İyi gidiyoruz kardeşimOlalım artık şampiyon
![]()
İyi gidiyoruz kardeşimOlalım artık şampiyon
![]()
Hocam gıdısat guzel bu sene sampıyonuz heralde![]()
Last edited by GeorgeWeah : 26.Ağustos.2009 at 07:02
TariboWest
hocam brugge'ü eler Bjk ile oynar elenirsin![]()
Bordo gelse de eleriz yaBordo da neymiş
![]()
Ümit topa sahip olma oranlarında daha baskın olmanı bekliyorum hocam
Daha dominant bi Feyenoord , lütfen![]()
Sanki bir güc kupayı bizim almamız gerektiğini söylüyor.Cünkü güclü ekipler daha 2. turda birbirleriyle karsılasacaklar birisi elenecek. O yüzden ceyrek finale cıkarsam hersey olabilir diyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pek anlamadım sezon ortasında neden yılın kalecisi secildi. Ama bizim oyuncumuzun secilmesi güzel oldu.
![]()
Last edited by GeorgeWeah : 26.Ağustos.2009 at 07:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
DEVRE ARASI TRANSFERLERİ
Gervinho 7.5 m euro karslıgında Feyenoord da!!!
Miranda 7.5 m euro karslıgında Feyenoord da!!!
Andre Bahia 4.8 m euro karsılgında Le Mans da!!!
Eredivisie 17. Hafta
Sampiyonluktaki en önemli rakibimiz PSV ye kaybettik ve sampiyonluk yolunda büyük bir yara aldık.
Eredivisie 18. Hafta
Taraftarlarımızla beraber Den Haagı rahat gectik. Sansımıza PSV de berabere kaldı.
Hollanda Kupası 4. Tur
Venloyu da gectik. Ceyrek finalde rakip Twente..
Simdi önümüzde Ajax deplasmanı var. Cok zorlanacagımızı biliyorum. Fakat yenmekten baska caremiz yok. Ligin ilk 3 ü ise söyle:
1.Feyenoord 43
2.PSV 43
3.Ajax 37
TariboWest
bu sefer şampiyonluk kaçmayacak gibi.
UEFA Beşiktaşla oynarsın![]()
atak oyna ümit atak oyna
+7 olsun maç![]()
Feyenoord'da Neler Oluyor?
Eredivisie 19. hafta
Ligin basından beri muhtesem bir performans ortaya koyan Feyenoord adeta gerileme dönemine girdi. İki tane önemli derbiden puan cıkaramayan Feyenoordda herkes ne oldugunu bilmek istiyor. Sampiyonluk umuduyla yola cıkan ve bu ugurda takımını yanlız bırakmayıp 40000 kombine alan taraftar adeta cileden cıkmıs durumda!!!Ajax macından sonra da olaylar cıkaran Feyenoord taraftarları yönetimi ve hocayı istifaya cagırdılar.. İşte o arbededen görüntüler!!!
TariboWest
aheuauhaheeahuhu![]()
Rotterdam'da sıcak saatler![]()
Küçük fanatiklerin hali buysa büyük fanatiklerden kork Ümit abi![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gitti mi şampiyonluk,bi puan durumu görsek?
Daha var şampiyonluk yarışının sonlanmasına, bence bir basın toplantısı düzenleyip taraftarın yakın geçmişi hatırlamasını söylemelisin![]()
Lewandowskiden Sevindirici Haber Geldi!!!
Daha önce sakatlıgından dolayı 8 ay oynamayacagı acıklanan Lewa fizyoterapist Lewin sayesinde muhtesem bir iyileşme süreci gösterdi. 5 ayda sahalara dönen Lewanın takımdan ayrı düz kosulara basladıgı bildirildi. Lewa nın 4 hafta içinde takım ile calısmalara baslaması bekleniyor.
Puan Durumu
TariboWest
Feyenoord Kulübünden Resmi Acıklama Geldi!!!
Gecen hafta Ajax macında cıkan olaylardan dolayı tüm futbol camiasından özür diliyoruz. Taraftarlarımıza da cagrıda bulunmak istiyoruz. Bu sene sampiyon olma istegi hepimizde hat safhada. Emin olun ki hocamız,personellerimiz ve yönetim olarak hepimiz sampiyonlugu istiyoruz. Bu yolda taraftarımızın bize engel degil destek olmasını bekliyoruz. Ayrıca sene sonu sözlesmeleri bitecek olan Makaay,Van Bronckhorst,Landzaat ve Theo Lucius ile sözlesme yenilenmeyecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
TariboWest
VEFASIZ FEYENOORD !!!![]()
Bu sene gidişat iyi Ümit abi herşeye rağmen senden şampiyonluk bekliyoruz![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Transferlerin Güzel Ümit![]()
Ümit bu sene şampiyon olman lazım, işin zor ama PSv ile maçın nerede bi onusöylersen az çok tahmin yürütürüz?
Hmm anladım şampiyonluk o kadarda zor durmuyor bence.. Hatta kolay bile diyebiliriz.. Daha zorlarını gördüğümüzü düşünerek..
Taraftarın ümitlerini boşa çıkarma Ümit, şampiyon yap takımı yoksa fena hırpalanacaksın gibi geliyor bana