Önceden sorucaktım ama bi türlü fırsat olmadıGeçen Manu Milan maçındaki Yeşil - Sarı atkıların anlamı neydi ? Maimi de bir olay olmuş onla ilgili ama ne olmuş bi türlü spiker söylemedi.
Önceden sorucaktım ama bi türlü fırsat olmadıGeçen Manu Milan maçındaki Yeşil - Sarı atkıların anlamı neydi ? Maimi de bir olay olmuş onla ilgili ama ne olmuş bi türlü spiker söylemedi.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Koskoca çelsi-inter maçında 90 dakikada nasıl bir gol olur yahu. Benim kupon yine yattı![]()
Geçmiş olsun o zamanyarın Barça'dan bekliyoruz bol gol
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İnter'in elemesi bir bakıma sürpriz.Bayadır çeyrek finale çıkamıyorlardı.Bu sene biraz daha performanslarını artırabilirlerse kupayı kazanabilirler sanırım.
CSKA'ya turu getiren Honda'yı Hollanda Ligi maç özetlerinden biliyorum biraz.Orada kendisini belli ediyordu.CSKA'ya transfer olduğunu bugün öğrendim.O değil de Sevilla bir türlü çıkamadı şu çeyrek finale.
So what?
Saike
Dün gece iki sonuçta süpriz bence . Inter kendini aştı Çeyrek finale çıkmakla Bakalım bundan sonrası nasıl gelişecek .
Ben CSKA'nın turu geçeceğini tahmin etmiştim zaten sürpriz yapmadılar bana kalırsa..Kaliteli kadroları var Ç.Final'de Lyon gelirse çok çekişmeli maçlar yaşarlar ama Man.U,İnter,Arsenal gelirse elenirler bence..
Tebrikler Jose ne diyelim
Messi varsa rahatsın arkadaş![]()
Doğan grubuna buradan selamlarımı iletiyorum.![]()
Her maça şifre girsinler hatta dizilerede girsinler..
![]()
Abi o ne pas ya..Yuh be Messi..
2-0 Pedro..
2-0 Pedro.Hazırlanış Messi![]()
Messi bu adam insan olamaz![]()
Messi ve arkadaşlarının resitalini izliyoruz.
Dakika 69, Bordeaux maçıd 1-1 eşitlik ile devam ediyor. Olimpiyakos 10 kişi. Ama Bordeaux umarım bu maçı alır ve para kazanmamı sağlar.![]()
Barcelona 4-0 Stuttgart maç bitti.
Barcelona 3-0 öndeyken Lehmann zaman geçiriyordu. 3-0 mağlup olan rakibini zaman geçirmeye zorlamayı da dünyada başarabilecek 1-2 takım var zaten. Bordeaux-Olympiakos maçında Gourcuff'ün frikik golü muhteşem. Bordeaux da tam gaz ilerliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bordeaux son dakika golü ile gülmeyi başardı. Yoluna yenilgisiz devam ediyorlar.
Kuralar ise yarın çekilecek.
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
LYON- BORDEAUX
BAYERN MUNIH - MANCHESTER UNITED
ARSENAL - BARCELONA
INTER - CSKA MOSKOVA
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
BAYERN MUNIH - MANCHESTER UNITED / LYON- BORDEAUX
ARSENAL - BARCELONA / CSKA MOSKOVA- INTER
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İnter Manchester United'ın yerinde olsaydı final için çok büyük bir şansa sahip olurdu.Final yine Manchester-Barcelona arasında geçecek gibi gözüküyor ama bir çok alanda olduğu gibi futbolda da hiç bir şey önceden belli olmuyor.
So what?
Saike
Fransızları eşleştirmişler.
Favorilerim : Bordeaux - Man.U ve Barça - İnter..
İnter çok kolay kura çekmiş ama y.finalde işi çok zor..
Eleyemez mi? Bence her takımın çıkma ihtimali var CSKA'nın bile..Yani sonuçta futbol bu Fullham'ın neler yaptığını gördük..