Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 179 arası toplam 179 sonuç

Konu: Fenerbahçe-FC Twente | UEFA Avrupa Ligi H Grubu 1.Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu kale arkasına hakem koyma olayı ne zaman devreye girdi yahu? Maçın geniş özetini seyrediyordum Star'da.Kalenin arkasında duran hakemi top toplayıcı sandım ilk başta. Allah Allah nasıl oraya kadar gelip duruyor top toplayıcı dedim. Sonradan hakem olduğunu çaktım..

Bu arada Fenerbahçe'nin attığı golde Twente'nin 10 numarası tam topa vurulacakken barajdan koşarak çıktı ve onun yeri kabak gibi boş kaldı.Topuz'da affetmedi tabii.Herhalde kaleci çıkardı görüş açısı dar olduğu için ama daha kötü oldu..

Oraya en iyi adam Zapo olur.
    Ciddimisin?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü yenilgi oldu.Tam bir rezaletti ama dünyanın sonu değil.Şimdi ben bunu diyorum diye saldırmayın üstüme.Ben bu takıma inanıyorum(Guiza hariç)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Şimdi ben bunu diyorum diye saldırmayın üstüme.
    Bu lafa çok güldüm ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Daum kendisi bile inanmıyor ki Avrupa macerasına...Zaten bizde basarı lige endeksli 17 sampiyonluğumuz var bence 3 yılda bir alınsa bile rakiplerimizle mücadele ederiz.Ama Avrupa bambaska bi arena..

Yazık umutlara yazık bizlere yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güiza sana sesleniyorum Gol at, asist yap, deli gibi pres yap demiyorum hiçbirini yapma. Yav arkadaş bi topu adam gibi kontrol et yanındakine ver başka bişey istemiyorum Bi takım forvetsiz oynarsa sonuç bundan daha iyi olamaz. Ama Semih'i koymak için 2-1 geriye düşmeyi bekleyen Daum'a da sevgilerimi yolluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'un tek suçu kazım'ı çıkarmamaktı oyundan ki santosu geriye çekerek de doğru bir hamle yaptı daum ne yapsın arkadaşlar başka anlamadım ? oynayabileceğimiz en iyi sistemle oynuyoruz bir tek bence kazım bozuyor şu takımı bir de bekirin monte edilmesini istiyorum ben luganonun yanına özer de sık sık oynamalı hatta santos geriye çekilip özer önünde oynatılmalı zamanla...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Ciddimisin?

Ciddi olmak ne demek Zapo bence çok iyi defans.Bence Sivok'dan daha yararlı olurdu Bjk'ye Zapo'nun kiralık göndermesi bence gereksizdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
    Ciddi olmak ne demek Zapo bence çok iyi defans.Bence Sivok'dan daha yararlı olurdu Bjk'ye Zapo'nun kiralık göndermesi bence gereksizdi.
    Zapo'nun sayesinde (Zan'ın katkısı var tabii ) geçen sezon Volkan degajla asist yapmıştı. Daha nice hatası var Zapo'nun.Tamam fena oyuncu değil ama takımına istemen ilgincime gitti..Senden başka bir tane daha Fenerbahçeli yoktur herhalde Zapotocny'i isteyecek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

bu sene Avrupa liginden bi umudum yok gruptan cıksak da makus talihimiz değişmeyecek ilk kez bu kadar umutsuzum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süpriz bir sonuç oldu maçı rahat alacağını düşünüyordum fenerin bu kadar harcanan paralarına falan yazık valla aldığı oaranın hakkını vermeyenler var üzerime vazife değil ama yazmak istedim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan hele şükür düzeldi konsantrasyonunu sağladı diyordum nazar değdi yine eskilerden bir görüntü sergiledi.

Christian acaba gerekli bir transfer mi sorusu bu maçta ortaya çıktı gibi.Hatları kapatan rakiplere karşı çok pas hatası ile oynuyor. Ligimizde idare edebilir, çünkü rakiplerin ayarı belli ama bu tür Avrupa maçlarında malesef etkisiz ve yetersiz.

