Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 176 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Lille | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maçı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Daha kim eksik olsun : )

Ferrari - İbraihm Üzülmez - Holosko - Bobo - Ersnt olmasa Beşiktaş ne hale gelir ? Saydığın adamlar takımın en iyi adamları. Baroni yarım devre oynadı ama adam sakattı koşamıyodu bile. Vederson yine aynı şekilde. Mehmet Topuz- Özer aynı anda oynamıyomu. Sen izlemiyosun galiba maçları. Sağda Topuz Solda Özer oynuyo hep. Uğur Boral - Deivid rotasyon adamları evet ama as takımda oynayanlardan pek farkları yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Volkan Fenerbahçe'nin kalesinde ne yapıyor acaba? Kaç maç kazandırdı? Oynadığı maçların yüzde kaçında iyi oynadı? Tamam savunma kötü olunca kaleciden çok şey beklememek gerekir ama Volkan bana kalırsa 3. sınıf bir kaleci. Refleks 0. Bir kaleci gol yese bile çırpınır, elini, kolunu uzatır, uçar ne bileyim gayretini görürsün. Bunu alıp bi de milli takımda oynatıyorlar, dolayısıyla milli takımın da hali ortada.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu defans ile kalecinin yapabileceği çok şey olmadığını düşünüyorum..

Bence Volkan ın en büyük dezavantajı Konsantrasyon problemi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Volkan Fenerbahçe'nin kalesinde ne yapıyor acaba? Kaç maç kazandırdı? Oynadığı maçların yüzde kaçında iyi oynadı? Tamam savunma kötü olunca kaleciden çok şey beklememek gerekir ama Volkan bana kalırsa 3. sınıf bir kaleci. Refleks 0. Bir kaleci gol yese bile çırpınır, elini, kolunu uzatır, uçar ne bileyim gayretini görürsün. Bunu alıp bi de milli takımda oynatıyorlar, dolayısıyla milli takımın da hali ortada.
    Aynen katılıyorum.Yeter artık bu adam yüzünden kaybettiğimiz maçlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Daha kim eksik olsun : )

Ferrari - İbraihm Üzülmez - Holosko - Bobo - Ersnt olmasa Beşiktaş ne hale gelir ? Saydığın adamlar takımın en iyi adamları. Baroni yarım devre oynadı ama adam sakattı koşamıyodu bile. Vederson yine aynı şekilde. Mehmet Topuz- Özer aynı anda oynamıyomu. Sen izlemiyosun galiba maçları. Sağda Topuz Solda Özer oynuyo hep. Uğur Boral - Deivid rotasyon adamları evet ama as takımda oynayanlardan pek farkları yok.

Ferrari ve Holosko 2 ay oynamadi zaten. Ernst oynamasa Tabata oynar, Uzulmez yoksa Ismail oynar. Sakatliklar onemli, ama ayni sekilde rakipte de 3 cok onemli eksik vardi. Takimlarimiz sezon basinda o kadar para harciyor, sonra 3-5 oyuncu sakatlaninca ahlar vahlar basliyor. O zaman ona gore kadro kuracaktin, gerekirse altyapidan gencler hazirlayacaktin (bu BJK icin de gecerlidir)....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Stoperde Lugano-Bekir oynamalıdır bundan sonra..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'a suç atanları anlamıyorum.Herkes Semih Semih diyor maçtan önce Semih girdi suç oldu.Zaten Deniz ile Guiza'da sakatlanmış.Kulübede de doğru düzgün adam yok.Bence en az suçlu Daum'du dünkü maçta...

Quote Originally Posted by MostapHa View Post

Ben onu bunu anlamam Fenerbahçe'nin bu seneki hedefleri arasında Avrupa'da başarı var mıydı yok muydu? Vardı. Başarı yok ee suçlu kim oluyor o zaman? Fenerbahçe eksiktide Lille değilmiydi. Skor yorumculuğu felan yapmıyorum. Semih bu maçta oynamayacakta hangi maçta oynayacak. Sonra Semih'ten verim bekleyin. Adamda artık aşağılık kompleksi oluşmaya başlamıştır. Rıdvan Dilmen'in dediği gibi Semih bu takımdan gitmeli. Hem kendisi hemde Fenerbahçe için...
    Semih ne oynuyor bana söyler misin? Güiza varken rakip savunma en azından cesaret edemiyor ileri çıkmaya, Semih girince hücumlarımız tamamen bitiyor.

Ayrıca bu sezon Avrupa Ligi'ni 2. planda tuttuğunu defalarca söyledi Daum. Şu aşamada gerçekten de lig şampiyonluğu önemli. Çok fazla para girecek cebimize şampiyon olabilirsek.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence Stoperde Lugano-Bekir oynamalıdır bundan sonra..
    bende boyle düşünüyorum sezon sonuna kadar ama Aziz Yıldırım varsa endişelenmeyin brezilyelı getirir gene halimiz duman.O gitmeden artık fenerbahcenin başarılı olacağına inanmıyorum Aziz Yıldırım sen git fenerbahcenin inşaat ihalelerine katıl güzel güzel yerler yap bize ama transfere karışma takım akarışma 10 yılda Bolic,Okocha,Moldovan gibi Brezilyalı olmayan adam getirdin kaarlarıyla sattın ama döndün o yoldan Brezilyalı olarak o kadar sene Alex ve Zico dan başka tutan bir trasnferin yok senin yazıklar olsun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Guizayı kötülemekten Semih'i ilah yaptık da cidden semih bu yaz satılmalı..Kendisine daha yararlı olabileceği bir takım bulabilir(bulmicaksa da yedek kalmayı göze almalı fenerde kaldığı senelerde), bizim de artık avrupa maçlarını kaldıracak forvete ihtiyacımz var. Evet guiza çok daha mücadeleci ama onda da son vuruş yok.
    Bekir konusuna gelince, bence de Lugano'nun yanında bekir denenmeli lig maçlarında.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bildigim kadariyla Semih'in sozlesmesi bitecek, yani satilma zaten soz konusu olamaz. Zaten bu opsiyon olayi ciktiktan sonra Semih'in performansi baya dustu. Sanirim o da Tuncay-Aurelio-Appiah kervanina katilacak....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey bir yana. Herkes söyLedikLerinde beLki biraz hakLıdır.

Ama takımLarımız LiLLe gibi A.Madrid gibi takımLara eLeniyorsa ortada bir probLem vardır arkadaş. Yani LiLLe`i eLeyemeyeceksen, A.Madrid`i eLeyemeyeceksen kimi eLeyeceğiz ki biz ?

Yunan Pana İtaLyan devi Roma`ya dışarıda, içeride 3 tane atıyorsa, bizim sözde kendiLerine göre DEV üç takımımız Avrupa da reziL gibi doLanıyorsa, cidden çok büyük probLemLer vardır ve çözüm yoLLarı aranmaLıdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ne desek boş bence..Biz şu gitmeli bu gitmeli diyoruz ama bir türlü gitmiyorlar...Zaten Daum ile Avrupa'da başarı kimse beklemiyordu çoğu kişi..Fenerbahçe en büyük hatasını Zico'yu yollayarak yaptı..Zico Olympiakos'u bile ŞL'de gruptan çıkarttı CSKA'yı da çıkarırdı..Çıktılarda zaten..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Zico'nun ben gözünün yagini yiyim. 1-0 önde oldugumuz maclarda bile skorun üstüne yatmiyordu Daum gibi.. Sürekli atak futbol oynatiyordu, korkak futbol oynatmiyordu, Daum'un futbol mentalitesi bizim takima uymuyor Köln gibi 3. sinif avrupa takimlarinda skora yatabilir Fenerbahce taraftari korkak futboldan nefret eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yazmıştım geçenlerde Zico takımını. Sahada sadece 2 stoper + Selçuk defansif oynardı. Yediğinden çok atardı takım. Bide Daum takımına bak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Adam paylaşımını resimdeki gibi yapan takım doğal olarak gol yer.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pozisyonun yorumunu çekirdek çitleyenler diye yapmıştım,ama tam yerine rastgelince manzarayı iyi koymuşsun abisi.

Sonra suçlu refleksiz Volkan. Diğer şutları kurtaran sanki Volkan'ın karpuzcu ikizi.Adam neler çıkarıyor yinede yaranamıyor.

Volkan'ın ismi Buffon olsa şimdi göklerdeydi.Yanlış yerde doğmuş garibim.

Valla ya herkes Volkan'a yukleniyor olmaz boyle birsey..Adi cikmis birkere adamin..Her golde Volkan suclu..Turkiye'nin en iyi kalecisi yahu bu adam..Bu mactada neleri kurtardi haksizlik ediliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Ama takımLarımız LiLLe gibi A.Madrid gibi takımLara eLeniyorsa ortada bir probLem vardır arkadaş. Yani LiLLe`i eLeyemeyeceksen, A.Madrid`i eLeyemeyeceksen kimi eLeyeceğiz ki biz ?

Yunan Pana İtaLyan devi Roma`ya dışarıda, içeride 3 tane atıyorsa, bizim sözde kendiLerine göre DEV üç takımımız Avrupa da reziL gibi doLanıyorsa, cidden çok büyük probLemLer vardır ve çözüm yoLLarı aranmaLıdır.

Yabanci sinirlamasi kalkmadigi surece isimiz cok zor. Turk takimlarina Avrupa'da ayak bagi olanlarin hepsi yerli oyuncular. Volkan Demirel, Gokhan Gonul ve Arda Turan gibi ornekler de mevcut, fakat en buyuk sorun mecburiyetten Ekrem, S.Ozkan, Nobre, M.Sarp, Ayhan, Deniz, Selcuk gibi oyuncularin oynamasidir. Yabanci kontenjani kalkarsa ve takimlarimiz parayi biraz daha iyi kullanirsa cok daha basarili olabiliriz.....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Volkan olmasa dün sahadan yenik de ayrılabilirdik, ayrıca sezona çok iyi başlamıştı, 8 maçlık galibiyet serisini hatırlayalım, takım güzel oynamıyordu ve üst üste maçlarda Volkan sayesinde 3 puanları toplamıştık, aynı o dönemde avrupa maçlarında da hatasız oynuyordu. Bunlar daha bu sezon olan şeyler, o dönemde takım galibiyetler alamasa çoktan yarştan kopmuş olurduk.

Volkan'ın başından geçen bir olay var, parası çoktur, hepsi aynı hesapta olmaz tabi ki ama yine de çalınmış parası var. Sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyorlar. Ha kaybettiği parayı bile bizler belki 7 sülalemiz ömür boyu çalışsa göremeyebiliriz ama yine de yaşadığı bir durum var ortada ve sonraki maçlarda, geçmişte jöleli protesto döneminde yaşadığı konsantrasyon problemini şimdi yaşadığı da görülüyor. Ama dünkü maçta iyiydi. Golde çıkıp topu alabilirdi ama çıkmadı, bu değiştirmeyecek ki şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi olmasını.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Volkan olmasa dün sahadan yenik de ayrılabilirdik, ayrıca sezona çok iyi başlamıştı, 8 maçlık galibiyet serisini hatırlayalım, takım güzel oynamıyordu ve üst üste maçlarda Volkan sayesinde 3 puanları toplamıştık, aynı o dönemde avrupa maçlarında da hatasız oynuyordu. Bunlar daha bu sezon olan şeyler, o dönemde takım galibiyetler alamasa çoktan yarştan kopmuş olurduk.

Volkan'ın başından geçen bir olay var, parası çoktur, hepsi aynı hesapta olmaz tabi ki ama yine de çalınmış parası var. Sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyorlar. Ha kaybettiği parayı bile bizler belki 7 sülalemiz ömür boyu çalışsa göremeyebiliriz ama yine de yaşadığı bir durum var ortada ve sonraki maçlarda, geçmişte jöleli protesto döneminde yaşadığı konsantrasyon problemini şimdi yaşadığı da görülüyor. Ama dünkü maçta iyiydi. Golde çıkıp topu alabilirdi ama çıkmadı, bu değiştirmeyecek ki şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi olmasını.
    Ama işte asıl problem de bu zaten!..Söyledikleriniz çok doğru.. Volkan birçok maçı adeta tek başına kurtardı.. Lakin öyle zamanda ve öyle hayati bir noktada hata yapıyor ki,bir çuval inciri mahvediyor..Çok sevdiğim bir söz vardır:

-"Bazen bir ayıp olur ki,bin hüneri örter.. Halbuki bir hüner lazım ki,bin ayıbı örtsün.."

