Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.
Fenerbahçe
Galatasaray
Berabere
Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum.
hersey bu maçta bence bitimiştir ve gerets yüzünden bitmiştir bence bu adamı bian önce yollamalılarOriginally Posted by FeYYaz1989
tüm fbli arkadaşlarımı tebrik ediyorum.. biliosunuz ben gsliyim ama sezarın hakkını gene sezara vermek lazım biliosunuz..
galatasarayda gerçekten hiç bişey yoktu.. nedenini anlamadığım bi şekilde o baskılı hücumu düşünen takım gitmiş aksine kadıköyde ezilen bi anadolu takımından farkı olmayan bi takım gelmişti. öncelikle ilk onbirden geretsin beraberliğe yattığı belliydi. ilic ve ergünü yedek başlatması zaten bu maçı galatasaray'ın baştan kaybettiğinin bi göstergesiydi bence...
fenerbahçe gerçekten güzel pozisyonlar buldu. galatasaray'ın açıklarını zaafını çok iyi gördü. özellikle ferhatın bulunduğu kanadı çok akıllıca kullandılar. hindi olayı ise gerçekten çok komiktiacaip güldüm gerçekten...
gen güzel bi maç izledik diyebiliriz gerçi bu tek taraflı oldu çünkü galatasaray gerçekten çok kötü oynadı.
tekrar tüm bli arkadaşlarımı kutluyorum..
yannız şunu unutmasınlar.. lig daha da ateşli olmaya başladı.. umarım sonuna kadar böyle devam eder ve hakeden şampiyon olur..
saygılar
çağrı zorkol
bitti yok şampiyonluk filen hem Gerets de hem de hakemlerde suç var bu maçta deil ama diğer maçlarda
Çağrı seni gerçekten tebrik ediyorum yenilgiyi kabullenebilen gerçek bir taraftarsın sen... doğal olarak takımına biraz kızgınsın tabi.
burak kardeşim elbette yenilgiyi kabul edeceksin. zaten şöyle söliim bana göre yenilgiyi hazmedebilen taraftar gerçek taraftardır kulubünü her şartta destekler çünkü yenilgiyi hakeden taraftar.. ama gerçekten sinirli olduuum anlar oldu.. şuanda sol kolum sarılı zaten.. bileğimde eski kulüpte oynarken kalma bi sakatlığım wardı sanırım maçı izlerken sinirden tekrar oldu öyle bişeyler.. yani arada bize de bişeyler oluyorama gerçekten çok kötü oynadılar..
ayrıca sende mağlup olsan seninde bnm gibi yorum yapacağına eminim. aklı selim insan olmak lazım arkadaşlar.. mantıkla hareket edeceksiniz böyle durumlarda...
tebrikler fenerbahçe
kötü bence iyi kalır berbat oynadık!!!
Bişi soracam Fenerbahçenin Resmi Sitesi neden böyle yayın yapıyor? Tamam sevinçleri sonuna kadar haklıda ne bilim aşırı bi şey var sitede![]()
abi bi de burda şampiyon olmuş gibi geziyolargaribime gidiyo haklılar kazandılar ama bence şampiyonluğu beklemeliler
söylenecek birşey yok...tebrikler...
Fenerbahçemi kutluyorum..SÜPPERSİNİZ SİZ.... Gs ye de tebrikler...Umarım 2 takımda kalan maçlarını kazanır![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
forumdaki tüm fenerbahçeli arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
tüm fenerbahçelileri tebrik ediyorum umarın ts maçına havaya girmezler de 3. şampiyonluğumuzu tüm maçları yenerek kazanırız...
"YÜCE ATATÜRK"
tebirk fln yok
birader kötü oynadık tebrik etmek büyüklüktürOriginally Posted by lazyboy7
kotu oynamıs olabılırız kı ole yenıldıkte nıhayetınde...ben sahsen kendıme yedıremem we oyuzden de etmıorum tbrk...tebrrik edecegım takımlar fb yı yenen takımnlar olur herzaman...asırıya kacmıs dıyebılırsınız haklısınız da farkındayım ama bende bole....tamamen sahsı fıkrımdır ben nasıl baskalarının dusuncesıne saygı duyuyosam baskalarının benımkıne duymasını ıstemek en dogal hakkımdır....Originally Posted by hurmet
arkadaşım tebrik etmek bi büyüklüktür bunu unutma! karşındai anlamayabilir ama sen gene de tebrik et bence![]()
iyi birader kendin bilirsin ben senin kadar sinir oldum hatta sinirden ağlıcaktım ama bu maçtır yapcak bişi yok. senin fikrine saygı duyuyorum kendi tercihin
artık fenerbahçenin son sözü söylediğine inanıyorum. bu sezonki 3. gs galibiyeti bu takım artık burdan şampiyonluğu vermez umarım kalan maçlar centilmence geçer(kupa finali de)...
"YÜCE ATATÜRK"
o zaman nezam buyuk olacagıma ben karar wereyım olur mu???kı bole buyukluk te ıstemem şahsen
tamam ortamı germeye gerek yok arkadaş bizi tebrik etse de yendik etmese de o onun kendi fikridir...
"YÜCE ATATÜRK"
ne yalan söyliyim ben hala umutluyumpuan puanayız sonuçta haftaya herşey bitöiş değil sadece bu maç bitti
yaf bu konuyu kapatalım baktıkça moralim bozuluyo![]()
her zaman bı umut mutlaka wardır.ben hala yurekten ınanıyorum...
ben uzun zmndır bu kdr zevkli bi lig mücadelesi izlememiştim doğrusu.. her iki takıma a teşekkür etmek lazım. özellikle de galatasaray'a.. çünkü bu şartlar altında şamp. mücadelesi wermek her takımın harcı diildir.. ayrıca daha fb'nin ts ve gs'nin de bjk maçlar olduğu unutulmamalı..
fbnin fazla havalanıp ts maçına çıkmaması gerekir. öyle çıkarsa o maçı kaybeder.
gsnin de moralini bozp bu haftaki maça çıkmaması lazım. yoksa o da kaybeder.
yesermiş olan umutları gerets denilen ne oldugu belirsiz adam bitirdiOriginally Posted by lazyboy7
fb sadece geçen haftaki yenilgiyi telafi etmiş oldu. asıl düğüm haftaya çözülür bence. iki derbi, şampiyonu belirler.
ben gerets e de bişiy diemıorum cunklu takımda bı oyun ruhu goremedım..tabıkı onunda hatası war ama bı kar futbolcu harıc cogu resmen yuruyodu sahada...paradan daha onemlı once bunu cozmek lazım
zargı kardeşim gerets e bu kadar yüklenme adam buralara getirdi bizi her insan hata yapar o böle uygun gördü taktik tutmadı adamı kötüleyip durmaya boş ver