Guiza daha ziyade çift forvetken etkili bir oyuncu, tek forvet oynayınca feleğini şaşırıyor bu da ıslıklanmasına neden olur.Yoksa akıttığı ter sahadaki tüm oyunculardan daha fazla. Oynatılacaksa illa Guiza Semih'le beraber oynar,gollerini de atar.Yoksa daha böyle çok saç baş yoldurur.

Roberta Carlos'u ise daha çok reklam anlaşmalarında kullanıp sahaya sürmemek lazım. Eğer Fenerbahçe Ocak ayına kadar Avrupa'da kalırsa ki kalır bence hatalarından ders alırsa, takıma faydalı bir oyuncu getirip Roberto Carlos'a da teşekkür edip kalmak isterse teknik ekibe katmanın yolları aranmalı.

Fenerbahçe bu sene kadro olarak çok derin ,geçen seneki gibi yedek kulubesine bakınca kimi koysak skoru değiştiremez gibi bir dert yok. Acaba iyi kullanılıyor mu o soru işareti.Eğer sezon başında bizim hedefimiz böyle Avrupa ikinci planda imasını verirsen kulube, futbolcularda ister istemez bir negatiflik belirir.Bunun önüne geçilmesi lazım. Yoksa Fenerli oyuncuların içinde gerekli hırs var ama takımın teknik direktörü biraz lig maçlarına önem verir,takım konuşmaları etkilidir ve bence bu maç öncesindeki günlerde Daum bu maçı sıradanlaştırdı.

Daum'a rağmen Fenerbahçemiz en isteksiz zamanlarında bile olsa bu gruptan lider çıkar çünkü diğer iki rakibe 10 dakikada oynasan maç biter zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yazık olmuş emeklere.Kazanılması gereken bir maçtı ama basit hatalar maçı kaybettirmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe böyle maçlarda acayip şeyler yapıyor dediğimde basit takımlara yenilmesi olarak algılanmıştı.

Maçı izleyemedim ancak golü bulduktan sonra ard arda 2 tane yemesi gibi bir olayı kastetmiştim. Dahada acayipleştirirsek kalan sürede Fenerbahçe'nin 4-2 yaptığını düşünelim. En kısa zamanda 4-4 olabileceği Fenerbahçe'nin böyle maçlarında muhtemeldir. Takım kötü yada iyi oynarken öne geçtikten sonra neden bu kadar düşüyor bunu anlamakta zorlanıyorum.

Fenerbahçe'nin bu maçı kaybetmesi kendi açısından kötü olsada dünyanın sonu değil. Galatasaray'da Uefa kupasına yoluna girmeden kötü sonuçlar alıp son anda Uefa'ya kalarak kupayı kaldırmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post
    Bu lafa çok güldüm ya.
    Hayırdır niye ibob

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne oldu dün kaybedince bir daha avrupa maçı oynatmayacaklar bize sandım burada yazılan mesajları okuyunca.

Maçı izlemedim, 1-2 pozisyon gördüm sadece ve Alex'in kaçırdığı bir kafa golü var gördüklerim arasında. Onu Güiza kaçırmış olsa, bi annesine selam yollamadığınız kalırdı herhalde. Ama Alex kaçırınca ses yok. O pozisyondan daha müsait başka pozisyon harcadı mı Güiza bilmiyorum çünkü maçı izlemedim ama izledim kadarında en net pozisyonumuzu Alex harcadı.

Dün alınan mağlubiyet benim takıma olan sevgimden, inancımdan bir şey götürmedi. 6 maçın 1 tanesi oynandı sadece. Eleştiri elbette yapalım ama dünyanın sonu gibi de değil. 5'te 5 yaparsan süpersin, yürü be, şimdi tersi. Grupta kalan 5 maçı da kazanırsak (futbol bu belli olmaz) o zaman yerin dibine sokulanlar göklere çıkarılmayacak mı?

Futbol tartışmalarını yaparsak, en azından benim gibi maçı izlememiş arkadaşlar da yorumlardan bir şeyler çıkarabilirler. Taraftar sitelerindeki gibi sadece tepki gösterilen bir konu olmasın, futbolu da konuşalım. (Arada gelen güzel mesajlar da var, fikir veren. )
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim mesajlarımı kastettiğini biliyorum.

Tepki takımın kaybetmesine değil, kağıt üstünde dengi olmayan bir takıma kötü oynarak kaybetmesine tepki var.

Tabi birde takımın başında Zico olsaydı ve kaybedilseydi yine bu kadar sorun olmazdı. Ama geçmişte Avrupa'da başarısız olan Daum ve tercihleri bu maçtada ortaya çıkınca haliyle sinirler bozuldu. Yoksa Fenerbahçe'nin kaybettiği hiçbirşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seninle alakalı değil, dün gece girmediğim için maçın başından beri atılan yorumları okudum.

Bende bir yorum yapacaktım Daum'a yönelik eleştiri ama yazılanlardan sonra yapasım gelmedi, başka şeyler yazdım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ozer subat ayindan beri ne mac oynuyor, ne de antrenman yapiyor. Sakatliktan cikali 2 hafta ya oldu, ya olmadi. Biraz cok sey beklemiyormusunuz bu kadar kisa surede?
    Tamam Ömer abi sakatlık falan demişsin ama bir adam sakatlıkdan sonra nasıl form yakalar son yarım saat oynayarak son 15 dakika oynayarak 2 fark yakalandıktan sonra oyuna alınarak.Bir ikide hazırlık maçı yapılarak.

Bizde ne var hiçbirisi yok baktın yumurta kapıya geldi son 7 dakika oyuncu değiştir.Eskiden 69 da 'Kesin' oyuncu değiştiriyordu alışmıştık şimdi oyuncu bile değiştirmiyor Daum fakat takımın ve yönetimin arkasındayım bu takım başarılı olacak ama gözle görülür şeyleride yaparak taraftarıda memnun etmek lazım.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Twente Sanılan Aksine Fenerbahçeyi Çok Zorlar Bence Hiç Rahat Maç Olmaz Ama Fenerbahçe Bişekilde Kazanır Bence
    Başarılar Fenerbahçeye
    İşte Bu Yüzden Diyordum
    Çok Kötü Oldu Bu Mağlubiyet Umarım Fenerbahçe Kalan Maçlarını Kazanır Ve Gruptan Çıkar Keşke Kazansaydık Bu Maçı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin özellikle Kadıköy'de kaybedecegini pek düşünmüyordum..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Tamam Ömer abi sakatlık falan demişsin ama bir adam sakatlıkdan sonra nasıl form yakalar son yarım saat oynayarak son 15 dakika oynayarak 2 fark yakalandıktan sonra oyuna alınarak.Bir ikide hazırlık maçı yapılarak.

Tabii ki oyle.

Ancak Ozer'in ne durumda oldugunu bilmiyoruz. Bir kac hafta once kendisi soylemisti, sakatlik sonrasi kendi ustunde bir tedirginlik oldugunu ve bu nedenle mucadeleye girmekten kacindigini.

Ozer yetenekli bir oyuncu. Simdi onu riske edip, gelecek 10 yilini kaybetmek var, bir de onu yavas yavas nispeten kolay karsilasmalarda hazirlayip eninde sonunda kadroya sokmak var. Belki de simdi Ozer'de acele edilmemesi ona 10 yil kazandiracak. Bu da disaridan bizlerin gorebilecegimiz bir sey degil.

Her ne kadar buyuk paralara alinmis olsa da, Ozer hala genc bir futbolcu. Ust uste kotu performans gosterip, kendine olan guvenini kaybetmesindan daha kotu bir sakatlik olamaz onun icin bence. Bakiniz Kemal Aslan.

Bu yil Fenerbahce'nin ligde 2 fark yakaladigi iki mac var. Ilki Evinde Sivasspor (2 fark yaratan gol 81., 3 fark yaratan gol de 89. dakikada geldi). Ikincisi de deplasmanda Diyabakirspor, ki Diyarbakirspor macinin da 84. dakikasinda Ozer oyuna dahil oldu.