Volkan'ın öyle anlarda hataları var ki,bin tane kurtarışını unutturacak cinsten.. Biz Volkan'dan bir maçı çıkıp tek başına çevirmesini, inanılmaz kurtarışlar yapmasını istemiyoruz. Biz Volkan'dan kurtarılmayacak bir şutu mucizevi şekilde kurtarmasını da beklemiyoruz. Biz Volkan'dan sadece yenilmeyecek golleri yemesin,yenilecekleri yesin.. Maçın kahramanı olmasın,ama mağlubiyetin başsorumlusu da olmasın..

Böyle iki ucu keskin bir bıçakla büyük hedeflere yürümek nasıl mümkün olur? Büyük takım oyuncusu olmanın bence en önemli kriteri istikrardır.. Üç aşağı beş yukarı hangi maçta ne katkı vereceğiniz belli olmalı.. Volkan bir gol yer; Samiyen'de Galatasaray maçıdır ve şampiyonluktan olursun..(Ben o gece hem Edu'yu,hem Volkan'ı yolcu ederdim..) Ertesi sezon aynı golü yine Edu ile başrolü paylaşarak,yine kritik bir maçta yer.. Volkan kurtarır,kurtarır, öyle bir yerde gol yer; çıkarmak mümkün olmaz.. Ama bu bir defa olan birşey değildir, kariyeri boyunca en kritik yerlerde geri dönüşü mümkün olmayan o kadar çok gol yemiştir ki..

Sözün özü: Ben Volkan Demirel'e inanmıyorum.. Güvenmiyorum.. Böyle iki ucu keskin bir bıçakla büyük hedeflere yürümenin mümkün olmadığını düşünüyorum.. Belki Pazar günü çıkar ve maçı tek başına kurtarır.. Ama bu bir sonraki maç Fenerbahçe'nin canına okumayacağının garantisi değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbol hatalar oyunu, ama nedense biz Türkler Avrupalılara göre daha fazla hata yapıyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenere gerçekten yazık oldu maçı izlemedim ama Fener güzel oynamış diye duydum Daum'un yaptığı değişiklikleri duydum şok oldum...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Fenere gerçekten yazık oldu maçı izlemedim ama Fener güzel oynamış diye duydum Daum'un yaptığı değişiklikleri duydum şok oldum...
    2 değişikliğin zorunlu olduğunu da duydun mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

Haa abi işin ilginç yanı o Pana'yı Gs rezil ederek yenmişti üstelik 2 maçtada

Volkan Demirel kumaşı kaliteli bir kaleci... Bu yediği gollerde önündeki adamların bir istikrar yakalayamamalarıda önemli etken.. SAvunma yapmayı bilen sağlam adamlar olan bir takımda olsa böyle hatalar ile goller yemez.. Savunmayı önünü sağlam tut bak nasıl kral olur.. Bir kaç maçtır adam ne toplar çıkarmıştı..

Memo Daum'u eleştirmeyelim tamam bu maçta seçenekleri yoktu ama bu takımla bile eleyebilirdik.. Bir takım art arda aynı cins frikiği ceza alanı dışından yapmaz.. Bu oyuncuları uyarmıyormu? Bursa maçındada ordan golü attılar bu maçtada.. Değişmeyen şeyler var bu takımda.. Bekir varken Lille maçında Deniz'i aldı orada asist yaptı Deniz sonra gol haricinde iyi oynadı dedi. Golü yedirdikten sonra istediği kadar iyi oynasın..
    Bekir varken stoperde Deniz'i oynatmak ahmahlık. Bu adamları niye aldık o halde..

Furkan'ıda oynatmaya başlamalıyız.. Tuncay nasılsa bu Sakaryadan aldıklarımızda öyle potansiyelli oyuncular..

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri