonda önceki yaptığı hareketten dolayı kart gösterdi ayrıca o sol bekteki ismini hatırlayamadığımfutbolcuya oyundan çıkana kadar 5 tane kırmızı kart gösterirdim onları da yapmadı veya yapamadı , demek istediğim bizim futbolcuya olunca öyle sizin futbolcuya olunca böyle diye bir olay yok onları saymaya kalksak senelerdir yaşanan olayları bir sizin takım bir bizim takım bir diğerlerinin takımı öyle oldu da böyle oldu da diye aylarca tartışırız ...
    Last edited by EreN : 26.Ağustos.2009 at 18:31

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Siyasette yeterince muhabbetin belini kırdınız. Bu dakikadan sonra sadece futbolla ilgili yorumlar rica ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim mesajım aynı yazdığım şekilde duruyor neden düzenlendi yazıyor altında ?

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri