Ssler nerde abi 2010 çıkıcak sen daha aynı yerdesin![]()
Ssler nerde abi 2010 çıkıcak sen daha aynı yerdesin![]()
GS'ye 3 attıktan sonra İDÇ'yi kardeş klüp yaparak gönlümü alabileceğini mi sandın![]()
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Güel bir sezonun ardından süper ligde başarılar.
Tamam abi bu işi bırakıyorum ben.Daha 2.ligde Galatasaray'ı 3-0 yeniyorsan,Süper Lig'de 5-0 falan yenersinBüyük menajersin abi ellerinden öperim,saygılarımı sunarım
![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Daha Dur Sen Kardeşim Gs, Lyn Kings, Exeteride Amatöre Gönderecem
Teşekkür Ederim Hocam
Bayağı Oyuncu Postaladık Abicim Şampiyon Takımdan Yabancılarım ve 4-5 Yerli Oyuncum Kaldı Hepsini ŞutladıkÇok Büyük Bir Vefa Örneği Gösterdim Onlara
Saolasın Abicim Şansımıza 4 Tane Önemli Oyuncu Açıkta Kalmış Onlarıda Ben Hızlı Davranaraktan Takıma Kattık Ama Sağlam OlduKaynaşma Hat Safhada Olacağına Eminim
Pivot Santrofor Aslında Düşünüyorum Hocam Fena Para Vermedi Yönetim Kaliteli Bir Adam Alabiliriz İnşallah
Ooooo Daha 2010u Ben Alana Kadar Canım Bayağı İlerlerim
Ama Hocam Yav Galatasaray Zaten Kardeş Takımımız Galatasarayda Sevindi Bizim AldığımızaOnlarda Ligi Aldılar Kardeş Takımına Kıyak Geçti Abicim
Bak Sırf Seni Sevdiğim İçin Yerin Ayrı Olduğu İçin Hususi Pilot Kulüp Aradım Ben Baktım Finansı Kötü Ligde Kötü Hemen Pilot Kulübü İsteği Yolladım Saolsun Menejerleriylede Çok Sıkı Fıkı Arkadaş Olduk Senin İçin Met Ettim Sürekli O da Bana Dua Etti
Yönetimde Saolsun Pilot Kulüp Cevabını İDÇ Olarak Karşıma Getirdi
Son Hafta Kurtuldular Hocam Ligde Son Haftaya Girilirken Son Sıradaydılar Son Hafta Kazanarak Amatöre Gitmekten Kurtuldu
Teşekkürler Hocam Güzel Kadro Oluşturmaya Gayret Ediyorum Bakalım Sınırlarımzı Zorlayacağız Artık
Estagfurullah Kardeşim Böyle Söyleme LütfenTeşekkür Ederim Canım Kardeşim
Özgürcan Gerçekten Müthiş Bir Adam Hocam Adam Hakkını Veriyor Ama Takımdaki Herkese Çok Büyük Yardım Ediyor Tekrar Kiralamaya Çalışacağım Bakalım Özgürcan Olmasa Gelen Uzun Santraforun Faydasını GörememAlide Kiralamayı Düşündüğüm İsimlerden Bakalım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Evet Artık 2009-2010 Sezonunun Girişini Yapalım Artık Biranda SS Yükleme Hevesim Oldu Haftaiçi Olunca Seviniyom O YüzdenYoksa Gece Başka Türlü Geçmiyor
Birazdan Karşınızda Olacak SSlerin İçerikleri;
Yılın Ödülleri
Turkcell Süperlig ve Avrupada Geride Kalan Sezonda Öne Çıkan Ayrıntılar
Kaliteli transferler Mehmet abi. Süper ligde basarılar.
TariboWest
abi yanabcı transfer yokmu ve transferlerin biraz vasat.ssleri bekliyoruz.başarılar.
abi yoksa kümeyemi düştün hakkaten![]()
Yandın mehmet abi milletin içine kurdu soktum
herkez senin kümeye düştüğünü düşünecek yakında![]()
hehehe![]()
Teşekkür Ederim Hocam Çok Saolun Desteğiniz İçinBunlar Bedelsiz Gelen Takıma Tabikide Olacak Oyuna Bir Kaç Gündür Giremedim Bu Geceden İtibaren Oyuna Devam Edeceğim
Sen Hissetmezsinde Olmazmı Canım AbicimTabikide
Saolasın.
Sezon Sonu Görüşecez İsmailimŞimdi Bişey Demiyorum
Bu Arada Bombalar Gelecek Daha Merak Etme
Teşekkür Ederim Canım KardeşimSen Kafanı Takma Onlarada Ben Sana Güveniyorum
Buna Gülüyorum Sadece Hocam![]()
![]()
Gelecek Ortim Gelecek Bütçeyi Daha Kullanmadım
O Kadar Şampiyon Olduk KardeşimKupada Aldık Az Bile Verdi Bence Hocam
Yönetim Yarısını Cebine Attı Zaten
Adamlar Para Gördü Uzun Yıllar Sonra Haklılar Yani
Sen Bakma İsmailime Hocam Kendi Küme Düşecek Bana DiyorUla Başkan 8.75 Bütçe Vermiş Nasıl Düşerim Yav
![]()
Saolasın Hemşom: Sanada Geçmiş Olsun Canım Kardeşim Haberini Yeni ÖğrendimAynı Sorunu Bende Yaşadım Neler Hissettiğini İyi Bilirim Kurtulmuşsun Tekrar Geçmiş Olsun Canım
Ağzını Hayra Aç İsmail Hocam Ne Şom Ağızlısın Yav
Abisi Yav O Kadar Sponsor Gösterdik Seni Tek Kelime mi Yazdın YavAşk Olsun Kardeşim Kırıldım Şimdi
Teşekkürler Hocam Çok Saolasın
Dediğim Gibi Kardeşim Bütçeyi Kullanmadım Asıl Transferler Bundan Sonra Saolasın Tüm Desteğiniz İçin Teşekkürler Hocam
Ula İsmail Da Herkesi Yalan Yanlış Örgütledin YavSenden Korkulur Pes Diyorum Artık
Arkadaşlar Destekleriniz ve Tüm Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Ayrı Ayrı Herkese Çok Saolun 3 Gündür Oyuna Giremediğim İçin Ayrı Kaldım Bu Geceden İtibaren Tekrar Kaldığımız Yerden Devam Edeceğim
sağolasın abicim çekmeyen bilemezSaolasın Hemşom: Sanada Geçmiş Olsun Canım Kardeşim Haberini Yeni ÖğrendimAynı Sorunu Bende Yaşadım Neler Hissettiğini İyi Bilirim Kurtulmuşsun Tekrar Geçmiş Olsun Canım
![]()
Neyse gece olmasada yarına bakarım bende ss lere
![]()
Lig başlasın artık abi![]()
Abi bırak bu işleri geceden devam dedin ss göremiyoruz birşey varki koymuyorsun.Gelen geçen 10 mu attı![]()