Avrupa'da Sion maci, 2 fark 85. dakikada oldu. Honved macinda ise fark erken geldi ancak Ozer kadroda yoktu.

Ozer zaten sezon basi antrenmani yapmadi. Simdi acik kapatiyor. Devre arasina dogru ancak kendine gelir, form tutar. O zamana kadar da Ozer'den birseyler beklememek lazim bence.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tamam abi dediklerin sonuna kadar doğru.Bi sakatlansa belki 10 senesi gidecek eski yıldız adaylarında olduğu gibi.Ama Ne olursa olsun bu adam oynayarak form tutacak ve bazı maçlarda son yarım saat oyuna girmeli ikinci yarı oyuna girmeli.

Fark olmasınıda geçtim yani.Mesela Carlos'un oynamadığı bir maçta çek beke Santos'u koy sol kanata Özer'i oyunun ilerleyen dakikalarında.

Bu sene Galatasaray'ın yakaladığı bir rotasyon var ve çok da iyi yapıyorlar bu işi.Diğer takımlar'da Galatasaray'ın bu rotasyonunu yakalama hevesinde ama çok zor.

Adam genç yaşlı fark etmeden oynatıyor peki ya diğer takımlar kendi takımımı örnek verecek olursam bi rotasyon bekliyoruz.

Takımın formsuz isimlerinin yanına birkaç formusz oyuncu daha koyuyor rotasyon olmuyor.Madem öyle birşey yapacağına bu formsuz adamlardan kurulu kadro yerine geleceğini oynatsana.Mesela Özer , Abdülkadir , Furkan , Onur gibi.İşte bizim sitemimiz buna yıllardır gençleri kaybediyoruz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Tamam abi dediklerin sonuna kadar doğru.Bi sakatlansa belki 10 senesi gidecek eski yıldız adaylarında olduğu gibi.Ama Ne olursa olsun bu adam oynayarak form tutacak ve bazı maçlarda son yarım saat oyuna girmeli ikinci yarı oyuna girmeli.

Fark olmasınıda geçtim yani.Mesela Carlos'un oynamadığı bir maçta çek beke Santos'u koy sol kanata Özer'i oyunun ilerleyen dakikalarında.

Bu sene Galatasaray'ın yakaladığı bir rotasyon var ve çok da iyi yapıyorlar bu işi.Diğer takımlar'da Galatasaray'ın bu rotasyonunu yakalama hevesinde ama çok zor.

Adam genç yaşlı fark etmeden oynatıyor peki ya diğer takımlar kendi takımımı örnek verecek olursam bi rotasyon bekliyoruz.

Takımın formsuz isimlerinin yanına birkaç formusz oyuncu daha koyuyor rotasyon olmuyor.Madem öyle birşey yapacağına bu formsuz adamlardan kurulu kadro yerine geleceğini oynatsana.Mesela Özer , Abdülkadir , Furkan , Onur gibi.İşte bizim sitemimiz buna yıllardır gençleri kaybediyoruz.
    Ozer'in takima gireceginden suphem yok. Ama zamana ihtiyaci var bence kesinlikle.

Abdulkadir, Furkan ve Onur PAF takimlarindan geldiler. Eski takimlari Ankaragucu ve Sakaryaspor kume dusmeme mucadelesi veriyordu (hatta Sakarya dustu) ve bu takimlarda yer alamadilar. Yetenekli olabilirler, ama yetenekli olmalari onlarin Fenerbahce'de oynamasina yetmiyor. Yetmez de. Bir adim daha ileri gitmek zorundalar. Tuncay savasmaya hazir gelmisti Fenerbahce'ye, Sakaryaspor'un yildizi olarak geldi Fenerbahce'ye, Gokhan Gonul icin de aynisi gecerli. Bank Asya liginin en degerli oyuncusu olarak geldi Fenerbahce'ye. Abdulkadir, Furkan ve Onur hangi durumda geldi bilmiyoruz. Onu degerlendirecek olan da Daum'dan baskasi degil.

Ozer'i ayirmak gerekli diger ucunden cunku Ozer bir genc futbolcu huvviyeti ile gelmedi Fenerbahce'ye. Ankaraspor'da yeteneklerini gostermis, rustunu ispatlamis bir oyuncu olarak geldi. 2-3 yil icinde ilk 11'in banko oyuncusu olacak oyuncu huvviyeti ile geldi. Abdulkadir, Furkan ve Onur ise genc ve ileride belki is yapacak oyuncu huvviyeti ile geldiler. Belki tutunurlar, belki tutunamazlar. Bu sekilde bakmak, cok da bel baglamamak en dogru olani bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

guiza pas hatası yapsa ıslık alex yürüyo gol kaçırıyo hiç bi tepki yok anlamıyorum tribünleri durduk yere strese sokuyo bazı oyuncuları.Yıllarca denize yapıldı aynı şeyler şimdi arada fb tvden eski maçları seyrediyorum deniz baya baya oynuyomus o bölgede cristiana tercih ederim yani belki topu cok iyi kullanamıyo ama kendi defansının içine girip emreyi orta sahada yalnız bırakmazdı.Ayrıca kazıma da tepki gösterdi dün tribünler bence takımın en iyilerindendi en azından denedi tüm oyuncular rakip takımın arkasında saklanırken kazım top aldı calım denedi şut denedi orta yaptı savunmaya yardım edebilecegi kadar etti çabaladı en azından.santos her zamanki gibiydi gol yada asist yapmadıgı sürece göze batar kötü futbolu
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Neyse arkadaşlar. Ben sözümü 10. haftadaki maçta söyleyeceğim. Orada gerçek takımı göreceğime inanıyorum. O maçı izledikten sonra takımın gerçekten ne seviyede olduğunu anlarız. Bu maçları leblebi gibi görüyoruz zaten.

10. haftada Galatasaray a karşı iyi oyun ve 3 puan alabilirsek demekki güzel yoldayız.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Neyse arkadaşlar. Ben sözümü 10. haftadaki maçta söyleyeceğim. Orada gerçek takımı göreceğime inanıyorum. O maçı izledikten sonra takımın gerçekten ne seviyede olduğunu anlarız. Bu maçları leblebi gibi görüyoruz zaten.

10. haftada Galatasaray a karşı iyi oyun ve 3 puan alabilirsek demekki güzel yoldayız.
    son bir kaç yıldır fener için başarı galatasarayı yenmek oldu sadece galatasarayı yenersin gidersin eskişehire yenilirsin galatasaray o hafta kazanır yine bir değeri kalmaz önemli olan artık takımlarımızın avrupada belli bir başarı grafiği yakalamaları bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

başarıdan ziyade takımın gerçekten ne seviyede olduğunu görmek için söylemiştim.

Yani dün Twente ye kendi evimizde yenildik ama ligde 5 te 5 yaptık. Gs maçı ile takım iyi mi kötümü daha iyi anlarız . Başarı için Avrupadada ligdede birşey söylemek erken. Sadece takımın seviyesi için bir fikir verecek o maç

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    son bir kaç yıldır fener için başarı galatasarayı yenmek oldu sadece galatasarayı yenersin gidersin eskişehire yenilirsin galatasaray o hafta kazanır yine bir değeri kalmaz önemli olan artık takımlarımızın avrupada belli bir başarı grafiği yakalamaları bence...
    Alakası yok. Eğer dediğin gibi olsaydı geçen seneki takım yerden yere vurulmazdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Aurelio ileri yardım eden bi futbolcuydu tek forvet bile oynasak alexle diğer orta sahalarımızla bi şekilde gol bulurduk.. Cristian hücuma yardım edemiyor, guiza zaten beceriksiz bi de ilerde tek.. Hal boyle olunca takımın tek forvet oynamasına anlam veremiyorum ben.. kendi evinde twenteye karşı(bence gayet kotu bir takım) çift forvet oynamıyorsan ne zaman oynicaksın ? barçaya karşı deplasmanda mı..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri