Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 153 arası toplam 153 sonuç

Konu: Terim İstifa Etti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha Ertuğrul Sağlam'ın o koltuğa oturacak tecrübesi olup olmadığı tartışılıyorken Rıdvan'ın geçmesini isteyenlere şaşırdım doğrusu.Tamam iyi bir yorumcu ama kendisini hocalıkta daha kanıtlayabilmiş değil.O zaman Hakan Şükür geçsin der başka biriside..Ya da Uğur Meleke..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bu işi kökünden çözelim,Kaan Baba geçsin .
    Teklif gelmedi değil ama direkt başa geçebilmek için önce Beyaz Show a çıkmak gerekiyormuş abisi o yüzden Beyaz'dan davet bekliyorum, bende Rıdvan gibi bir kaç kelime yazarım anında adayım

Herkes rahat olduğu işi yapar Rıdvan yorumculuğu seçti o işi yapıyor, gidip de bir takım alıp tecrübelenme yolunu seçmedi. Tamam Jose Mourinho'da teknik direktör olmadan önce sahanın alakasız bir yerindeydi ama hiç değilse o alanın içindeydi. Kulup takımındaki stresi karşılayamayan birinin sahanın iyicene dışına çıktıktan sonra Milli takımın başına geçsin denmesi bence mantıksız. Kendisini futbolcu zamanından beri izlerim, futbola ilk başladığı yerde bile izlemişimdir. Farklı takımı tutuyoruz diye istememezlik etmiyorum, aslında benim Rıdvan sevgimi garip karşılarlardı,ne yapayım çok iyi futbolcuydu seyretmekten zevk alırdım,hem hızıyla hem zekasıyla oynardı. Ama malesef çok sakatlanırdı, izleyenleri kendinden çok mahrum bıraktı, bazen yeter ki iyileşsin bir resital sunsun da bizlere Galatasaray'a isterse 3 tane atsın farketmez derdim.

Ama öncelikle işini seçmesi gerekiyor. Eğer inat eder ve bir takımda başarılı olursa ilerki senelerde neden olmasın.

Yılmaz Vural gelirse aşırı motivasyondan takımımız çarpılabilir

Şu an için en doğru fikir kariyerli bir yabancı, isterlerse Ertuğrul Sağlam Bülent Uygun Hakan Şükür Ve Rıdvan Dilmen'i aynı anda başa geçirsinler 4. maça kalmadan yollanırlar.

Zaten Ertuğrul Sağlam şu anda Bursaspor'u bırakmak gibi bir hataya düşmesin,her şeyi rayına oturttu Bursa'da, eğer bunu görüp de kulup de ona göre hareket ederse bu seneyi bilemem ama gelecek sene ilk 3'de yer alan bir Bursa'nın olması hayal değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Daha Ertuğrul Sağlam'ın o koltuğa oturacak tecrübesi olup olmadığı tartışılıyorken Rıdvan'ın geçmesini isteyenlere şaşırdım doğrusu.Tamam iyi bir yorumcu ama kendisini hocalıkta daha kanıtlayabilmiş değil.O zaman Hakan Şükür geçsin der başka biriside..Ya da Uğur Meleke..
    Güntekin Onay.

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri