Digitürk kazandı
Türk futbolu için hayırlı olsun
Digitürk kazandı
Türk futbolu için hayırlı olsun
Yine Dijitürk aldı Telekom çekildi..
TT çekildi ihaleden
telekom cekıldı.
2009-2010 sezonunda 220 Milyon TL ( 142 Milyon Dolar) ; Artış & 1
2010 -2011 sezonunda tahmini (321 Milyon Dolar) ; Artış %147
Artış oldu.
Oh be sonunda bitti ..
Biz 4 sene daha maç izleyemicez anlaşılan.
yılllık 400 milyon dolar civarı bi fiyat ödeyecek diji işleri zor.ama bize de zorlaştıracaklardır o işleri.artık 4 maçtan fazlası gösterilmeli tvde ben anadolu takımlarını da izlemek istiyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
bu parayla kazandığına göre ihaleyi tek gelir kaynağı olarak futbol maçlarını görmemeli. yoksa batar digi...
Değişen bişey olmadı. Maçlar Digide Özetler TRT de
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şuan ümitliyim açıkçası macları izleme konusunda ayda 22 lira verip Premier Lig+diğer kanalları izliyorum.30-35 vermeye razıyım TSL için
B paketini 40 milyona TRT aldı
Süper Lig maçları 4 sezon daha Digiturk'te !.. 2010-11, 2011-12, 2012-13 ve 2013-14 sezonlarını kapsayan Süper Lig yayın hakları ihalesini Digiturk 321 Milyon ABD Dolar teklifle kazandı !.. Süper Lig maçlarını 9 yıldır Lig TV'den izleyen futbolseverler önümüzdeki 4 sezonda da Türkiye'nin En Büyük Stadyumu Lig TV'de olacaklar !..
![]()
260 oldu sanırım trt teklıfı ıle baya bir gelir alcak kulupler.
Bu lige 400 milyon $ veren olmaz, çıldırmışlar, delirmişler diyen, başta Şansal Büyüka olmak üzere tüm yorumcular ters köşeye yatmıştır. Kulüplerin gelirlerinde önemli bir artış olacak. Telekom bu ihaleye katılarak Türk futboluna büyük katkı yaptı. Hayırlı, uğurlu olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Burak toplam malıyet ne kadar oluyor sana?
2006 -2010 yılları ararsında yapılan ihaleyi 135 trilyon 950 milyar TL (86 milyon dolar ) teklif veren Digiturk almıştı.
şimdiki 321 milyon dolar
C PAKETİ hangi ligleri kapsıyor ?
Telekomdan allah razı olsun dıyodur başkanlar
Burak okumuyomusun olum toplam aylık malıyet ne sana?
2015'e kadar yine maç yüzü göremeyeceğiz anlaşıldı....
Offf offff.
anladım Burak Muhammed Aydınlatır bizi umarımD:
Ama normal uydudan 3 5 kanal ve LİG TV+Spormax galiba dimi Kaptan?
Yok Burak onların da Digitürk'e ait olması lazım. Actionmax, Turkmax gibi 3-5 kanal.
Fenerbahçe Cumhuriyeti